diumenge, 21 de setembre del 2014

Les Antònies i la "Crafty Bloggers Sunday Doodle Party"

Vaig conèixer a Les Antònies al Twitter, concretament, AQUÍ. De fet, crec que em van trobar elles a mi primer (no sé com), llavors les vaig visitar i em va encantar el que fan, així que no vaig tardar ni un segon a seguir-les jo també, i això que encara no havia descobert ni una mínima part del què fan. Tenen un BLOG, i pàgines a Pinterest i a tot arreu on pugueu imaginar. Saben fer manualitats de tot tipus: patchwork, ganxet, scrapbooking... però no tan sols això sinó que, a més, dissenyen els seus propis papers, els patrons... La paraula amb la que millor les podria definir és dient que són MOLT CREATIVES!


Image and video hosting by TinyPic

Fan tantes coses que -i no ho dic en broma, no- que encara no paro de trobar-ne de noves. Fa quinze dies em van dir que havien vist el meu blog d'Artesania, que els agradava i que jo podria ser una Crafty Blogger... i jo, tota contenta i preguntant què era una Crafty Blogger! ;-)

Cada setmana proposen un tema i, a partir d'aquí, si vols, fas la manualitat que vulguis, la poses al teu blog i, després, l'enllaces al seu (Com els Relats Conjunts, però enlloc de relats un cop al mes, manualitats un cop a la setmana) i aquesta és la primera vegada que participo i el tema és "Els colors de la tardor". Ara que ja he fet la meva aportació, m'adono que ho he fet malament doncs se m'ha oblidat la part "Doodle" (aquells dibuixets que no signifiquen res que fem quan estem a una reunió, o parlem per telèfon, etc.) No m'hi vaig fixar que cada setmana duia el nom de "Doodle Party", només em fixava amb el tema en concret, les aportacions de totes les participants... en fi, espero que em disculpin la relliscada. A la propera ja hauré "pagat la novatada" :-)

I aquesta és la meva aportació. Un punt de llibre de "fulles caigudes" tardorenques:


Bé, evidentment, les fulles són de cartolina ;-)

1.- Vaig imprimir siluetes de fulles d'arbre:


2.- Les vaig pintar en tons marronosos, ocres, torrats, verds càlids, grogosos... amb retoladors Faber Castell (que fan una punta com de pinzell)


3.- Un cop pintades, les vaig retallar:


4.- Vaig agafar una cartolina blanca, de 32 x 5 cm., la vaig doblegar per la meitat i li vaig fer uns foradets:


5.- I després, amb cola líquida, vaig anar enganxant totes les fulles per damunt de la cartolina, en desordre... pensant com estarien si haguessin caigut dels arbres i format un remolí:


6.- Vaig agafar una mica de corda natural (no sóc capaç de recordar mai el nom que té... els meus problemes van ser a la botiga on la vaig comprar per explicar el què volia!) la vaig passar pels foradets i vaig fer uns nusos:



Nota: Acabo de buscar el nom a Google. En castellà n'hi diuen "Hilo de bramante" i en català no sé si pot ser correcte "Fil de bramant" però em sembla recordar que el senyor de la botiga em va dir quelcom semblant a "Fil d'encabotar" (no n'estic segura, eh?)

7.- Et voilà!!


El punt és d'aquells "dobles", que fan com una "pinça". Espero que us agradi!!

40 comentaris:

  1. Quina cosa has anat a descobrir, ja et veig enganxada cada setmana a aquest blog per veure què et proposen fer. Molt bonic el punt, a la primera foto em semblava com si estigués fet amb paint sobre la imatge del llibre, però ja veig que no, i que déu n'hi do la feinada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí!! Hehehe ja han fet la proposta per la setmana que ve.. i estic súper contenta perquè, a més que m'encanten les manualitats que fan i les que proposen, és que això em farà revitalitzar els blogs. Segons com ho posaré al blog de manualitats, o, segons com aquí... Ja que elles, per damunt de tot són "Crafty Bloggers" (i de Blogspot! hehehe) així que estic contentíssima amb el descobriment.

      La "feinada", quan és tan divertida com aquesta és un "gustassu" :-DD

      Elimina
  2. T ha quedat molt maco... Ja veig que et veurem molt menys per aquí, amb tanta feina que se t'ha girat!!!

    I és cert, és un punt laboriós de fet... Però no tinc ni el més mínim dubte que t'ho has passat bomba fent-lo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Què vaaaaa! Encara em veureu més, perquè una de les coses que m'agrada és que, el que fas, ho has de publicar al blog (com els Relats Conjunts, o els teus Relats d'estiu), són coses que dinamitzen la catosfera ;-)))

      Sí, sí, m'ho vaig passar bomba fent-ho, ho confesso hehehe... Reconeixes els retoladors, CARME? :-DDD

      Elimina
  3. Respostes
    1. Ei, Bruixeta, jo crec que tu també t'hi podries apuntar! Tu ets súper creativa!! Fes-hi una ullada ;-))

      Elimina
  4. Bones! Jo també sóc una #CraftyBloggers i també em vaig engrescar ràpidament amb les propostes de Les Antònies, que són genials.
    El teu punt de llibre està molt bé. El més important, participar, compartir, i sobre tot passar-ho bé :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Acabo de veure el teu gat cubista i estic flipant!! Quina feinada!! Un magnífic projecte! :-)

      Elimina
  5. És tan maco que jo no m'atreviria a fer-lo servir per por de fer-lo malbé. Cosa que ja sé que posa molt nervioses a les persones que feu les manualitats, que justament les feu perquè es facin servir. :-))

    Per cert, no sé si t'ho va dir bramant o amb veu normal, però jo apostaria que el senyor botiguer no et va dir "fil d'encabotar" sinó "fil d'empalomar". ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. MAC!! Hahahahaha em parteixo de riure!!! Tens tota la raó!! "Fil d'empalomar" :-DDD
      No m'ho va dir bramant, no... hahahaha... m'ho va dir educadament... Ostres, quina gràcia! Si és que tinc una memòria que no va massa lluny!!

