Diumenge al vespre vaig explicar un experiment frustrat. El resultat no va ser dolent però tampoc bo, ni de lluny el que jo esperava.
Però un dels comentaristes em va donar una idea per fer una nova prova... En XeXu va escriure: “Assumptaaaaa! Deixa els experiments pels químics!! Aquestes coses només es poden fer amb cafè, que combina amb tot!”
Clar, quan un bioquímic et diu que deixis els experiments pels químics i et fa una proposta, que s’ha de fer? Doncs provar-ho...
Per si un cas, li vaig demanar si podia utilitzar Nescafé i si l’havia de fer amb llet o amb aigua i la seva resposta va ser “Nescafé sempre amb llet, home, que si no és infumable” afegint també “xocolata i cafè lliguen força. Bé que se li posa pols de cacau als capuccinos, no?” i jo, quan vaig llegir “Capuccino” ja vaig estar convençuda de que ho havia de provar.
Capuccino... la paraula clau!!
Capuccino Viena. 10-8-09. Foto d'arxiu (propi).
Procediment de l'experiment: El resultat va ser deliciós, boníssim, genial. Ho recomano a tothom :-)
Posem la llet calenta a la tassa.
Ingredients.
Detall de la cullereta.
Posem el Nescafé.
Posem el Cola-cao.
Resultat final.
Yo utilizo Nesquick en lugar de Cola-Cao y está riquísimo.Besos
ResponEliminaalgun dia rai...
ResponEliminacoi d'alquimista!!
molts petons, maca.
Jo he vist que montaven una mica la llet remenar-la fort amb una cullareta preimer posaven una quantitat petita i la montaven.
ResponEliminaEl Bona nit i tapa't i el seu autor no es fan responsables de les possibles indigestions causades per aquest experiment.
ResponEliminaÉs més, em declaro totalment en contra dels productes descafeïnats, que van contra la meva religió (d'idolatrar bàsicament el cafè i a Google).
Però a veure, s'haurà de provar, no?
Jo això ho he provat alguna vegada i m'ha agradat força. La idea la vaig treure de la màquina de cafè de la feina (una màgnifica eina d'extracció d'útils laxants, per cert) que servia "mokachinos", i em vaig imaginar que seria un tallat amb cola-cao. Força bo, i tant!
ResponElimina*Sànset*
Curiosa, la tassa de Montserrat. I això de "Foto d'arxiu (propi)", genial :-D El cafè i la xocolata lliguen molt bé, sí.
ResponEliminaBé, ho provaré... m'agrada el cafè, m'agrada el Cola Cao... no tinc res a perdre, encara que el Bona nit i tapa't no es faci responsable de res...
ResponElimina:) :) :)
Bon dia!
ResponEliminaDoncs em sembla que a aquest experiment no cal canviar-li la recepta, aquest ASSUMPCCINO fa molt bona cara i combinat amb qualsevol dels formats de galetes shortbread que m'ensenyes al post anterior (i jo que només coneixia les galetes de mantega de la caixa de llauna :-D) obtindríem un esmorzar o un berenar de primera classe. Així que tornarem a esperar a demà per començar el regim :-DDD
jejeje. Au, Ja ho tens batejat, t'ho diu en mac: ASSUMPCCINO. Per a mi ja té nom aquest invent. Ara cap a l'oficina de patents ;-)
ResponEliminaejem.... de bon rotllo, eh?....
ResponEliminaECS!!!!!!!!
Petons cafetosos, ho sento :)
COSMO.- Ui, ui, això m'ha recordat un post molt divertit de fa temps al blog de lÒscar en que es va debatre, amb molt d'interés el tema "Cola-cao versus Nesquick" :-)))
ResponEliminaEn tot cas, el resultat ha de ser ben semblant i si t'ha agradat és un punt a favor de l'invent (que veig que ja estava inventat jeje)
Petons!!
