dissabte, 1 de maig del 2010

Aigua, rentadores, Pocoyó, The Boss i C@ts...


Els caps de setmana són els dies de menys activitat catosfèrica... i aquest encara serà pitjor (un dissabte amb tot tancat, què poc m’agrada!... i, a més, dilluns festiu a Barcelona!!) així que vaig a fer un post “totum revolutum” i el deixaré fins dilluns o dimarts ;-)

Atenció: Lamento comunicar-vos que demà no és festiu a Barcelona, així que si em feu cas i no aneu a treballar o a classe us les podreu carregar. Jo, com ara ja estic avisant, no em faig responsable de les conseqüències... jejeje... un error de tres setmanetes de res el pot tenir qualsevol (Aquest paràgraf ha estat inclós el 2 de maig de 2010 a les 18:02)


A) Enquesta:

Fa uns mesos vaig arribar a casa per la tarda, em vaig anar a rentar les mans i de l’aixeta sortia un rajolinet d’aigua miserable... Corrents vaig anar a la cuina i vaig omplir el gibrell on rento els plats amb aigua neta... la poca que quedava a la canonada... i ens varem quedar sense. I a mi ja em venien tots els mals del món. Vaig sortir a preguntar a una veïna... res, un problema a la bomba d’aigua que amb poques hores ja estava arreglat.

Però llavors vaig pensar que en volia fer un post... Estem tan acostumats a que tenim un munt de comoditats de les que gaudim habitualment, que no ens en sabem avenir quan no funcionen... No hi ha llum!! Agggh!!... No tenim gas!! Uffff
En fi, que em va passar pel cap fer una petita enquesta...

Arribeu a casa i, tot just obrir la porta, una persona que viu amb vosaltres (parella, pares, germans, company de pis, un amic que està passant uns dies a casa vostra) us diu: “Ostres!! Saps què?, ...” Per la seva cara sabeu que us dirà quelcom que no va bé... Què us faria més por?

- No tenim aigua!!
- S’ha espatllat la rentadora!!
- S’ha espatllat la nevera!!
- No tenim gas!!
- No va l’ordinador!!



B) Assumpta Pocoya:

Això ho vaig aprendre a fer dissabte passat amb ma germana i varem riure moltíssim... Hi ha un programet (amb no massa opcions, la veritat) que et permet fer a tu mateix però com si fossis un Pocoyó. Aquesta bellesa sóc jo ;-) Si ho voleu provar, cliqueu aquí ;-)



C) Música pel cap de setmana:

Li he dit a en Josep Lluís “digues una cançó que t’agradi”... i ha triat aquesta: Hungry Heart, d’en Bruce Springsteen :-)



D) Premis C@ts:

Els companys del Blog Premis C@ts ja han engegat els motors!!... Acabo de veure que ens demanen la nostra col·laboració i ens pregunten si creiem que alguns temes que es tracten a la catosfera tenen entitat suficient per tenir premi propi i deslligar-los del “C@t temàtic”... Aneu a dir-hi la vostra!! Cliqueu aquí.

29 comentaris:

  1. Que linda tu muñequita de Pocoya.
    Paso siempre a leerte pero con mi poco tiempo no comento mucho.
    Besitos y buen finde.

    ResponElimina
  2. a) Jo et diria que el que em preocuparia més seria no tenir internet... però suposo que sense llum tampoc en tens, i tens molts problemes. I sense aigua, sobretot a l'estiu... no vulguis ni pensar-ho... a mi em va passar fa un temps i les vam passar magres.

    b)Ho he provat, però no he trobat que m'hi assemblés gens!

    c)Mmm... en Bruce tampoc m'agrada, ho sento.

    d)Moltes gràcies per la propaganda! Esperem que s'hi apunti molta gent i que ens ajudin a fer categories noves. He vist que tu ja ho has fet, gràcies!

