dimarts, 10 de gener del 2012

El microones: aquest gran desconegut. La reixeta: més desconeguda encara.

Els Reis Mags m’han portat un microones. L’han anat a comprar aquesta tarda (són uns Reis intel·ligents i han esperat a les rebaixes hehe) i ja el tinc a la cuina. Ens estem coneixent.

El microones és un aparell que sempre m’ha fet mitja por. Així que, qualsevol dubte que se’m presenta, em genera desconfiança. De totes formes, la meva mare i la meva germana són súper fans d’aquest electrodomèstic i han estat elles les que m’han animat a posar-lo a la carta. Quan, fa un moment, parlant amb la meva germana li he dit “ja tinc el microones”, m’ha contestat quelcom semblant a “què bé, ja veuràs que contenta estaràs!!

Ara bé, una de les coses que sempre havia sentit jo és “Al microones no hi posis res metàl·lic!” (dit amb expressió de terror) I, quina és la meva sorpresa quan, en obrir-lo, el primer que em trobo és una reixeta metàl·lica!! (A la foto la podeu veure damunt del microones, l'he posat aquí perquè es veiés bé)


Miro les instruccions i l’únic que posa és que entre les peces hi ha una “rejilla metálica”, però no em diu perquè serveix.

La meva lògica em fa pensar que deu ser pel grill... Però no tinc ni idea de com es fa servir. Algú més savi que jo em pot ajudar?

Sí, ja ho sé, ho puc googlejar (en realitat, ja ho he fet) però m’estimo més que m’ho expliqueu vosaltres, que em doneu més confiança. Gràcies!!!

Mentrestant, vaig a preparar-me un te pel sistema tradicional de bullir l’aigua al foc hehehe

35 comentaris:

  1. Jo també diria que és pel Grill. De fet jo tamb´en tinc un parell però per gratinar utilitzo el forn.

    A casa el microones és bàsic, tot i que practicament només l'ultilizem per escalfar. Cuinar-hi practicament mai. Arriba un moment que quan se t'espatlla no saps ni escalfar la llet.

    Bona compra

    ResponElimina
  2. No en tinc ni idea de xq és. mai l'he fet servir.
    És que el micro el faig servir ben poquet! només per calentar menjar quan arribo tard a casa i tinc el dinar preparat. Xò fins i tot, x escalfar la llet, prefereixo fer-ho al foc. Manies d'una!

    ResponElimina
  3. Assumptaaaa!! I pensar que jo no vaig poder viure ni dos mesos a París sense microones!? Quan van venir els meus pares per Tots Sants em van acompanyar a comprar-ne un!! (això sí, el més baratet de la ciutat, eh!)

    Jo estic amb ta germana... ja veuràs què contenta n'estaràs!

    Pel que fa la reixeta... doncs sí, serà pel grill, no? El meu no en té pas. Ni de reixeta, ni de grill!

    ResponElimina
  4. Ja veus, aquí tots som gent moderna i tenim microones, però cap sabem per què serveix la reixeta!! Si és un enigma, aquest no l'encerto. Si jo gairebé només faig servir el microones per escalfar-me la llet de l'esmorzar, i els de la feina pels tuppers del dinar!! Útil és, facilita molt algunes coses. Per exemple descongelar coses. A més crec que comença a haver-hi moltes receptes que es poden fer al microones, i plats precuinats que ja et venen per fer allà. Però ja et dic, jo com el mòbil, un parell o tres de coses, i para de comptar.

    ResponElimina
  5. MIREIA.- Sí, deu ser pel grill... però ni idea de com es fa servir :-)
    Ai, mare meva!!
    De fet, cada vegada que vaig a la cuina me'l miro i trobo que hi fa bonic :-)))


    RITS.- Però també tens reixeta? :-)
    Noooo, no crec que tinguis manies, jo tinc molt clar que per escalfar la llet ho faré al foc :-) Tinc comprovat -amb el de la meva mare i la meva germana- que al microones es refreda molt ràpid, com si només s'escalfés "per fora" ;-)


    YÁIZA.- Bé, la MIREIA diu que és bàsic, la RITS el fa servir poc i tu no podies viure sense ell hehehehe
    Ara bé... de reixetes res! :-))
    El meu també estava molt bé de preu, els Reis han esperat a rebaixes perquè els sortís millor ;-)
    Ai, espero que sí, espero estar-ne contenta!! (La meva idea és comprar menjar preparat del Mercadona i escalfar-lo hehehehe)


    XEXU.- Encara no em rendeixo. Encara espero que entri algun expert en reixetes de microones i m'ho expliqui ;-))
    Jo, precisament, això d'escalfar la llet no m'acaba de convèncer. Ni escalfar l'aigua per fer infusions. Es refreda molt ràpid!
    Això dels menjars preparats ja m'agrada més! :-DD

    ResponElimina
  6. Jo tinc microones, però no tinc reixeta. O sigui que ni idea...

