diumenge, 18 de març del 2012

Voleu treure el ".es" de l'adreça del vostre blog?


En Ferran ens ho explica al seu blog!! Ell ho ha vist al blog d'en Xavier Caballé... Moltes, moltes gràcies a tots dos!! Fem-ne difusió!!

Seguim les seves instruccions i passem a donar-los les gràcies!! :-))

Ah, per cert, que de passada, al fer els canvis, he recuperat el llapis d'edició ràpida del post! Quines coses!!

25 comentaris:

  1. I ja veuràs què poc durarà a tota la catosfera!! :-))

    Espero que ningú es carregui el blog fent-ho, que és fàcil i està molt ben explicat!! ;-))

    ResponElimina
  2. Doncs saps que aquest matí continuo tenint problemes? he comprovat que, per poder entrar als blogs, darrera del .com hi he d'afegir /ncr/ Així entro sense problema, però sense aquesta extensió... res, no puc entrar, es crea un bucle, fa com que intenta entrar però no surt de la pàgina en blanc. Hmm...

    ResponElimina
  3. Aquest Caballé és tan poc constitucional... :D

    ResponElimina
  4. Ostres, nois, no m'havia adonat del tema aquest del "es" fins ara que us llegeixo i que ho comprovo al meu bloc. Quin desastre tot plegat; ja sembla el tema de les matrícules dels cotxes! Ara passaré per can Ferran a veure si entenc com treure-ho, però abl els meus coneixements justets d'informàtic ja veurem si no em carrego el bloc sencer...
    Gràcies, Assumpta i Ferran. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Jo he canviat sense problemes del .es al .com al meu blog de proves però quan ho vull fer a un altre blog es queda tot penjat i figura que vol dirigir-se a algun lloc amb extensió .com.es
    Faig exactament el mateix però no funciona igual!

    Alguna idea?

    ResponElimina
  6. Vaig volant cap allà... que tindré feina a canviar tants blogs...

    ResponElimina
  7. Ja he anat a can Ferran i he tret .es. Tot i iaxí hauriem de fer alguna cosa perquè el senyor blogger entengui que els blogs en català són una realitat diferent. No ho sé penjar un post amb una queixa tots els mateix dia o crear alguna logo i mantenir-los als nostres blogs. m'estic estic pensant en canviar a wordpress, perquè ara com ara només hem aconseguit enmascarar el .es

    ResponElimina
  8. L'acabo de treure! Però darrerament blogger m'està tocant molt la pera i em començo a plantejar, molt seriosament, el canvi a wordpress. De fet, Google està començant a agafar una deriva que no m'agrada gens. Gens ni mica.

    ResponElimina
  9. uiui, que jo quan toco massa em passen coses estranyes.
    Ara m'ho vaig a mirarm a veure si me'n surto.

    ResponElimina
  10. Ho he fet als meus blogs i tot sembla funcionar a la perfecció. :-)
    Gràcies a tu per dir-m'ho, gràcies al Ferran per dir-t'ho a tu i gràcies al Xavier per explicar-nos com fer-ho. :-))

    ResponElimina
  11. Vaja, em despisto un moment i es munta una revolució a la catos! Això està bé perquè no he tingut temps d'ofendre'm per això del .es, que ja em doneu la solució al problema. Pots pujar-hi de peus que penso fer el canvi, després passo per casa en Ferran a veure com es canvia. D'acord que blogger és un servei gratuït, però d'aquí a tocar les pilotes com ho estan fent darrerament, ja passa de taca d'oli. Per sort, a grans mals, grans remeis. També vaig veure que havia desaparegut el llapis d'edició. A veure si els becaris de google els envien a Google + i no a blogger, caram!

    ResponElimina
  12. Gràcies a tots pels vostres comentaris! Avui és diumenge i, per tant, durant el matí no he tingut temps de connectar-me, primer hem anat a missa de 12 i, tot seguit, a dinar en horari absolutament europeu... (A la 1 ja dinàvem!!) amb els meus sogres, que hem celebrat sant Josep -ell i el meu marit- i ara començo a mirar això dels blogs.

