divendres, 25 de maig del 2012

Xiulada


Imatge de la Web dels Almogàvers ;-)

10 comentaris:

  1. han xiulat molt? es que m'ho he perdut xD

    ResponElimina
  2. PONS007.- Sí, sí, han xiulat mooooolt! ;-) El que passa és que per la tele se sent fort l'himne, però els de la TdP (Puyal) diuen que en directe, allí al camp, els xiulets eren fortíssims :-))


    JOAN GASULL.- ;-))

    ResponElimina
  3. hauríem de xiular molt més que 27 segons

    ResponElimina
  4. Em sembla que han fet una mica més que xiular l'himne, que ja s'esperava. Quan hi ha gent imbècil pel món (i no dic paraules més gruixudes que sóc a casa teva), se la premia d'aquesta manera tan educada. Esperanza Aguirre tancada en una presó turca ja.

    I mentrestant, un nou títol al sarró, tu! Quants són al final? 14 en 4 anys de Guardiola? A veure qui ho supera això! Oeoeoeoeeee!

    ResponElimina
  5. he sentit els xiulets des de casa meva!!!

    ResponElimina
  6. JESÚS M. TIBAU.- És que l'han deixat molt poqueta estona hehehe...
    Sí, ja sé que vols dir, però bé, tot suma, tot és important :-)


    XEXU.- Hehehe em fa molta gràcia quan utilitzes un vocabulari més moderat perquè ets a casa meva... i m'agrada... et mereixes coses bnes... com que el Barça segueixi guanyant molts títols!! :-DD
    Què bons que som!! Això no hi ha qui ho superi!!
    Oeeeeeeeee oeeeeeeeee oeeee


    ALBA.- Els de la TdP (en Puyal) han dit que havia estat impressionant!! El que passa que, per la tele, posen l'himne més fort i no es podia sentir tant... però sí, sí, ha estat una magnífica xiulada!! :-))

    ResponElimina
  7. Assumpta. sempre he pensat, que mai aniré a dormir sense aprendre una cosa nova, avui he après a xiular amb els dits a la boca!!!!!!!! Fiu, fiu, fiu, fiu, fiu, no t'ho pots imaginar se m'han buidat els pulmons....Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca els Xiulets!!!

    ResponElimina
  8. MARTA.- La primera vegada que em va sortir un xiulet amb els dits a la boca em vaig quedar paradíssima!! Hehehe és xulo, eh? :-))) Visca la xiulada com la que hem fet avui!!
    VISCA EL BARÇA, VISCA CATALUNYA!!

    ResponElimina
  9. No vaig veure el moment inicial, es va sentir?

    Fa ja dies que porto un xiulet a la bossa!

    ResponElimina
  10. RITS.- Per la tele sí que es va sentir l'himne, perquè el so era doble, no tan sols els micròfons d'ambient. Però la TdP va posar només l'ambient i la xiulada va ser impressionant. En molts llocs del camp deien que no es podia ni distingir que estava sonant l'himne! :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!