    No hi cuino, hi escalfo menjar que ja tinc cuinat i descongelo coses.

    I l'aigua l'escalfo al foc amb una bullidor a d'aigua d'aquelles que són tant tancades i bull amb un minut.

    ResponElimina
  7. La reixa de la porta és un filtre per evitar l'emissió de microones fora del aparell i la reixa interior és per fer anar el grill.

    Com a norma general no es poden posar metalls dins del microones per a evitar posar aquells que el poden fer malbé. Segons com sigui el metall pot reflectir ones cap l'emissor de microones i fer-lo malbé igual que si el posem en funcionament sense res. A més si tenen puntes poden provocar descàrregues dins l'aparell i fer-lo malbé. Si el metall no és gaire fi ni té puntes ni talls, com la reixa que ve, no passa res.

    En fi, una meravella d'aparell on m'escalfo aliments d'un manera ràpida.

    ResponElimina
  8. La reixeta,la gran desconeguda... que mai no he fet servir. Sóc el club de la Yáiza, jo, però exagerat: dos mesos sense microones? jo no podria estar ni una setmana sense desesperar-me! (mode exagerat total activat)

    Benvinguda al club dels microoneros, Assumpta; segur que et farà molt de servei.

    ps: i m'has fet pensar en un post, mira tú ;)

    ResponElimina
  9. Doncs si, la reixa que porta serveix per aixecar el recipient amb l'aliment que vols gratinar...

    Cuinar amb el micro...?
    si algunes coses...
    per exemple: carxofes, tallades ben petites, en un recipient, amb un rajolí d'oli i pebre negre.
    cobreixes el recipient (una safata pyrex, per exp.) amb film transparent i el punxes una mica per que el vapor surti....
    depenent de la quantitat i la potència... uns 5 minuts?

    el mateix sistema el faig servir per "pochar" la ceba, abans de fer una truita...

    o sigui que, independentment de per escalfar/descongelar, també el faig servir preparar algunes coses...

    (has vist? i no era un post de música...!!!! X¬DDDDD)
    petonet ;¬)*

    ResponElimina
  10. Uiiii, has anat a topar amb la persona més anti-microones del territori català i part de l'europeu!

    Quan es van posar de moda jo me'ls vaig mirar malament... això de microones voltant per l'aire no pot ser massa bo, vaig pensar.

    I ara, estic totalment acostumat a funcionar sense ell, així que ni el trobo a faltar, ni crec que el necessiti! (només s'ha de ser una mica organitzat!).

    Però el factor decisiu és.... que la meva cuina és molt petita i si entra un microones a dins jo surto de la cuina definitivament!

    Així que, la reixeta aquesta no et puc dir pas per a què serveix... ja la faria servir per a posar-hi fruita al damunt!

    ResponElimina
  11. Jo també en vaig tenir un que en tenia de reixeta, però mai la vaig fer servir, així és que ara el que em vaig comprar ja vaig demanar que no el volia amb gratinador.La veritat és que el microones a casa només serveix per escalfar algun plat ja cuinat, però per res més, no soc gens amiga d'aquests artilugis!!.
    Si algun dia el probes ja ens ho explicaràs tu, perquè pel que he llegit, ningú ha dit com queden els aliments després de gratinar-los.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  12. El nostre també en porta i només és per al grill. Ni se't passi pel cap de posar-lo amb la funció "microones", o sortiran moltes espurnes.

    Jo el faig servir per escalfar... i aquesta temporada, per coure carxofes. En lloc de tenir-les al forn mitja hora, amb 5 minuts de micro estan boníssimes!!

    ResponElimina
  13. Per cert, els meus pares encara no en tenen (ni ganes, sembla), i viuen la mar de tranquils. Tot són costums.

