divendres, 28 d’octubre del 2011

Importants reflexions de divendres per la tarda...

Tal com es va anar parlant en els comentaris d’aquest post d’en XeXu, crec que la majoria dels blogaires sabem que els divendres per la tarda són dies en la que catosfera està letàrgica, així que em proposo un repte, fer un post en aquests moments en que “no hi ha ningú” i aconseguir deu comentaris abans de les nou del vespre...

El tema és el següent, fa uns mesos vaig decidir posar-me a dieta, em sobraven alguns quilos però, més que per estètica (que tampoc era pas un cas “greu”) ho vaig fer perquè m’aniria bé per les meves articulacions. Vaig començar bé, però cada vegada em costa més. En les darreres sis setmanes no he perdut ni dos quilos així que, per animar-me, em vaig prometre a mi mateixa que, quan arribés als deu quilos perduts, em regalaria un pot de Nocilla (pot semblar incongruent, però pel meu cap no ho és gens)... però després vaig recordar que una amiga meva és fan de la Nutella i diu que és molt millor.

El meu pensament va començar a córrer i vaig recordar que hi ha una sèrie de preguntes que són “eternes”, en les que la gent mai es posa d’acord. Són aquestes:

1.- Coca-cola o Pepsi-Cola?

2.- Cola-cao o Nesquick?

3.- Nocilla o Nutella?

Bé doncs, aquí estic, esperant les vostres respostes i consells. Jo, en principi, en cada una de les preguntes, m’inclino per la primera proposta (sobre tot en el cas de la Coca-cola, que la Pepsi no m’agrada)

Ah! i si en la tercera de les preguntes guanya la Nutella, doncs jo compraré Nutella quan arribi als deu quilets perduts!!

52 comentaris:

  1. En primer lloc, dir-te que aquesta és l'hora de la migdiada, la dels despistats. Ben fet, perquè no hi ha una altra cosa per llegir. També sé que això ho fas per la Carme, que pobreta, també voldrà alguna cosa per llegir aquesta tarda. Si és que ets una bona samaritana.

    ResponElimina
  2. En segon lloc, explicar que la dinàmica de pèrdua de pes ja és normal. Al principi, sobretot si s'està una mica passat, es perd força ràpid amb el canvi d'hàbit alimentari. Però quan ja s'arriba a un pes, el cos s'ha acostumat al poc menjar que li dónes, i la pèrdua és més complicada i gradual. Així que paciència i ànims, que ho has fet molt bé!

    ResponElimina
  3. Respecte a les preguntes, respostes ben clares, per favort! Coca-cola zero (mort a la pepsi!), Colacao (tot i que de petit era de nesquick) i la tercera m'és indiferent, intento evitar-les les dues per igual, i en el cas que em posis els dos pots davant, les deboraré també per igual!

    ResponElimina
  4. Ah, i no et queixaràs, que encara que sigui fer una mica de trampa, amb aquests quatre comentaris (tots diferents, eh!), ja tens una mica més a prop el repte! I si no, abans de les nou ho torno a mirar...

    ResponElimina
  5. Hahahahaha XEXU!! (el meu comentari no compta) ;-)

    M'acabes de convèncer que és impossible aconseguir 10 comentaris de forma "normal" :-)) tu sí que ets un bon samarità!! :-DDD

    ResponElimina
  6. Au doncs vinga i amunt que això dels deu quilos està fet i refet...és normal Assumpta els primers són relativament fàcils de perdre..els altres costen més, aposto per la cocacola 00, el nesquik i per suposat nutela ( sense discusió)

    ResponElimina
  7. Xexuuuuu! Això és trampa!!!!

    Doncs mira Assumpta, unes coincidències... acabo de publicar un post també en aquesta hora de blogaires letàrgics (vinga l'autobombo!), però el més fort és el títol que té!!!!! Per favor! Hi ha hagut una connexió Reus-Barcelona via cibernàutica! Quina casualitat tu....

    Passo a resoldre, i de manera ràpida, sense dubtar i contundent el teu referèndum:

    1.- COCA-COLA: Però és que no hi ha discussió possible. La millor beguda del món, amb permís d'una cervesa fresca.

    2.- COLA-CAO!!!! No admet dubte! I a més m'agrada que hagis posat el Cola-Cao original, el que fa grumolls ben grossos i espessos! El Turbocao és la decadència del Cola-Cao! Visquin els grumolls del Cola-Cao i fer-los esclatar a la boca... oh quin plaer!

