divendres, 27 de març del 2009

Pep Guardiola... líder en tot :-))

La Bajoqueta és una bona persona, d’acord... té moltes qualitats positives, un blog de llibres molt interessant i una pila de blogs de cuina... però, com ningú no és perfecte en aquest món, té un defecte molt gros, que no li agrada el futbol... No hi ha res a fer.

Però el pitjor és que es dedica a fer la “guerra psicològica” als pobres innocents que aquesta temporada ens sentim feliços amb el nostre Barça, de tal manera que, quan jo poso un article del tema, entra i em deixa un comentari tipus “Futbol una altre vegada? puafff, jo marxo”.

Avui m’he adonat que seguia el mateix sistema de “desgast anímic” amb el pobre Jordi, al qual deia -més o menys- “T’has adonat que quan parles de futbol o basquet jo no entro al teu blog?”...
Així que allí mateix, al blog d’en Jordi, li he dit que li posaria un article relacionat amb el futbol que segur que li agradaria ;-)

Aquí va, per la Bajoqueta amb carinyo :-))

Pep Guardiola, l’entrenador del Barça, el més elegant :-) Fins i tot en això som líders jeje










Tot i que jo, si n’hagués de triar una, la foto que més m’agrada és aquesta :-))

31 comentaris:

  1. Bajoqueta es una buena persona, de acuerdo... tiene muchas buenas cualidades, un blog de libros
    libros muy interesante y unos trescientos blogs de cocina... pero, como en este mundo nadie es perfecto, tiene un defecto muy grande, que no le gusta el futbol... No hay nada que hacer. Pero, además, se dedica a hacer la “guerra psicológica” a los pobres inocentes que esta temporada nos sentimos felices con los éxitos de nuestro Barça, de tal manera que, cuando yo pongo un artículo sobre el tema, entra y me deja un comentario del tipo “¿Otra vez fútbol? Puaaafff, yo me voy”.

    Hoy me he dado cuenta que seguía el mismo sistema de “desgaste anímico” con el pobre Jordi, al cual decía más o menos “¿Te has dado cuenta que cuando hablas de futbol o básquet yo no entro en tu blog?...

    Así que, allí mismo, en el blog de Jordi, le he dicho que pondría un artículo relacionado con el futbol y que seguro que le gustaría...

    ¡Y aquí está! Para Bajoqueta, con cariño :-))

    Pep Guardiola, el entrenador del Barça, el más elegante :-) Incluso en esto somos líderes jeje

    Aunque a mí, si tuviera que quedarme con una, la foto que más me gusta es la última.

    ResponElimina
  2. Ara em pregunto si l'hem convençut o odia més el futbol jeje

    ResponElimina
  3. CESC M'has fet riure!!! Jo crec que ella també riurà, ja la coneixes, és de molt bona pasta :-))
    Suposo que seguirà sense agradar-li el futbol, però no crec que l'odiï més jejeje
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  4. Res a fer, és del Nàstic ella, he he he...
    (Si li haguessis posat la llista de preferències literàries d'en Pep, potser li podria despertar un xic de curiositat, penso...)
    ;-)

    ResponElimina
  5. Ui! M'oblidava d'agraïr-te la modificació de l'enllaç
    :-)
    L'avi Gres estarà encantat (si és que deixa estar el punyetero facebook)
    :-(

    ResponElimina
  6. A mi tampoc m'agrada el futbol, però sóc massoca i entro ;-)

    ResponElimina
  7. Incluso a quien no le guste el futbol, tiene que reconocer que Guardiola esta muy, pero que muy mono. Un beso guapa

    ResponElimina
  8. ELS DEL PiT Tant de bo fos del Nàstic, amics meus!! Però no!! És que no li agrada...
    Juaaaaaaaaassss m'heu fet riure amb això de les preferències Literaries!!
    Eeeeep Bajoquetaaaa Miquel Martí Pol!! Li encanta al Pep :-))
    Ha estat un plaer poder canviar-vos el nom sabent que us feia ilu :-))
    Abraçades x 2 !!!


