dimarts, 3 d’agost del 2010

Màgia amb truc a la vista!!


Potser molts de vosaltres ja el conegueu... Una amiga me’l va passar per correu fa temps i ara l’he recordat i m'ha semblat divertit per un post estiuenc... El final és boníssim!!

A passar-ho bé!! :-)

25 comentaris:

  1. No està malament! No l'havia vist, té la seva gràcia que t'ensenyin els trucs, però no el sindicat de macs no els van denunciar??

    ResponElimina
  2. a mi no m'agrada que m'ensenyin el truc, és més divertit no saber-lo encara que te'l puguis imaginar.

    ResponElimina
  3. Això de la màgia ha set un hoobby per mi, amb poques ocasions per practicar, tinc les mans rabassudes i per els jocs de cartes mai agafaria agilitat, però tinc algun llibre...
    Crec que dir el truc és fatal, es treu tot l'encís.Anton.

    ResponElimina
  4. doncs a mi abans que l'ensenyessin ja em semblava tot molt senzill. Aquesta tarima i havia pensat també en el decorat, però al final no el fan servir. Un truc molt visible.

    ResponElimina
  5. és boníssim!!!! no l'havia vist! xò jo crec que algun mag sense sentit de l'humor no li haurà fet cap gràcia!!!

    el meu cap em va recomenar el mag lari. Diu que és boníssim (a mi mai em feia el pes, el trobo un xic pedant)

    ResponElimina
  6. jajaja molt bo! tanmateix no sé ....vols dir que no hi ha truc al truc?

    ResponElimina
  7. XEXU.- Bé, jo creia que la gent es desmembrava de veritat i, clar, veure que té truc m'ha deixat molt sorpresa ;-))
    La veritat és que no tenia ni idea de com ho podien fer... espero que no els denunciessin, que jo ho he trobat molt divertit :-)


    JORDI CASANOVAS.- Doncs la veritat és que com jo no tenia la menor idea de com ho podien fer, em va fer molta gràcia veure-ho... i tot i saber-ho he vist el vídeo un munt de vegades :-)


    REBAIXES.- Tinc un cosí germà que en sap una mica, bàsicament amb cartes, i als seus nebots els en fa un munt... ho fa força bé per ser tan sols un aficionat ;-))
    Caram, doncs a mi em va fer molta gràcia veure el truc... jo mai penso en com pot ser i poder-ho veure em va agradar, li vaig trobar mèrit ;-)


    ESTRIP.- Si? :-)) Ostres, em deixeu tots sorpresa... La veritat és que jo no tenia ni idea de com ho podien fer... potser per això em va fer més gràcia veure-ho :-)


    RITS.- A mi també em va fer moltíssima gràcia quan el vaig veure jeje
    Uhmmm un mag sense sentit de l'humor no sé si hauria de ser mag... A mi m'agradava moltíssim en Tamariz :-)


    ELVIRA FR.- Uaaaau!! Jo vaig pensar el mateix!! jajaja o som igual de criatures o igual d'ingènues o de crèdules... però em semblava que hi havia truc al truc :-))

    ResponElimina
  8. Muy bueno siempre me pregunté como se hacía ese tipo de trucos, pero al saberlo se pierde la magia! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  9. Esta molt be, però igualment en el segon 0,55, hi ha un detall que m'estranya...
    Treu la ma pel forat de la caixa quadrada, quan aquesta caixa l'ha agafat el mag, i l'ha posat en alt... llavors que? Ja veureu, fixeu-vos en el minut 0,55 aprox.

    A veure que me'n diueu!!!

    ;-D

    ResponElimina
  10. Jo tampoc l'havia vist aquests. M'agrada la màgia però no que m'ensenyin com es fan els trucs, crec que li treuen tota la gràcia i no estimulen la nostra imaginació.

    ResponElimina
  11. A mi m'agrada molt la màgia per la seva capacitat de sorpresa.
    Vull dir que, per exemple en aquest truc, saps que no hi ha desmembrament ;-D i pots arribar a pensar com diu l'ESTRIP en que fan servir la tarima, el decorat o fins i tot alguna persona més (la mà que diu l'ELI als 55" és la del propi mag) però al final sempre et queda aquell punt de pensar: Com s'ho han fet?. :-))
    En el moment que t'ensenyen el truc, tota aquesta gràcia es perd.

    ResponElimina
  12. Coincideixo amb alguns comentaris que no haurien d'ensenyar el truc, encara que en aquest cas es pot deduir bastant.
    Que és màgia, no un llibre d'enigmes! ;-)

    ResponElimina
  13. Que bo, Assumpta! No l'havia vist mai. Com ens enganyen... :( i com ens agrada que els mags ens enganyin! :D

    ResponElimina
  14. Doncs, mira, jo contràriament als comentaris... m'encanta que m'ensenyin el truc. Potser perquè no tinc molta tirada a veure màgia.

    Molt divertit, Assumpta!

    ResponElimina
  15. Aquest era fàcilment imaginable! Tot i així, el fet de veure-ho fa moooolta gràcia! hehehe

    Bon estiu a tu també, Assumpta, bunika!

    ResponElimina
  16. Ahhhh!!! que bo!! No m'havia fixat Mcabeu!!! Es que a primera hora del mati.....