    3.- NO-CI-LLA!!!! La de sempre, la clàssica i de tota la vida. Tot i que he de dir que ha canviat la fórmula en un intent de nutellitzar-se... malament. Abans, la Nocilla, a l'hivern no te la podies menjar de dura que es quedava i a l'estiu era una mena de sopa de xocolata! La feia màgica i especial. Ara ha perdut aquest encant, però continua essent mooooolt millor que la Nutella!

    Assumpta, respecte al pes, ja t'ho he dit alguna altra vegada, molts i molts ànims. És normal que ara costi més, però estic segur que sortiràs vencedora d'aquesta lluita personal! Ànims i una abraçada (super connectada) cibernàutica!

    ResponElimina
  8. Eiiii, el sr. blogger m'ha bloquejat el comentari.
    deia qu eno sé quin nº de comentari sóc perquè en XeXu m'ha liat i que vaig acabar de llegir el post

    ResponElimina
  9. Ara puc respondre amb cara hi ulls ( tot i que lem ue comentari no comptarà pel recompte final, oi?).

    NI pesi, ni coca-cola: jo sóc d'aigua be fresqueta. En martí si et serveix és de Coca-cola.

    Nesquick o Cola-cao. Tampoc t'ho sabria dir

    Nutella o Nocilla. NUTELLA!!! tot i que sóc una ex-fan de la nocilla

    ResponElimina
  10. Oooooh! Genial que el divendres a la tarda hi hagi algú per aquí! És l'única tarda lliure que tinc a la setmana!

    Si és que sou uns cracks, l'Assumpta i el porquet fent posts el divendres i en XeXu fent comentaris. Bona gent els blocaires!

    En fi vaig de dret al cas.

    1.- COCA-COLA!!!!
    2.- COLA-CAO!!!! i em copiaria del porquet tot el que diu. No, no em copiaria, me'n vaig a copiar-lo ara mateix

    "No admet dubte! I a més m'agrada que hagis posat el Cola-Cao original, el que fa grumolls ben grossos i espessos! El Turbocao és la decadència del Cola-Cao! Visquin els grumolls del Cola-Cao i fer-los esclatar a la boca... oh quin plaer!"

    3.- NUTELLA (tot i que no en menjo cap de les dues)

    I respecte al pes, ja t'ho han dit tots, és normal que costi més i també que ja gairebé hi ets! Falta poc pels 10!

    Molts ànims!

    ResponElimina
  11. Aix! perdoneu, se m'ha duplicat el comentari, ara fixa't quin despiste que porto! Sempre fent clics de sobres.

    ResponElimina
  12. CARME, ja està arreglat el comentari duplicat i ja s'han aconseguit els deu comentaris hehehe... amb una mica d'ajudeta extra, però ja s'han aconseguit!! Iupiiiiiiii :-)))

    ResponElimina
  13. Que no sigui per comentaris!!!

    Jo sóc de cocacola.... i penso que el difícil seria trobar algú de Pepsi.... encara es fabrica?? :P

    Al revés que en XeXu, de menuda era de Cola-cao, però un dia es va exhaurir a la botiga de queviures del poble i vaig haver de comparar Neskuik... i mira, des de llavors, Nesquik per un tubo. I ara... ai, ara!!! m'he acostumat al cacau barat del Mercadona... i el trobo la mar de bo!
    I per úlitm.... Nutella o Nocilla??? quin dilema!!! La veritat és que no tinc manies! No faria cap lleig ni a la Nutella, ni a la Nocilla, crec que estic davant d'un empat!

    I ànims per aquest règim Assumpta! Tots els esforços després tenen bones recompenses (ni que sigui en forma de Nocilla!!!)

    ResponElimina
  14. Faràs el rècord de comentaris d'un divendres a la tarda, ja veuràs, i sense que faci falta que el XeXu t'ajudi.

    Jo sóc com el Porquet. Un home clàssic (però la cocacola light, sisplau, que la trobo menys dolça).

    ResponElimina
  15. ...tot i que és cert que per motius geogràfics m'he de conformar amb el Nesquick i la Nutella, i tampoc no faig escarafalls.

    (que no sigui dit que el meu comentari no computa per dos! :))

    ResponElimina
  16. Ostres, ja en portes 15, quin avorriment, això està xupat! I aquesta tarda altra gent està publicant també! Posarem de moda els divendres a la tarda!

    Però a veure si hi ha pebrots de fer aquest post una mica més tard un divendres de setembre amb un sol que espetega les pedres al cel. Veuríem si el resultat és el mateix...

    ResponElimina
  17. Jo per ajudar a pujar comentaris i donar idees diré:
    Coca-cola amb Whisky
    Colacao amb llet de vaca autèntica
    Nocilla amb llesques de pa de pagès de dos kgs.

