dimarts, 28 de gener del 2014

"CamachoDemanaPerdó". Trending topic mundial

Del diari ARA



Tot va començar no fa res. Tan sols 72 hores!! L'Alícia Sánchez Camacho, en el seu desagradable estil habitual, ofenia els independentistes catalans una vegada més. Potser el que volia era provocar, potser ella i "els seus" esperaven reaccions violentes per poder-les mostrar al món. Reaccions violentes? No!! Però els catalans ja no ens deixem trepitjar, som tossuts, no ens rendim... i, a partir d'uns tuits a ca la Míriam Nogueras, i amb l'actuació decidida de n'Isidre Calbo, que va obrir una petició a Change.org, vàrem anar fent cadena... i ja som més de 30.000 que hem signat per demanar que es disculpi al Parlament.

A més, aquesta tarda s'ha unit una nova acció a l'anterior, la d'intentar fer Trending Topic l'etiqueta #camachodemanaperdó  i s'ha conseguit... i tant que sí! I a nivell mundial! ;-)

Els catalans, quan anem de la mà no se'ns pot aturar!


Si voleu signar la petició inicial, segueix oberta, i creixent de forma exponencial (en aquests moments, 30.280 persones han recolzat la proposta) cliqueu AQUÍ

Som-hi tots!!!

17 comentaris:

  1. He vist això del TT, realment les persones ara tenim molt poder, si volem. No sabem com influirà en la política, però s'ho sentirà dir segur. Aquestes coses ja no passen desapercebudes. Vaig a signar la petició, no em fa gràcia haver de posar les dades, però val la pena que aquest objectiu també s'aconsegueixi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, XEXU!! Ja passem dels 45.000!! ;-))
      A mi tampoc m'agrada gens donar dades però, la veritat, avui en dia suposo que les meves dades les deuen tenir moltes més persones / empreses / institucions / organismes... de les que puc imaginar ;-)))

      Elimina
  2. I quan per fi hagi demanat perdó ja podré dormir tranquilament... Ah no, calla, que l'endemà algú tornarà a dir alguna altra bestiesa i haurem de tornar a fer una altra petició perquè també demani perdó...

    ResponElimina
    Respostes
    1. La bestiesa grossa d'avui, la de MONTORO... que no vol donar les balances fiscals perquè fan independentistes!! JUAAAAAAAAAAASSSSSSS!!! Sembla ximplet!!... Dient això ja ho ha dit tot!!

      Elimina
  3. Tot el ppartit ha de demanar perdó per no exigir la seva dimissió. Qui calla "otorga" diuen. I qui més s'hauria de mostrar ofesa és la germana de M.A. Blanco, que per la falta de respecte en l'odiosa comparació que va fer Camaho, hauria d'haver marxat de la sala. O això o és que no s'estimava el seu germà.
    Fita

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també vaig pensar que citar llavors a Marimar Blanco era un recurs fastigós. Però és que la Camacho és maquiavèl·lica... i ja se sap "La finalitat justifica els mitjans"...

      Elimina
  4. Fet o signat, com vulguis ;)
    Som-hi!!

    Aferradetes :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja som 57.443!! És moooooolt!! :-))
      Gràcies, LLUNETA maca, per participar!!

      Elimina
  5. Vaig signar ja fa un parell de dies. Es cert que a través de les xarxes socials podem fer molta pressió i el poble te un poder que abans no tenia, tot i l’enrenou que això a portat, tot i el que se’n arribat a parlar i se’n parlarà, posaria la ma al foc de que aquesta “senyora” no demanarà perdó si no que encara en dirà una de més grossa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic d'acord amb tu: No demanarà perdó... Ara bé, crec que li deu fer mooooolt poca gràcia hehehe :-P
      Ja va sent hora que els polítics no es sentin per "damunt" de la gent. Al cap i a la fi, ells haurien de ser els nostres servidors!

      Elimina
  6. No demanarà perdó, no... però jo ja he signat... quan no és té vergonya ni honestedat, no se'n té i es creu que es pot dir qualsevol cosa impunement. Ella n'està convençuda. Mentides, insults o comparacions falses i insultants tot en un.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, no demanarà perdó, però, com deia a la BRUIXETA, estic segura que li fa molt poca gràcia. Som molta gent que hem signat! Ens apropem a 60.000 persones!... Aquesta dona necessita una cura d'humilitat urgent.

      Elimina
  7. I ella tant ample.....ara si quea veig que estem sense justícia.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja se li acabarà, ja, això de quedar-se tan "ample"... cada vegada té més fronts oberts...

      Elimina
  8. Ella pensa que som nosaltres els que, agenollats, hem de demanar perdó a ells, els amos.

    ResponElimina
  9. POOOOOOONS!! Vaig passar, abans de veure els teus missatges i tot, imagina!! ;-))

    PER MOLTS ANYS, XIQUET!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!