dijous, 28 de febrer del 2013

Què? / Qui?.- Febrer 2013.- Segon dia de Joc.- Pistes addicionals.

Benvolguts companys,

Em fa molta il·lusió poder-vos dir que no hi ha cap encertant. Ja m’ho pensava perquè el cert és que és molt difícil... Bé, de fet, estic seguríssima que tothom l’ha vist i sentit més d'una vegada, però endevinar el personatge en sí, amb aquestes pistes era certament molt complicat.

Vull senyalar que, com diu en McABEU, quan parlo de dones nascudes a mitjan s. XX em refereixo efectivament al marge que va entre 1940 i 1960.

També m’he quedat molt gratament sorpresa per la forma en com investigueu alguns: En XEXU i en JJMIRACLE han trobat la Tina Turner que, complia amb tot l’embolic de les lletres del nom. La LLUÏSA també fa una bona aproximació i la MIREIA, amb la Sara Montiel ja s’allunya massa de l’objectiu de l’edat, però també valdria pel que respecta al nom.

Doncs bé... anem a donar més pistes:

1.- Aquest ull NO és seu, és d'una altre persona amb la que va compartir moltes experiències.



2.- 1974
3.- Fixeu-vos bé que dic que "estic seguríssima que tothom l’ha vist i sentit més d'una vegada"

Bé doncs... sort i fins demà!!

10 comentaris:

  1. Jo no en tinc ni idea!!!!! Fotem-li fort dient que és la Núria Feliu! però ni idea de si té nom compost o descompost.....

    ResponElimina
  2. Per dir alguna cosa que no quedi...

    La d'ahir era Anni-Frid Lyngstad, cantant d'ABBA i la d'avui l'altra... :)

    ResponElimina
  3. Ni idea però per dir: Anni-Frid Lyngstad?

    ResponElimina
  4. Vinga, em tiro a la piscina, he tingut una intuïció que pot ser bona, espero que no l'hagi tingut més gent!

    Penso que és la Frida Lyngstad, nascuda al 45 i de nom real Anni-Frid, una de les components d'ABBA, com la seva amiga rossa Agnetha Fältskog, la rossa, que evidentment tots hauríem vist i sentit molts cops a la nostra vida. El 1974 van representar Suècia a Eurovisió amb la famosa 'Waterloo'.

    I si no és ella, em retiro de la competició!!

    ResponElimina
  5. Ara em penso que sí… Frida Lyngstad, component dels ABBA, que el 1974 amb Waterloo van guanyar a Eurovisió.

    ResponElimina
  6. Estic convençuda que és una escriptora catalana, xò no aconsegueixo pensar i endivinar qui.... Em decanto per Montserrat Roig, tot i que no ho crec...

    ResponElimina
  7. Aquest segon ull m'ha semblat que era de RAFFAELLA CARRA i, segons la Wikipèdia, aquesta cantant italiana l'any 1974 va protagonitzar l'espectacular "Milleluci" (que no sé que ès) amb una altra cantant anomenada MINA.
    Això compleix totes les pistes d'avui, per complir les d'ahir comprovem que aquesta MINA és una dona que va néixer l'any 1940 i que, de veritat, es diu ANNA MARIA QUAINI (MINA MAZZINI).
    De moment ho deixo així, encara que no n'estic segur del tot. No he trobat una foto de la MINA on quadri l'ull al 100% i també podria ser que l'altra foto no sigui la CARRA i aleshores tota la teoria s'ensorra. :-)))

    ResponElimina
  8. La morena d'Abba. Torno a ser friqui! Vaig a fer un cafè i torno per mirar-m'ho amb serio

    ResponElimina
  9. A veure si ara...
    Anni-Frid (Frida) Lyngstad, una de les dues noies del grup ABBA.

    ResponElimina