dimarts, 31 de març del 2020

Cinc afirmacions... o vuit


Recullo el guant de l’amic XEXU i em poso a jugar també a això de dir cinc coses sobre mi mateixa i que només una sigui mentida. A veure si endevineu quina és.
Com fa pocs dies al Twitter vàrem jugar al mateix, no cal que aneu a mirar el què vaig posar allà perquè les posaré diferents hehe

Bah... cinc és massa fàcil Ho canvio VUIT AFIRMACIONS i DUES MENTIDES.

1.- Quan tenia vuit anys vaig guanyar un premi a l’escola per una disfressa de robot feta per mi mateixa.

2.- Em vaig discutir “a plena veu” en una oficina de la Caixa per unes comissions que em van semblar abusives. Vaig guanyar.

3.- Em van entrevistar per la ràdio arran d’un article meu publicat en una revista local.

4.- En Jordi González em va dir que tenia una veu molt maca i que podria ser locutora.

5.- Vaig fer uns ninots de feltre amb forma de fetge humà per a uns laboratoris farmacèutics per un projecte que al final no es va dur a terme.

6.- El meu marit és més jove que jo.

7.- Mai he militat a cap partit polític ni he estat sòcia de cap club (si eliminem el carnet de la piscina del Reus Deportiu, que ja NO tinc).

8.- Fa uns anys em va explotar una bombeta del menjador i un vidret se'm va clavar a la mà.

21 comentaris:

  1. Ves si en sabem de buscar afirmacions sobre nosaltres i d'inventar mentides! Em resulten totes força creïbles, la veritat. Diré que les mentides són la 4 i la 7, tot i que no ho tinc gens clar...

    ResponElimina
  2. Tinc dubtes perquè, com diu en Xexu, totes resulten prou creïbles però em decanto per la 4 i la 5. :-)

    ResponElimina
  3. Jo dic la 4 i la 5.

    I que consti.que ho havia pensat abans de veure els comentaris anteriors.

    ResponElimina
  4. Hehehehe... aquest vespre diré com aneu... 😂😂😂😂😂

    ResponElimina
  5. Doncs bé, ha arribat el moment de donar una pista i només diré això, de moment.

    Tots doneu la 4 com a falsa... I no, LA 4 ÉS ABSOLUTAMENT REAL hehehe

    Estava jo acabant la carrera de Dret quan, en un programa de la la SER (seria Ràdio Barcelona, clar) que feia en Jordi Gonzàlez abans de passar a la Tele, una persona va trucar i va exposar un dubte jurídic.

    Casualment era un tema que l'estàvem estudiant a classe i els meus professors eren MOLT bons (a la Facultat érem molts i estàvem dividits en dos grups, de la A a la L i de la la LL a la Z i el primer grup sempre tenia el Catedràtic i el segon un altre professor, cosa que era molt injusta, ho podrien haver repartit una mica... però aquesta injustícia a mi em va afavorir tota la carrera)...
    ... per on anava?

    Ah, sí, que jo tenia claríssima la resposta, vaig trucar, em van agafar el telèfon i ho vaig explicar. En Jordi Gonzàlez em va fer un parell de preguntes aclaridores i en acabar em va dir quelcom semblant a:

    "Assumpta, si algun dia ens decidim a fer un programa jurídic contactarem amb tu, t'expliques molt bé i tens una veu preciosa, que per la ràdio queda molt bé i molt clara"

    Oeeeeeeeee oeeeeeee oeeeeee

    ResponElimina
  6. Hola, MAC!!!
    Al vespre diré més coses 😉😉😉

    ResponElimina
  7. A veure... hehe
    Ara tenim...

    MAC... La 5 i la 1
    CARME.. La 5 i la 6
    XEXU... La 7

    Doncs diré una altra cosa, la 5 ÉS VERITAT 😁😁😁😁

    ResponElimina
  8. Després ho explico, que ara estic al mòbil i em costa més 😉😉

    ResponElimina
  9. Ja sóc aquí hehehe

    És que a l'ordinador tenia posada la "PERSONALITAT" de "FRATERNA" Que és el blog de l'Arquebisbat de Tarragona i que... Ostreeees!! hagués pogut posar aquesta proposta per jugar:

    9.- "Sóc la Community Manager del blog de Litúrgia de l'Arquebisbat de Tarragona..." hehehe i és veritat! (sou?... algú ha dit sou?... mmmm)

    Deia que estava amb una de les meves 417 personalitats i, clar, aquesta precisament no m'anava massa bé per jugar. Estava pujant un VIA CRUCIS, que ha escrit el meu mossèn, que és el Delegat de Litúrgia i m'ho passa amb un format i al pujar-ho al blog surt diferent... en fi, que ja ho tinc tot ben posadet:

    aquí doncs ja puc venir a explicar-vos això dels fetges.

    ResponElimina
  10. Començo.

    Fa cosa d'un any i mig, un tuitaire que havia vist al meu perfil que tinc un blog d'artesania se'm va dirigir per missatge directe dient si seria capaç de fer uns ninotes amb forma de fetge...
    Eren per a uns laboratoris farmacèutics que els volien regalar als clients en alguns congressos i tal (en lloc de regalar un boli o un encenedor)

    Vàrem estar parlant, li vaig donar diverses idees i, de les meves propostes, ell en va triar dues en feltre, una era tot feltre i l'altre tenia alguna part brodada... braços i cames també eren diferents... color del feltre i tal.