    ResponElimina
  18. Jo no puc opinar perquè no consumisc cap d'aquests productes. Servisca el comentari per a la teua comptabilitat, tot i que veig que ja en tens 16.

    ResponElimina
  19. Veig que ja no et fa falta el meu comentari.
    Respostes (certes):
    1. He begut res coca-coles en els últimes 30 anys, i una pepsi, crec.
    2. M'agradava més el Nesquik, però també fa ja més de 30 o 35 anys que no en tasto.
    3. La Nutella no l'he tastada mai. I la Nocilla, només una vegada, fa més de 30 anys.
    4. Fa més de 30 anys que sóc un ensopit.
    Sorry.

    ResponElimina
  20. És tan llarg el que t'he escrit, que la màquina no em deixa. T'enviaré un mail, millor un post.

    ResponElimina
  21. Ostres, disculpeu-me, justament faig aquest post pensant en estar present tota l'estona i anar fent petites intervencions i cap a tres quarts de sis he hagut de marxar per una cosa imprevista (res dolent) i ja torno a ser aquí :-)

    A veure si encara resultarà que els divendres per la tarda la catosfera és plena de gent que pensa que "no hi ha ningú" i que, per tant, no val la pena escriure res hehehe

    ResponElimina
  22. Cola-Loca, Nes-cuit i Nútrela ... per apimar-se potser cal descobrir primer qui es el que vol que mengis... i et fa venir angoixa quan no menges... i perquè quan t'oblides de tot t'aprimes més ràpid... hi ha algú... aqui i ara?

    ResponElimina
  23. Doncs son les nou del vespre i s'ha aconseguit la prova!!!
    Hem superat i doblat els deu comentaris iupiiiiiii :-))

    Moltes gràcies a tots els que heu deixat els vostres missatges... fins i tot en repetides entrades hehehe

    Utilitzem els divendres, fem posts!! :-)))

    Hi ha hagut empat entre la Nocilla i la Nutella, per tant decideixo jo i trio NOCILLA... i sí, pot ser, com diu en GARBÍ "amb llesques de pa de pagès de dos quilos" uaaaaaaaauuu :-DD

    CARLES... quina llàstima que s'hagi perdut el teu comentari!! Interpreto que en faràs un post? Estaré atenta!!

    Gràcies a tots per haver participat en aquesta mena de joc (com molt bé ha dit en XEXU, era per la CARME, que va dir que els divendres per la tarda que és quan ella té més temps, ningú publica :-)

    ResponElimina
  24. A veure, a pams, a la primera pregunta coca-cola, evidentment (tot i que crec que la pregunta està mal formulada, hauria de ser "a algú li agrada la pepsi?").

    A la segona, cola cao de tota la vida i com més grumolls tingui molt miillor!!!

    I per la tercera, és l'única que soc capaç d'ingerir les dues opcions escollides però ja que em fas triar em decanto per la nutella sobretot si està dins d'un crep!!!!!

    Respecte als 10 kg ànims que és fàcil, jo no em veia amb cor de perdre'n 5 i en vaig perdre 15!!!!

    ResponElimina
  25. A veure, anem per parts, com va dir Jack l'Esbudellador:
    1.- Coca-cola de tota la vida, evidentment. Dir que últimament bec la Zero que no està gens malament i si no ho saps, pensaries que estàs prenent Coca-cola normal. A poder ser, la Coca-cola normal ha de ser d'ampolla de 33 cl (d'aquelles dels bars) i beguda directament de l'ampolla, que sinó el gust és direfrent.

    ResponElimina
  26. 2.- Colacao de tota la vida. Tenen gust diferents les dues marques. I el Cocacao, que se sàpiga, me'l menjo a cullerades directament del pot. Sobretot després de sopar, quan encara ha quedat un tros de budell buit, doncs cap a dintre. Uummmm que bo!

    ResponElimina
  27. 3.- Em puc abstenir? És que ni una cosa ni l'altra... Mai en menjo. La xocolata sempre de rajola i ben dura i negre!

    ResponElimina
  28. ALBA.- Ostres, la teva darrera frase m'ha animat moltíssim!!!
    De fet en JORDI ja et pot explicar que em sobrava algun quilet però que no era res "exagerat", doncs bé, en vaig guanyar 3 o 4 més i llavors ja no em veia gens bé... i vaig dir "7 quilos fora immediatament" i, un cop aconseguida aquesta primera meta, em vaig fixar altres 5 hehehe... i aquests són els que m'estan costant la tira... En porto 9 i "picu" i, com més o menys ja em veig bé, doncs estic desmotivada, però, clar, si segueixo perdent, doncs moooolt millor :-)
    Ara que, motivar-me amb la Nocilla!! hahaha
    Potser me'n compri un pot de cada :-DD

    ResponElimina
  29. Hahahaha mentre responia a l'ALBA has entrat tu, JORDI i has fet un HAT-TRICK (que deia en XEXU l'altre dia!!)
    Sí, ja sé que tu ets de Coca-cola, i és cert, la ZERO és molt bona, la conec perquè el meu nebot gran és diabètic i la pren...
    El cola-cao a cullerades!! hahaha això no ho he provat mai!! :-DD

    ResponElimina
  30. Assumpta, segur què hi ha un empat entre Nutella i nocilla?