    P-CFACSBC2V Però tu no m'has amenaçat mai amb fer-me veure la col·lecció complerta de vídeos de l'Arguiñano!! Jejeje a més, en el fons, et fa ilu veure'ns tant contents i segur que t'alegres que guanyi el Barça :-))
    Abraçades!!!


    ISABEL Así tu crees que vamos a lograr alguna cosa con ella? :-))
    Porque creo que es tarea difícil conseguirlo jejeje
    Besos!!!

    ResponElimina
  9. La millor foto del Guardiola encara està per arribar: Guardiola al costat de tot l'equip amb la Champions davant de tots.

    Adéu!

    ResponElimina
  10. Quina una la Bajo! Doncs a mi sí que m'agraden els posts de futbol! No segueixo blogs temàtics sobre esport, però aquests posts després d'una victòria, o d'un partit important si que ve de gust llegir-los i comentar-los. De fet, quan el partit s'ha acabat, al cap d'una estona ja vinc cap aquí i cap a casa el Jordi perquè sé que hi haurà quelcom per comentar!

    A mi el Guardiola, què vols que et digui. Que segueixi manant com mana, i per mi com si va al camp en pijama.

    ResponElimina
  11. ¿Y esta chiquilla no se ha fijado en el hoyuelo que tiene Guardiola en la mejilla? ¿Qué importa el fútbol?
    Abrazos

    ResponElimina
  12. ALBERT Oh!! I quina foto tan preciosa serà aquesta que descrius!! No saps com la somio!! El dia que es faci realitat igual la poso de capçalera al blog!! :-))
    Abraçades!!!


    XEXU Doncs diu que si la fes veure un partit de futbol, ella em faria empassar tota la videoteca de l'Arguiñano sencera!! jejeje...
    Per cert, jo no sé quina cara feies tu quan escrivies aquest comentari, no sé si ben normal, si somrient, o rient directament, però el que et puc assegurar és que quan he visualitzat en Pep arribant a la banqueta amb pijama, jo he rigut mooolt!! :-)) (per cert, pijama de ratlles verticals, blanc i marró claret -o beige fort- la part de dalt com si fos una camisa, amb botons i coll... i no, en Josep Lluís no té cap pijama així... no sé pas perquè m'ha vingut al cap aquest disseny mega-clàssic :-))
    Abraçades!!!


    TERE Ahí, ahí... eso es lo que yo pretendo... entrarle dando un rodeo, ¿sabes? jajaja ya que hablándole de fueras de juego, golazos driblando a veinte contrarios, penaltys i eso, no logro interesarla, pues igual empezando por ese pequeño detalle, logramos tan honesta finalidad jejeje :-))
    Besos!!!

    ResponElimina
  13. Elegant no sé si és, però que fa goig, el noi, això sí que ho sé.

    I a sobre és del país, i a sobre aconsegueix que el Barça jugui com no ho feia de fa molts anys. Quin nivell!

    Bon cap de setmana, Assumpta i tots!

    ResponElimina
  14. jajajaajajajajajajaja ufff m'has fet despertar lo somriure ja a les 8 del matí :)

    Sí!!! Ho escampo als 4 vents o als que calgue! No m'agrada gens gens lo futbol! És un trauma infantil que tinc per tots los partits que me van fer tragar sense tenir ganes! (bueno baixo la veu que potser encara dorm algú).

    Pep se veu bon xiquet, però no me n'aniria amb ella a una illa deserta, segur que me parlaria de futbol i de quan ell jugava a l'equip quita quita. Porta'm al meu Brad Pitt i llavors miraré lo futbol jajajaja.

    Reconec que dins la desgràcia del futbol, i sense entendre'n, dic que m'agrada que haigue un entrenador que sigue del país i a sobre lluite per algo en lo que ell va creure en lo seu dia. Estic totalment en contra de que quasi tots los jugadors siguen de fora. Ni colors ni òsties, lluiten per la millonada que los paguen si és que tenen ganes... I esta és la meua dràstica i humild opinió.

