diumenge, 26 de desembre del 2010

Ajudeu-me!!

El meu estimat nebot petit, fill del meu germà i fillol del meu marit, vol per Reis la samarreta de la selecció catalana de futbol.

Estic mirant llocs per comprar-la (per una vegada que no demana un joc de la ditxosa Play o qualsevol dels seus similars o, directament, “diners”...) però, a part d’haver descobert que val un ronyó, només la trobo a botigues “on line” i jo vull que se la provi abans de comprar-la. El noi té 10 anys però és molt alt i més aviat fort. Fa dos anys pel seu aniversari entre ma germana i jo li vàrem regalar la del Barça, la vàrem comprar de 10 anys (llavors justament en feia 8) i li anava bé però... “massa bé” o sigui que no la va poder dur massa temps. Ara li vull veure posada abans de fer la despesa.


Algú sap dir-me botigues de Barcelona on es pugui comprar a la forma tradicional? (Mirant i tocant el producte) Potser la tenen a alguna botiga del Barça? A El Corte Inglés? On? Moltes gràcies :-)

23 comentaris:

  1. Jo ho miraria a la botiga del Barça. A la de Lleida de vegades he vist coses de la sel·lcció catalana a l'aparador.
    Bones Festes, eh?? MUAKKKS

    ResponElimina
  2. ni idea, em sap greu Assumpta. Al Corte Inglés segur que la trobes i et queda més cèntric que anar al camp nou

    ResponElimina
  3. La veritat és que no et puc ajudar, no en tinc ni idea, em sap greu!

    ResponElimina
  4. He estat buscant per internet i he llegit en un fòrum que a BenitoSports l'han vista. http://www.base-benitosports.com/ Mira a l'apartat "botigues" i els pot fer un truc a les botigues de Barcelona, a veure si la tenen.
    Al Corte Inglés, vés a saber si la tenen. La de "la roja" la tenen, tal com ens han demostrat en el seu anunci d'aquest any (no m'hi veuran pas per allà, aquestes festes), però la catalana pot ser que no.
    Molta sort en la recerca!

    ResponElimina
  5. No et puc ajudar, però a la secció d'esports del Corte Inglés és una bona opció, a aquests grans magatzems solen tenir de tot. Mira al de Portal de l'Àngel. I compra la negra, eh!

    ResponElimina
  6. Ostres! I ho necessites per ja!? Clar. Demà ho preguntaré. Oh mira! El que diu l'Albert B estar molt bé! En el Corte Inglés tenen de tot. Abans d'anar-hi truca i pregunta-ho (et pots estalviar el viatge) i a Benito, on diu ell, també es una bona pensada. Si sé alguna cosa més, te ladic demà.
    I nena, m'has espantat!

    ResponElimina
  7. A El Corte Inglés, tot i que a mi em fa una mica ràbia, segur que la pots trobar.
    He entrat a la web del Barça (fcbarcelona.cat) i, al menys des del buscador, no hi apareix la samarreta.

    ResponElimina
  8. per molta ràbia que faci - que a mi també me'n fa- mira a El Corte Inglés. La veritat és que hi he trobat coses inversemblants!

    Bones festes!

    ResponElimina
  9. Demà juguen a Montjuïc , no? Allà no la vendran? No sé si hi ha paradets amb merchandaising davant de l'estadi?
    Jo és que de futbol....

    ResponElimina
  10. A l'estació de Sanats? Allà hi ha una botiga del Barça pot ser allà...

    ResponElimina
  11. He fet una mica de recerca per Internet i he trobat aquest Dossier de Premsa del partit de la sel·lecció de l'any passat on surt la llista de totes les botigues de Catalunya on venen l'equipament oficial. Al Dossier d'enguany no hi ha la llista, però suposo que moltes (sinó totes) hauran repetit.
    Per cert, no sé si ja és molt just però al comprar la samarreta et donaran una entrada pel partit.

    ResponElimina
  12. Una altra idea és anar a una de les botigues oficials ASTORE (la marca que fa les samarretes).
    Les trobaràs totes aquí: http://www.astore.es/les-nostres-botigues

    ResponElimina
  13. Caram quan he llegit ajudeu-me m'has fet venir amb un ai al cor...aaaaah la samarreta? comprar no ho sé però si et registres a una web pots tenir.la gratis ( si et toca per sorteig, jo provaria per si de cas http//www.seleccions.cat/i també aquí on diuen on es pot comprar
    http://www.productesdelaterra.cat/
    espero que la trobis!!!

