diumenge, 15 de setembre del 2019

Relat d'una nit d'estiu


La CARME, al seu blog, ens proposa escriure un relat a partir d'aquesta imatge...

Tenia una sensació com de caure... de cop, he pegat un bot i... m’he despertat. Quin ensurt! Una vegada em vaig adormir, vaig caure de la cadira i em vaig fer un bon morat al front.

M’havia quedat ben clapada davant de l’ordinador intentant escriure un relat mig decent pel Joc de la Carme... Dormo molt malament, sempre tinc son... m'adormo per tot arreu...

No em venien les idees i m’he posat a mirar la foto fixament... Una façana, unes lletres forjades, ben maques, “Llar de jubilats”, unes jardineres al davant, tot net i polit. Però hi ha un detall a la imatge que em neguiteja. Què hi fa una bruixa darrera de la porta? Perquè... hi ha una bruixa, oi? Vosaltres també la veieu? Una bruixa amb una escombra.

La mirada se’m queda fixa en aquesta figura que em sembla com fora de lloc. Em dóna molt mal rotllo... no m’agradaria anar a una llar de jubilats que té una bruixa així... Què hi fan allí dins? No juguen a cartes? No fan berenars, miren la tele i xerren? I la bruixa que hi pinta?

Doncs res, que pensant això i amb la fesomia de la bruixa m’he anat clapant. I m’acabo de despertar, com en un ensurt, i amb el relat (i el dinar!) sense fer... Ai, ja no serveixo per res! Tan ràpid que m’inspirava abans!

Mira, ara truquen a la porta, deu ser en Josep Lluís que ha anat a buscar pa al PAQUI d’aquí sota... (El Paqui és el "Forn Paqui", al costat del Paki, ja sabeu).

Vaig a obrir mentre dic en veu alta “Què t’has deixat la clau, carinyet?”... Ja vaaaaa!!
NOOOOOOOOOOOOOO NOOOOO!!! NOOOOOOO!! AAAAIIIIIIIIIIIIIIII... NOOOOOO DEEEIXAAAAM!!! NO... NO... AAHH.. MMM... AAAAAG

(Veu en off: Qui ha entrat no era en Josep Lluís, que just ara mateix està pagant el pa a ca la Paqui sinó una bruixa espantosa que, a cops d’escombra, ha deixat l’Assumpta molt mal ferida, sagnant, plena de cops i contusions. No sabem si se’n sortirà)

8 comentaris:

  1. Ostres, tu, amb la bruixa!!! Ara resulta que no pots ni pensar que et dona mal rotllo que ja ve i t'apallissa!!!

    Assuuuumptaaaa! Com estàààààs? A veure si li haurem de passar el photoshop per esborrar-la a aquesta bruixa!!!

    Gràcies pel relat, Assumpta! Ara et posaré al post corresponent. He, he, he, aquest relat mig real, mig fantàstic m'ha agradat molt... a veure... perquè tu existeixes de veritat, oi? Al menys a mi bé que m'ho ha semblat cada cop que t'he vist...

    Per cert que avui és dia 15 i no sé si tornaran els Relats Conjunts normals.

    ResponElimina
  2. Estic bé, estic bé... la bruixa ha estat detinguda i empresonada... 😂😂😂😂😂😂

    ResponElimina
  3. Ben trobat, la inspiració potser et va més lenta però no l'has perdut gens. M'ha agradat aquest relat tot i que és una història força inquietant, entremig del malson i la realitat, amb un final que fa patir una mica.

    Espero que quan en Josep Lluís torni del Forn Paqui (que realment és un exemple d'un Punt AntiKilomètric de Subministrament, gràcies per l'enllaç :-D) comprovi que tot ha estat només un ensurt causat per la falta de son. :-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. La falta de son pot produir efectes inesperats...
      😉😉😉
      M'han dit que la Paqui també ha estat atacada per una bruixa!!!

      Elimina
  4. Una bruixa a la finestra? Doncs jo no la veig pas. Segur que no t'ho inventes? Estàs bé Assumpta?

    ResponElimina
  5. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  6. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!