    ResponElimina
  14. La feina del microones a casa també es limita a escalfar (algun plat precuinat o la llet de l'esmorzar) més que cuinar. De totes maneres pots trobar amb l'ajuda de Mr. Google moltes receptes fetes especialment per aquest forn, si en proves alguna ja ens diràs el què. :-))
    Pel que fa a la reixeta, ja t'han dit que serveix per apropar el plat al grill del forn, una funció (aquesta de gratinar) que tampoc utilitzem al nostre microones... es deu sentir molt desaprofitat, el pobre. :-DD

    ResponElimina
  15. Veig que les opinions a favor i en contra del microones es segueixen donant... Potser havia d'haver fet aquest post abans de demanar-lo als Reis!! Això sí... la reixeta és, com jo em temia, un accessori força desconegut :-))


    CARME.- Aquests bullidors que dius els conec d'amigues britàniques!! Els van genial per fer un te ràpidament :-))
    A les pel·lícules sempre la gent diu "Vols un te?" i en un segon està el deliciós beuratge preparat, i és perquè tenen aquests bullidors!
    En quant al microones, veig que tampoc tens reixeta :-D


    JORDI.- Bé, tu sí que coneixes la reixeta!! Iupiiii!! I, a més, parles bé del microones! El teu comentari m'anima força! ;-))
    Ara ja només em falta saber "com" utilitzar la reixeta, on posar-la exactament. Damunt del plat de vidre?
    Moltíssimes gràcies!! :-))


    FERRAN.- Ai, gràcies!! :-))
    A cada comentari "pro-microones" m'animo una mica més ;-) La veritat és que mai havia estat massa amiga d'aquest aparell. Em sembla una mica perillós i tot. Però bé, veig que la majoria de blogaires l'utilitzeu, encara que la reixeta sigui una incògnita per a la majoria :-))


    BARBOLLAIRE.- Moltes gràcies!!! Una altre opinió ben positiva! Sí, ja estic ben animada!! ;-))
    Provaré això de les carxofes! i tant!
    I bé, reconeix que mentre escrivies estaves escoltant alguna peça ben maca de música clàssica!! :-DD


    PORQUET.- T'entenc, eh? Completament! Sort de les opinions anteriors perquè, entre la poca gràcia que sempre m'havia fet, si només m'hagués trobat el teu comentari, vaig a tornar-lo :-DD
    La meva mare el té des de fa molts anys. Llavors el meu pare encara vivia i duia marcapassos i jo tenia por que allò li pogués fer mal. No sé on havia llegit que les persones amb marcapassos millor que no el fessin servir... i res, que ell no anava per la cuina quan allò funcionava i ja està, i així va estar molt de temps. Però a mi ja em va semblar quelcom perillós.
    Ara bé, la meva germana n'està tan contenta que, al seu pis li va passar com la YÁIZA i en FERRAN, ràpidament en va haver de comprar un perquè trobava a faltar el de casa la mare :-)) i diu que tenir microones és una forma d'estalviar i tot. I finalment em va convèncer ;-))
    Això sí, fer servir la reixeta per posar fruita és una funció ben imaginativa!! :-DDD


    MONTSE.- Caram!! Tu tenies reixeta i no la feies servir! Això em fa pensar que potser sí que la seva funció, com diu el PORQUET, sigui la de ser utilitzat com a "fruiter" :-DD
    Certament, no ha entrat ningú que faci servir la reixeta!! A veure si encara hauré de fer jo l'experiment! ;-))


    TU, JO I L'OTIS.- Ai, gràcies, maca, per tornar-me a animar... Us vaig llegint i vaig oscil·lant ;-))
    Ara veig que, sense cap mena de dubte, he de provar això de les carxofes!!
    En el cas dels teus pares, ja imagino que les mares a les que agrada la cuina tradicional no necessiten res d'això. La meva sogra tampoc n'ha tingut mai :-))


    McABEU.- A veure... si ho he entès bé, el teu microones té reixeta i no la feu servir!!... Homeeee i tu no faries la prova per fer-me'n un amable tutorial? :-DDD És que el meu avisa que, la primera vegada que es fa servir el grill, pot fer pudor i sortir fum (quina gràcia, oi?) perquè hi ha un recobriment protector que s'ha de cremar i diu que, abans de fer-lo servir amb menjar, s'ha de posar aigua a bullir durant 10 minuts fent servir la funció grill.
    Ara bé, això d'escalfar la llet ja dic jo que no ho faré... Ho he provat mil vegades a casa la mare i la germana i la llet escalfada amb microones es refreda rapidíssim!! No ho has experimentat? :-))

    ResponElimina
  16. Ondia Assumpta que m'havia oblidat!!!