    ResponElimina
  3. Sos muy linda como Pocoyó! En cuanto a quejarnos por las comodidades cuando nos faltan es común de quienes estamos acostumbrados a ellas, habrá que pensar en quienes tienen que caminar kilómetros para hacerse de un poco de agua. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  4. Jo sóc una ionqui total d'internet, però després de la nevada passada, en què vaig estar 3 dies sense llum, aigua ni telèfon, et diria que, del què tu demanes -no parles de l'electricitat-, la cosa quedaria així:
    -aigua
    -gas
    -nevera
    -rentadora
    -ordinador

    S'ha de tenir en compte que si et quedes sense llum, pràcticament la resta de coses que demanes, no funcionen! :P

    ResponElimina
  5. Sobre l'enquesta, lògicament, el que em faria més por és que em diguessin que no va l'ordinador :-D

    ResponElimina
  6. Primer de tot dir-te que em sembla molt incoherent per part teva dir, i cito textualment, "Els caps de setmana són els dies de MENYS ACTIVITAT catosfèrica... i aquest encara serà pitjor" per seguidament deixar-nos amb la feina d'un post que és un 4 en 1. :-DDD

    Però per altra banda, també t'haig de dir que has tingut una molt bona idea i que m'encanta aquest post "totum revolutum". Potser em diràs que ara l'incoherent sóc jo, però m'és igual i em poso a la feina. :-))
    A: És difícil triar-ne un i depen molt del temps que hagi de durar l'avaria. Ja que a la llista no hi ha la falta d'electricitat (que és el que em faria més por) aleshores trio la falta d'aigua.
    B) No m'hi veig de Pocoyó :-PP
    C) L'estic escoltant mentre escric això ;-D, ja la coneixia i m'agrada. :-)
    D) Vaig ara mateix a veure que diuen.
    Que tinguis un molt bon cap de setmana llarg! :-))

    ResponElimina
  7. Ai, amiga... a mi, més que "no tenim aigua", "no tenim llum" o "no tenim ves a saber què", el que m'angoixaria de debò és la continuació: "... fins demà al matí", per exemple, m'estressaria horrors! En canvi, "... fins d'aquí a una hora, han assegurat" em deixaria força més tranquil.

    Altra cosa seria què passaria si al cap d'una hora, el servei no hagués tornat".

    "No va l'ordinador" és una frase que no vull ni llegir; em va venir palpitacions.

    I això del Pocoyó... ho he vist fa poc a Facebook, me'n vaig fer un, vaig decidir que aquell ésser i jo no teniem res a veure i, pobret, el vaig destruir en aquell moment. Va viure un parell de minuts, vaja.

    PS: Dilluns és festa a Barcelona? Deu ser la 2a Pasqua, no? No ho tenia present (perque no m'afecta, de fet)

    Bon cap de setmana llaaaarg (per a alguns)

    ResponElimina
  8. a) Jo crec que de molt, de molt el que més em preocuparia és "No tenim aigua". Encara que cap dels altres em faria cap gràcia per descomptat.

    b) Crec que la teva figureta Pocoyó, podria ser jo mateixa també, no ho he provat... ara hi aniré.

    c) A mi si m'agrada el Bruce!

    d) Ja vaig veure el post de c@ts ahir i hi pensaré una mica... la veritat no ho tinc massa clar. I gual em copio alguna de les teves... ;) només per promocionar le s bones idees...

    ResponElimina
  9. :)))

    A.- no sé si em preocuparia gaire res a part d'estar-me sense aigua.

    B.- uf... no m'hi assemblo pas gens, però m'ha fet molta gràcia... clar que primer he hagut de descobrir qui és en Pocoyó.

    C.- sempre m'ha fet mandra escoltar en Bruce...

    D.- ummm... estic molt desvinculada de quasi tots els blocs que se suposa que llegeixo... impossible pensar en categories. Hi participo tan poc que no entenc com no em declaren blocaire non grata.

    E.- aquesta tarda em posaré en [Mode absent ON] fins demà, me'n vaig a la Garrotxa!

    PEtosn i abraçades!!!

    ResponElimina
  10. Anem a pams!
    a) tot fa força por, quan sents segons quines coses... una vegada t'has acostumat, desacostumar-se a les comoditats és dificil

    b)Me'n va fer un fa temps pel facebook, però el mes passat em vaig tallar el cabell curti ja no m'assemblo gens.

    c) m'agrada
    d) ho havia vist, pe`ro merci per l'avis

    ResponElimina
  11. Sense cap mena de dubtes, Assumpta, el que més em preocuparia és el fet que se m'hagués espatllat la nevera. Quin desperdici tots els aliments! i el frigorífic tot a pastar fang... a part que s'hauria de fer una altra compra "extraordinaria", el fet de gastar-se uns diners també em fa agafar por jaja.

