diumenge, 12 d’octubre del 2008

El repte

La Bajoqueta té tres blogs (jo que no puc amb un!!) el “normal” (que dic jo), el de cuina (on vaig a dinar, sopar, o a "pispar" qualsevol cosa bona que hi posi) i un de literatura i, des del tercer, (Terra de Llibres) m’ha passat aquest repte (al menys no es diu “Meme” jeje) així que jo, bona nena, passo a fer-lo:


1. Agafa el llibre més proper que tinguis, obre la pàgina 18 i transcriu la quarta línia.
Curiosament, comencem amb els problemes, perquè tinc DOS LLIBRES exactament a la mateixa distància, estirant el braç dret els toco tots dos, un a sobre l’altre... com diu el “més proper” sóc incapaç de dir quin és més proper a mi, així que els posaré tots dos (m’encanta trencar les regles... )

1.- Relatos escalofriantes de Roald Dahl (Editorial Alfaguara): la quarta línia de la pàgina 18 diu: “(im)...portante también, para que hubiera tiempo de saborear los...”

2.- La coartada perfecta de Patricia Highsmith (Ediciones Primera Plana): la quarta línia de la pàgina 18 diu: “-Usted es el novio de Mary Purvis, ¿no? –insistió el detec-(tive)”

Però resulta que cap d’aquests llibres és el que estic llegint jaja... estan aquí sobre la taula perquè els vaig consultar per altres coses i s’hi van quedar.
El que estic llegint el tinc a ma esquerra i és aquest (i també el tinc molt a prop)

3.- Harry Potter i l’orde del Fènix de J.K. Rowling (Editorial Empúries): la quarta línia de la pàgina 18 diu: “l’assassinat pel qual se l’havia condemnat d’entrada i que havia



2.-Explicar l’últim que has vist a la tv:
Un tros d’una peli llarguíssima sobre la Revolució Francesa que estaven fent a TV3 i que el meu marit mirava. Estava posada mentre hem pres el te (jajaja)


3.- Quins projectes tens entre mans?
Primerament, estendre la roba quan la rentadora acabi.
I, seriosament... Projectes?... De què? De totes les coses de la meva vida?
- Començar amb força i il•lusió el nou curs de Catequesi.


- Estudiar una mica més d’anglès (Bah!! Això és mentida... jo a classe d’anglès vaig a relaxar-me i a passar una estona agradable amb amics... si a més milloro una mica la fluïdesa de l’idioma, doncs millor)
- Voldria viatjar moltíssim amb el meu marit, ell i jo sols, però no tinc calers (ah, això no és un projecte, és un desig, un somni...)


4.-Quin material t’agradaria provar?
La pregunta és rara, però rara, eh?
Ja ho sé!! Voldria que s’inventés un material per fer roba que no s’hagués de planxar gens!! (i quan dic gens, vull dir gens)
Voldria provar unes gotes pels ulls que curessin la miopia... i una crema per les articulacions que em permetés recuperar tots els moviments que fa anys que ja no puc fer... però si parlo d’això em poso trista i no vull... i com els laboratoris farmacèutics tampoc els interessaria... què ja se sap com va això!!, doncs em quedo amb la roba que no s’arrugui que, al menys, fa més gràcia.

No ho passo a ningú, clar... jeje... mai passo res jo... però si algú ho vol fer, doncs ho agrairia perquè així no es trencaria la cadena.

23 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "El reto"

    La bajoqueta tiene tres blogs (¡yo que no puedo con uno!) el “normal” (que digo yo), el de cocina (donde voy a almorzar, cenar o a sisar cualquier cosa buena que ella ponga) y uno de literatura (Terra de Llibres: Tierra de Libros) y es desde el tercero que me ha pasado este reto (al menos no se llama “Meme” jeje) así que yo, buena niña, paso a realizarlo:

    2.- Toma el libro que tengas más cercano, ábrelo por la página 18 y trascribe la cuarta línea
    Curiosamente, ya empezamos con los problemas, porque tengo DOS LIBROS exactamente a la misma distancia, estirando el brazo derecho los toco los dos, están uno encima del otro y soy incapaz de decir cuál de los dos está más cerca, por lo tanto los pondré los dos (me gusta romper las normas…)

    1.- Relatos escalofriantes de Roald Dahl (Editorial Alfaguara): la cuarta línea de la página 18 dice: “(im)...portante también, para que hubiera tiempo de saborear los...”

