dijous, 9 de maig del 2019

Dos vídeos

Bona nit, bona gent.

Posaré dos vídeos. El primer segur que tothom l'ha vist més d'una vegada, però és que m'agrada tant!!

El dedico a la Molt Honorable Presidenta Núria de Gispert, que s'ha quedat sense Creu de Sant Jordi per dir quatre coses ben dites a persones que ens estan insultant, ofenent, faltant al respecte i mentint constantment. Sí, sé que objectivament potser els seus retuits no són políticament correctes, però m'estic començant a cansar d'haver d'aguantar-ho tot i no poder replicar a res. Si les "armes" són uns tuits em sembla que han de ser totalment permeses. El retuit que -diuen- ha omplert el got és aquell en que la Presidenta de Gispert parlava de l'augment de les exportacions de porcí tot citant una sèrie de polítics de deixen la nostra terra.


Sembla ser que a tota la tropa del 155 els va semblar inadmissible i que ja se'ls havia oblidat un tuit similar que un destacat membre de Ciudadanos havia dedicat al President Puigdemont.


Segons aquesta colla del 155, els insults d'una banda tenen la seva gràcia, però si venen de l'altra són inadmisibles i, oh, sorpresa, ER (abans ERC) es va sumar a la indignació de persones tan distingides pel seu amor i respecte a Catalunya i van dir que tampoc els agradava que l'estimada Núria de Gispert tingués la seva Creu de Sant Jordi. Tot i que l'autora del retuit el va treure i es va disculpar, i que el President Torra ja havia manifestat que tot estava oblidat, el grupet dels políticament correctes, (PSC, C's, PP i ER, abans ERC) van seguir dient que millor que no...

Doncs au, Núria, maca, gaudeix d'aquesta bona bufetada (en sentit figurat, és clar) del President Torra, a la inigualable (no direm en què) Arrimadas.


I ara anirem a un altre vídeo que no té res absolutament a veure amb política, eleccions, etc. Me l'he trobat per pura casualitat i que m'ha agradat molt. Igual com l'anterior estic segura que tothom l'ha vist, aquest potser no... L'home que parla és d'una saviesa i una lògica aclaparadores:


13 comentaris:

  1. Sempre he comentat tots els posts que has fet, així que avui també et diré el que penso però ja t'aviso per endavant que no tinc cap intenció de polemitzar.

    Quan vaig veure els resultats de les últimes eleccions vaig estar content. ERC pujava 6 diputats i JxCat, malgrat les enquestes negatives, gairebé es mantenia. En total 5 diputats independentistes més a Madrid. I ara resulta que no, que Esquerra ja no és un partit independentista i, com tu remarques dues vegades, ni es pot dir que sigui català. Jo trobo que ens fem petits pensant això i, com que sempre he cregut que el que ens convé és créixer, em sap molt greu quan ho dius.

    Pel que fa als insults, el Jordi Cañas no hauria de ser un exemple del que es pot fer, per mi almenys no ho és.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estimat MAC, no tinc la menor intenció de polemitzar... massa poc que passo per aquí com per, quan entro, barallar-me amb els amics.
      A més que, si la meva intenció fos buscar batalla, seria ben tonta doncs sé què, aquí, tinc les de perdre totalment.

      Ara bé, no vull negar que l'actitud d'Esquerra en aquest tema m'ha sorprès i decebut molt. És una tonteria. És un premi, un reconeixement que, entre altres, es dóna a unes persones que han presidit el Parlament...

      Una d'aquestes persones és la Núria de Gispert que, en l'us de la seva llibertat d'expressió, no calla davant dels que ens insulten dia sí i dia també....

      Calia donar suport a Ciudadanos, PP i PSC? Ella havia retirat el tuit (jo no ho hagués fet) i el President Torra ja ho donava per acabat, com va dir des de Waterloo... calia seguir recolzant Arrimadas i companyia? No. No.

      Del segon vídeo, posat amb tota la idea de què es veiés que no era un post per buscar batalla, ja veig que res...

      Elimina
  2. Havia vist els dis vídeos.

    La indignació de l'asturià m'encanta.

    Pel que fa a la política... Ja saps prou el que penso, Assumpta, no cal que m'expliqui gaire aquí. I també soc crítica amb moltes coses. Però sí que penso que no podem fer-nos petits com diu, en Mc. La primera vegada que vaig veure a Tuiter anomenar ER, per ERC, m'ho vaig haver de mirar i remirar, perquè no m'acabava de creure que un independentista hagués posat això, pensava que ho havia entès malament.