    Salut, Assumpta.

    ResponElimina
  12. Potser no tenir aigua però ben mirat potser és pitjor que s'espatlli la nevera...i tanmateix si no anés l'ordinador seria un drama, una tragèdia grega perquè a part de fer-lo servir per escriure al bloc, navegar i llegir posts m'és imprescindible per treballar des de casa...rebo avisos, reunions i altres mil coses de l'insti per correu electrònic, tinc un bloc amb un grupet d'alumnes, tenim una aula virtual on penjo documents, llegeixo el que han enviat els alumnes...etc etc ...gràcies per l'enllaç provaré a veure si quedo millor que en persona:-))
    The Boss em cau bé
    Ara aniré a passa-me per c@ats
    QUE PASSIS UN BON CAP DE SETMANA!!!!

    ResponElimina
  13. Veig que saps treure suc als caps de setmana Assumpta.
    L'aigua...ostres sense una dutxa.No hi passo...bé puc anar al gimnàs que està obert els festius :)
    The Boss...m'agrada.
    Passo ara mateix per C@ts.
    Gràcies i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  14. Dilluns festiu a Barcelona? Jo vaig al cole... (em sembla que és festa a Madrid)

    Jo optaria per "No va l'ordinador!!!" Com podria visitar blocs com el teu?

    Un dia vaig fer una caricatura d'aquestes però amb els Simpson i el programa era força dolent...
    Adéu!

    ResponElimina
  15. JORGELINA.- Jejeje no és que se me parezca mucho, pero sí que es cierto que tiene "un aire" a mi ;-))
    Buen finde, guapa!


    XEXU.- Clar, per això no he dit "sense llum", perquè sense llum ja no tindríem ni nevera, ni rentadora, ni ordinador... Ara m'adono que m'he oblidat de dir quina era la meva opinió i, per mi, la pitjor és "sense aigua"... és terrible!
    - Jejeje de fet, no crec que ningú s'hi assembli massa, donat que amb aquest model tothom té la mateixa forma de cap, el mateix nas... però la meva hi té un cert "aire" a mi, de veritat ;-))
    - Seguiré provant diferents intèrprets i un dia coincidirem en algun... segur!! :-D
    - De res!... Ja saps que trobo C@ts una iniciativa magnífica i sempre tindreu el meu suport ;-))


    TÍA ELSA.- Jajaja tiene un aire a mi la muñequita ;-))
    Tienes toda la razón, por una hora o dos que esté sin agua, yo me desespero... ¡y cuánta gente nunca tiene!


    MAFALDA.- Sí, recordo la teva "aventura"!
    Per a tu, amb la nena petitona, el gas era molt important perquè no li podíeu escalfar el menjaret pobreta... coincideixo en l'aigua en primer lloc ;-))
    I en segon jo posaria... la rentadora!! jajaja de veritat, jo no sé viure sense rentadora!! :-)


    P-CFACSBC2V.- Ho dius de veritaaaaaat? :-DD
    Mira que jo m'ho crec tot!! ;-))


    McABEU.- Nooooooo home!! jajaja que m'has interpretat al revés!! ;-))
    Justament com el cap de setmana tothom està molt mandrós, doncs per això us he donat feina, per espavilar-vos!! ;-))
    A qui no li faci gràcia l'enquesta, potser trobarà monu el nino Pocoyó, o igual li agradarà una mica de música o anar a veure la nova proposta de C@ts i colaborar-hi!! ;-))
    En tot cas, m'ha fet gràcia que t'agradés el meu "totum revolutum" :-DD
    - Coincidim en el tema de l'aigua (l'electricitat no l'he posat perquè afecta a quasi tot)
    - Siiiii!! T'has de fer un Pocoyó!! El vull veure (si vols el pots fer amb bastant calb, amb cabell blanc i barba jeje)
    - No en sóc especialment fan, però algunes cançons concretes m’agraden força i aquesta n’és una ;-)
    - Molt bé, així m'agrada, que C@ts s'ho val!! ;-))