    ResponElimina
  31. Uitx, faig tard, em sap greu. Per les 21h ja no computo (bé, jo no, el meu comentari), però aquí te'l deixo per si v ols continuar computant, a veure quants te'n deixem abans de les 23h, hihi...

    Sobre el que preguntes, hmm...

    1. m'agraden per igual, no noto la diferència (ho prometo!) i, en tot cas, en bec en comptades ocasions

    2. si no recordo malament, n'hi ha un que fa grumolls i un que no. El dels grumolls (el Cola-cao, crec recordar) fora, fora i fora! De totes formes, deu fer ben bé 20 anys de l'últim cop que en vaig prendre l'un o l'altre!

    3. la Nutella no recordo haver-la provat mai, a diferència de la Nocilla. Aquesta m'agrada... del que recordo, perque ben bé deu fer... no sé, un futimer d'anys que no l'he tastada.

    Y con esto y un bizcocho... bona nit, Assumpta, bona nit a tots. Gute Nacht!

    ResponElimina
  32. Tot i les trampes d'en Xexu (hehehe) has superat el repte!!!!

    em sap greu arribar tan tard... xò només dos horetes, i un divendres nit a casa tb compta com a vàlid, no?

    Doncs si que son grans reflexions!! dibtes existencials que han portat més d'una discussió!

    1. Coca-cola. Se'ns dubte. De fet, quan en demano una i em diuen que hi ha Pepsi, canvio de beguda. I és més. Recordo les vacances a Istambul, fa uns 10 anys. Era un migdia molt calurós i després de caminar i caminar vam trobar un restaurant. Feia estona que déiem que voliem una coke, xò, ai las!! no n'hi havia i era Pepsi. Vam fer un xiscle i ens vam plantejar seriosament marxar!! jo la primera. Això si, el cansament era tan gran que va poder més que la Pepsi i ens vam quedar, bebent aigua és clar.

    2. De petita era de Nesquik, i ma germana ho continua sent. De manera que a casa els pares, hi ha Nesquik. Xò a casa tinc Cola-cao. Xq? xq té els sobrets individuals, i pels que vivim sols, va molt bé no tenir els pots oberts.

    3. Va a temporades. Hi ha que tendeixo a Nutella, hi ha que tendeixo a Nocilla. M'agraden les dues. Xò com de fet no sóc gaire de xocolata (no sóc gaire dolça) es pot estar tranquil·lament a casa un pot obert durant temps i temps.

    àpali, quin comentari tan llarg que m'ha quedat!!! i és que ens fas unes propostes que són difícils de no participar!!!

    ResponElimina
  33. Pepsi-colacao-Nocilla.

    El que més convé eliminar les primeres doncs la quantitat de sucre que porten és immoral. I si són edulcorades no està clar que no tinguin un efecte similar partint d'altres ingestes. La nocilla/nutella amb moderació.

    ResponElimina
  34. Els meus vots són :

    - COCA-COLA, sens dubte i prou bé que ho saps.

    - COLA-CAO: era el que bevia de petit, de Nesquick, ben poques vegades.

    - I entre NOCILLA i NUTELLA, voto per la NOCILLA, tot i que d'això sí que no en menjava massa

    ResponElimina
  35. Deixant a part algun post després d'algun títol del Barça, crec que mai un post s'havia omplert tan ràpidament de comentaris, gràcies de nou a tots!!


    XEXU.- Hehehe com bé has dit, això era una mena de regal per la CARME, que al teu blog ens va explicar que els divendres per la tarda, quan ella té temps lliure per bloguejar tranquil•lament és quan ningú fa posts!
    La veritat és que fan goig aquests quatre comentaris teus seguits :-))
    La Coca-cola Zero està molt, molt bé... el meu nebot gran és diabètic i la pot prendre, llavors la meva mare ja compra d'aquesta (el xic dina cada dia a ca l'avia) i l'hem provada i és molt bona :-)
    En quant al debat Nocilla-Nutella et mantinc neutral ;-)
    (Més a baix t’he contestat l’altre comentari)