    2.- La coartada perfecta de Patricia Highsmith (Ediciones Primera Plana): la cuarta línea de la página 18 dice: “-Usted es el novio de Mary Purvis, ¿no? –insistió el detec-(tive)”

    Pero resulta de que ninguno de estos libros es el que estoy leyendo jeje… están sobre la mesa porque los consulté por otras cosas y aquí se quedaron.
    El que estoy leyendo ahora lo tengo a mano izquierda (y también muy cerca)

    3.- Harry Potter i l’orde del Fènix (Editorial Empúries): la cuarta línea de la página 18 dice: “l’assassinat pel qual se l’havia condemnat d’entrada i que havia” (el asesinato por el cual se le había condenado de entrada y que había)

    2.-Explicar lo último que has visto en la tele
    Un rato de una peli larguísima sobre la Revolución francesa que estaban haciendo en TV3 (Televisión de Catalunya) mientras y que mi marido estaba mirando. Estaba puesta mientras tomábamos el té (jajaja)

    3.- ¿Qué proyectos tienes entre manos?
    Primeramente, tender la ropa cuando la lavadora termine (creo que ya ha terminado mientras estoy haciendo esta traducción… voy a ver y poner el suavizante… si no lo pongo antes es porque la lavadora está medio estropeada, debo hacerlo así… ay!)
    ¿En serio? ¿Proyectos?... ¿De qué? ¿De todas las cosas de mi vida?
    -Comenzar con fuerza e ilusión el nuevo curso de Catequesis.
    -Estudiar un poco más de inglés (Bah! Eso es mentira… yo a clase de inglés voy a relajarme y a pasar un rato agradable con amigos… si además mejoro algo la fluidez del idioma, pues mejor)
    -Quisiera viajar muchísimo con mi marido, los dos solos, pero no tengo dinero (ah, esto no es un proyecto, es un deseo, un sueño…)

    4.-¿Qué material te gustaría probar?
    La pregunta es rara, pero rara, ¿eh?
    ¡Ya lo sé! Quisiera que se inventase un material para fabricar tela que no necesitase plancha en absoluto (o sea nada de nada).
    Quisiera probar unas gotas para los ojos que curasen la miopía… y una crema para las articulaciones que me permitiesen recuperar todos los movimientos que ya hace años que no puedo hacer… pero si hablo de esto me pondré triste y no quiero… además que a los laboratorios farmacéuticos eso no les iba a interesar ¡menudos son! pues me quedo con la ropa que no se arruga que, por lo menos, es más gracioso.

    No lo paso a nadie, claro… jeje… yo nunca paso nada… pero si alguien lo quiere hacer, pues lo agradeceré porque así no se romperá la cadena.

    ResponElimina
  2. A mi també em fva cosa, passar mems. A vegades ho faig, perpo prefereixo no fer-ho i això que em semblen divertits de fer i de llegir. Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Ostres el HArry!!! En sóc una fan... em vaig llegir els 7 llibres en 2 o 3 mesos l'any passat... Són xulíssims!!!

    I el llibre de catequessis m'ha portat molts records de quan jo en feia... Assumpta, saps que a catequessis m'han ensenyat coses importantíssimes a la vida que no m'han enseyat enlloc més?! Segueix fent aquesta feina, que segur que ajudaràs a fer un món millor... :)

    ResponElimina
  4. Suposo que la qüestió és fer coses i a tu no te'n faltes, fins i tot tens dos llibres a prop! bones respostes Assumpta! Interessant el tema de la Revolució Francesa, sempre em sortia als exàmens... Això del material no deixa de ser curiòs jeje...

    ResponElimina
  5. No suporto les pelis de tv3!!!ho sento molt!! però és que són horroroses...

    ResponElimina
  6. Me siento ofendida, como es que no tenias el libro de Harry Potter mas cerca que ningun otro?

    Cuando lei que ponias dos libros y ninguno era el de Rowling, pense que me estabas traicionando y abandonando nuestro pacto de lectura. Luego baje un poco la pagina y al ver que reconocias cual leias recupere la fe en ti.

    ;-)

    Vero

    ResponElimina
  7. A mi no m'agraden gaire els memes...
    A veure si et toca la loteria (millor encara si és sense haver-hi jugat) i pots anar-te'n de viatge amb el marit!

    ResponElimina
  8. Tres blogs, porta aquesta noia?? Jo en portava dos abans, i per poc acabo ximple!

    Pel que fa als "memes" aquests, m'agrada llegir el que contesten altres (com tu, hehe), però... no m'agrada gens que me'ls encolomin!

