dijous, 8 de juliol del 2010

Adéu Movistar!!

Em plau molt comunicar la meva separació definitiva -sense possibilitat de reconciliació- de Movistar.

Per fi em lliuraré d’aquesta colla de gent que cobra coses que no ha de cobrar (l’altre dia vaig llegir que si aquí hagués dit “lladres” i ells ho haguessin llegit -que ja seria mala sort, però no es sap mai- em podrien denunciar i tot)

Després de modificar les clàusules contractuals de forma unilateral, eliminant del còmput de 9 Eurus de despesa mínima contractada tot el que es gastés amb els números freqüents, (o sigui, que si jo gastava 8 Eurus amb els números freqüents i 4 Eurus amb altres números, ells, en un moment determinat, van decidir que els primers no comptaven i me’n carregaven 5 més sota el concepte “Diferencia hasta compromiso ”, i em tocava pagar-ne 8 + 4 + 5 = 17... per parar el cop em vaig donar de baixa dels números freqüents però, clar, perdent el benefici que això significava) ara s’han tret de la màniga un altre cosa que no varem pactar (per no dir “estafa”, que es podrien enfadar) i, al rebut mensual, m’afegeixen 2 Eurets extres com a càstig per no voler domiciliar els rebuts i pagar-los a través del Servi Caixa o d’Internet.



D’altre banda, el meu mòbil estava vellet... tan vellet que la bateria li durava un sospir, o sigui, que estava espatllat... podia enviar smss però no trucar doncs gairebé es buidava de cop... cada vegada anava pitjor fins que era un mòbil que no servia per telefonar. Aprofitant que ens han tornat la devolució d’hisenda, m’he comprat un mòbil nou, amb Orange i de targeta prepagament. Seré lliure!!... si gasto 14 pagaré 14 i si gasto 7 pagaré 7... I si no ho he fet abans ha estat perquè volia aprofitar per comprar un aparell que funcionés com cal i no m'anava bé.

Anècdota:

Vaig preguntar també a una botiga Vodafone si tenien mòbils amb teclat complert (o teclat qwerty que n’hi diuen, perquè el que tinc ara el té i m'hi he acostumat) perquè en volia un i amb targeta prepagament.

Resposta de la simpàtica dependenta: “A la gent que vol el sistema de targeta prepagament no els hi DONEM mòbils tan bons."
Rèplica meva: “Escolta, que jo no et dic que me’l DONIS, que jo el pagaré”.

Conclusió: Imagineu el negoci que fan amb els contractes i els compromisos, que es permeten respondre tan mal educadament a qui en vol un de targeta pre-pagament!!

El mòbil vellet



El mòbil nou

25 comentaris:

  1. si que és fashion aquest mòbil! feia temps que n'estaves molt descontenta. Segur que el canvi t'anirà molt bé

    ResponElimina
  2. Jo encara estic a Movistar però sempre amb targeta ...mai no he volgut un compte perquè ni ells ni ningú són de fiar....

    ResponElimina
  3. Si el canvi serveix per a pagar menys, benvingut sigui! LA veritat, totes els companyies telefòniques són impresentables pel que fa al tracte amb el client. Si truquen per algaun oferta, directament, els penjo. Tip n'estic!

    ResponElimina
  4. Jo també tinc un mòbil amb targeta de prepagament! sempre l'he tingut i per més que m'atabalin amb ofertes de contractes... no em convenceran.

    Molt maco el mòbil nou!

    ResponElimina
  5. Hmm... jo em perdo: què vol dir un teclat complert?