    ELFREELANG.- En això dels quilos, els que més "sobren" són els més fàcils de perdre... quan ja t'apropes a un pes que està bé, ja fa patir més... i jo, que tot m'agrada i tot ho trobo bo, no vegis quina gana tinc sempre!! :-))
    T'apunto un vot per la Nutella
    Nocilla-0 / Nutella-1


    PORQUET.- M'ha fet molta gràcia quan he vist que havies parlat també de la Nocilla!!
    Tu has explicat molt bé les teves opcions, molt justificades i estic totalment d'acord amb cada una de les teves raons ;-)
    Moltíssimes gràcies pels ànims amb la dieta!! ;-))
    T'apunto un vot per la Nocilla! ;-)
    Nocilla-1 / Nutella-1


    MIREIA.- Dos comentaris més hehehe... així m'agrada! ;-))
    Ara bé, em sap greu quan Blogger es posa pesat i no accepta comentaris...
    Veig que tu ets partidària de la Nutella, així que li posem un punt més...
    Nocilla-1 / Nutella-2


    CARME.- Em vaig imaginar l'escena... la CARME davant l'ordinador i ningú publicant... Això no podia pas ser!! :-))
    Jo ja sabia que tu ets súper fan del Cola-cao (i si pot ser amb unes galetes Núries encara millor hehe) ;-)
    Però bé, anem pel tema principal que és "què m'he de prendre jo quan hagi perdut els 10 quilets"... i veig que votes per Nutella.
    Nocilla-1 / Nutella-3


    ALBA P..- M'ha fet molta gràcia el teu comentari preguntant si la Pepsi encara es fabrica hehehe... perquè, si et sóc sincera, si ara algú em digués que es va deixar de fabricar fa temps, m'ho creuria... per mi és com si no hagués existit mai :-DD
    I veig que en el gran duel de la temporada, mantens l'empat, o sigui que tot queda igual ;-)
    Nocilla-1 / Nutella-3


    SM.- Quina gràcia m'heu fet tots els que heu anat doblant els comentaris!! Moltes gràcies! ;-))
    I quina alegria em dóna el teu vot favorable a la Nocilla hehehe
    Nocilla-2 / Nutella-3


    XEXU.- Espero sincerament que tots dos estiguem "en actiu" el proper setembre... i a veure si me'n recordo, un divendres assolellat, de fer un post (m'encanten els reptes!!) Però tu a comentar, eh? ;-))


    GARBÍ24.- Si et sóc sincera, el teu és un dels comentaris que més m’ha “emocionat”, aquesta Nocilla en llesca de pa de pagès l’he visualitzat com si la tingués davant mateix... Amb el teu vot hi ha empat!
    Nocilla-3 / Nutella-3


    JPMERCH.- No prens mai res d’això? Ja veig que hauré de fer una enquesta sobre esmorzars amb bacallà hehehe... però gràcies per fer el comentari! ;-))


    JORDI DORCA.- Tots els comentaris sempre són molt benvinguts! ;-))
    Ara bé, aquella vegada que vas tastar la Nocilla... et va agradar? ;-)


    CARLES CASANOVAS.- Em sap greu que se t’hagi perdut un comentari... interpreto que en vols fer un post, però si el que vols és fer un correu, el teu Jordi té la meva adreça, ell te la podrà passar ;-)

    ResponElimina
  36. JORDI M.- Hola! Benvingut.
    A veure si he entès el teu comentari... qui vol menjar sóc jo, que tinc molta gana... i angoixa, home, tampoc és angoixa. Ara bé, és cert que si estic enfeinada en alguna cosa no recordo tant els iogurts, la poma i tot això hehehe
    Interpreto que “Nútrela” vol dir Nutella?
    Nocilla-3 / Nutella-4


    ALBA BANYERA.- Em permets que et posi “Banyera” oi? Hehehe és que hi ha una altre ALBA i així quedeu ben diferenciades. Per cert, que les dues “estimeu” igual la Pepsi hehehe
    Lamentablement, estic responent els comentaris de forma molt desordenada, si mires més amunt, després del teu comentari tens una altre resposta sobre el tema del pes i en JORDI també en té un altre :-)
    T’apunto un vot per la Nutella!
    Nocilla-3 / Nutella-5


    JORDI BANYERA.- Tal com li deia a la teva dona, he fet una barreja de respostes de por i més amunt, just després dels teus comentaris, trobaràs una altre resposta,... ara estic anant pas a pas per fer el recompte de vots. Ara bé, això del Cola-cao a cullerades m’ha impressionat :-D
    En quant al repte Nocilla-Nutella, doncs una molt respectable abstenció ;-)


