dimarts, 9 d’agost del 2011

Endevinar el personatge.- Agost.- Segon dia de joc i... ja tenim guanyadors!!!

Benvolguts companys blogaires:

En primer lloc donar-vos les gràcies per la gran participació! El número de visites al blog aquests dos darrers dies ha pujat moltíssim i estic contenta que hagueu volgut jugar en una edició que, a més, tenia un plus d’especial doncs servia per celebrar el meu sis-centè post. Gràcies!

El resultat d’aquests jocs és sempre una sorpresa per a mi doncs mai sé si resultarà fàcil o difícil. Aquesta vegada em sembla que ha estat de les senzilles doncs hi ha molts encertants i tant sols amb les pistes inicials.

Feia tan sols cinc o sis minuts que havia posat el post que ja la ZEL va entrar, guiada per una intuïció impressionant i ja el va encertar! I, després d’ella, i per aquest ordre, també han donat la resposta correcta: BARCELONA M’ENAMORA, P-CFACSBC2V, McABEU, AIGUA i JO RAI!, un total (en principi) de sis encertants.

Gràcies també a tots els que us heu passat per aquí i ho heu intentat com l’ASSUR, i també a aquells que no us heu atrevit a intentar-ho :-)

Ara bé, com les coses no poden ser fàcils, se’m presenta un problema i és que un dels encertants no sé qui és i em refereixo a “Jo rai!”... El joc era obert a tots i totes les blogaires, per descomptat! Tothom podia jugar, tant hi feia que fos algú que visiti normalment el blog com que fos la primera vegada... Quan he vist aquest participant, la meva primera idea era donar-lo com un encertant més, és clar. Però quan he clicat damunt del seu nom, he vist que no és un perfil públic. O sigui, que és algú que no deixa que, a través del seu perfil, puguem conèixer el seu blog (si és que en té). I ara què faig?

Pel temps que fa que volto per Internet he vist coses ben estranyes: Gent que es fa passar per dues o tres persones (i que comenten amb diferents personalitats), persones que diuen que són el que no són... així que ara jo no puc saber si em trobo davant d’una multipersonalitat d’aquestes, no puc saber res, perquè "la porta està tancada"... per tant, em sap molt de greu però no puc acceptar-lo com a un dels guanyadors (o guanyadores) i quan dic que em sap greu, ho dic amb tota sinceritat, perquè la meva primera reacció ha estat clicar damunt del nom i anar a visitar-lo... i no he pogut perquè m’he trobat això:




Així doncs, crec que només puc acceptar com a participants correctes els altres cinc.

Per tant qui s’endurà el premi és quelcom que s’haurà de resoldre per sorteig. Els números corresponents a cada guanyador, seguint l'ordre dels seus comentaris, són els següents:

ZEL: 0-1
BARCELONA M’ENAMORA: 2-3
P-CFACSBC2V: 4-5
McABEU: 6-7
AIGUA: 8-9

Ja sabeu, en el sorteig de la 6/49 de dissabte que ve, mireu el número corresponent al REINTEGRE, si coincideix amb un dels dos números que teniu atorgats, haureu guanyat el premi! Molta sort a tots cinc! ;-)

Ah!! Que se m’oblidava!! El personatge, tal com han dit ells, és LLUÍS LLACH!!



CLASSIFICACIÓ GENERAL A DIA D'AVUI (Els empats van per ordre alfabètic)

QUATRE ENCERTS: McAbeu
TRES ENCERTS: -----
DOS ENCERTS: P-cfacsbc2v
UN ENCERT: Aigua, Barcelona m'enamora, Carme Rosanas, Elfreelang, Jo Rai!, Òscar, XeXu i Zel

19 comentaris:

  1. Aiiii Assumpta, quin desastre, ara he vist que al post anterior em vaig oblidar de felicitar-te pels 600 posts!! Moltes felicitats!!

    Que bé! :) A mi em va passar una cosa molt estranya, quan vaig veure el post no se'm va acudir qui era, però sabia que la cara em sonava moooolt! I a mitja nit no podia dormir i estava allò que se'n diu donant voltes pel llit i vaig haver d'entrar a internet aviam si els anys coincidien i em vaig il·luminar!

    Saps què? M'ha fet gràcia perquè els números que m'han tocat són la meva edat!

    Bona nit!

    ResponElimina
  2. A mi també em sonava aquell mig somriure, però vaja, no ho hauria encertat ni en mil anys, segurament.

    Això del perfil inaccessible... m'acaba de passar a l'In varietate. En el post "itineri.de" de fa uns dies, això:

    marc ha dit...
    Endavant!!

    Em vaig preguntar, esclar, qui devia ser aquest Marc... però m'h sortit el mateix missatge "El perfil no està disponible". Ho trobo estrany, deixar un comentari i que no es pugui veure de qui és.