    A Alemanya tinc O2 i vaja, parlo tan poc pel mòbil que la meva tarifa és una meravella: per 10€ al mes tinc 100 minuts de conversa mensual. Si jo només truco per dir minúcies de l'estil "estic arribant", "a quina hora quedem?" o "demà et porto el llibre"! 10€ al mes i més content que un gínjol :)

    Enhorabona per haver-te deslliura`t d'aquests xoriços, Assumpta (a mi no em vindran a buscar, aquí dalt, oi? ;)

    ResponElimina
  6. KWEILAN.- Sí que és maco, sí :-)
    Molt bon estiu, guapa ;-)


    RITS.- Doncs era el més econòmic que hi havia amb teclat complert :-) Actualment tots tenen un munt de coses que finalment no es fan servir...
    De totes formes, el que jo volia era lliurar-me d'aquest "contracte"... ufff em sento lliure :-)


    ELVIRA FR.- Aquí està el meu gran error... El meu marit també té Movistar amb targeta (el fa servir molt poc)... A mi em van fer la propaganda i vaig picar com una tonta. Fas molt bé :-)


    ALBERT B. i R..- La veritat és que no pagava cap burrada. Però, per exemple, el proper rebut serà de 14 Eurus amb uns quants cèntims... però 2 d'aquests Eurus són de la comissió!! I una petita quantitat de cèntims és la "diferència fins compromís"... res, res, fora Movistar.
    Fas molt bé... a mi m'ataquen contínuament pel telèfon fix, perquè em canviï d'operador d'Internet... pesats!!


    CARME.- Com l'Elvira ;-)
    Sou dues dones intel·ligents!! Jo em vaig deixar atrapar... i el cert és que durant un parell d'anys n'estava contenta... fins que van començar a canviar les coses...
    Sí que és xulo, però encara no m'hi acostumo :-)


    FERRAN Jeje "teclat complert" vol dir que tens totes les lletres a la vista (mira les fotos dels dos mòbils) com si fos un petit teclat d'ordinador. Que si vols escriure "Hola" no has de prémer 2 vegades el 4, 3 vegades el 6, 3 vegades el 5 i 1 vegada el 2, sinó que tecleges "H-o-l-a" ;-))
    I si truques molt també pagues només 10 Eurus? Ostres, quina sort! ;-)
    Jajaja no, no crec que et vinguin a buscar :-)

    ResponElimina
  7. Són tots una colla de delinqüents, no saben el que fer ja per estafar-nos. La veritat és que es tornen molt imaginatius en aquest aspecte! No crec que Orange sigui massa millor que Movistar, però bé, aquests són de la pitjor calanya que es pugui ser. A mi pràcticament em van amenaçar quan vaig canviar, cansat d'ells.

    El que passa amb les targetes de prepagament és que les trucades són més cares, no? Així que parlaràs tants euros, i pagaràs tants euros, però el temps serà molt més curt. Espero que la diferència no sigui tanta.

    I caram, quin trastet que t'has firat, no?

    ResponElimina
  8. Jo he passat per diverses operadores i en l'únic que canvien és en la cobertura. Per la resta, tots són iguals.
    Aquest mòbil amb teclat complert, és una llàstima no utilitzar-lo per a gestionar el correu electrònic en mobilitat, no?

    Enhorabona pel blog, l'acabo de descobrir i m'ha encantat.

    Una salutació.

    ResponElimina
  9. vigila amb el prepagament.....doncs hi han companyies que si carregues deu eurus......no més augmentes amb nou el teu saldo......
    Tots son una colla de aprofitats, si no és er una cosa es per l'altre

    ResponElimina
  10. M'acabes de donar la idea per un post, jeje, que segur que tots/es ens hi em trobat, jaja.
    A mi sempre me la foten, i els calés també. L'última vegada que m'he canviat de companyia (ara estic amb orange), l'operador em va arribar a dir que tenia una veu molt sensual. Com m'ho he de prendre això? Total, qe em va regalar un mòbil per canviar-me de companyia i el mòbil també és un LG però tàctil. Doncs és més lent que un cargol amb banyes.
    Jo sempre he estat amb contracte perquè així controlo més el què gasto, ja que amb targeta no hi ha manera de controlar-ho.
    Ah, i orange no les tinguis totes, que també et foten els calés. A mi em van dir que pagaria 30 eurus de tarifa plana, i n'estic pagant 50 cada mes. Vaig trucar i em van dir que passés per la botiga a canviar-me el mòbil i la tarifa. Au!!