    Jo també estic enfadada amb Blogger. Molt, moltíssim. Encara que ens haguem tret el .es (que ja és molt) per ells ho seguim essent i el que jo no entenc és que si Blogger em permet tenir configurat el meu blog en català, cosa que tinc feta des de fa moltíssim temps, per què no podem ser bloggers.cat?

    Cada dia està pitjor, no m'agrada cap canvi dels que fan, no m'agrada la nova interfície, no m'agrada la nova finestra de comentaris, no m'agrada que s'hagi tret el seguiment de comentaris per correu electrònic -encara que jo no el feia servir gairebé mai- en fi, que cada reforma és un desastre... Tot i així, a mi WordPress no m'agrada. El trobo difícil, complicat, lleig... aquells ninots horribles que t'atribueixen sense que puguis dir res... no sé, no m'agrada. De moment no em canvio... I vosaltres??

    Ah, a tots els que teniu problemes per canviar, crec que el XAVIER CABALLÉ ha posat un nou codi, a veure si us va bé :-)

    ResponElimina
  13. Gràcies, Assumpta, per posar-me al corrent de la notícia. Ni me n'havia adonat! Ja ho he canviat. Malgrat aquests tics "espanyolistes", de moment no em plantejo canviar.

    ResponElimina
  14. Intentaré treure aquesta .es :)si sempre fos tan fàcil ;)

    Assumpta t'he enviat unes fotos i no se si han arribat be :) no se quin correu es el correcte :)

    ResponElimina
  15. La veritat és que per mi l'estan cagant força, certament, però això de .cat no sé fins a quin punt és criticable que no ho posin. No ens enganyem, el problema català no és de talla mundial. Han decidit fer aquesta animalada que en sí ja és prou absurd, que és afegir un altre domini darrere del que ja hi ha, però ho han fet a nivell d'estats. Segons el Ferran, a ell li afegeix un .de. És una cosa absurda, però penso que si ens ho prenem com una cosa personal ens estem equivocant. No podem pretendre que Google estigui al cas de la nostra sensibilitat en aquest tema. I si creieu que sí, només ens queda contactar amb ells i dir-los que no hi estem d'acord, que preferim el .com i ja està, tret que no pugui ser blogspot.cat directament.

    ResponElimina
  16. Ui i jo a la figuera! quin "es" és que s'ha de treure? i on punyetes és l'es? bé si és es d'Espanya vaig ràpida i veloç a assabentar-me per treure'l! que ja n'estic tipa de tanta monserga i que en fotin els calers i a sobre que em pengin un .es sense saber-ho! gràcies!
    ah i nfocte bourai ( no sóc un robot)

    ResponElimina
  17. ja veig que ja l'has tret. No se perque li van ficar. A mi no m'agrada el nom tan llarg.
    El que ara no puc fer es suscriure'm a les respostes del post.
    Canvis, canvis,...

    ResponElimina
  18. Doncs bé, ja tenim fora aquest afegit que no havíem demanat i, ni que sigui tan sols una cosa simbòlica, jo estic ben contenta!! :-))

    ResponElimina
  19. Vinc de cal Ferran. Gràcies! Ara ja acaba en .com. Estem salvats!!

    ResponElimina
  20. Bueno me alegra que haya tenido solución. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  21. Ja ho he fet. Inicialment he llegit la noticia a Nacio Digital i HORROR, el meu sortia amb .es. Ja en tinc prou amb el que signifiquen aquestes lletres a la vida del País com per tenir-les a més a més al meu petit racó que NO és seu.

    Ja està corregida aquesta errada d'etiquetatge!!!

    ResponElimina
  22. oh! I des de quan surt això?? No l'hi havia vist mai, i mira que fa dies que hi som! Elt rec ara mateix!!

    ResponElimina
  23. Hola Assumpta!
    M'he topat amb el teu bloc (no em preguntis com jeje) i...m'agrada molt! Volía fer-me seguidora però no veig el "gadget" per enlloc.
    Per cert, ja m'he tret el "es" gràcies a la teva entrada.
    Enhorabona i una abraçada!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!