    FERRAN.- Tens tota la raó ;-)
    En principi volia posar que això t'ho deien un divendres per la tarda i que fins dilluns al matí no es podria "avisar"... però em va semblar tan angoixant que ho vaig deixar estar ;-))
    - Abans d'ahir vaig estar unes hores sense connexió... jeje.... vaig trucar i em van fer "reiniciar el router", cosa que no havia fet mai i ara ja en sé... llavors vaig marxar -a la conferència d'en Graset- i quan varem tornar ja funcionava!! ;-)
    Per mi, el pitjor, estar sense aigua!! ufff
    - Vas liquidar el teu Pocoyó!! Ooooh, pobret!! :-PP
    - No, no, no!! Em vaig equivocar!! Jajaja el meu nebot fa la Primera Comunió el dia 22 de Maig i al dia següent és Pentecosta ("la segona Pasqua) i com ho tenia al cap, doncs ho vaig canviar de dia... res, res, un embolic dels meus ;-))
    Bon cap de setmanaaa!! ;-))


    CARME.- Totalment d'acord amb tu, l’aigua! l’aigua en primer lloc ;-)
    - Siiii!! Et prometo que quan vaig pensar en posar la nina Pocoya al blog, com tots s’assemblen bastant i hi ha pocs trets que et deixi triar, vaig creure que segur que alguna altre bloguera hi podria tenir també un aire... i vaig pensar en tuuuu!!! jajaja M'ha fet gràcia que ho hagis dit!! :-DD. La gràcia està en que les ulleres que li he posat són quasi clavades a les meves (les meves no són un vermell tan llampant, és més fosc) i el cabell s’hi assembla bastant, llavors “té un aire real” a mi.
    - A mi m'agrada bastant, però la cançó aquesta és de les que més ;-)
    - Ah, si et copies les meves propostes, millor! ;-))

    ResponElimina
  16. ELUR.- Veig que l’aigua guanya per golejada!! ;-) i jo també ho penso.
    L’any passat hi va haver una averia del gas i el van tallar a tota l’escala. Van ser quatre dies, justament al maig... no hi vaig patir gaire (amb nens petits sí que s’ha de passar pitjor, que han de menjar “com cal”) ens varem dutxar cada dia amb aigua freda!! (em vaig auto-convèncer i vaig convèncer a en Josep Lluís de que era boníssim per la circulació) i menjàvem entrepans, el més greu era no poder fer un cafè amb llet calentó o un te ;-))
    - Exactament! ;-) El resultat final no pot pas ser cap meravella perquè té poques opcions, però és graciós ;-))
    - Al menys a tu t’agraden els Beatles!! Jejeje que a en XeXu no li encerto mai ;-)
    - Donaaaa, precisament perquè no et declarin blogaire non grata!! ;-)
    - Així m’agrada, que vagis a terres garrotxines a carregar ben bé les piles!! ;-))


    MIREIA.- I tant que tot fa por... estem tan acostumats a obrir l’aixeta o a prémer un interruptor!!... Però per mi el pitjor és l’aigua... ufff
    - Jejeje la meva germana també ho va descobrir al feisbuc, però llavors jo vaig pensar que això havia d’estar a l’abast de tothom, ho vaig buscar per Google i vaig trobar la web ;-))
    - M’alegra que t’agradi!! ;-))
    - A veure si molta gent hi va a dir la seva i hi ha moltes propostes... C@ts s’ho val!! ;-))


    JORDI.- Fa tres o quatre estius se’ns va espatllar la nevera... es va tornar boja! Era tota ella un congelador, congelava l’aigua, els iogurts, la melmelada... jeje tot el que hi havia a la part “nevera”... la veritat és que no em va fer cap gràcia. Varem haver de comprar-ne una de nova!! Però admeto que, per mi, el pitjor seria estar sense aigua :-))
    Salut... i que tot vagi bé avui, a partir de les 22 hores ;-))


    ELVIRA.- Per mi el pitjor seria estar sense aigua, ho tinc molt clar ;-) Ara bé, tot té els seus inconvenients... per a tu el tema ordinador seria fomut (clar que et podrien avisar per telèfon jeje) però l’aigua, és tan necessària! :-)
    - Jejeje l’elecció de la cançó és del meu marit, però a mi també m’agrada força ;-))
    - Sí, sí, passeu per C@ts, que quanta més gent hi participi, millor serà!! ;-))
    Molt bon cap de setmana, guapa!!