    ResponElimina
  11. Quina barra que tenen els de les companyies telefòniques, no se'n salva ni una.
    Jo ja estic farta de rebre trucades de totes les companyies de la competència perquè "me'n vagi amb ells".
    Tinc mòbil lliure i sóc de prepagament, passo de contractes, que al final sempre te l'acaben clavant.
    Has fet molt ben fet!

    ResponElimina
  12. Ja saps que jo també sempre he tingut targeta prepagament, utilitzo el mòbil més per que em truquin que no per trucar jo i no he volgut mai lligar-me amb obligacions, despeses mínimes i "diferencias hasta compromiso" :-))
    Potser té raó en XEXU quan diu que el preu per minut és més car però si no truques gaire, com és el meu cas, et compensa el que no has de pagar de despeses mínimes. I sobre això que diu en GARBI24, jo que encara sóc de movistar no m'hi he trobat. Ja ens diràs si et passa. :-P

    Per cert, molt xulo el mòbil nou!

    ResponElimina
  13. També utilitzo sempre mòbils lliures, odio les permanències i programes de punts enganyosos.

    ResponElimina
  14. una mica més lliure, doncs!

    ara només fa falta que el dissabte donem el primer pas per ser-ho una mica més!

    *Sànset*

    ResponElimina
  15. Té bona pinta, el mòbil nou; jo sóc dels mòbils de tota la vida, i que com menys coses tinguin millor: si tenen bona cobertura i autonomia, ja n'hi ha prou.

    ResponElimina
  16. Gran moment per passar-te a Orange! Saps de quin color va Holanda, no?

    Jo sóc de Movistar i per moltes queixes que tingui, tinc la sensació que si em canviés, també tindria queixes.

    M'agrada el teu nou mòbil, almenys per fora sembla molt bo. Ja em diràs què té per dins.
    Adéu!

    ResponElimina
  17. Quan vaig descobrir això dels 2 euros per no voler domiciliar la factura em vaig encendre!!!! I vaig començar a recórrer totes les botigues conegudes perquè volia canviar-me desesperadament de companyia perquè ho trobava una estafa. A sobre que sóc jo que pago sempre les meves factures per servicaixa, i no pago a finestreta, i que són tan INCOMPETENTS que fan els codis de barres massa petits i, per tant, he d'introduir totes les dades de la factura MANUALMENT, encara em cobren 2 euros per no domiciliar la meva factura???? És indignant!

    ResponElimina
  18. Bé, jo ho vaig tenir l'oportunitat d'escoltar-t'ho explicar en viu i en directe. Felicitats! Jo sóc Movistar perquè em surt a compte. Tinc el rebut domiciliat. Ara, em sembla una aberració que per pagar per finestreta et cobrin comisió. Això la llum, el gas i l'aigua no ho fa! Lladres, ja els hi dic jo!

    ResponElimina
  19. Uala! Quin mòbil més xulo!!!
    (jo ni sabia que existien amb aquests teclats... )

    Jo avui m'estreno amb Bankinter... Sí, tenen un conveni amb una telefonia que els cedeix la seva xarxa (és la que dóna a Amena, Symio i no sé què més), i pago el que truco, i ja està. I a sobre més barat que a Vodafone, que és on estava abans.
    És una llàstima que la gent no s'assebenta d'aquestes oportunitats, perque Bankinter no fa publicitat. Jo ho he fet gràcies a en Jordi, que hi treballa i m'ho va dir ( és veu que a la web surt, però jo no m'ho miro mai, jejeje)
    Ja et diré què tal... també n'estava fins el capdamunt d'aquests bandarres!

    Per cert, molt xula la nova imatge del blog (segur que no és nova del tot, però fixa't com vaig que no me n'havia adonat fins l'altre dia...)