      Mira, quan va morir la meva sogra, vaig recuperar -intactes- uns draps de punt de creu que li havia brodat jo. Els trobava tan bonics que no els va fer servir... Què vaig fer? Me'n vaig quedar un i els altres dos els vaig regalar a dues amigues. El que em vaig quedar jo, evidentment, ja porta unes quantes rentades i els seus espero que també els facin servir :-P

      Elimina
  6. Ens encanta!!! t'ha quedat molt maco Assumpta!! Moltíssimes gràcies per participar!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a vosaltres per animar tant i amb tant de gust la "catosfera-craftosfera" (ui, quin "xist" més dolentot hehehe) Un autentic plaer haver pogut participar :-))

      Elimina
  7. Hola Assumpta!, jo també participo a la Sunday Doodle Party, soc una craftyblogger, m'encanten Les Antònies! El teupunt de llibre per la tardor és precios, t'el prenc per fer un taller amb les meves iaies, si no et sap greu... molt de gust de coneixe't, hem quedo per aquí.
    Una abraçada,
    Imma

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que pots agafar el punt de llibre per fer un taller amb iaies!! És més, m'encanta que ho facis! És entretingudet (pintant i retallant) però molt fàcil... així que segur que els quedarà bé i estaran molt contentes! (i jo també!) i, perquè et resulti una mica més senzill, he buscat la pàgina d'on vaig treure les siluetes de les fulles i te la poso AQUÍ perquè la puguis imprimir ;-)))

      Elimina
  8. es una idea muy chula para hacer como manualidad con los niños

    ResponElimina
  9. Un doodle que encima se puede usar...simplemente genial!! :)

    ResponElimina
  10. Vaig a seguir-les jo també que m'agraden molt aquestes coses.
    T'ha quedat un punt de llibre xulissim, molt de tardor ;D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiiii fes-te també seguidora! Així ens trobarem per més llocs! ;-))
      Moltes gràcies! És fàcil de fer ;-)

      Elimina
  11. Doncs no coneixia les Antònies, xò son ben interessants!!!!!
    m'encanta el punt de llibre!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu que t'agraden tant les manualitats, segur que descobriràs coses que t'encantaran!! :-))
      Gràcies, maca!!

      Elimina
  12. Quin punt de llibre més xulo! En vull un! (t'envio un correu allà on ne tingos, vale? Ja trobarem com compensar punt de llibre per llibre, hehehe)

    :-)*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei!! Ho dius de veritat? ;-))
      Al blog d'Artesania tinc posat el correu electrònic hehehe :-P

      Elimina
  13. Però, de manualitats, encara queden coses que tu no sàpigues?

    ResponElimina
    Respostes
    1. El ganxet, JOTAPÉ... sé tan sols el més bàsic i "amb prou feines"... però ja n'aprendré, ja! ;-)))

      Elimina
  14. Em sembla una idea genial i, a més, t'ha quedat ben xulo!!!!

    ResponElimina
  15. Internet es fantàstic, si t’agrada qualsevol frikada, per rara que sigui acabes descobrint que ja hi ha un grup de gent que ho ha fet abans que tu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja tens raó, ja... fins i tot hi ha "pastafaris" d'aquests :-P

      Elimina
  16. Preciós, Assumpta! Llàstima que tingui tan poca traça, sinó provaria de copiar-m'ho.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No et desanimis abans de provar-ho, dona! Al comentari en resposta a la Imma Pérez López de les 13:32 del dia 21 vaig posar l'enllaç a la pàgina que vaig imprimir per la silueta de les fulles. El demés tot és retallar, pintar i enganxar...
      Ara bé, si en vols i no tens ganes de fer l'experiment, també te'ls puc fer jo, eh? hehehe que per això tinc la Botigueta, que no tinc feina! ;-)

      Elimina
  17. T'ha quedat molt xulo! I molt adequat. pel dia que fa avui. Fins i tot m'he animat a penjar la postal que vaig fer ahir al nostre pobre i abandonat blog

    ResponElimina
    Respostes
    1. Al poder ser així, una mica "anàrquic" en la col·locació de les fulles, és molt fàcil... segur que la postal et va donar molta més feina! Allí si que s'ha de calcular, les cartolines han de ser de les mides precises... I t'ha quedat molt bé!! :-))

      Elimina
  18. assumpta jo ja sabia que eres una crack ara bé també ets una Crafty Blogger......una artistassa ets quina traça!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira quines coses més boniques que em diu la dona que sap fer jugar les paraules!! Gràcies, guapa!!!

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!