dissabte, 29 de setembre del 2012

Se m'ha oblidat!!

Doncs sí... se m'ha oblidat! Aquests dies estic tan pendent de viure la història que no hi he pensat... No he fet el Joc de la Imatge misteriosa del mes de setembre. Bé, és igual, el faré dilluns, que ja serà octubre però jo posaré "Joc de setembre" a veure si cola. Haureu d'esperar una mica (sí, ja sé que tampoc hi heu pensat, però faig veure que tothom ho trobava a faltar)... deia, doncs, que haureu d'esperar una mica. Però, què són dos o tres dies en comparació amb tres-cents anys que fa que estem esperant... ai, que marxo de tema.

Mentrestant, us deixo amb un interessant vídeo que en Ferran i la Carme han tuitejat. A gaudir-lo!!

16 comentaris:

  1. Doncs no, no hi havia pensat... el teu joc, nena, és tant difícil per a mi que més em val no pensar-hi gaire ... :)

    El vídeo està molt bé. Anima.

    Jo penso que hem de llegir les coses positives més que no pas le s negatives... per animar-nos, agafar empenta i narinan...

    ResponElimina
  2. Ei, que jo sí que pensava en la imatge misteriosa, eh! Però no sé mai quan han de sortir, ni el temps que feia que no en sortia una, ni què va primer, si la imatge o el personatge. En tot cas, no podia faltar massa. Estaré a l'aguait.

    El vídeo molt interessant. Per què no el passeu a alguna gent que brama des de Madrid, a veure si s'adonen que no ens fan por les seves mentides.

    ResponElimina
  3. El vídeo, com diuen la Carme i en Xexu és molt interessant i clar. La pedagogia feta des de fora, nosaltres crec que n'hem fet massa i no ha servit de res.

    ResponElimina
  4. Tenim moltes coses al cap aquests dies. :-))
    Esperem doncs el joc per dilluns.

    El vídeo està molt bé. Tant, que segur que deu ser anticonstitucional i tot. :-DD

    ResponElimina
  5. Genial, Mc! El primer riure del dia! :DD

    Gràcies!

    ResponElimina
  6. heheh! Ets molt bona Assumpta! La veritat és que no hi pensava.... ai, ai... però sí, no ens vindrà l'espera de dos dies més!

    ResponElimina
  7. no té importància jo estic fins dalt de feina i no me les trec de sobre i a més les emocions de veure que el parlament proclama que farà un referèndum....si el me pare visqués... en la cresta de l'onada a veure on anirem a parar....molt interessant i exemplar el vídeo

    ResponElimina
  8. Està molt bé aquest video. Gràcies!

    ResponElimina
  9. Aquest vídeo està molt bé, molt oportú, aclareix qualsevol dubte.
    Gràcies, maca, per fer-lo arribar!

    ResponElimina
  10. Va bé que es publiquin videos d'aquest tipus perquè així la gent s'informa. La veritat és que a partir d'ara ens vindran amb moltes mentides que no són certes. Només cal contrastar la informació que prové de l'estat espanyol i la que prové de l'exterior.

    ResponElimina
  11. Que se t'ha oblidat el joc? Estàs totalment entusiasmada amb el que et bull al cap, Assumpta! ^0^

    ResponElimina


  12. Ens volen fer por i els que tenen por són ells.

    ResponElimina
  13. És que sempre vols arribar a tot i de vegades s'ha de parar una mica.
    Una cosa després de laltra!

    ResponElimina
  14. Formulari per demanar el cessament de Vidal-Quadras al president del Parlament Europeu
    Vidal-Quadras ha proposat que l’exèrcit espanyol actuï en contra de Catalunya, dels seus ciutadans i de les seves institucions en cas que decidim democràticament separar-nos d’Espanya.
    http://vocxi.assemblea.cat/2012/09/29/formulari-per-demanar-el-cessament-de-vidal-quadras-al-president-del-parlament-europeu/

    ResponElimina
  15. Moltíssimes gràcies a tots pels comentaris!!
    El principi de curs s'apropa i reunions i preparacions de calendaris i altres coses m'han tingut una mica ocupada aquests dies... Com sóc bastant desorganitzada, m'ha faltat temps per tot arreu, així que no puc ni respondre els comentaris un per un, cosa que sempre procuro fer!

    A més, aquest vespre tinc una reunió a la Parròquia a l'hora del partit... snifff

    En fi, acabo de posar el joc, a veure si hi ha sort! I disculpeu-me per no respondre individualment, a veure si m'organitzo una miqueta!!
    Ara vaig a estendre la roba!
    :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!