dissabte, 26 de juny del 2010

Cap de setmana musical... "Take it easy", Eagles


Senyores i senyors, aquesta bloguera pensava avui celebrar l'eliminació d'aquests que tenen 600.000 Eurus de prima si guanyen un Campionat... cosa absolutament lògica i natural i, en temps de crisi, encara més...

Com no ha pogut ser... faig volar el pensament cap a altres llocs i poso una cançó que m'agrada molt.



12 comentaris:

  1. Take it easy és el que ens toca a tots i cadascun de nosaltres; take it easy i esperem que Portugal jugui tan bé com segurament saben fer-ho. I els altre no.

    Bon cap de setmana, Assumpta.

    ResponElimina
  2. Però deixa'ls estar, dona. La selección aquí genera certa indiferència, i la veritat és que a mi tant me fot el que facin. Com a selecció són bons i tenen molts jugadors del Barça. A més, com em deia un amic, no fan excessiva ràbia. Els que fan ràbia són els diaris i els comentaristes esportius, que són molt pesats. Ja n'estic cansat de mundial i tanta història amb Espanya. Vull que s'acabi (que guanyi Alemanya), i que torni la calma i el futbol de veritat. Fitxem en Cesc, en Mata, en Mascherano i a començar la lliga!

    ResponElimina
  3. Feia molt de temps que no la sentia aquesta cançó, està molt bé!. :-))

    I en quant al tema de la Roja, repeteixo el que ja he dit altres vegades: El meu equip no hi juga en aquest mundial, per tant ja s'ho faran. :-)

    ResponElimina
  4. En línia amb el que diu en XeXu, que guanyi Alemanya i que la final la jugui contra Spanien; seria la torna de la final de fa dos anys ;)

    Bon dia des del tròpic.

    ResponElimina
  5. Per molt que es desitgés, el grup d'aquesta primera fase era molt fàcil, el que més. La bomba va ser que perdessin contra una selecció tan dèbil com Suïssa.
    Amb tot, ara els toca Portugal. Serà l'única ocasió que celebraré els gols del Cristiano Ronaldo, per molt malament que em caigui.

    ResponElimina
  6. Ara tindrem "furbo" i "espanyolitis" per estona... què hi farem...
    Jo en música sóc analfabeta...vull dir que mai m'he dedicat a escoltar el que escoltava la gent...però el títol m'agrada Take it easy...

    ResponElimina
  7. saps que crec que no l'havia sentit mai aquesta cançó? fa estiu!

    i la "roja".... tranquil·la, ja caurà, ja....

    ResponElimina
  8. Está muy bien, lo mejor es pensar cosas lindas, escuchar buena música y no analizar. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  9. Hola Assumpta pero es excelente esta música.
    Hace algunos días quise entrar y la pagina cargaba y cargaba y nada...Como my pesada.Ahora mismo me costó un montón.
    Un beso y buen sábado.

    ResponElimina
  10. FERRAN.- Això, això :-))
    Jajaja no sé què passa que em dóna per parlar amb accent portuguès :-PP
    Bon cap de setmana, xiquet!! :-))


    XEXU.- Jajaja m'has fet molta gràcia amb la teva frase inicial :-)
    Jo veig al Villa celebrant els gols com si fos un "tureru" i m'agafa una sensació que no es pot definir d'"agradable", precisament.
    D'altre banda, tens raó, la Roja aquesta està farcida de jugadors del Barça... i això m'impedeix una mica voler que facin un ridícul clamorós (per tant em conformo amb una cantada d'en Casillas, un auto-gol d'en Ramos o quelcom semblant) Els del Barça, què fan? Es cansen i corren el risc de lesionar-se...
    Cap a caseta!! ;-))
    Jo prefereixo Anglaterra (ja saps que a casa meva prenem te, ens agrada l'ambient british i que jo sóc Miss Marple camuflada de bloguera)


    McABEU.- Tens bon gust musical, Mac! ;-))
    Entre els compositors d'aquesta cançó està Jackson Browne, que tinc com a cantant de l'himne d'aquest blog (Stay) a la meva preciosa Barra Lateral (tot i que la cançó no és seva, la interpretació és una passada de bona)
    El meu equip tampoc hi juga, Mac :-)
    Per cert, saps on juga la nostra selecció? La Copa Amèrica d'Hoquei :-))


    FERRAN.- Jajaja suposava que tu també voldries que guanyés Alemanya :-))
    El que no pensava era que fossis al tròpic!! Quin tròpic? ;-)
    Com li he dit a en XeXu.- Jo prefereixo Anglaterra... (ja saps, el te, Miss Marple -que sóc jo, en realitat- i tot això que tant m'agrada) :-)


    P-CFACSBC2V.- Eeeei!! Em fa il·lusió coincidir en gustos musicals ;-))


    ALBERT B. i R..- Tens raó, quan jo vaig veure el grup que ens havia tocat ja em vaig posar de mal humor perquè era facilíssim.
    Jo tambéééé!!! jajaja penso aplaudir cada gol de Portugal el faci qui el faci ;-)
    En canvi ma germana diu que hagués preferit Brasil perquè en Cristiano Ronaldo no ha guanyi un partit contra un equip on hi ha tants jugadors del Barça... Jo també hagués preferit Brasil, però no tinc dubtes... Dimarts, amb Portugal :-))


    ELVIRA FR.- Això és el que a mi em posa malalta, aquesta terrible passa d'espanyolitis... ai, no puuuuc
    Oi que és xula la cançó? :-)) Quan l'hagis escoltat una dotzena de vegades més encara la trobaràs més maca :-))


    RITS.- Jejeje és que és una cançó "antiga" ;-)) Vull dir que és de l'any 72 (i tu llavors eres un angelet que tocava la Lira dalt del Cel) jo vaig conèixer el grup per cançons seves posteriors i llavors, amb recopilatoris i tal vaig trobar aquesta... i m'alegra molt que t'agradi :-))
    Ai, esperem que "La roja" caigui quan més aviat millor ;-))


    TÍA ELSA.- Tienes razón... si nos ponemos a dar vueltas a estas cosas acabmos de mal humor, así que... ¡viva la buena música! ;-))


    MARISA, el rincón de mi niñez.- ¡Me alegra que te guste la canción! ;-)
    Uy... sé que tengo el blog muy cargado: La barra lateral muy llena, muchas fotos y vídeos... Tal vez sea por eso... pero me alegro que finalmente hayas podido entrar :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!