divendres, 4 de novembre del 2011

Trist divendres de pluja

Divendres per la tarda, plou.
Porta tot el dia igual...
Plou, plou i no deixa de ploure...
és pesat.
Tinc mal de cap,
no suporto tants dies amb aquest temps horrible i trist.
Miro per la finestra i ja és fosc.
Per què ens han robat una hora de claror?
Estalvi? Quin estalvi si ara encenem els llums abans?
Ahir va ploure,
i abans d’ahir,
i la setmana passada.
Prou pluja, prou!!

Vaig a tele-transportar-me!!! Diu l'Albert que mai plou al sud de Califòrnia...

30 comentaris:

  1. Si us plau fes-me un lloc jo també vull tele.-transportar-me....estic fent temps dalt del Turó de la Rovira tot observant la capa gris i blanca de boira i pluja que tapa mitja ciutat de Barcelona...faig temps però és clar si plou més temps hauré de sortir...he quedat per sopar...paciència...quina tardor!

    ResponElimina
  2. Anem, ELFRI, dóna'm la mà i et tele-transportaràs amb mi :-))
    Jo he d'anar a anglès i no vegis... en tinc unes gaaaaaaaaaanes ara de sortir de casaaaaa...
    Respira fons i fem un salt i serem a Califòrnia ;-))

    ResponElimina
  3. jo no vinc a Califòrnia....que aviat hauré d'anar a buscar bolets....;)
    Bon cap de setmana, a sopluig

    ResponElimina
  4. Sí, això del canvi d'hora deu ser per l'estalvi, per l'estalvi d'algú que s'embutxaca molts diners, no pas el nostre. Els propers mesos cal encendre els llums a les cinc de la tarda, quan a l'estiu a les deu de la nit ens hi veiem. Cal tanta diferència?

    Deixa que plogui, dona, que així a l'estiu no ens ratllaran amb el tema de la sequera, només quedaran les meduses. Odio les catàstrofes de temporada!

    ResponElimina
  5. Quan plou i és fosc tot es torna més trist... però aquí on sóc que pocs dies a l'any tenim pluja.... benvinguda sia!! I m'agrada escoltar com plou... i encara més si trona. Això sí, a casa tancadeta!! haver de sortir caient un bon aiguat posa de mala lluna.

    ResponElimina
  6. Assumpta, escolta que bonic pot ser una cançó amb pluja. No és la versió que més m’agrada, però aquí en Tomeu ho explica tot.

    http://www.youtube.com/watch?v=ODSzXZ8rjk0

    Aquesta m’agrada més.

    http://www.youtube.com/watch?v=qWEEeDMVAgQ

    ResponElimina
  7. Sempre ens quedarà l'Albert! ^0^

    Tant que m'agrada a mi que plogui.

    ResponElimina
  8. Jo també mai hi entès el perquè ens diuen que el canvi d'hora és per estalviar, potser com diu en Xexu és per l'interès d'algú??...
    Ara ja em suposo que amb la cançó de l'Albert Hammmond t'hauràs posat més contenta,... segueix així!!
    Una abraçada i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  9. Doncs pel que diuen encara ens ens queden uns quants dies, de pluja! A mi m'agrada, però sense passar-se; quan no tens més remei que arreplegar el xàfec pel carrer, quan a les 5 ja és fosc, quan l'humor es torna més relliscós que el passeig mullat ple de fulles mortes..., llavors també enyoro un bon sol.
    Però ànims, que quan hagi caigut tota l'aigua pararà de ploure! Una abraçada.

    ResponElimina
  10. Noia, els desitjos del nostre bisbe no s'han complert... potser no anava ben bé així. Ja tinc el cotxe, però finalment tot ha anat diferent del que m'imaginava.

    M'agrada molt aquesta cançó. Encara que també m'agrada que plogui, però sempre n'acaba fent un gra massa!

    Ja has tornat d'anglès? espero que no t'hagis mullat gaire!

    Em meu cap de setmana voltant pel Montseny en orris!

    ResponElimina
  11. Què tinc que anar assajar i està plovent. Tot el dia plou que plou! Avui, ahir i altres dies. Demà toca excursió i no sé si ens mullarem.

    Para ja de plouraaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  12. La culpa la té el PP. Ha promés aigua per a tothom.

    ResponElimina
  13. La pluja torna malencònic i dóna mal rotllo, a mi tampoc m'agrada, com tampoc suporto l'hivern, ni la primavera... només m'agrada l'estiu... tinc l'ànima caribenya, però he nascut al secà... Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  14. Doncs a mi avui m'ha encantat la pluja. i això que he anat amunt i avall tot el dia, però refrescava.

    M'agraden els dies de pluja... si portéssim dues setmanes, xò... només son uns dies, i feia molt que no plovia.

    ànims!!!

    ResponElimina
  15. El món al revés, Assumpta. Aquí dalt, la segona quinzena d'octubre, novembre... el normal és que siguin ja dolents, dolents de debò.

    Doncs enguany no, per ara no: portem dies de sol, sol i sol, i tampoc no fa fred. Bé, vaja, no en fa comparat amb el que ja hauria de fer. La veritat és que aquests dies, tot i fer-se de nit a les 17h (sí, noia, a les cinc i molt poc ja és negra nit), el mes no se m'està fent pesat. Iuuhuu!

    Ànims per tu, segur que si porta dies plovent no seguirà així gaire més.

    Que tingueu molt bon cap de setmana.

    ResponElimina
  16. A mi també m'agrada molt aquesta cançó. Em porta records de quan era un nen. Pel que fa al temps, ja saps que jo els únics dies que no suporto són els xafogosos dies de juliol i agost. Jo crec que demà ja tindrem una mica més de sol. Ànim!

