dissabte, 20 de març del 2010

Per fi és dissabte!!... UNA AGENDA TACADA DE SANG... El desenllaç.




El que havia començat com una col·laboració amb la policia per ajudar-los en el cas de l'assassinat de Kakuei Sukuda, s'estava convertint per la Laura Fonts en una trama que la implicava directament en la mort del seu cap. Totes les proves l'assenyalaven i, el que era més greu, l'inspector Roig semblava creure-se-les...

Encara sou a temps de llegir completes les entregues anteriors:

Capítol I
Capítol II
Capítol III
Capítol IV


El somriure de la Patrícia era espectacular,
estava gaudint d'aquella escena...



Bé, la solució avui... però no encara!! ;-)

Avui, dissabte, a les 10:00 del matí, al blog
Xarel-10 trobareu el cinquè i darrer capítol -amb la solució al misteri- d’aquesta Mini novel•la amb la que en McAbeu ens ha convidat a fer de detectius, tot celebrant el seu post 500.

Per tant, a tots aquells que encara no hagueu enviat el resultat de les vostres deduccions, us recordo que, a l'hora de publicació d'aquest post, us queden NOU HORES I CINQUANTA-VUIT MINUTS per fer-ho ;-)

Podeu escriure a: macabeu2008@gmail.com

Molta sort, detectius!!




Mentrestant,
i per inspirar-vos en les vostres investigacions,
podeu anar mirant aquest vídeo:



Per cert, SABÍEU QUÈ...?

Sir Arthur Conan Doyle, escocès (nascut a Edimburg) (1859-1930) era metge de professió. Ja mentre estudiava la carrera li agradava escriure històries curtes. Al començar a treballar com a metge no li anava gaire bé i això li deixava força temps lliure per poder escriure. A Study in scarlet, publicada l’any 1987 és la primera obra en la que apareix Sherlock Holmes.
Contràriament al que molta gent creu. Conan Doyle no és un cognom compost sinó que el compost és el nom de pila “Arthur Ignatius Conan”.



Text complet del relat: McAbeu / Dibuixos: Assumpta