    JOANA.- Jejeje és que si no els hi poso una mica de feina, el cap de setmana cauen en letargia i no pot ser ;-)))
    - Jo també... l’aigua! ;-)) Fa just un any varem estar quatre dies sense gas i la meva veïna porta per porta va anar cada dia al Reus Deportiu a dutxar-se jeje
    - I aquesta cançó és maca, eh? ;-))
    - Sí, hem de col•laborar tots amb C@ts, el tema del català a la xarxa és quelcom positiu i tot el que pugui ajudar és bo ;-)
    Bon cap de setmana també per a tu!! ;-))


    ALBERT.- Tens tota la raó!! Em vaig fer un embolic amb la Diada de Pentecosta (que és el 23 de maig)... El meu cap va fer un canvi de dies amb el que fa la Primera Comunió el meu nebot petit... en fi, no em feu cas!! ;-)) Demà NO és festiu a Barcelona!! Aneu a treballar i a classe!! jejeje
    - Pensa que si no visitessis blogs com el meu, no tindries errors en les dates dels dies festius ;-))
    - Jo també vaig fer la meva "nina" Simpson!! ;-))

    ResponElimina
  17. Tot és tràgic!! Lo pitjor, l'aigua. Si és a l'hivern, el gas també és horrible i la rentadora també és una jugada. Estem tan acostumats a aquestes comoditats que quan ens fallen, estem desesperats.
    Per cert, estàs guapíssima!!!

    ResponElimina
  18. Ahir en vas fer treure fum del cap!

    Barcelona, dilluns festa? Ja som a la segona Pasqua? No pot ser, encara no toca.
    Vaig començar a mirar calendaris per si posava dia 3 de maig dilluns de pasqua de Pentecostès i res.

    Avui quan el Jordi m’ha trucat per felicitar-me per el dia de la mare, li he preguntat si demà era festa a Barcelona i m’ha dit; nooooooooo demà a treballà. Li he alegrat el dia, no sabia què dintre de poc hi haurà un dilluns que serà festa.

    Sinó ho tinc mal entès és el dia 24de maig.

    ResponElimina
  19. amb lo atabalada que vaig i lo despistada que sóc m'he cregut que demà era festa i que jo no me n'havia enterat!!!! i mira que m'aniria de perles!!! estic tan cansada del cap de setmana (els caps de setmana no eren per descansar?)

    de la teva enquesta....

    a) buf, crec que qualsevol cosa seria un desastrilllo, però em resignaria, potser el pitjor, no tenir ordinador, que ja m'ha passat aquests dies!!! un virus me l'ha deixat KO (sort que me n'han deixat un de recanvi!)

    b) fa temps em vaig pocoyizar.... mira, va fer gràcia...rits
    (no sé jo si això de la imatge ho sabré fer.....)

    c) Aquesta cançó em recorda "Cuatro bodas y un funeral" i no sé perquè, docns diria que no hi surt.

    d) a veure si arriben ja!

    ResponElimina
  20. bueno, me n'he sortit més o menys.... (crec que no he agafat la bona adreça... a la propera, millor)

    ResponElimina
  21. KWEILAN.- La paraula "tràgic" s'adapta bastant bé a com em sento jo sense aigua i sense rentadora ;-))
    No sé pas com s'ho deurien fer els nostres avantpassats :-)
    Jajaja gràcies pel "piropo" :-DDD


    M. VICTÒRIA.- Jejeje la "culpa" de tot és la Primera Comunió del meu nebot, que és el dia 23 de maig. N'havíem estat parlant amb la meva germana i ella anava dient "dilluns és festa a Barcelona" i jo, distretament, pensant amb la festa de dissabte (primer de maig) vaig afegir la "festa del dilluns"... res... el meu cap que a vegades s'embolica :-)
    Però mira, així en Jordi s'ha alegrat en saber que el 24 era festiu :-))


