dilluns, 12 de setembre del 2011

Endevinar el personatge.- Setembre.- Primer dia de joc.- Pistes inicials.

Estimats companys blogaires, ja som al setembre (encara que el termòmetre sembla que no ho sap), avui han començat les escoles i jo també començo a posar-vos deures! Però espero que aquests deures siguin divertits... ;-)

Us recordo les normes:

El joc durarà un màxim de quatre dies (si s’encerta abans, doncs s’acaba abans).

El primer dia poso una imatge i potser alguna pista i ho deixo un dia sencer. Els comentaris al blog, durant aquests dies, seran moderats, jo els rebré al correu però els demés no els podreu veure, així no es podrà copiar.

El segon dia, post nou. Pista (o pistes) noves i també s’estarà un dia sencer (això ho faig perquè no tothom té els mateixos horaris i no estaria bé donar com a guanyador “qui primer ho encerta” perquè potser un altre que no ho ha vist perquè està treballant, també ho sabria) i llavors autoritzaré la publicació dels comentaris rebuts el primer dia, així tots podreu veure el que s’ha dit i us pot servir per eliminar opcions.

El tercer dia, post nou. Pista (o pistes) noves... i publicació dels comentaris rebuts el segon dia.

El quart dia, post nou. Pista (o pistes) noves... i publicació dels comentaris rebuts el tercer dia.

Durant aquests quatre dies, cada persona podrà donar tantes respostes com vulgui.

Si al final de les vint-i-quatre hores del quart dia ningú ho ha encertat, doncs no hi ha guanyador. Jo dic el resultat i ja està.

Si amb la pista que s’encerta (per exemple el tercer dia) hi ha més d’una persona que ho ha sabut, doncs hi haurà tants guanyadors com encertants, independentment de qui ho hagi dit primer.

Voleu jugar? :-)


PISTES DEL PERSONATGE DEL MES DE SETEMBRE:

- És una dona
- Va néixer a la darrera dècada del segle XIX
- El seu nom comença per vocal i el cognom per consonant.
- I aquí un trosset del seu rostre (la foto l'he distorsionat jo per evitar l'ús del Google Images que ho troba tot en un tres i no res i és un "xivato" de por):



CLASSIFICACIÓ GENERAL A DIA D'AVUI (Els empats van per ordre alfabètic)

QUATRE ENCERTS: McAbeu
TRES ENCERTS: -----
DOS ENCERTS: P-cfacsbc2v
UN ENCERT: Aigua, Barcelona m'enamora, Carme Rosanas, Elfreelang, Jo Rai!, Òscar, XeXu i Zel

Gràcies per jugar i fins demà a la mateixa hora!! :-)

11 comentaris:

  1. Suposo que el fet que les dades coincideixin perfectament amb les de la teva estimada Agatha Christie és només per despistar i fer que ensopeguem, oi?

    ResponElimina
  2. Vista la foto i llegides les pistes, et diria que és la meva besàvia (a.c.s.) però ... com has pogut trobar tu la foto al Google si descansa a un calaix de ca ma mare? :)

    ResponElimina
  3. Ostres, sóc molt dolent per aquest jocs. Crec, però que és la Núria Feliu!!!

    ResponElimina
  4. Se t'ha oblidat possar-nos als de cap encert.

    ResponElimina
  5. I tant que són divertits aquests "deures", senyoreta! :-))

    He començat a fer treballar una mica al Sr. Google amb les pistes i de moment la cosa no la tinc gens clara. Tot i així, he trobat una possible solució i, encara que em sembla que no ens ho hauràs posat ni tan fàcil ni tan evident, la diré:
    És una dona nascuda el 1890 amb el nom començat en vocal i el cognom en consonant, que es deia Agatha Mary Clarissa Miller però que tothom coneix per Agatha Christie?

    ResponElimina
  6. mmmm.. Agatha Christie? No tinc ni idea però com t'agrada tant...
    ;P

    ResponElimina
  7. Torno a ser jo. :-))
    És que ara dubto si 1890 pertany a la darrera dècada del s. XIX o a l'anterior, i com que he trobat una altra possible solució però que va néixer el 1891 doncs també la dic:
    És una dona nascuda el 1891, amb el nom començat per vocal i el cognom per consonant, coneguda com Teresa Benedicta de la Creu però que es deia Edith Stein?. ;-)

    ResponElimina
  8. Uff....per molt que em miro el seu ull no em ve cap idea. Aviam si arribem a demà sense encertant i podem saber una altra pista!

    Aquest cop l'has posada complicada!!

    ResponElimina
  9. Va néixer a finals dels egle XIX

    El seu nom comença per vocal
    El seu cognom per consonant...

    TATXAN!

    Agatha Christie

    JE, JE, JE... SI NO HO ÉS serà una llàstima tot quadra!

    ResponElimina
  10. uix, ja saps que sóc un desastre, i com que no podré seguir el joc... ni em mullo. Em sap greu, he pensat en l'Agatha Cristhie estimada xò no ho crec pas.

    un petó ben gran!

    ResponElimina