    Que bo!!!
    :-D

    ResponElimina
  17. Haha! Igualment, tot i que el truc és molt típic i previsible, tampoc ha de ser fàcil moure's per allà vaig amb prou agilitat com per arribar al lloc preparat i treure el cap!

    ResponElimina
  18. Jo no dic que el vídeo no sigui divertit que ho és i força, però segueixo pensant que treu l'encant a la màgia. Un bon exemple el dóna en P-CFACSBC2V, quina gràcia tindria intentar solucionar els meus enigmes si jo donés la solució a la primera? ;-D

    I, no pateixis ELI que és completament normal que a les 7 de la matinada no tinguem tots els sentits en ple funcionament. :-))

    ResponElimina
  19. TÍA ELSA.- A mi me pareció divertido ver que unos propios magos, en su espectáculo mostraban el truco de un modo tan simpático :-)


    ELI.- Siiii!! A mi em va passar el mateix! Ho vaig mirar més d'una vegada perquè pensava que hi havia algun altre truco :-) finalment em vaig adonar que, com ha dit en McAbeu, és el propi mag principal qui treu la seva mà :-))


    LLUÏSA.- Bé, menys mal que al títol del post vaig posar que hi havia màgia amb truc a la vista... així tots els que ho heu mirat ja sabíeu a què us exposàveu ;-)
    El fet és que a mi em va semblar espectacular perquè jo no tenia ni la menor idea de com ho podien fer i em va encantar que ho mostressin :-))


    McABEU.- Si jo pensés que es perdia la gràcia o alguna cosa així no hagués posat el vídeo.
    Suposo que ningú creu que, veritablement, el cos es fa a trossets i, per tant, tothom sap que hi ha truco... A mi m'ho va passar una amiga i em va encantar i el que he fet ha estat mirar-ho un munt de vegades, admirant l'agilitat del que es mou per sota, encertant just el moment en que ha de treure el cap, una mà o les cames... ho vaig trobar molt divertit :-))


    P-CFACSBC2V.- La gràcia de l'espectacle està, precisament, en que et fan dues vegades el mateix número, una de la forma tradicional i una altre mostrant el truc, ho veig en to d'humor :-)
    Jo ho vaig trobar molt divertit, em va semblar una bona idea i al públic em sembla que també els va agradar, que aplaudeixen i riuen molt :-))


    TU, JO i l'OTIS.- Jejeje sí, ens enganyen i ens agrada que ho facin, tal com tu dius ;-))
    Jo ho trobo una mostra de coordinació i em va semblar molt divertit ;-))


    CARME.- Jo trobo que la gràcia de l'espectacle està en aquest to d'humor que fa que ens mostrin el truc i ho vaig trobar divertit ;-))
    Això sí, estem en minoria... Gràcieees!!! :-)))


    SÀNSET.- Jo més aviat pensava que no hi hagués més d'una persona... la veritat és que no en tenia ni idea, però el vaig trobar divertit :-))


    NÚR.- Menys mal que hi ha més gent que li ha trobat el punt divertit al vídeo ;-))
    Jo és que no m'imaginava res... després, a posteriori, si hagués hagut de dir alguna cosa, potser hagués dit que hi havia més gent... no sé... el que sí sé és que em va fer molta gràcia ;-)


    ELI (segon comentari).- Jo el vaig haver de mirar més d'una vegada per adonar-me de com anava realment ;-)


    ALBERT B. i R..- Jo mai em pregunto quin deu ser el truc... m'agrada veure-ho i ja està :-)) Ara bé, si m'haguessin preguntat hagués pensat que hi havia més gent amagada :-)
    En tot cas, el vídeo em va fer molta gràcia, que els propis mags en el seu show mostrin el truc ho vaig trobar divertit... i, com tu dius, cal agilitat per moure's per allí sota ;-)


    McABEU (Segon comentari).- Bé, un cop més em quedo en minoria... Jo no veig que aquest vídeo tregui l'encant a res... el vaig trobar d'un gran sentit de l'humor i em va fer riure :-))

    ResponElimina
  20. Sisplau, apunta'm a la llista dels que preferim no conèixer els trucs. De fet, sí que fa gràcia saber-ho, ara que l'he vist, però diguéssim que no em cal. Veure jocs de màgia i trencar-te les banyes imaginant com punyeta s'ho deuen fer, és bonic :)

    ResponElimina
  21. No m'he pogut aguantar i l'he hagut de veure..., i ara em sap greu. M'encanten els il·lusionistes i prometo no mirar mai més cap "yutub" on s'expliquin els trucs.

    ResponElimina
  22. FERRAN.- No, no, que jo no faig cap llista de a qui li ha agradat i a qui no, que no és tractava pas d'una enquesta :-)
    A mi em va agradar, ho vaig trobar simpàtic, em va semblar un número per riure, divertit i ho vaig posar... si a la majoria no us ha agradat, o penseu que no està bé mostrar el truc, doncs ara no puc fer-hi res... Ara bé, el títol del post ho deia ben clar, eh? :-))


    ASSUR.- És estrany que el que alguns (veig que poquets) ens ha semblat un número amb sentit de l'humor, a molts us ha desagradat... No sé què més dir :-))

    ResponElimina
  23. Sí, sí, cap problema. I amb aquest títol, certament, no ens vas pas enganyar :)

    ResponElimina
  24. FERRAN.- Molt bé :-) Que ja m'estava agafant un trauma :-P

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!