    ResponElimina
  3. Ara, amb la solució al davant, sembla tan fàcil!!!
    La veritat és que em sonava molt, i em resultava familiar, però no se'm va acudir cap nom!
    Felicitats als guanyadors, que han demostrat ser vius com una centella!

    ResponElimina
  4. Una bona colla d'encertants!!. :-))
    Estic content d'estar entre ells, que en un primer moment anava bastant despistat i si no arriba a ser per l'ajuda desinteressada (o no) del Sr. Google no l'hauria encertat. :-)

    I estic molt d'acord amb en FERRAN, deixar un comentari i que no es pugui veure de qui és, ho trobo estrany.

    ResponElimina
  5. Jo flipo amb la intuïció de la gent... hi ha milions de persones que complien els requisits de la primera pista... com us ho feu??? Control antidoping ja!

    Per cert, jo també m'he trobat amb la teva mateixa sorpresa ja que també he clicat sobre l'usuari que comentes... desitgem que tot sigui una confusió d'esbarallar-se amb el blogger!

    ResponElimina
  6. Ui quina llàstima no haver reconegut el Llach!.....mira que ja et vaig dir que em sonava molt però no ha hagut manera....moltes felicitats i felicitats als ràpids ( la zel carai quina intuïció!!!)encertants....jo tampoc conec al jo rai....que es posi en contacte amb tu i digui qui és...no? i si no rai!

    ResponElimina
  7. Ostres, no he tingut temps ni de començar a posar-m'hi!
    Felicitats als guanyador i que hi hagi sort, que les cosetes que fa l'Assumpta s'ho valen.

    ResponElimina
  8. Ho sabiaaa! Sabia que seria ell! I això que el seu pare fos metge ja em va acabar de decidir.

    (Ah, felicitats al McAbeu per tants encerts!)

    ResponElimina
  9. BARCELONA M'ENAMORA.- Caram!! Això sí que m'ha fet gràcia, que somiïs amb el meu blog!! (Bé, no somiar exactament, però gairebé!)
    Ui, ui, això que els números que t’han tocat coincideixin amb la teva edat, pot ser “un senyal” de bona sort... a veure dissabte! ;-)
    Em dono per absolutament felicitada! :-D


    FERRAN.- Pensa que amb mil anys, hauries aconseguit un total de 365.000 pistes, per tant, crec que sí que l’hauries encertat hehe
    Això d’amagar el perfil és una cosa que no he entès mai. Quan jo començava a bloguejar, els primers blogs els anava coneixent a base de clicar perfils de comentaristes d’altres blogs... i sempre que tinc un visitant nou, em fa gràcia anar a conèixer-lo a casa seva, el clico, li poso algun comentari... però si “no em deixen”, doncs res.


    JPMERCH.- Hauràs d’aprendre a volar més ràpid, gavinooooot!! ;-))


    MARGARIDA.- La veritat és que jo pensava que aquest no seria difícil, però tampoc creia que a la primera pista això ja s’ompliria d’encertants... Ja ho dius tu, ràpids com una centella!! ;-))


    McABEU.- El Sr. Google és un bon ajudant, però s’ha de tenir alguna idea per anar guiant-lo, sinó ell sol no dóna respostes :-D
    La veritat és que no m’imaginava que fent aquest petit joc pogués tenir cap mena de “complicació”, i em sap greu, perquè en cap moment em va passar pel cap limitar la participació per res, aquí sempre pot jugar tothom que vulgui... Ara bé, aquesta persona és un misteri. On la vaig a trobar si clico el seu perfil i em trobo la porta tancada? I si li dono número, guanya el sorteig i no compareix mai més per aquí? Doncs res, la decisió ja està presa. Cinc encertants vàlids i ja està.


    PORQUET.- A petició teva, els cinc encertants passaran unes proves antidoping que m’han enviat per mail els representants de l’UEFA.
    a) Drets, al passadís de casa seva, hauran de fer deu passes, seguint una línea recta.
    b) Drets, hauran de doblegar una cama i aguantar-se tan sols damunt de l’altre, sense caure, durant 10 segons. Després el mateix sobre l’altre cama.
    c) Dir la taula del 6 (aquí s’admetrà un error)
    Si passen les tres proves és que no es dopen hehehe


    ELFREELANG.- Quan vaig veure la resposta de la ZEL vaig pensar “ai, mare meva, que hi haurà més encertants que opcions per repartir el número del reintegre” :-DD
    Com a penitència per no haver-lo encertat, escoltaràs tres cançons seves aquesta mateixa tarda ;-)


    LLUÏSA.- Ja veus que ràpids són!! ;-)) El proper l’hauré de fer més difícil o la gent arriba que ja està tot resolt.
    Gràcies, guapa! :-D


    P-CFACSBC2V.- Doncs jo he d’admetre que no sabia que el seu pare era metge fins que vaig buscar les dades per anar fent les pistes!! De veritat!! :-D
    A veure si hi ha sort al sorteig!! ;-)

    ResponElimina
  10. Ui... encara el dopat seré jo... això de poder fer només un error a la taula del 6... ;p

    ResponElimina
  11. No passa res! Segueixo regularment aquest blog i ho vaig veure tan clar que no me'n vaig poder estar de participar. Lamento haver-te fet perdre el temps, de veritat que no era la meva intenció.
    Felicitats per la teva iniciativa.