    I que cuina este xiquet si és que cuina? I quin llibre té damunt la tauleta de nit? Eh? Hauries d'anar in situ al camp i fer-li tot un reportatge en profunditat (i de pas poder vore un partit en directe).

    Gràcies Assumpta!

    ResponElimina
  15. Ah, i m'havia olvidat. PC si no t'agrada lo futbol no lo mires ni llegeixes los seus post de futbol. Boicot! Entre los dos aconseguirem marginar-los i que parlen de coses normals :P

    NO AL PLA BOLONYA, ai no que això no anava aquí :)

    ResponElimina
  16. Ja fa bé, ja la bajoqueta, de no mirar-se el futbol, així passa el temps llegint i ens aconsella des del seu magnífic TERRA DE LLIBRES als altres.
    A mi tampoc no em va gaire, però aquest any sembla que la cosa pinti bé, i encara que només sigui per apuntar-me a "carro guanyador" de vegades me'l miro i tot el futbol!

    ResponElimina
  17. Sempre he pensat que l'èxit d'aquell llibre a casa nostra, els ponts de Madison County, va ser degut a què ell va dir que se l'estava llegint i que li agradava força...és un noi que sempre ha caigut bé.

    ResponElimina
  18. el líder no és en pep, son els barcelonistes com tu. Sempre positius. Perquè ho ets no? o es que com que ara van també és el més fàcil?

    ResponElimina
  19. Doncs jo tampoc soc un "futboleru" com tú, pero respecto perfectament les aficions dels demès, i reconec que aquest any, els culès, teniu motius per anar amb el pit per devant,jo tambè dic que aquest barça fa aixecar de la cadira i que el Pep es tot elegància i discreció.Un senyor.
    Us felicito, de moment ho heu aconseguit, que no s'espatlli.

    Una abraçada,

    ResponElimina
  20. Hola Assumpta: que feia dies que volia fer-te una visiteta hehe! A mi sí que m'agrada el futbol i tens tota la raó quan dius que tenim l'entrenador més elegant :)!

    ResponElimina
  21. Muy buen mozo....el morocho.
    Lindo fin de semana.

    ResponElimina
  22. A mi tampoc no m'agrada el futbol! però tot i no agradar-me, sóc del Barça, que com s'enten això? No ho sé però és així. No miro mai el futbol, mai dels mais, però m'agrada que guanyio el Barça i per això no marxo quen parles de futbol. El Pen si que m'agrada, em cua bé.

    ResponElimina
  23. Hola Assumpta!
    Guardiola porta la roba amb estil i elegància, igual que l´ús de les paraules triades a les rodes de premsa.
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  24. FERRAN Quin nivell!! :-)) M'ha agradat aquesta expressió! :-)
    És elegant, parla de manera intel·ligent, llegeix (Bajoquetaaaa, llegeeeeix) i és del pais, i ens fa contents ;-)
    Molt bon cap de setmana!!
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Juaaaaaassss estava segura que la teva resposta em faria riure!!!
    Mira, mira que diu Kweilan que en Pep va dir que estava llegint "Els ponts de Madison County" i que això va fer pujar les vendes del llibre... i, de tots és conegut el seu amor per l'obra de Miquel Martí Pol...
    Fins i tot a Crackovia, programa dels dilluns al vespre a TV3, que tu no deus mirar perquè va d'humor futbolero, jeje... representen a Pep moltes vegades amb un llibre a la ma!! :-))
    Per exemple, mira aquí i aquí que et farà somriure :-)
    Però, de tota la teva resposta, m'ha fet riure molt que preguntis "què cuina"!! jajaja... vols dir que deu cuinar alguna cosa? Segur que sap fer pa amb tomàquet i amb això ja vas a tot arreu, eh? (Hauré d'investigar si sap cuinar en Pep)
    En resum, Bajoqueta, que no cal que entris a fer comentaris tècnics, però a celebrant les victòries del Barça sí que et vull veure, eh? :-))
    Petons!!!