    Petonarros calurosos

    ResponElimina
  20. Ostra Assumpta; "ojupeligru" el tros de mòbil que t'has agafat.

    Normalment les separacions no són pas un moment massa idoni per felicitacions ni somriures però, en aquest cas, no en queda altre que dir que has fet molt bé perquè, fet i fet, era poc o gens de confiança.

    ResponElimina
  21. XEXU.- Ostres jajaja tu ho dius clarament, eh? Sí, sí, una panda de Millets és el que són!
    El que jo sé és que quan et vas a donar de baixa et fan un munt d’ofertes perquè no marxis... Seran mala gent?! Per què no et tracten bé quan ets “amb” ells i no només quan els amenaces de marxar?
    I de que et van amenaçar? Ostres... és que jo encara no m’he donat de baixa perquè com facturen del 18 al 18 i aquest període me’l cobraran igualment, doncs esperava a fer-ho cap allà al dia 15... a veure què em diran (trucaré dilluns)
    Sí, ja sé que les trucades seran més cares, però és que jo truco molt poquet, bàsicament faig missatges que un els llegeix quan pot i els respon quan pot, mentre que les trucades no m’agraden... per parlar per telèfon que em truquin a casa al fix! ;-))


    ALBERT SOLÉ.- Hola, benvingut! Ja tens raó, ja... de fet tots van al mateix, a mirar de treure’ns els “quartos” i quants més millor... però és que de Movistar estava ja farta, farta!
    Ui, no! Si em poso a obrir el correu electrònic per aquí, llavors sí que el saldo baixaria a tota velocitat... és temptador, però no ho faré :-)
    I moltíssimes gràcies per les teves paraules! ;-)
    En quant al segon comentari... Saps que no sé massa ben bé què és això dels “mòbils lliures”? Tu te’l compres sense ser de cap operadora i després contractes? ;-)


    GARBI24.- Sí, ara tot just m’estava mirant la web d’Orange i ja he vist que els preus que anuncien són sense IVA, clar... Espero no trobar massa “sorpreses” ;-)


    INSTINTS.- Jajaja es va pensar que si et “piropejava” la veu segur que li compraries el que fos, deu ser una nova tàctica... o potser sí que tens una veu molt maca ;-) però tens raó, amb targeta s’ha d’anar controlant un mateix, però com jo estic tan empipada amb el contracte, crec que ho faré bé...
    Ostres! I com és que et van dir 30 i pagues 50?... Bé... no cal preguntar... mil trucs que tenen per enganyar la gent... ufff
    Ai, espero aquest post teu sobre mòbils! ;-)


    AIGUA_CLARA.- Moltes gràcies! ;-) Així m’agrada, que els que teniu targeta m’animeu! ;-)
    Saps que passa? Que estic tan empipada amb totes, que penso esforçar-me en gastar el mínim possible... Ja tinc fix a casa, qui vulgui xerrar una bona estona, doncs que em truqui allí ;-)


    McABEU.- Sí, sí, de veritat que jo ja estava convençuda i, amb el que m’esteu dient, encara em convenço més ;-) Totes aquestes coses lliguen i lliguen...
    Jo tampoc truco massa (i ara menys, que ja feia temps que m’havia acostumat a tenir un mòbil espatllat que només podia fer servir per missatges!) però és que no m’agrada parlar pel mòbil, s’escalfa aviat, no sempre es pot sentir bé, t’enganxen pel carrer, a l’ascensor... jo sóc molt més d’avisar amb missatges i ja està... i penso gastar poquet (ja us ho explicaré)
    Si carrego 10 Eurus i només me’n posen 9 m’agafarà un atac! :-)
    Sí que és xulo, eh? Té el teclat i, si no l’obro, doncs pantalla tàctil (però llavors s’ha d’escriure els smss clicant mil vegades cada número i jo estic acostumada a anar molt ràpid amb les lletres) ;-)

