diumenge, 6 de juliol del 2008

ACTIVITATS PER L'ESTIU




ACTIVITATS PER L'ESTIU

Aquest any la nostra economia (la familiar) tampoc ens permetrà marxar per vacances... Què hi farem! Però hi ha dues o tres coses que sí podré fer... una serà dedicar-me a les meves estimades manualitats.

Fa uns dies vaig comprar aquestes madeixes per fer-me un jersei de màniga curta (de cotó, se suposa que serà més aviat fresc) però com les agulles són molt primes tardaré mooooooolt en acabar-lo... així que ja tinc una ocupació ;-)

14 comentaris:

  1. Este año nuestra economía (la familiar) tampoco nos permitirá marchar de vacaciones... ¡Qué le vamos a hacer! Pero hay dos o tres cosas que sí podré hacer... una será dedicarme a mis queridas manualidades.

    Hace unos días compré estas madejas para hacerme un jersey de manga corta (de algodón, se supone que será más bien fresquito) pero como las agujas son muy delgadas tardaré mucho en terminarlo... así que ya tengo una ocupación ;-)
    .

    ResponElimina
  2. Hola Assumpta,

    Recordo la meva àvia. Es pasava la vida fent-nos jerseys per a tots els de casa. No saps com l'enyoro.

    Encara que no marxis fora, segur que pots gaudir d'unes vacances estupendes. Descansa i disfruta. no tot s'acaba marxant fora.

    ResponElimina
  3. Moooolt bon dia! Abans de res, t'agraeixo els comentaris que m'has deixat, m'ha encantat tot el que m'has explicat, des de la música fins el Gamper :)

    Espero que vagis fent fotografies de l'evolució del teu jersei, quan acabis, amb les fotos podem fer una animació anomenada "El naixement d'un jersei" :)

    Sobre això de les etiquetes, has de fer servir etiquetes d'obertura i de tancament. M'explico, aixó de <b>, <i> i <a> són etiquetes d'obertura, i les seves respectives etiquetes de tancament son: </b>, </i>, </a>. El que vulguis posar, per exemple, en negreta ha d'anar just entre una etiqueta d'obertura i una de tancament. Per exemple: Vull escriure això en <b>negreta</b>.
    Un petó!

    ResponElimina
  4. Hola, horabaixa, guapa!!

    Ja sé que tens raó... de fet l'any passat tampoc poder anar enlloc i ho varem passar bé, molta piscina, em vaig empassar no sé quants llibres sobre Van Gogh!! jajaja

    Jo vaig aprendre a fer mitja de la meva mare i em relaxa tant que des de ben joveneta em feia els meus propis jerseis :-)

    Es normal que trobis a faltar l'avia... però tens sort de tenir-ne aquests bons records!! :-)


    ----------------

    Asco de pavo, ets molt simpàtic!! ;-))

    Sí tenia por d'haver-me fet pesada amb tres posts al teu bloc quasi seguits... ejem... sóc molt xerraire, però si a tú no et molesta, em veuràs sovint per allí!!

    Gràcies per l'explicació!!

    I fer l'animació del jersei jajaja no m'ho diguis dues vegades!!

    ResponElimina
  5. M'ha quedat la negretaaaaaaaa!! jajajaja :-DDD

    ResponElimina
  6. assumpta, jeje, simpàtic? you are very nice too! :) Jejeje, tranquila, jo quan m'esplaio xerrant o escrivint també tinc tela marinera. I no, no em molesta, de fet ja t'he afegit a la llista de links i al RSS feeds. Molt bona tarda tinguis. Un petó!

    ResponElimina
  7. Per afegir un llistat d'enllaços, quan entris al panell de control has d'anar al link on hi posa "format". Allà has de donar al botó "afegir un element" i has de triar el dels enllaços. Pots editar-lo i anar afegint enllaços (o treure'ls). Ei! però si fins ara has estat feliç sense un llistat d'enllaços no cal que ho facis! :)

    ResponElimina
  8. a tejer entonces,quiero ver el sueter terminado.
    Besitos

    ResponElimina
  9. Doncs ja tinc llista de Blocs!! jeje... això comença a tenir una mica de cara i ulls, oi Asco de Pavo? ;-))

    ----------

    Ay, Jorgelina jeje ¡¡soy muy lenta en todo lo que hago!! pero intentaré ir avanzando jeje

    ResponElimina
  10. Ahhhhh pero si es lo mas lindo las manualidades!!! nos despejan la mente.
    Un beso enorme

    ResponElimina
  11. Ay, Marisa, jejeje a ver si me despeja a mí :-))

    ResponElimina
  12. La meva mare passarà l'agost fent ganxet...;) jajaj

    ResponElimina
  13. Jajajaja la teva mare és una Santa :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!