divendres, 27 de juny del 2008

Vincent


Acabo de fer unes visites per blocs que m'agraden i a un d'ells -de l'amic Miguel Ángel- he vist que hi tenia posada la imatge d'un quadre de Vincent van Gogh i m'he preguntat com és possible que jo mai hagués dedicat un apartat a una artista que m'agrada tant. Així que he decidit venir immediatament i corregir aquesta mancança.

Poso dos quadres que tothom coneix d'ell. La seva habitació a la "Casa groga" d'Arlès, el seu somni...


Aquest es pot veure al Museu Van Gogh d'Amsterdam



i aquest al Museu d'Orsay, a Paris

7 comentaris:

  1. Traducció al castellà

    Acabo de hacer unas visitas a blogs que me gustan y en uno de ellos -del amigo Miguel Ángel- he visto que habia puesto la imagen de un cuadro de Vincent van Gogh y me he preguntado cómo era posible que yo nunca hubiese dedicado un apartado a una artista que me gusta tanto. Así que he decidido venir inmediatamente a corregir este vacío.

    Pongo dos cuadros que todos conocemos de él. Su habitación en la "Casa amarilla" de Arles, su sueño...

    El primer cuadro se puede ver en el Museo Van Gogh de Amsterdam y el segundo al Museo d'Orsay, en Paris.

    ResponElimina
  2. hola, donarte la ben vinguda a casa meva i dir, que la foto que t'ha agradat es a peratallada(girona), et deixo l'enllaç dels relats conjunts per que hi donis un cop d'ull a veure si t'animes, jo és la primera vegada que ho faig. Espero que ens anem visitant sovint.
    http://relatsconjunts.blogspot.com/

    ResponElimina
  3. No me he llevado una sorpresa al ver que aqui también has colgado cuadros de Van Gog, lo extraño es que no lo hubieses hecho antes eh?
    :)))))

    Ya he adelantado un poquito mas en mi blog, espero que me eches una manita

    ResponElimina
  4. Aquest quadres m'encanten, la seva sencillesa i el significat enorme que per mi dóna m'inspiren :) m'ha agradat trobar el teu bloc :) moltes gràcies per la teva visita!

    ResponElimina
  5. sí que tenen alguna cosa d'especial els quadres de Van Gogh, alguna cosa que t'atrapa.

    ResponElimina
  6. Hola Assumpta,

    Vaig tenir la sort i l'oportunitat d'estar al Museu Van Gogh. Vaig veure els quadres de les habitacíons i duia uns auriculars que anaven dient l'explicació. Amb música de fons, amb una veu suau de narrador i també alguna que feia passar-se per el pintor.

    Guardo un record meravellós

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!