dimecres, 27 d’octubre del 2010

La veritable lletra de l'himne de la Champions...

Ahir, a un altre blog, se’m va ocórrer dir que cada vegada que escoltava la cançó “I get knocked down” del grup Tubthumping, el meu cap “entenia” la frase “Aquí el Nou Camp”...


Feu la prova... escolteu la tornada i podreu comprovar clarament com, efectivament, diuen això “Aquí el Nou Camp

Però això no és res... el gran mestre de l’enginy catosfèric, en Mac McAbeu, ha contestat aquest matí amb un altre vídeo que és una passada. Ho heu d’escoltar. No passeu per aquí sense clicar el vídeo i, sense fer gens ni mica de cas de les imatges horribles i tendencioses que s'hi poden veure, comprovar com la lletra de l’himne de la Champions diu això:

ÉS EL BARÇA
SI, SI, SI... BARÇA
I SOLO CHAMPIONS
EL BARÇAAA, EL BARÇAAA
QUE VA A CONSEGUIR... LA CHAAAMPIONS!



La Rits i jo ja deiem que sentiem "El Barça" a la lletra d'aquest himne, però tot això supera les nostres expectatives!!

En Mac McAbeu ha demostrat (fent honor al seu magnífic blog d’enigmes i endevinalles) que té una gran capacitat de resoldre misteris, fins i tot a vegades pot preveure el futur. En aquest cas ell creu que això podria ser un text profètic que vindria a dir que aquesta temporada el Barça guanyaria un títol, però només un i que seria la Champions (“sólo Champions”) tot i que també diu que potser, enlloc de “sólo Champions” potser es pot entendre “son los Champions”...

En tot cas, ara mateix, a 27 d’octubre de 2010 (dia de l’aniversari de la meva marona... mama!! Felicitats!!) jo us pregunto:

- Signarieu ara el fet que el Barça aquest any guanyés la Champions, però només la Champions? (Això val fins al final de temporada... o sigui que la Súpercopa d’Europa ja la podríem tornar a guanyar, clar)
a) Sí
b) No

Doncs bé, aquí podeu dir el que vulgueu, però l’enquesta de veritat, a la barra lateral, voteu allí... I no oblideu d’escoltar la lletra de l’himne!! ;-)

17 comentaris:

  1. Moltes felicitats a la teva mare d'una que avui també fa anys.

    ResponElimina
  2. Doncs ja he votat. I no, no em conformo només amb la Champions. La Champions és un premi, el que hem de guanyar de base és la lliga. Aquí és on es demostra que ets el millor, 38 partits i només un guanyador, el que fa millor balanç. La Champions de vegades és una mica loteria.

    Ho sento però conec la lletra de l'himne de la Champions i m'és impossible sentir el que has escrit. En el meu cap sona el que diu de veritat i no em quadra gens l'escrit. Potser sense saber què diu de veritat sí que quadra.

    Felicitats a ta mare!

    ResponElimina
  3. Hi ha un vídeo d'en Pablo Motos a l'hormiguero que també analitzava l'himne de la Champions abans de la final de París amb l'Arsenal. Jo tampoc em conformo amb la Champions, però tampoc em disgustaria.

    ResponElimina
  4. no ho sé, Assumpta! em veig incapaç de votar!!!!! la lliga del xampinyó (com li diem a casa) té molt de sort i la lliga és constància.... xò guanyar-la altra cop a wembley,..ais,....

    això si, jo continuo sentint i baaarça....!!!!

    ResponElimina
  5. No, no, no firmaria... s'ha d'anar a totes!

    ResponElimina
  6. Felicitats a la teva mare ( amb un dia de retard) curiós això de les lletres...No la xampions, la lliga i la copa!!!!

    ResponElimina
  7. De cap manera. Primer la Lliga, que és el prestigi de la regularitat. Després la Champions, que és el prestigi europeu i al món, però on cal també un punt de fortuna. I si pot ser, també la Copa com a premi pel nostres nanos.

    Si he de signar un sol títol em quedo amb la Lliga sempre i quan arribem com a mínim a semis de Champions i uns que van de blanc facin honor al seu color i es mengin un torrat.

    Però això és un esport. No pensem en una temporada, pensem en la història!

    ResponElimina
  8. Començo enviant una gran FELICITACIÓ a la teva mare pel seu aniversari. :-)

    En quant a l'enquesta, dir-te que he votat que NO perquè s'ha d'anar sempre a totes i cada vegada tinc més clar que a la cançó diuen "y son los Champions", los Champions de tot. :-DD

    Com ja et vaig dir a l'altre blog aquesta lletra no me l'he inventat jo, en JORDI et parla d'un VÍDEO de l'any 2006 del Pablo Motos i n'hi ha molts més, potser com diu en XEXU som gent que no coneixem la versió original o potser si que la coneixem i es tracta només de que tenim ganes de jugar. No ho sabrem mai!

    ResponElimina
  9. Ostres! Es veritat que ho diu!
    A mi la sagona cançó que avegadas la feien per la tele ja em pensava que deia el BAÇA tot axiò.

    Felicitats atraçades!