    ResponElimina
  17. Assumpta! Què ha passat aquesta setmana? +800 gr? Sí que deuen estar bons els panellets de la teua sogra.

    ResponElimina
  18. JP, com burxes!! Hahaha! Mai es pot tirar en cara el pes a una dona... que ens posem de mal humor! ;)

    A mi no em molesta massa que plogui, almenys si estic a casa i em puc arraulir sota la manta amb bona companyia. Els dies així de plugím tonto, gris i trist si que se m'encomanen i em posen trista.

    Doncs res, espero que surti el sol aviat per aquelles terres nostres!

    ResponElimina
  19. Aquest matí no plou i fa un aire fresquet, sense arribar a fer fred.
    M'ha agradat la cançó. Comença el cap de setmana... No vull estar trist ;-))

    ResponElimina
  20. Yáiza, no li ho tire en cara, és que em preocupe per ella.;)

    ResponElimina
  21. A mi no sé què em passa però últimament no m'afecta gens la pluja. Em sorprèn que plogui tants dies, perquè aquí normalment no passa, però no em desagrada. Això del canvi d'hora ja m'empipa una mica més, perquè no hi trobo sentit. I el que no suporto de cap manera és la calor insuportable del juliol i agost. Sempre penso que m'agradaria emigrar, en època d'estiu.

    I pel que fa a la cançó, m'encanta. Igual que també m'encanta el seu fill, Albert Hammond Junior. Per si tens curiositat:

    http://www.youtube.com/watch?v=AnvTzzCz8pY

    ResponElimina
  22. Aquesta cançó sempre m'ha agradat!!! I m'agrada la pluja.... A LA NIT!!!!

    No m'agraden els dies grisos i plujosos, com aquests que fa dies que ens envolten... M'agrada la tardor i l'hivern però amb sol, perquè trobo que em dóna l'energia que necessito per funcionar.
    La pluja em deprimeix i em fa mandra sortir de casa amb el paraigua a la mà. No m'agrada que la roba trigui dies a eixugar-se, que el terra de casa sempre estigui brut per les marques que deixen les sabates quan arribes del carrer...
    M'agrada mirar a través de la finestra i veure plovisquejar. M'encanta l'olor que fa la terra després de la pluja... (és que jo sóc de poble! A Barcelona suposo que no sentiria la mateixa olor...)

    I ben mirat, gairebé m'estimo més aquests dies que no pas la xafogor de l'estiu. Aleshores sí que em teletransportaria a altres terres! Per exemple al nord d'Europa!
    No sé si ens trobaríem pel camí...

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  23. Feia temps que no sentia aquesta cançó. A mi aquest temps m'agrada si no he de sortir de casa. M'agrada sentir com plou. El que no m'agrada és que es faci fosc tan aviat.

    ResponElimina
  24. Es verdad nunca entendí eso de atrasar o adelantar la hora, siempre se va a prender la luz antes o después y si a mi tanta lluvia también me pone melacólica. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  25. A mi més que la pluja em destorba això d'anar amunt i avall amb les hores. Per quan l'horari solar i ja està?????? No entenc la necessitat de canvis. Estalvi???? tampoc el veig per enlloc.

    ResponElimina
  26. I dissabte, i diumenge... i sembla que dilluns també.

    Però jo no trobo que siguin dies tristos. Tampoc diré que són els dies més alegres del món, però jo m'ho prenc com el que són, uns dies totalment necessaris per assedegar la nostra natura, alimentar els nostres rius, i regar les nostres muntanyes.

    És un miracle de la natura la pluja i per tant, a mi m'encanta veure'l, i encara més, veure com la natura el rep, se'l fa seu i d'aquí, en surt un món de vidaª

    ResponElimina
  27. Moltíssimes gràcies per tots els vostres comentaris que he anat llegint detingudament. Veig que hi ha gustos per tot, com ha de ser, però que en general, molta pluja seguida, cansa.

    Jo ja sé que veure ploure darrera els vidres d'una casa calentona és molt maco... la pluja a la muntanya és preciosa, però a la ciutat és terrible, a mi no m'agrada gens...

    En quant al tema de l'hora, jo sóc incapaç de veure que haver d'engegar el llum una hora abans produeixi cap estalvi...

    Ara bé, he de reconèixer que en matèria del temps sóc difícil de fer feliç. Molts de vosaltres dieu que pitjor és la xafogor a l'estiu: certament, llavors ni a casa estàs bé! :-)

    Però de dies com els que a mi m'agraden la veritat és que n'hi ha ben pocs!!... No m'agrada la calor, no puc amb ella, per tant necessito dies fresquets o freds, però que no plogui, que faci airet però res de vent fort... i... res més :-DD

    YÁIZA i JPMERCH, no patiu, no, que ja m'agrada que m'avisin que m'he passat en el tema del pes, per això ho vaig posar a la barra lateral perquè, si cal, em renyeu ;-))

    Moltes gràcies per tot i abraçades a repartir!!

    ResponElimina
  28. Ostres, aquest cap de setmana ha estat tot el dia plovent!!!!

    ResponElimina
  29. el estalvi es per als que ens aixequem ben d'hora i no hem d'encendre ells llums pel mati. Però si que es veritat que despres a la tarda es molt trist que a les 6 ja sigui de nit. Ja arribara la primavera, paciencia!!

    ResponElimina
  30. A mi em fa més mal de cap el vent que la pluja.
    La pluja em relaxa i m'agrada força. Llàstima que després de tants mesos de sequera es posi a ploure quan els pagesos del meu poble començaven la collita d'oliva...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!