    És genial per fer.... crispetes!!!!
    ja en venen per fer-les directament al microones...

    ah! i estava escoltant Toti Soler jajajajajajajajajajaja!!!!

    (tota música té el seu moment...)
    ;¬)*

    ResponElimina
  17. El nostre microones té grill però la reixeta (si n'hi havia) no sé on para per tant, i sentint-ho molt, aquest tutorial no te'l podré fer. :-DDDD

    En quant a això de que la llet es refreda més ràpidament si l'escalfes al microones ni ho he experimentat ni ho acabo d'entendre perquè et passa. La meva "part científica" :-)) em diu que si escalfes un got de llet A al microones fins una temperatura X i un got de llet B al foc fins la mateixa temperatura X, una vegada estan a taula tant el got A com el got B haurien de tardar el mateix en refredar-se perquè parteixen de la mateixa temperatura d'origen. Es a dir segons el mètode d'escalfament es pot tardar més o menys temps a arribar a la temperatura desitjada però una vegada assolida aquesta temperatura i trets els gots del microones o del foc a la mateixa temperatura, el temps de refredament hauria de ser el mateix. Ja veus que no acabo de treure'n l'entrellat d'aquest problema que planteges, a veure si algú altre ens pot ajudar. :-))

    ResponElimina
  18. Doncs un altre bitxu raru sense microones, ni intencions.

    Es veu que si hi poses un cassó d'alumini, amb una dosi de rentaplats i un fregall d'aquells tipus nanas, fot un pet que riu-te'n tu. Ai, ai, quines idees...

    ResponElimina
  19. Ja ho diuen que els microones son com els homes...quan els tries et sembla que serveixen per tot per el final només serveixen per escalfar....;)

    La reixa es per fer caragols a la brutesca....ummmm

    ResponElimina
  20. BARBOLLAIRE.- Ostres, sí, la meva amiga VERO, quan anem a casa seva a veure vídeos de Harry Potter, prepara crispetes d'aquestes i surten genials!! :-))
    Caram, BARBOLLAIRE, gràcies per recordar-m'ho. Iupiiii ;-))
    Bé, en tot cas, escoltaves música hehehehe


    McABEU.- Oh!! Has perdut la reixeta!! Ara sí que no podrem fer experiments!! :-DD
    T'explico lo de la temperatura hehehe
    La temperatura que s'assoleix al microones és una temperatura "aparent", no és "real". Tinc comprovadíssim (experiència pròpia total) que tu poses un tassó de llet al microones, el treus, el proves i sembla que crema... però NO!! FALS!!... Crec que el sistema aquest escalfa les coses "per capes" i, tot i que no sé com, però es veu que pot ser que la llet de l'interior del tassó sigui encara mig tèbia. Llavors tu hi poses el cafè, remenes i, quan vas a veure... puafff... ja no està calenta.
    En canvi, escalfada al foc, quan està calenta en provar-ne un glopet, tu saps que TOTA LA MASSA LÀCTIA està a la mateixa temperatura! :-DDD


    JOAN.- Hahahaha homeeee!! Tu de petit no deuries pas jugar amb aquells "Jocs de Química" tan monos que portaven els reis a nens amb inquietuds científiques? ;-))
    T'asseguro que mai faré aquesta prova del fregall nanas... Quina por!! :-DD


    GARBÍ24.- Ep!! Que en BARBOLLAIRE li dóna moltes més utilitats, eh? ;-))
    Clar que sí, ja veig que la majoria només el fan servir per escalfar i descongelar...
    Cargols a la brutesca? Homeee... aissss, els cargols no són pas el meu plat preferit. I no exploten les closques a dins el microones? :-DD

    ResponElimina
  21. Bé si ho has experimentat empíricament, davant d'això no hi ha fórmules que valguin... i de fet, a mi no m'agrada massa calent el cafè amb llet. :-DD

