dijous, 15 de juny del 2017

Semblava que no arribaria mai el dia!!


Ara torno a disposar d'hores per viure!! :-))

MAC, no pateixis, ja me'n recordo del llibre (el pobre ha passat uns dies ben abandonat!)

CARME, ara parlarem dels estoigs! ;-)

6 comentaris:

  1. No has sortit encara d'una que ja estàs pensant en estoigs?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tant de bo tingués més encàrrecs, XEXU... si sabessis les hores que he passat per acabar aquestes estovalles i el què he cobrat, crec que no m'arriba a 0,50 Euro l'hora... i no t'enganyo. A tu que t'agrada llegir. Jo tinc un llibre començat amb en MAC fa un mes. Un llibre que representa que l'havíem de llegir plegats i que jo gairebé no he tocat en les darreres tres setmanes (un dia un capitolet de cinc pàgines, tres dies res... i així).

      Les persones que treballeu i teniu un sou fix al mes no sou conscients de la sort que teniu. I ho dic de veritat, crec que no ho valoreu... En fi.

      Elimina
  2. No pateixis tu, ja saps que les lectures compartides del blog silenciós no corren mai pressa. :-)

    M'alegro que "la història de les estovalles" hagi tingut un final feliç... per fi. :-DDD

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ets un tros de pa ;-)

      Les he acabat avui cap a la 1 de la matinada... Quina alegria!!! :-DD

      Suposo que en el fons saps que m'aprecio molt de veritat el blog de lectures encara que, pobret, sempre li toca "pagar" els retards per qualsevol causa que sigui :-(

      M'he tirat gairebé tres mesos per aquestes estovalles... m'ha passat de tot. El més greu que no vaig valorar la gran dificultat de no tenir gràfic. Em vaig pensar que haver-lo de fer a partir del tros que ja estava fet seria pesadet però ni de lluny imaginava que em costaria tant!

      Després vaig tenir problemes amb els fils que em van donar, que n'hi havia dos que em faltaven i un munt que no hi tenien res a veure...i la traca final ha estat comprovar que hi havia unes petites errades a la part acabada (que no es veien gens ni mica quan veies les estovalles en general) que feien que el tros que jo feia (súper perfecte, mesurat, calculat, comptat i recomptat) no quadrés i vaig haver de solucionar fent petites trampes que, quan ho mires en conjunt, tampoc es veuen però que a mi no m'agrada gens... En fi... espero que aquesta nit no tingui malsons :-DDD

      Elimina
  3. felicitats Assumpta! deuen ser les millors estovalles del món! i de ben segur les més maques!

    ResponElimina
  4. Enhorabona!!
    Molt bé per les tovalles... ara parlarem dels estoigs, sense urgències... celebro que tornis a ser persona.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!