divendres, 23 de març del 2012

Totalment en català!!



Ho vaig veure a ca l'ELFRI... i ara, en un moment, ho he fet!! ;-) Fa il·lusió, és maco veure com ja no tinc "Párrafos" sinó "Paràgrafs"... En fi, que fa goig!!

Aquest és un post de divendres per la tarda... A la CARME segur que li agrada!!

I recordeu que en XEXU està celebrant el seu cinquè aniversari... Passeu pel seu blog i participeu en la festa!! Hi ha temps fins dilluns a les 8 del vespre!

D'aquí uns dies us posaré foto dels Clauers-Júlia acabats... aquests dies tinc menys temps per bloguejar, però estic contenta de com va tot :-)

19 comentaris:

  1. Jo també ho vaig veure a casa l'Elfree i també ho vaig fer ahir a la nit!

    Gràcies pel post de divendres a la tarda. Tens raó. M'agrada!

    ResponElimina
  2. No és mala cosa. Jo el tinc en anglès, que me'l van instal·lar així. Ja hi faré un cop d'ull, i gràcies per la propaganda!

    ResponElimina
  3. En els mac's pots posar el català com a llengua predeterminada però només afecta al programari que tinga diverses llengües, perquè el sistema operatiu ix in spanish.

    ResponElimina
  4. Caram... jo fa temps que ho tenia en català però no recordo pas com ho vaig fer (el de la feina, que el de casa és el mac). En tot cas, molt ben fet!

    ResponElimina
  5. Jo també tinc Mac i tinc en català tot el que em deixen. No sé si hi ha alguna opció senzilla per catalanitzar la resta!!

    ResponElimina
  6. fa tems que el tinc en català, però em van caldre "pegats" tant al windows com a l'office. Fins fa quatre dies , si ajudava a algú fer elaguna cosa per telefon i deia: clica a "desar" o a "enganxar" o "cisulaització d'impressió" em posaven una veu estranya! Ara ja tothom entendrà el meu ordinador!!! Que bé!

    ResponElimina
  7. Jo ja fa molt de temps que tinc el meu ordinador totalment en català (fins allà on es possible és clar) però admeto que aquesta eina del Catalanitzador de Softcatalà és molt útil, fa de cop el que d'altre manera has d'anar fent programa a programa.
    Recordo que en vam parlar fa temps i m'alegro que t'hagis decidit a fer-ho, si nosaltres no utilitzem el català en tots els àmbits possibles, no ho farà ningú més. :-)

    ResponElimina
  8. Doncs jo també el tinc en català, tot i que, com soc una mena d'inútil, vaig requerir l'ajuda de la meva filla, adolescent ella ...

    una abraçada

    ResponElimina
  9. A mi ja m'ho van instal·lar en català i ho tin igual que ell.

    ResponElimina
  10. Quina feinada estas fent!!...Aquí, a cal Xexu amb motiu dels 5 anys del blog...els clauers de la Júlia...
    Deus anar com una moto, però ja t'imagino il.lusionada i entusiasmada amb tot.
    Bon cap de setmana!!
    Una abraçada.

    ResponElimina
  11. Ui quantes coses! celebro la catalanització! jo també ho he fet ! el Xexu!!!! ostres ara hi vaig!

    ResponElimina
  12. A mi em passa exactament com el porquet, a casa amb el MAC li he tingut des de fa 3 anys, i a l'escola, ja hi és en català, no sé qui li va posar.
    Com més reivindiquem la llengua, menys ens ofegaran!!!

    ResponElimina
  13. Jo només tinc el word en català però com que és una trista versió de prova no el faig servir i m'he passat al Google Docs, que té tants avantatges com inconvenients.

    Aviam què tal han quedat aquests Clauers-Júlia...

    ResponElimina
  14. Jo fa temps que tinc l'ordinador en català. A la feina el windows amb el paquet office de microsoft catalanitzat i paquets de programari lliure (libreoffice, firefox, suntherbird, gimp, etc) que directament venen en català. A casa, Ubuntu en català.

    ResponElimina
  15. el meu ordinador deu se estranger per què sempre el sol parlar en anglès...

    ResponElimina
  16. Se'm fa estrany saber que fins ara no el tenies en català!
    Fa anys que el meu parla català, de fet des de que tinc ordinador, perquè el meu fill (que és un sol, i també molt llest... passió de mare!) ho va fer possible!
    Com canvia la cosa quan et parlen amb la teva llengua!

    Petons

    ResponElimina
  17. Hihihi... el meu "laptop" me'l vaig comprar a Alemanya, així que l'idioma del sistema operatiu... tampoc no és el castellà ;) De fet, ho tinc tot en català o en alemany, així que "fenya" feta!

    ResponElimina
  18. Quin goig:) Jo de moment ho tinc tot en castellà. Fins aviat!

    ResponElimina
  19. Gràcies a tots pels vostres comentaris!! Disculpeu que no respongui individualment, però aquests dies tinc poquet temps!

    Jo no m'atrevia a intentar canviar-ho perquè tenia por de carregar-me l'ordinador... però finalment vaig dir que ja havia arribat el moment de catalanitzar-se del tot!!
    :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!