    ResponElimina
  22. McABEU.- Sí, completament experimentat, amb els microones de la mare i la germana, i amb l'aigua passa igual. Elles s'escalfen aigua per les infusions amb el microones. Als dos minuts la infusió és tèbia (ecs!) :-DDD
    A mi m'agrada que cremi!! Prefereixo haver de bufar i anar bevent poc a poc que no pas trobar-me amb aquella temperatura "intermitja" (ai, ja sé que està mal dit, però no sé com es diu bé) que no és ni fred ni calent. Ma germana i jo li diem "temperatura fastigosa" a aquella temperatura que no notes que beguis res, que vas empassant i ni refresca a l'estiu ni reconforta a l'hivern :-DDD
    Tot i així, ella no és tan exagerada com jo, que a l'estiu em prenc la llet ben freda (de la nevera) i a l'hivern cremant... Sóc una extremista!! :-DD

    ResponElimina
  23. BARBOLLAIRE.- Ai!! que m'he deixat de fer-te una preguntaaaa!! Oli, pebre negre i sal, no? O sal no se n'hi posa? És que això de les carxofes m'ha fet gràcia i ho vull provar ;-))

    ResponElimina
  24. Si només s'utilitza el grill no cal que el plat giri i per tant, pots posar la reixa sense el plat de vidre.

    En quan a que es refredi de manera diferent pot ser perquè l'escalfament és diferent. Quan utilitzem altres sistemes s'escalfa de fora cap a dins i, si no barregem, podem tenir un gradient de temperatura i el got estarà més calent. Amb microones s'escalfa allà on hagin enllaços O-H, principalment l'aigua de manera que el recipient s'escalfarà per conducció a partir del contingut i pot estar "més fred" que quan s'escalfa al foc p.e. donant la sensació que també es refreda abans. També, possiblement, si el recipient està més fred, també es poden produir perdudes de calor més ràpides cap al exterior: contingut > continent > exterior, que en mètodes "tradicionals": contingut < continent > exterior.

    ResponElimina
  25. Per el que expliques, deu de ser per posar les coses a gratinar. Però tingues en compta que és molt lent el gratinar del microones, s’acaba avanç gratinant el forn.També per descongelar una mica alguna cosa que t’has descuidat de treure del congelador, per això s’ha d’anar en compta, si ho tens molta estona descongelant, es cou. Per el demés va molt bé. Per escalfar la llet, l’aigua per unes herbes i escalfar menjar ja fet. Jo fa molts anys que en tinc, el Jordi era molt petit.

    ResponElimina
  26. He arribat tard, però ja que t'ha fet gràcia el fer les carxofes al microones, t'explique com les faig jo.

    Més o menys com en Barbollaire, però tallades en 8 parts, oli, sal i una miqueta de llima o vinagre. S'han de fer tapades per evitar que queden seques, a mi m'agrada més el sabor que tenen quan és fan destapades, però s'ha de controlar molt bé la cocció. El temps depén de la quantitat i la potència, no tens més remei que anar provant.

    Tinc una altra manera de fer-les amb oli, sal i formatge enmental ratllat. Les hi pose a meitats i les faig en forn combinat 180 graus i 600 watts de microones destapades (set carxofes 15 minuts). Són per menjar-se-les fulla a fulla.

    ResponElimina
  27. Assumpta acabo de recordar perquè faig servir la reixeta del microones

    http://unaltreinvent.blogspot.com/2012/01/nota-per-navegants.html

    ResponElimina
  28. Assumpata, la reixeta és només per gratinar, així que no vulguis gratinar i escalfar a la vegada, si no, dic jo que petarà (però mai ho he provat, la veritat).

    Jo intento utilitzar-los per alguna cosa més que escalfar la llet. Però tampoc excessivament.

    Està bé per a fer patates en quatre minuts (com si fossin al forn, però no) com acompanyament, per a fer escalivada en vuit minuts (com si fos al foc, però no), per sofregir ceba en tres minuts (com si fos a la paella, però no) i algunes coses més.

    Ara ja només et quedarà que demanis als propers Reis una mena de "cassola" de silicona i a cuinar al vapor... (una amiga meva explica alguna cosa més: http://cuinescuina.blogspot.com/2011/05/estoig-de-vapor.html)

    ResponElimina
  29. Ui, que t'he canviat el nom d'Assumpta pel d'Assumpata (I'm sorry!!!).

    per cert, molt bé aquest Reis que pensen amb el cap i deixen "vales" per anar a la botiga els dies de rebaixes. Em sembla excel·lent. De fet, crec que els Reis haurien d'anar omplint el sac al llarg de l'any amb les ofertes (res de comprar a correcuita al desembre).