    El fetge es basava en un dibuixet que els havia fet un il·lustrador.

    Va quedar resumit en dos fetges que vaig fer i els hi vaig enviar.

    La meva proposta tenia com a rival la idea de fer com una bola anti-estrés amb el dibuixet del fetge estampat.

    Finalment el projecte es va aparcar i ni ninotets ni bola-anti-estrés... Deuria guanyar el boli hehehe

    Això sí, tota la feina per fer el "prototip" me la van pagar. Material i feina.

    Podeu veure les fotos AQUÍ

    ResponElimina
  11. Canviarem per 6 i 7... ja veig que no n'encerto ni una!!!

    ResponElimina
  12. Val, sense tindre ni perola idea de res, vaig a dir que són mentida la 5 i la 7. Per què? perquè els ninotets en forma de fetge... no me'ls imagine! i Perquè parles molt de política i segur que ets o has segut d'algun partit... i segur que ets del Barça! (Dic jo eh, des de la meva més sincera ignorància) :-))
    La 8 m'ha fet mal eh! Aiiii i et vas poder treure el vidre, no?

    Aleshores... quines són falses?!! Aquest joc és molt difícil! :-D


    I ara vaig a llegir els altres comentaris per si està la resposta, que si no no podré dormir!

    ResponElimina
  13. L´'ultima frase és la penúltima frase... no sé què he fet que les he escrit al revés... però la 7 segur que era mentida... i ara falta una altra... que vaig a dir la 6 perquè ja no em queden més opcions,,,i perquè m'he copiat de Carme, si!

    ResponElimina
  14. Doncs jo, més que res per portar la contrària, em decanto per la 1 i la 8. ;-)

    ResponElimina
  15. Doncs bé...
    Després d'uns dies de passar-ho molt bé veient les vostres elucubracions, puc dir que en MAC ha fet un PLE!!

    Les falses són la 1 i la 8.. MOLT BÉ, MAC!!

    La primera és absolutament falsa i la vuitena és cert que em va explotar una bombeta, però no se'm va clavar cap vidre, gràcies a Déu... hehehe totes les demés són certes.

    1.- Falsa.

    2.- Certa... Deu fer com uns 10 anys i la vaig liar molt forta. Fins i tot em vaig dirigir a uns clients que miraven dient-los que si tots ens deixàvem trepitjar aquests abusos no s'acabarien mai i com finalment tothom em mirava, em van fer passar al despatx del Director i ho vàrem solucionar.

    3.- Certa. Jo treballava de professora de Dret a l'Escola Universitària de Turisme "Mar de la Frau" de Reus (que ja no existeix perquè va quedar absorbit per la Rovira i Virgili a Tarragona) i, per fer publicitat de l'Escola, en aquestes revistetes de paper de diari, que solen ser quinzenals, que es reparteixen gratis i que viuen de la publicitat, la directora em va demanar si podria fer uns petits articles sobre temes de Dret Administratiu Turístic (coses sobre les Cases de colònies, sobre els campings, etc.) jo ho feia, no cobrava ni un duro extra (no sé com ho faig però això em passa sovint) i l'article anava signat per "Assumpta Casadejús, porfessora de Dret Administratiu de l'Escola MAR DE LA FRAU (més gros hehehe) i arran d'un d'aquests, em van contactar per fer-me una entrevista sobre el tema en qüestió... Va ser divertit. Tenia totes les preguntes d'antuvi hehehe m'ho vaig poder preparar :-D

    4.- Certa.- Ja ho vaig explicar.

    5.- Certa

    6.- Certa. Sóc 15 mesos i 11 dies més gran. L'explicació és que jo sóc nascuda al desembre i ell al març, per tant, jo sempre era la petita de la classe. Quan vaig acabar l'EGB, tot i tenir el Graduat Escolar, no vaig voler anar a BUP (tres anys) i vaig fer FP I (dos anys) i FP II (tres anys) i després vaig passar a COU. Quan vaig arribar a COU ja no era la petita de la classe, clar, perquè havia cursat dos anys més que la majoria dels companys.
    Vaig començar la carrera de Dret amb 19 anys i aquell desembre ja en vaig fer 20.
    En Josep Lluís, que no havia repetit mai cap curs, va començar la carrera amb 18 i en va fer 19 el març següent. Quan vàrem començar a sortir jo en tenia 20 i ell 19 ;-))

    7.- Cert.- Per no ser no sóc ni d'Òmnium ni de l'ANC... i, de fet, m'agradaria molt ser-ho, com a mínim d'Òmnium, però no tinc ni un duro.

    8.- Falsa :-DD

    ResponElimina
  16. Ep, vaig tard (se'm va espatlalr el portàtil i he estat uns dies out), xò no he mirat les respostes. Bé, ara veig quela vuitena era falsa... (ha quedat el comentari al descobert).
    Així que dic que la segona tb és falsa....

    He de dir que lo del projecte dels fetges m'ha tranquil·litzat. Vaig veure els ninotets a instagram, i la veritat era una mica inquietant... heheheh

    ResponElimina
  17. oooh, ara veig que no he encertat .....

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!