    MIREIA.- Doncs ja saps que les matemàtiques no són el meu fort :-DD
    És perquè he vist el teu comentari que m’he posat a fer un recompte ben fet ;-)


    FERRAN.- No pateixis, “les nou” era l’hora tope per mirar d’aconseguir deu comentaris, però no per participar en aquesta mena d’estudi sobre gustos hehehe
    De fet és ben curiós tot això... al PORQUET i la CARME els agrada el Cola-cao pels grumolls i a tu justament no t’agrada per això :-DD
    T’apunto un valuosissím punt per la meva estimada Nocilla ;-)
    Nocilla-4 / Nutella-5


    RITS.- Ostres!! M’has fet riure força amb aquesta història de la Pepsi!! Quin convenciment i quina fidelitat!! Si jo fos tu els enviava una carta a la Coca-cola explicant-ho i et contractaven per fer un anunci o una promoció sencera... et faries d’or!! Jo t’entenc, eh? La Coca-cola la trobo molt millor! ;-))
    Això que dius dels sobrets individuals va molt bé, la meva mare ho fa amb el Nescafè.
    I en el tema Nocilla-Nutella et poso un vot neutral perquè “va a temporades” ;-)


    JORDI BLOG “DE TOT”.- Ei, et poso també el nom del blog perquè com hi ha més Jordis, així és més fàcil trobar la resposta, que avui he fet un embolic per aquí que no sé pas si s’entendrà tot això ;-)
    Ets valent!! L’únic que aposta per Pepsi!! M’agrada també que hi hagi una mica de varietat. La veritat és que jo en prenc poca de “Cola”, justament per això que dius per lo molt que engreixa.
    T’apunto un vot a la Nocilla! Què bé! ;-)
    Nocilla-5 / Nutella-5


    JOSEP LLUÍS.- Bona nit, guapu ;-)
    Sí, sí que ho sé de la teva debilitat per la Coca-cola... El cert és que quan fa calor, una de ben fresqueta és molt bona!...
    De Cola-cao alguna vegada en prenem a caseta, però no molt sovint... ara quan arribi més fred sí que ens ve més de gust.
    I iuuuuupiiiiiiii un nou vot per la Nocilla!!
    Nocilla-6 / Nutella-5

    ResponElimina
  37. M'ha encantat veure que vas superar el repte i amb escreix; és bonic comprovar que, quan es tracta de "reflexions importants" la Catosfera no falla, sigui el dia i l'hora que sigui. :-DD
    En quant a l'enquesta, actualment ja no consumeixo gairebé res del que ens ensenyes (només alguna coca-cola a l'estiu) però això no m'impedeix parlar-ne (com un d'aquells tertulians de ràdio que comenten tots els temes sense cap problema :-D):
    1.- COCA-COLA però també em beuria una PEPSI si està ben freda i tinc set.
    2.- NESQUICK perquè la xocolata m'agradava amb llet freda
    3.- NOCILLA, fa anys que no en menjo però de Nutella no n'he menjat mai. :-))

    ResponElimina
  38. CONSUELO.- Sí, clar, és divertit, sobre tot en el tema dels "grumolls" del Cola-cao com hi ha a qui els agrada i hi ha a qui els molesta... però es tractava de trobar un tema així, poc transcendent, per aconseguir molts comentaris un divendres per la tarda ;-))


    McABEU.- Hahahaha ja tens raó, ja, amb això de les tertúlies radiofòniques!! :-))
    Sembla que hi ha persones que creuen que poden "sentar càtedra" en qualsevol qüestió que es plantegi...
    Però bé, anem al tema :-)
    Veig que la Pepsi no triomfa pas a la catosfera... jo el Nesquick el trobava més "aigualit"... vull dir que el Cola-cao feia la llet més espesseta, a l'hivern, que bo! :-DD
    I, ni que sigui per desconeixement del "rival", t'agraeixo molt el vot per la Nocilla -que és la que m'agrada a mi hehe- i que passo a comptabilitzar ipso facto!!
    Nocilla-7 / Nutella-5

    ResponElimina
  39. Són preguntes d'aquelles que defineixen moooltíssim una persona així que, anem-hi:

    - Coca-cola light, encara que tampoc es que en begui gaire.

    - Cola-Cao, a casa de tota la vida hi ha Cola-Cao encara que jo en concret no en bec, perquè no m'agrada gaire, no em veuràs mai bevent ni cacaolat ni cola-cao ni nesquick.