    ResponElimina
  30. Mooooolt útil el microones.

    Per escalfar els macarrons que sobren del dia anterior quan arribes de l'institut mort de gana va de conya.

    Això de la reixeta, pel que veig per aquí dalt, sembla que ja està solucionat, no? Jo em pensava que la reixeta era la "mirilla" de la porta però dit a la catalana.

    ResponElimina
  31. Una altra recepta pel teu microones, que a més tu que estàs a règim és molt saborós i molt fàcil de fer: En un recipient (jo faig servir-ne un de silicona de fer a la papillote) hi poses un llit de ceba en pols (jo n'hi poso d'aquelles dels pots de vidre del súper) un tall de salmó (congelat mateix, ja queda bé, i si és fresc també bé) i per sobre romaní.
    El poses a 600 uns minuts, ves-ho mirant, que es courà més o menys depenent del pes.
    Quan te'l mengis li poses sal maldon i un rajolí d'oli verge d'oliva.
    Ja veuràs que bo.
    També funciona amb lluç, però a mi m'agrada més el salmó.
    I el llit també li pots fer, per exemple, amb carbassó tallat petitet.
    Si t'agrada, ja te'n diré alguna altra.

    ResponElimina
  32. JORDI.- Moltes gràcies per anar-me resolent aquests dubtes!! :-))
    Així que l'escalfament és diferent!! ja deia jo que notava alguna cosa estranya...
    Mare meva, he de confessar que encara no l'he estrenat. Ja vaig dir que, de moment, ens estem coneixent... Ara m'estic acostumant a veure'l per la cuina ;-))


    Ma. VICTÒRIA.- Caram, veig que ningú fa servir el pobre gratinador del microones!! ;-))
    L'hauré d'inaugurar jo!... A veure què passarà.
    Sí, molta gent diu això d'escalfar i tal, però jo volia treure-li més partit. Ja veurem si en sabré ;-)


    JPMERCH.- Com que has arribat tard? Has arribat perfectament a temps d’explicar-me aquesta magnífica varietat de carxofes al microones que deu estar deliciosa!! (a mi m’encanta el formatge!) En quant li perdi la por a l’aparell, començaré a provar-ho!! Gràcies!! ;-))


    MIREIA.- Aquesta tarda, a una botiga de “Casa Viva” on mirava, he vist uns motlles d’aquests de silicona per magdalenes i m’he recordat de tu!! ;-))


    MPG.- Quan vaig posar títol al post veig que la vaig ben encertar!! ;-))
    És que resulta que l’aparell permet utilitzar microones i grill a la vegada, és una de les opcions... i ara tu em dius que petarà!! Pobre de mi!! :-P
    Eeeeei, boníssim l’enllaç!! Segur que el consultaré més d’una vegada!! Gràcies! ;-)
    Ah, no pateixis pel nom... a vegades també em passa a mi mateixa! :-D
    I sí, sí, els Reis estan al dia en qüestions econòmiques...


    MBOSCH.- D’acord. M’ho apunto... He de fer macarrons, fer que sobrin i escalfar-los al dia següent per quan torni de l’Institut :-DDD
    Ai, ai, MARCEL, on ho has après això? Llegint en Carner?... És que tens raó!! Ho he buscat al DIEC i ho posa!
    1 2 f. [LC] Obertura protegida per una reixa petita que hi ha a la porta d’una casa per a veure qui hi truca.Abans d’obrir la porta, mireu per la reixeta.


    MARIA ESCALAS.- Quina meravella de recepta!! Em ve gana només de pensar-ho! A mi m’agrada molt el peix i el salmó és un dels que més m’agrada! Reconec que això de la ceba en pols no ho havia sentit a dir mai :-)
    Bé, em servirà per mantenir el pes, perquè de dieta em sembla que no cal que en faci més, que aviat no se’m veurà. No sé com ho he fet, però he perdut onze quilos, que és una burrada... Això sí, menjarets com aquests a mi em venen de gust sempre. Moltes gràcies, maca!! ;-)))

    ResponElimina
  33. Assumpta, ja veuràs que és molt bo, lleuger, fàcil i ràpid de fer! Té totes les virtuts!

    ResponElimina
  34. aiiiiixxx, perdona que em vaig distreure i no t'havia contestat...

    oli, pebre negre i sal al gust
    exactament...

    és que sóc un despistat!
    petonet
    ;¬)*

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!