    Bona setmana, Assumpta.

    ResponElimina
  9. CARME Jo els "memes" no els passo mai perquè no fos cas que la persona a qui els passés li fes la mateixa gràcia que a mi jajaja... El que passa és que em sap greu dir que "NO" :-))
    Abraçades!!!


    FINESTRETA Ufff... no sé què dir... t'asseguro que les teves paraules m'han arribat al cor, molt, molt endins :-)
    Pensar que amb els anys algun dels "meus" nens pogués tenir uns records de catequesi com el que tu has dit m'emociona... i molt!!

    En quant a Harry :-) Jo els he llegit tots ja... ara vaig per la segona llegida, i trobant un munt de detalls que no havia trobat a la primera jeje.
    Un petó molt fort!!!


    CESC Si sabés que les coses que faig les faig acceptablement bé... això sí que seria important i donaria satisfacció. Jo ho intento :-))
    Això del material és que odio planxar!! jejeje
    Abraçades!!!


    INSTINTS Doncs... jeje... no sé... Normalment no les miro i avui només n'he vist un tros (molt sanguinari, per cert)
    Una abraçada!!!


    VERO Ostreeeees!!! jajaja quina por!!
    La resposta és fàcil... les coses veritablement més còmodes d'agafar per mi són les que estan a l'esquerra (sóc esquerrana) el llibre d'en Harry estava a l'esquerra :-))
    Una abraçada!!!


    P-CFACSBC2V A mi tampoc m'agraden (de fet, em posen nerviosa)
    Però em sap molt de greu dir que no a la persona que m'ho hagi passat i els acabo fent :-)
    Jo faig travesses de fútbol, però res de res, noi!!
    Abraçades!!!


    FERRAN Tres blogs, sí :-) Un de "normal" (no sé, més "variat" jeje) i dos de temàtics... el dels menjars està molt bé!!
    Ja recordo quan tenies dos blogs... amb un és més relaxat, eh?
    Bona setmana!!! :-))

    ResponElimina
  10. Que pots fer una petita ressenya del llibre de Dahl? És recomanable?
    El títol m'atreu.

    ResponElimina
  11. JERONI MALEUFF I tant que sí!! :-)
    El llibre el tinc des de Sant Jordi de 2002 i el vaig llegir llavors.
    La meva profe d'anglès havia dit que a ella li agradaven els relats de Roald Dahl i quan vaig veure el llibre, no ho vaig dubtar i la veritat és que em va agradar molt.
    El llibre en qüestió té 11 relats, alguns dels quals, com diu el títol són veritablement esfereïdors. Altres més que por et deixen amb una sensació d'astorament què no saps pas que pensar...
    Cada relat és diferent, no utilitza les mateixes armes per "fer" la por jejeje
    Jo el recomanaria, sens dubte!!

    Si t'interessés en anglès és "Skin and other stories"

    Aquest meu és:
    "Antología: Relatos escalofriantes de Roald Dahl"
    Alfaguara.- Serie roja

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  12. Cuca!!! Jo també l'he de fer, me'l va passar l'Òscar i demà el faré, segur!!!!
    Petons, preciosa!

    ResponElimina
  13. Ja en vaig fer un de semblant però no era ben bé igual, suposo que això dels memes va canviant com el joc del telèfon.
    M'ha fet gràcia això de la roba... jeje.. estaria molt bé eh?!
    una abraçada!

    ResponElimina
  14. la serie aquesta de tv3 no s'acabava mai!!! jejeje

    ResponElimina
  15. 4a línia, pàgina 18, del llibre que tinc més a prop:" Llibre V. organització administrativa per a la gestió de la contractació"

    mmm.... crec que no és bona idea que continui amb el repte! je, je

    Està molt bé tenir reptes nous!! A posar-se en marxa!! que vagi molt bé el curs,... i la pregunta del material si que és rara, si...

    ResponElimina
  16. A mi ems MEMES magraden molt pq trobo que és una bona manera de que cada u vagi dient com es i ens anem fent mes amics... Ara, això dels llibres potser ho fare de s de casa, pq ara mateix estic al cole i a la biblioteca i ufffffffffffffff, quina feinada se'm gira!!!!!

    ResponElimina
  17. ZEL Doncs ànim!! jejeje que alguna de les preguntes te "tela", eh? perquè això del "material"... jejeje.
    Ara, amb la gana que tinc, m'encantaria probar unes costelletes de xai a la brasa (són "material"?) jejeje
    Petons!!!