    - Nutella, de petita menjava nocilla, però des que vam descobrir la nutella si hagués de triar: nutella, que és molt més bona! De veritat a tu t'agrada més la nocilla? I ara que m'hi fas pensar potser fa ben bé 3 o 4 anys que no tasto ni una ni l'altre...bé sí, la nutella dins els ferrero rocher.;P

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  40. fa anys que no consumeixo aquests productes (tan degudament ensucrats...)
    1) Coca cola. Un cop vaig provar la Pepsi i em va deixar tan marcat el seu gust a No-Coca-cola que la vaig criminalitzar de per vida
    2) Cola-Cao. A casa meva sempre compràvem Cola-Cao, qui era jo per posar en dubte el criteri de la meva mare?
    3) Nutella. No l'he provat mai, però opino per que sí xD

    ResponElimina
  41. Has vist quina colla de criticons? Tothom es queixa que vaig deixar molts comentaris, però el repte s'hagués aconseguit igualment. La veritat és que ahir va publicar moltíssima gent, per això et vaig deixar el darrer comentari, es nota que aquest cap de setmana no havia de fer massa bon temps. Però és estrany igualment, perquè molta gent farà pont... Suposo que s'han plantejat sortides de dia només, si fa bo anem aquí, i si no a casa.

    Mentrestant, la gent segueix contestant i els comentaris pujant i pujant. Has vist que bé? A veure si encara hi som el proper setembre, però si no te'n recordes tu, no sé què farem, perquè la meva memòria no dóna per tant. Això sí, si continuo en actiu, jo comentaré divendres a la tarda, és clar!

    ResponElimina
  42. Doncs jo arribo força tard, però també et deixaré el meu comentari!!!!

    Coca Cola- Pepsi: cap de les dues. Jo sóc d'aigua, de tota la vida!

    Cola Cao-Nesquik: Depèn. Si és per posar a la llet, Nesquik. Si és per posar al pa amb mantega, Cola Cao.

    Nocilla- Nutella: cap de les dues. No suporto l'olor que fan. No n'he menjat mai, ecs!!!! Però gent entesa i experta, d'aquells que sempre n'han menjat i que han tastat totes dues marques, em diuen que és MOOOOOLT millor la Crema de cacao con avellanas d'Intermón Oxfam. I a més a més és de comerç just. Podries valorar la possibilitat de triar aquesta opció. Jo ja fa anys que la compro!

    I ara una pregunta. Perquè et regales un pot de crema de cacau i no una altra cosa més sana i que t'ajudarà a no augmentar el pes?
    Jo em decantaria per un bon meló, unes figues de"bona figura", un raïm gustós o una caixeta de fruits secs variats. Menjar-ne uns quants cada dia no engreixa, i t'aportaran molt de calci, entre altres coses.
    Parlo molt, però també t'he de dir que no em faria res regalar-me un pot de llet condensada. Però me'l menjaria en dos minuts!!! Així, que posant seny, triaria unes bones fruites.
    Ja veurem què fas al final! Perquè ens ho explicaràs, oi?
    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  43. Volia manifestar que he investigat una mica:
    NUTELLA és de la casa FERRERO, italiana.
    NOCILLA és de l'empresa CATALANA, NUTREXPA així que ara tinc més clar que mai que, o bé em passo a la CREMA DE CACAU d'INTERMON OXFAM que diu la MARGARIDA, o segueixo essent fidel a la NOCILLA... on s'és vist això de consumir un producte italià quan justament l'altre opció dóna feina a gent de la nostra terra?



    BARCELONA.- Hehehe sí, sí, són preguntes d'aquelles que ens diuen moltes coses ;-))
    Veig que la Coca-cola, en totes les seves varietats, guanya gairebé de forma unànime (prova la Zero, que és molt millor!) ;-)
    I bé... jo he provat les dues i em sembla molt més bona la Nocilla que, a més, és de producció catalana, però que consti que això jo no ho sabia quan ja la defensava :-))
    En fi, amb tot el dolor del meu cor, apunto un nou vot a la Nutella...
    Nocilla-7 / Nutella-6


    PONS007.- Crec que jo vaig patir una experiència semblant a la teva amb això de la Pepsi, la vaig trobar tan dolenta que mai més, mai més...
    En quant al Cola-cao, donar-te la raó: el criteri de les mares és infal·lible :-DD
    Ara bé, lamentablement -hehehe-, no puc acceptar el teu malèvol vot per la NUTELLA, ho sento, si no n'has provat cap de les dues no pots saber si t'agrada o no :-P


    XEXU.- Estic impressionada, amb la gran quantitat de comentaris rebuts... i és que quan el tema és tant interessant ja passa això :-DD
    Bé, en realitat, m'ha fet gràcia observar que la gent s'apunta a seguir un post com aquest, mig fet en broma (tot i que també em feia gràcia saber això de la Nocilla i la Nutella, que consti) ;-)
    I sí, a veure si setembre que ve, un dia assolellat, recordo de fer un post de divendres per la tarda ;-)