    Crec que em vaig fer un fart de dir (i jo votava ERC) que sense "Convergència" tan majoritaria com era aleshores, no es faria la independència. Ara s'han canviat les tornes i jo voto Puigdemot i no puc dir altre cosa que sense ERC, no es farà la independència. Cada cosa al seu lloc. Hi ha declaracions i posicions que em saben greu i em fan mal, però una desqualificació total no ens l'hauríem de permetre mai. I que consti que no m'ha semblat bé ni en un sentit ni en un altre. No ens podem barallar. Si els partits són massa partidistes, els ciutadans hem de recosir descosits.

    Crec que s'ha fet una injustícia amb la Presidenta del parlament Núria de Gispert, per un retuit (no era ni un tuit escrit per ella, esborrat i amb disculpes demanades) desafortunat. No em sembla bé per part de ningú, la doble moral. Si ho fan uns aplaudeixo o callo, si ho fan uns altres monto el número.... Tot i així, la carta de la Núria de Gispert, volent preservar l'honorabilitat de la Creu de Sant Jordi, em va semblar encertada, honorable, humil i coherent.

    I no, no cal agafar mals models de ningú. Només que una mica més d'honestedat per part de tothom, ens aniria molt bé.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs absolutament d'acord amb tu, CARME... tu ho has explicat millor que jo: la doble moral.

      I, evidentment, jo no em queixo que el club del 155 posessin el crit al cel per un retuit (quan els seus fan el mateix)... si em queixo que ho hagi fet Esquerra és, PRECISAMENT, perquè els considerava dels "meus"...

      Elimina
    2. Ah... i l'asturianu es genial... aquest home és intel·ligent, culte i s'explica a les mil meravelles 😁😁😁

      Elimina
  3. Els insults que rebem dia sí dia també des de la caverna mediàtica d'Ñ són incomptables. Fins i tot els líders i la líder espanyolista insulten i fan gests irrespectuosos envers el MHP i sembla que ells tenen carta blanca. El tema del CaÑas el tinc superat. Quan surt a tv3 apago la tele.
    Crec que ni la Sra. De Gispert havia de renunciar a la Creu de Sant Jordi, ni el govern de Torra havia d'aver-li retirat.

    Malgrat tot, és molt injust robar la C a ERC: Junqueras, Romeva, Forcadell, Bassas i els i les exiliades no es mereixen aquesta actitud que no ajuda el moviment republicà.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Toooootalment d'acord... fins i tot en Pedro Sánchez ha insultat un munt de vegades al President Torra!!

      Però jo no he tret la C a ER!!! 😜😜
      L'han tret ells mateixos, t'ho prometo!!
      Jo em vaig limitar a fer-ho palès. És ben cert.

      Elimina
  4. Com en Mac, he estat a punt de no comentar el post precisament per aquest posat que adoptes ara comprant el discurs dels trolls de twitter, que critiquen a ERC sense pietat perquè ara és el rival a vèncer. Però sempre et comento i el comentari d'ell m'ha ajudat molt a no marxar de puntetes d'aquí. Només em cal dir que estic completament d'acord amb el que ell ha dit, tant el tracte injust i malintencionat cap a ERC que alguns utilitzen per no seguir perdent bous i esquelles, com amb que Cañas no seria precisament un exemple a seguir. Si validem el que fa ell només perquè ho fa un dels nostres, no estem demostrant precisament que siguem millors que ells.

    ResponElimina
  5. INSTEAD OF GETTING A LOAN,, I GOT SOMETHING NEW
    Get $5,500 USD every day, for six months!

    See how it works

    Do you know you can hack into any ATM machine with a hacked ATM card??
    Make up you mind before applying, straight deal...

    Order for a blank ATM card now and get millions within a week!: contact us
    via email address::{Universalcardshackers@gmail.com}

    We have specially programmed ATM cards that can be use to hack ATM
    machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at
    stores and POS. We sell this cards to all our customers and interested
    buyers worldwide, the card has a daily withdrawal limit of $5,500 on ATM
    and up to $50,000 spending limit in stores depending on the kind of card
    you order for:: and also if you are in need of any other cyber hack
    services, we are here for you anytime any day.

    Here is our price lists for the ATM CARDS:

    Cards that withdraw $5,500 per day costs $200 USD
    Cards that withdraw $10,000 per day costs $850 USD
    Cards that withdraw $35,000 per day costs $2,200 USD
    Cards that withdraw $50,000 per day costs $5,500 USD
    Cards that withdraw $100,000 per day costs $8,500 USD

    make up your mind before applying, straight deal!!!

    The price include shipping fees and charges, order now: contact us via
    email address:::::: {Universalcardshackers@gmail.com}
    Whatsapp:::::+31687835881

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!