    ResponElimina
  22. SÀNSET.- Si! jajaja m’he independitzat de Movistar! INDEPENDÈNCIA!! (vaig practicant) ;-))
    Ja estic esperant que sigui demà a la tarda amb molta il•lusió... De veritat... vull que siguem molta, molta gent... ;-)


    P-CFACSBC2V.- Tu ets més pràctic ;-) De fet, totes les pijadetes que té com la càmera fotogràfica, la ràdio i tot això no ho faig servir... jo sempre porto la meva petita càmera a la bossa i, pel tren, quan hi ha futbol, agafo un mp-4 que em vaig auto-regalar fa dos aniversaris (o sigui, un any i mig) i ja està... però el teclat sencer sí que m’agrada, ho reconec ;-)


    ALBERT d’EL RACÓ BLAUGRANA Es boniiiiiiiiissim!! ;-)) Ei, vols dir que no serà una premonició? :-)
    Ara que hi penso, en Josep Lluís té una samarreta ben taronja, d’Holanda, de quan hi varem ser fa quatre anys... el diumenge a la tarda li faig posar!! ;-)
    La veritat és que només el faré servir per smss i alguna trucada... hi podria veure la tele fins i tot, però suposo que el meu compte corrent no ho aguantaria ;-)


    NÚR.- Aquesta mateixa reacció, exactament, va ser la que vaig tenir jo... ja m’havia empipat molt quan van fer la trampa del “compromís”, però quan vaig veure això dels 2 Eurus és que m’enfilava per les parets i vaig dir “ara sí que marxo!”
    I tens tota la raó!! Jo també pago pel Servicaixa (res de finestreta) i el lector de codi de barres no pot llegir aquella “xapussa” que fan... i s’ha de clicar una quantitat de dígits increïble allí a la maquineta. A vegades també ho pago per Internet... o sigui que aquesta comissió no té cap sentit...


    JORDI.- Jajaja és que tu ets un privilegiat!! I, a més, coneixes “El meu Viena” i això dóna un cert prestigi! ;-))


    KUDIFAMILY.- Jejeje... sí que és xulo, sí... La culpa va ser que, amb el mòbil anterior (que me’l van vendre amb el teclat així sense jo demanar-ho) m’hi he acostumat, i com jo no sóc de trucar massa sinó d’enviar missatges tipus “Carinyet, quan tornis, pots portar llet i aigua? Gràcies!...”, doncs així vaig molt més ràpid ;-)
    Ostres, doncs tens raó, de totes aquestes coses la majoria de la gent no en tenim ni idea! A veure si tens sort i pagues ben poquet! Jo, mentre no sigui Movistar, de moment ja em va bé ;-)


    ÒSCAR.- Jajaja “ojupeligru” ;-) Doncs no pensis que ha sigut molt car, eh? (Tampoc baratu, les coses tal com siguin, sinó me l’hagués comprat abans)... però és tot cuquetó... En Jordi de la Banyera l’ha conegut “en persona” i, mentre li ensenyava, em vaig ficar no sé on i no sabia sortir i ell, amb una sola tecla, m’ho va saber desfer jajaja
    Sí, aquesta, més que una separació, és una declaració d’independència! ;-)

    ResponElimina
  23. Aaaah! merci per l'explicació. Em sembla que ni ho sabia, que existien aquests teclats. Sóc fatal per aquestes coses, jo.

    Els 10€ aquests et serveixen per xerrar 100 minuts en un mes (més dùna hora i mitja!). Per mi és moltíssim, en tinc de sobra. Baratet, eh? :))

    ResponElimina
  24. Hola Assumpta pero que bonito está tu móvil nuevo!!
    El viejito también lo era.
    Pero ahora sin problema podrás hablar sin que esas malditas rayitas te indique batería baja.
    A algunos vendedores deberían exigirles una clase de buenos tratos.
    Un beso y mucha suerte!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!