    ResponElimina
  14. Avui han dit a la tele que s'està fent una votació per internet per decidir quina serà la samarreta, i que fins a l'últim moment no se sabrà.
    Amb això jo entenc que no es deurà poder comprar a botiga fins el mateix dia del partit o fins l'endemà...
    Això sí, diuen que si compres la samarreta per internet et regalen una entrada pel partit...
    nu sé...
    Espera't a dimecres a veure què.
    Bones Festes!!!
    :-D

    ResponElimina
  15. Aquí trobaràs el llistat de tendes que fan una promoció una entrada=una samarreta. Suposo que en tenen sempre.

    http://www.catalunyahondures2010.cat/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=37&Itemid=226

    Hi havia un llistat per internet però no l'he trobat. Jo la única tenda que conec és a Badalona al carrer del Mar a dalt de tot (molt a prop del Metro L2 Badalona-Pompeu Fabra) i de l'estació de tren.

    ResponElimina
  16. He oblidat posr que a la web d'Astore tenen un llistat de les seves tendas.

    ResponElimina
  17. A la Maquinista de Barcelona hi ha una botiga d'esports al canto trinitat que te els dos models. Personalment a mo m'agrada mes la blanca. Te el Sant Jordi dibuixat a l'esquena hem sembla.

    Salut

    ResponElimina
  18. Moltíssimes gràcies a tots pels vostres comentaris, els ànims i els enllaços que he anat buscant...

    Alguns dels enllaços no m'acabaven de funcionar -o jo no els sabia fer funcionar, per dir-ho millor- però altres sí i ja estava recollint telèfons quan... ha passat una cosa curiosa...

    Resulta que, finalment, potser no hauré de comprar la samarreta...

    No, no és que el xiquet se n'hagi desdit, no... és que sembla ser que ho va demanar TAMBÉ als seus pares... i si jo no arribo a parlar amb mon germà, per preguntar-li la qüestió de la talla i tal, ens haguérem trobat amb dues samarretes, mira quina gràcia!!

    El que passa és que ha estat una conversa per mòbil i molt entretallada, però a la que pugui parlar amb ell "bé", li endosso l'equipació sencera, que per alguna cosa és son pare, i jo torno al meu pressupost habitual... -que és més reduït del que val la samarreta, tot s'ha de dir- i que, només pel que significava l'obsequi en qüestió i per amor a Catalunya anava a saltar-me amb un somriure.

    Ai, què macos són els nens!!... Ara què voldrà? Un joc de la Play?
    ;-))

    ResponElimina
  19. Botiga del Barça, cases d'esport que tinguin de tot, però compte, encara no saben quina serà la definitiva. I normalment l'estoc és limitat, t'hauràs d'afanyar!

    ResponElimina
  20. Doncs au, ara a buscar un joc per la play! jajajaja

    Jo recentment he descobert un joc de taula xulíssim, es diu Blokus, i ha guanyat molts premis... És la mar de senzill, però fa pensar bastant. No sé, potser també li agradi!

    ResponElimina
  21. Darrerament els jocs de taula tornen a estar de moda i n'hi ha uns quants per a escollir i permet jugar en grup. Es pot escollir temàtica. En qualsevol cas els videojocs són compatibles amb la resta de jocs, tot depèn de la mesura.

    ResponElimina
  22. Ep!

    A Barcelona no ho sé, però a Reus aquells de l'Avelsetlanadigital igual la tenen!

    La fosca, per cert, és molt xula!

    *Sàn*

    ResponElimina
  23. Res, res, ja no cal patir! Finalment la samarreta triada és la negra amb la senyera i li comprarà el seu pare i benvolgut germà meu que, com el xiquet ja té 10 anys i ja sap qui són els Reis, doncs així li podran emprovar i que li vagi bé :-)

    Tot i així, en Josep Lluís havia trobat una botiga, prop de la Plaça Prim, on tenien aquesta negra... però no caldrà :-)

    Moltíssimes gràcies a tots pel vostre ajut! Celebrem junts el 4-0 i esperem que arribi un dia en que Catalunya pugui jugar quelcom més que amistosos...

    VISCA CATALUNYA!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!