    MARGARIDA.- Noooo, no arribes pas tard, aquí els comentaris sempre són benvinguts!! ;-)
    L'aigua fresca a l'estiu és boníssima... a l'hivern ja em costa més de beure'n... mala cosa perquè sé que ho hauria de fer :-)
    Uaaaaau Cola-cao amb mantega! ha de ser deliciós!! :-))
    En quant al tema de la Crema de cacau d'Intermon Oxfam, doncs aquí m'has tocat la fibra sensible... aquí a Reus no sé pas on la trobaria però no et dic pas que un dia a Barcelona no la provi. De fet, ma germana i jo anem molt a la botiga d'Intermón que hi ha a prop de l'església dels Jesuïtes del carrer casp, de Barcelona, per comprar cosetes de regal. En quant als objectes ens agraden molt, però coses de menjar no sé si les hem provat mai (una vegada a una fira de comerç just vàrem comprar galetes, taronjades i coses així, però no recordo si era d'Intermón o alguna altre ONG)
    Pel que fa a perquè em regalo una cosa així i no una de més "sana"? Doncs perquè estic avorrida de coses sanes, dona, que porto des de finals de juny amb limitacions de coses bones... res, res, això que em dius segur que també és molt bo, però jo, quan arribi als 10 quilets perduts, em menjaré un mega-entrepà de Nocilla... i si recupero 1 quilo, ja el tornaré a perdre ;-)
    Mmmmm llet condensada!! hehe... no donis idees!! :-DD

    ResponElimina
  44. Es tanca el període de votació.
    Declaro guanyadora la NOCILLA per 7 vots a 6
    :-DD

    ResponElimina
  45. Assumpta, Què faig tard??????

    Ahir no vaig pogué, ja saps assaig de coral i aquest matí excursió a Igualada.

    Per mi:

    Coca-Cola

    Cola-cao

    NUTELLA

    ResponElimina
  46. Ma. VICTÒRIA.- És que com la NOCILLA és de fabricació catalana i la NUTELLA italiana i jo volia que guanyés la NOCILLA, doncs he tancat la votació ;-))
    Donaaaaaa no pot ser que tu vagis amb els italians!!
    La Coca-cola sí que guanya de golejada... com el Barça!! :-))

    ResponElimina
  47. Ja veig que el comentari és un més a més, perquè la proposta es va assumir de llarg!!... I sobre les preguntes no te las puc contestar perquè no prenc res del que exposes... El que si que et diré és que et mimis una mica i et donis el capritxet que més t'agradi, ja que penso que el tema de perdre quilos l'has portat molt bé!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  48. Reagrupament o Solidaritat?
    Ciutadans o UPyD?

    ResponElimina
  49. I CINQUANTAAAA!!

    Aprofitant el wifi de l'hotel de mons pares (que estan de visita), faig una mini-ronda pels blocs que puc!!!

    Quina gràcia aquest post teu... jo diré:

    1- Cocacola (zero, últimament)
    2- Colacao SEMPRE
    3- De petita Nocilla, últimament Nutella... però dins d'una crêpe tot hi queda bé!! (però els gavatxos hi posen nutella, i tenen els pots allà sobre del mostrador perquè quedi ben clar!)

    Una salutació fugaç, Assumpta!

    ResponElimina
  50. MONTSE.- Noooo! Els teus comentaris mai són de més, eh? Que tu ets una de les persones que encomana optimisme i sempre m'agrada veure't per aquí ;-))
    (Ahir vaig menjar quatre panellets!! ai! hehehe)


    JOSEP.- La primera la tinc claríssima: REAGRUPAMENT... i la segona... uisss... la segona... he de triar necessàriament? :-P


    YÁIZA.- Hahahaha mil gràcies per la teva visita... que no ha estat pas tan fugaç, no! :-)
    Jo també fa temps jugava a fer números rodons en comentaris a uns grups d'Internet on entrava... Enhorabona pel CINQUANTA!! :-DD
    És que a França no es comercialitza la Nocilla (crec)
    La Coca-cola Zero està tenint molt d'èxit... i és que està molt bé, jo la conec pel meu nebot, que és diabètic, i la trobo igual que l'altre :-))
    Petonassos!!

    ResponElimina
  51. Coca-Cola
    Colacao
    i potser Nutella, però sense manies.


    Lo més graciós de tot és que el meu home sempre havia estat de Nesquick, i des de fa uns mesos va boig pel Colacao. Mai no és tard per descobrir les coses bones!!

    :)

    (vaig tard mirant blocs... m'ha ofegat la feina, aquests dies...)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!