    IRUNA Probablement sigui el mateix que s'ha anat transformant (els memes ni es creen ni es destruiexen, però és transformen jeje) :-)))
    No haver de planxar MAI més!! jejeje
    (Ostres, estic a la feina... quan responc des de la feina poso més ximpleries, crec)
    Petons!!!


    MIKEL Siiiiiiii jajaja :-))
    Dues setmanes senceres i tota la tarda!! La veritat és que no ho mirava pas, jo :-) Ho mirava el meu marit, però quan varem dir de fer un te (que som molt britànics aqui) doncs vaig anar al menjador i ho estaven fent :-))
    Una abraçada!!!


    RITS Jajajaja si et dic el que tinc jo ara també s'assemblaria molt al teu :-))
    Moltes gràcies pels ànims!! :-)
    Petons!!!


    MONTSE Uiiiii... a mi no... sóc totalment sincera.
    El que em passa és que parteixo de la base que qui me'n passa un ho fa de bona fe, de bon rotllo, i llavors em "mentalitzo" i ho faig... i quan ho faig ja és de bona gana, clar (si no no ho faria) :-))
    A més, els que m'han passat fins ara han estat simpàtics... i els he fet amb tot el carinyo cap a la persona que m'ho havia dit.
    Aquest, per exemple, em va fer gràcia això del llibre i la pàgina :-)
    Escolta, si t'agrada, te'l passo!! jejeje
    Petons!!!

    ResponElimina
  18. Ese desafío anda por todas partes jajaja! como es esto de los blogs, maravillos vi amigas de distintos países que lo han hecho! Me dio mucha gracia que no supieras cual libro lo tenías más cerca jajaja tu y tu rebeldía! ojalá se cumplan tus sueños, bien merecidos sin duda! un cariño enorme para ti y los tuyos de tía Elsa.

    ResponElimina
  19. Quin bon rotllo...!!!
    Quants amics que tens i molt macos...!!
    Tens un bloc...però ben aprofitat i simpàtic de llegir...
    Ah!!.el concert durarà, efectivament una horeta. A partir del dia 15 d'octubre es posen a la venda les entrades:10€ (per internet o a la "guixeta"del Palau. Vindràs???
    Una abraçada.
    Manel

    ResponElimina
  20. TÍA ELSA ¿Siiiiiii? Jejeje ¡No lo sabía! :-) Desde luego que Internet hace que las cosas giren y den la vuelta al mundo con una rapidez sorprendente!! :-))
    La pregunta del libro fue también la que más me gustó :-))... creo que es la más original que he visto nunca en un Meme (y eso que ya digo que no es que me vayan mucho... pero bueno, al final hasta les tomaré cariño jejeje)
    Gracias por tus buenos deseos!! (De momento mi marido hoy compró Lotería de Navidad jeje)
    Besotes!!!


    MANEL FILELLA Mil gràcies Manel per les coses tan maques que sempre dius!!
    Siiiiiiiiiiiiiii!!!!!
    Li he dit al meu marit i diu que SI!! :-))
    L'únic problema era que tinguéssim temps d'agafar el tren... però si només dura una hora, ens dóna un marge de temps ampli per passar a casa la mare, recollir la bossa, anar a l'estació i agafar l'últim tren relaxadament!!!
    Això de les entrades per Internet no sé com es fa... ho hauré de mirar.
    No es pot també pel ServiCaixa´? :-)
    Em fa molta, molta, molta ilu!!!
    Ja et deixaré una nota al teu blog!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  21. posa'ts a inventar gotes que curin la miopia, també en el pack podrien curar l'agtismatisme i l'hipermetropia (dedueixo amb això que totes dues sense ulleres anem llestes...hehehehhe)
    Per cert, la pregunta 4 si que és molt rara!

    ResponElimina
  22. SPAGHETTI Jajajaja M'has fet riure perquè dedueixes moooooolt bé... sense ulleres estic perduda!! :-)))
    Petoooooons!!!

    ResponElimina
  23. T'estàs llegint Harry Potter per segona vegada???? buff, quina feinada! Jo no sé si podria! Hi ha molt pocs llibres que hagi llegit dos cops! Suposo que el que hauria de fer és llegir-me tota la tirada en un mateix idioma, d'una mateixa editorial i controlant qui ha fet la traducció per a no veure barreges estranyes... Prò ara és complicat... Ho deixaré com un projecte!! :)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!