    ResponElimina
  10. No aneu tant lluny, que això ja ho va dir el Pablo Motos abans de guanyar el Champions del Pep. Jo tenia el vídeo i me'n recordo perfectament! Plagi!! hahahaha

    ResponElimina
  11. I tant que ho signaria! Ara bé, a poder ser, que la lliga no la guanyés el Madrid. Ni que sigui el Vila-real!

    ResponElimina
  12. Abans que res, moltes gràcies a tots els que us heu fixat en el detall de l'aniversari de la meva mare hehehe... Així m'agrada, llegint els posts de principi a fi!... i deixeu una felicitació per a ella... Gràcies en nom seu i meu també, que m'agrada que li digueu :-))


    LLUÏSA.- Doncs moltíssimes felicitats també per a tu, guapa!! per molts anys!!! ♥


    XEXU.- Alguna cosa està canviant en l'afició culé, senyores i senyors, no es conformen amb la Champions, volen anar a per totes!! Persistir!!... L'esperit d'en Pep ho ha aconseguit :-))
    En quant a l'himne... homeeee... però si això es pot fer fins i tot amb cançons en que la lletra sigui en català, tu et mentalitzes que diu allò... i pots "sentir" allò... fa gràcia, és divertit :-)


    JORDI DE L'ART.- Mira, en McABEU al seu comentari ha enllaçat aquest vídeo que tu dius... és molt bo!! jo he rigut hehehe
    Per cert... jo he votat que SÍ... les coses com siguin. Si ara mateix a mi em preguntessin si signo, jo signo ;-))


    RITS.- Jo també sento "El Baaaaarça" hehehe i quan ho sento, el meu cor batega emocionat, farcit de culerisme, curull de colors blaugranes... ooooh!! ;-))
    Jo sí que signo, sí... ho reconec... La Champions em fa molta il·lusió :-))


    CARME.- Viscaaa l'esperit d'en Pep Guardiolaaa!! ;-))
    Jo sí que he signat, però m'encanta veure que tants no signaríeu!! Optimisme en estat pur!! hehehe


    ELFREE.- Una altre lluitadora que vol persistir en totes les competicions fins al final... Eeeei, al final em convencereu, eh? ;-))


    JOAN.- Ai, a mi la Champions, em fa tan feliç... les nits de competició europea són tan especials...
    Jo mateixa he votat que sí, però al final m'ho fareu repensar, eh? :-))
    Clar que tu també hi poses altres condicions... :-))


    McABEU.- Mare mevaaaa!!! Veig que tots esteu posseïts per l'esperit lluitador i persistidor d'en Pep!! ;-))
    Jo signaria ara mateix per guanyar la Champions... amb la il·lusió que em fa!! :-))
    He rigut molt amb el vídeo aquest... Fent-hi ell el Play-back encara és més clar que "diu això" :-DD


    BLAKWOLF.- Tu tens una imaginació fantàstica... i això és magnífic... estic segura que de tots els que som aquí ets la que més clarament pots entendre que parla del Barça!! ;-))


    JORDI BANYERA, súper-heroi catosfèric.- Sí, sí, mira l'enllaç que ha posat en McABEU al seu comentari!! És boníssim!! :-DD
    I tu acceptaries guanyar "només" la Champions, JORDI? :-))


    ALBERT B. i R..- Doncs mira, aquesta proposta teva és la que més s'assembla a la meva!! ;-)) Nosaltres la Champions i el Madrid res de res hehehe

    ResponElimina
  13. No, no ho signaria. I felicitats a la teua mare!!!

    ResponElimina
  14. Primer de tot: de cap de les maneres! hem d'intentar guanyar als mandrils a tot arreu, no només a la xampinyons-lic!
    i segon: la Utnoa també ho opina això (no el primer que he dit jo, sinó el que tu has dit primer. Que clar que sóc...)

    *Sànset*

    ResponElimina
  15. No demane sols un títol...El Barça té que guanyar-ho tot!! Ara, la Champions ja sona bé, ehh!

    Ah! I deixeu-li alguna coseta al Llevant!

    ResponElimina
  16. KWEILAN.- Visca l'optimismeeee! :-)) Estic absolutament sorpresa (i contenta) del resultat d'aquesta enquesta ;-)


    SÀNSET.- A veure, el que tu dius ho entenc bé... que ho vols guanyar tot i que no et conformes amb la Champions Lic...
    Ara bé... el que diu l'UTNOA... ehem... m'ho podries explicar millor? :-))
    O sigui, que ella també entén que l'himne diu BARÇA o que signaria amb la CHAMPIONS o que sou molt optimistes o que l'esperit d'en PEP plana sobre la catosfera o que...? ;-)))


    OLGUEN DALMASAS.- Tu penses més com jo :-) Jo també ho vull tot, és clar!! Però jo els estic oferint la CHAMPIONS segur... i, clar, això sona bé, i tant... però res, el PEP els va convèncer amb això del "persistir" i volen anar a per totes!! ;-))
    El Llevant és un equip que em cau bé... els seus colors, per contraposició al blanc del València, ja ens agermanen... Molta sort també!! :-)

    ResponElimina
  17. Sí, a mi fa temps que m'ho van dir i també m'ho va semblar (el de la Champions). Això de "aquí al camp nou" no ho havia sentit, però ara que ho dius...

    Per suposat que firmaria guanyar només la Champions! Més val orelluda en mà, que veure totes les copes volar.
    Adéu!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!