    ResponElimina
  12. carai!!!!
    i jo em pregunto... algún dia n'encertaré alguna? mira que sóc dolenta per aquests jocs!!!

    ResponElimina
  13. EL PORQUET.- Pots estudiar una mica abans de dir-la!! Pensa que les proves són demà ;-))


    JO RAI!.- Ara m'has mort!! Hagués apostat bastant a que havies passat per aquí de casualitat i que no tornaries a dir res mai més. Pensava que si guanyaves ni ho sabries, ni jo tindria forma de comunicar-me amb tu i ara veig que potser m'he equivocat i sí que t'hauries identificat... En aquest joc hi havia un premi de veritat, petit però "real" i per poder-lo rebre s'ha de donar un nom i una adreça postal (per mail, clar, no públicament) vaig deduir que algú que no obria el seu perfil segur que encara menys donaria un nom i una adreça... i potser em vaig precipitar.
    Com és que no obres el teu perfil?
    No vaig posar res al respecte a les normes, aquesta és la veritat, així que la meva decisió de no acceptar-te per "no identificat" va ser una mica per no saber ben bé què havia de fer.
    Em sap greu haver-te deixat fora, senzillament pensava que no anaves seriosament.
    Encara no ho tinc massa clar. No sé amb qui parlo, segueixo clicant el teu nom i em trobo amb una porta tancada... però tothom té dret a tenir un perfil i a comentar sense haver de tenir un blog públic, per tant, per si m'he equivocat, et faig una proposta. Jo ha he repartit els números i no els vull canviar. A més, que amb cinc encertants quadra perfectament per dos números cada un del 0 al 9. Si hagués acceptat sis encertants només hagués pogut repartir del 0 al 6 i confiar en que no sortissin ni el 7 ni el 8 ni el 9 :-)
    Per tant, faré aquí una mena de "xapussa".
    Tu vas ser el sisè encertant. Si t'hagués acceptat en principi estava clar que tenies el número "6". Doncs bé, te'l dono :-)
    Si vols jugar tens el 6. Si surt el 6 doncs tant en McAbeu com tu teniu premi. El mateix, igual, el que vaig dir.
    Amb això tu no hi surts gens perjudicat (o perjudicada) tens un número igual que hauries tingut i el mateix... i els demés tenen els dos que les vaig adjudicar.
    Acceptes? :-)
    Era un post de celebració i no vull que ningú marxi enfadat. Estàs d'acord en, si surt el 6, fer-me arribar un nom i una adreça postal a la meva adreça del Blog d'Artesania perquè jo et faci arribar el que tu triïs?


    RITS A la propera edició et posaré a tu!! Hehehe vull dir que TU seràs el personatge... hehehe
    Pistes:
    - És una dona.
    - Té un gat amb un nom que comença per P.
    :-D

    ResponElimina
  14. Assumpta, no pateixis gens ni mica, ja t'ho he dit abans. Segueixo una pila de blogs i normalment no comento massa si no és en una ocasió especial com era el cas, o potser en algun atac d'indignació. Només volia col·laborar en la celebració dels teus 600. Ni m'hi vaig fixar en que aquest cop el premi era tangible.
    No cal que em donis número, de veritat: Si després d'aquest espectacle, a més, em tocava no m'ho perdonaria mai de la vida!!!!!!!
    Deixa-ho com estava i potser quan arribis al 700 ja tindré un blog per a ensenyar.

    ResponElimina
  15. JO RAI!.- Com vulguis doncs. No crec que celebri el post set-cents... massa aviat! :-) Però potser sí que celebri el 1.000. Si apareixes per aquí, t'asseguro que tindràs sempre la porta oberta :-)
    Ah! i de moment, poso també el teu nom a la llista d'encertants amb un punt. Per això sí que no cal donar cap nom ni cap adreça i hi ha un joc cada més :-)

    ResponElimina
  16. Per cert... que quan una és torpe amb les mates ho és eternament... Hehe... Ara rellegia els comentaris i m'he adonat que al sisè encertant li corresponia el número 5, no el 6, ja que el primer jugava amb el 0... En fi, que ara ja no té importància, però bé, al menys queda aclarit :-DD

    ResponElimina
  17. L'enhorabona als encertants, i sort en el sorteig!

    (Saps que al trosset de fesomia que vas posar encara em sembla veure-hi l'Stoichkhov?...) :))

    ResponElimina
  18. ASSUR.- Hehehe és que ell ja ho deia això de "ciento por ciento catalanes"... com en Llach! :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!