    RITS.- Jajajaja està bé això de voler descansar del cap de setmana ;-)) Ja veus quin cap tinc jo!! :-DD
    - Siiiiii? El pitjor no tenir ordinador? què bo!!... a mi em deixes sense aigua i m'agafa un cobriment de cor :-))
    - Ets una Pocoya moníssima!! ;-)) Quina gràcia m'ha fet!! M'agrada el teu cabell jejeje
    - Doncs no ho sé perquè jo... ehem... ja saps que de cine no hi entenc :-))
    - Sí!! a mi també m'agraden molt!! ;-)

    ResponElimina
  22. De l'enquesta, em sembla que el que em faria més ràbia és quedar-me sense aigua. Sense l'ordinador, crec que aguantaria; sense el gas, també, perquè pots menjar cru i les dutxes d'aigua calenta les puc anar a fer a casa dels sogres o d'alguna amiga; la nevera, diuen que si no l'obres aguanta força, i la rentadora... he rentat tantes coses a mà (sostenidors cada dos per tres, roba d'estiu d'aquesta hippy de coloraines que deixa tint i s'ha de rentar a mà sí o sí, texans i llençols i tot!!!) que m'és força igual, però l'aigua... Seria un bon problema!! :S No et pots dutxar ni cuinar (rentar, bullir, etc.) per molt gas que tinguis, no pots posar la rentadora, jo bec aigua de l'aixeta, la cisterna del vàter... buff!

    Jo també em vaig fer un pocoyo d'aquests! hehehe Queda molt bunik, però no gaire real, tens raó!

    M'encanta la cançó d'en Bruce! :D

    I milers i milers de gràcies per la propaganda de c@ts, preciosa!!

    Que tinguis molt bona setmana!

    ResponElimina
  23. Contestant l'enquesta lo que em faria més por seria "No va l'ordianador!!"

    ResponElimina
  24. Gràcies per l'aportació de notícies.

    Ara començaré a "burxar" això del pocoyó, no en tenia ni la menor sospita de la seva existència...

    *Sànset*

    ResponElimina
  25. NÚR.- Crec que no hi ha millor explicació que la teva pel problema de la manca d'aigua... Pensar no tan sols que no et pots dutxar, sinó que no et pots ni rentar les mans, que no pots tirar la cisterna de l'wc... només pensar això i se'm glaça la sang ;-))
    - Jajaja sí, fan gràcia, però la realitat i ells no s'avenen molt, no ;-) Si aconsegueixes encertar unes ulleres, o un pentinat, doncs encara...
    - Bieeeeeeeeeeeen!!
    - Sóc fan de "C@ts", jo jejeje... si no existís, s'hauria d'inventar (però jo no, que em faria mandra tant treballar) ;-))
    - Molt bona setmana també!! ;-))


    CORO.- Estàs segur?? :-))
    Pensa en no poder-te rentar pel matí, no poder netejar l'wc... no poder utilitzar la rentadora... roba bruta, nosaltres bruts... ufff
    Un parell de dies sense ordinador es poden suportar ;-)
    Un parell de dies sense aigua són terribles!


    SÀNSET.- Doncs vinga, va... cap el blog de C@ts falta gent!! ;-)
    Ahir, per correu, un amic em va passar el seu nino Pocoyó... i s'assemblava!! S'havia vestit igual, el cabell era súper encertat... feia molta gràcia :-))

    ResponElimina
  26. Què bé que ha quedat la teva versió Pocoyo.
    Jo també em vaig trobar el dissabte tot tancat...
    Salut!!!

    ResponElimina
  27. EVA.- jejeje sóc una autèntica Pocoya :-DD
    Són lletjos els dissabtes festius, eh? A mi no m'agraden gens...

    ResponElimina
  28. Jo també m'he "pocoyitzat" :) m'encanta el meu ninot, i el teu, i la música del The Boss, i els Premis C@t's.... en fi, bona entrada, com sempre reina :) variadeta, que n'hi ha per a tots els gustos!! Petons!

    ResponElimina
  29. CRIS (V/N).- Aquestes "Pocoyitzacions" són moníssimes :-))
    M'alegra que t'agradi en Bruce... jo no és que en sigui súper seguidora, però té cançons que m'encanten!!
    Els premis C@ts són un dels grans invents de la catosfera ;-)
    Petonassos, guapa!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!