    MIREIA Veus? Tu podries ser un exemple per ella... No t'agrada però fins i tot en mires algun. Un cop t'hi acostumis ja no ho podràs deixar jeje
    Petons!!!


    KWEILAN Moltiiiiiissimes gràcies per explicar això d'aquest llibre, jo no en tenia ni idea!! jejeje li he posat a ella a veure si se li entendreix el cor :-))
    Petons!!!


    ESTRIP Nooooo, no és cosa d'ara, no! Que la meva tirallonga d'ADN és absolutament blaugrana :-)) Jo sóc de les que estan tant a les dures com a les madures ;-))
    Abraçades!!!


    JOAN Moltes, moltes gràcies i creuem els dits perquè, com tu dius, el que s'ha aconseguit fins ara no s'espatlli :-))
    Abraçades!!!


    MA-POC Hola, benvingut!! :-)) Ah, doncs un culé aquí sempre es trobarà bé ;-)) A veure si aquest any podem celebrar moltes coses!!
    Abraçades!!!


    JORGELINA Ya ves que entrenador tenemos, eh? jajaja
    Pero lo mejor es lo gran entrenador que es, como hace trabajar a los futbolistas y como vive todo con seriedad y profesionalidad :-))
    Buen finde!!
    Besos!!!


    CARME Jo ho entenc perfectament!! :-)) I és que el Barça és com un "sentiment"... fins i tot sense agradar-te el futbol, et pots alegrar de les victòries culés :-))
    El Pep el veiem com "molt nostre", veritat? :-)
    Petons!!!


    SÍLVIA Exactament :-) I el cert és que el que tu dius és més important encara jeje... però com es tractava de convèncer a la Bajoqueta, he començat per la part més visible :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  25. ummmmm quines fotos!!!
    aixo es millor que el national geographic..jajajajjaj
    si tingues 15 anys m'ompliria la pared del meu cuarto amb aquestes fotos..jajaj
    i visca el barçaaaa!!

    ResponElimina
  26. Assumpta: pos mira si que miro de vegades Crackòvia, per què ho fan molt bé, encara que clar no los conec a tots. Los meus preferits són Puyol i Iniesta, un pel seu accent i l'altre per lo seu color blanquet jajaja.

    ResponElimina
  27. SARGANTANA Jajaja. Jo quan era joveneta tenia una llibreta sencera amb retalls de fotos de Migueli :-))
    Visca el Barça!!
    Petons!!!


    BAJOQUETA Ostres!!! Això si que m'ha sorprès!! Mires Crackòvia!! Aaaahh!!! Llavors, llavors no seras tan dura de pelar com em pensava jeje. Ja només em falta saber si algun jugador té especials habilitats culinàries i ja et veig cantant l'himne!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  28. Mirant les fotos, em fa pensar que a mes a mes de elegant pot ser sigui un dels entrenadors mes guapos, no?
    I a mes a mes de la terra... es perfecte!!

    ResponElimina
  29. VERO Guapo és, sense cap dubte :-)) Així, entre tu i jo, ara que això ja no ho llegirà ningú jeje... Trobo que és un "tipus" semblant a Josep Lluís jeje... Moreno, ben plantat, més aviat prim... :-)))
    Petons!!!

    ResponElimina
  30. La foto amb la senyera del Guardiola pot ser la final de la Recopa contra el París Saint Germain (gol de Ronaldo de penal 1-0)?? Crec que anaven de verd...

    T'hauràs posat a la Bajoqueta a la butxaca i l'haurem transformat?? jejeje

    ResponElimina
  31. JORDI Tens una memòria bona, bona, eh? ;-) Temporada 96-97 (ho he hagut de consultar a Google, per suposat jejeje)
    Veurem com reacciona la Bajoqueta al proper article futbolero jeje :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!