SARGANTANA.- Jejeje el dia que l'encerto resulta que ja hi ha molta gent que ho ha provat!! Em sembla, doncs, que no mereixo aquest honor de ser anomenada alquimista :-))
Petons!!
STRIPER.- Jo sé que el meu marit diu que quan va a demanar Capuccinos al Viena diu que estan un munt perquè els hi quedi així de xulo, però no sé com ho fan :-)
Abraçades!!
XEXU.- Jajajaja ho sento però, pels comentaris que hi ha, crec que aquest "invent" no és tal ja que ja l'havia provat molta gent... i tothom diu que és bo!! :-)
Homeeeeeee passades les 12 de la nit volies que em prengués un café normal?
Prova-ho, prova-ho i ja em diràs!! :-))
I no m'has dit res de la cullereta? Ja l'has vist bé? jeje
Abraçades!!
SÀNSET.- Gràcies per sumar-te al grup dels que, havent-ho provat, dieu que és bo! :-))
A veure si aquest científic d'en XeXu considera la mostra com a suficient i s'anima a provar-ho també :-))
Abraçades!!
P-CFACSBC2V.- Em fa gràcia perquè sempre m'agafes tots els detalls del post jejeje
Veig que també ho has provat!! :-)) És bo, oi? ;-)
Llavors, en lloc de dir-li invent, li diré "descubriment" jajaja
Abraçades!!
CARME.- Una valentaaa!! :-))
Jo ho vaig trobar molt bo, però ja veus que molts altres blogàires també ho han provat i coincidèixen :-)
Espero que t'agradi!! ;-)
Petons!!
McABEU.- Jejejeje ostreees amb un nom tan maco que hi havies trobat i resulta que el meu invent ja estava inventat"" (rima i tot!) :-))
Hauré de provar coses noves, com una cullarada de Nescafé al te? jajajaja
Ahir, quan vaig buscar l'enllaç del shortbread vaig estar d'un tris de no fer una comanda al moment!! Quina pinta tenen! ;-))
Abraçades!!
ASIMETRICH.- Jejeje tan maco que era el nom i pels comentaris he vist que un munt de gent ja ho coneixia!! I mira que em feia gràcia tenir quelcom patentat!! :-))
Abraçades!!
CRIS.- Jajajaja t'asseguro que és bo!! ;-))
Animat i prova-ho!!
Petons!!
jo sóc de cafè de cafetera i xocolata negra de rajola. A saber, cafè amb llet ben calentó (a partir d'aquest temps d'ara) i sucar-hi la xocolata com aquell qui hi suca una galeta... i 'hasta aquí puedo leer'. ;)
ResponEliminaal final resultarà que no seràs una argiñano, no, seràs una ruscalleda fabulosa!
Boooooooooon dia!
la cullera mereix un comentari a part:
ResponEliminaQUE GRAN QUE ETS ASSUMPTA!!!!!!!!! (i no, no em refereixo a l'edat!)
;*)
aquests ja té més bona pinta, vaig a per el cafè!
ResponEliminasi prengués cafè ho provaria :P sembla força més digerible :)
ResponEliminaSegur que està bo, i més amb la cullera que s'ha remenat...
ResponEliminaELUR.- Jejeje això sí que és ser una bona xocolatera! ;-))
ResponEliminaDiuen que als bons xocolaters els agrada més la xocolata negra que amb llet... tu ho soluciones ràpidament: xocolata negra i la llet amb cafè ja li afegeixes a part!! Ha de quedar com un bombonet deliciós! ;-))
Jajaja xula la cullera, eh? ;-))
El meu DNI diu que sóc gran... però bé, també diu que sóc de nacionalitat espanyola, així que no me'n refio massa :-))
Petons!!
ESTRIP.- Aquest és bo!! Val la pena, de veritat!! Ja m'ho diràs :-))
Abraçades!!
CLIDICE Jajajaja ai què bo això de "digerible" :-))
La veritat és que ni l'un ni l'altre em van fer "efectes secundaris" ;-))
Petons!!
GARBI24.- Ostres!! jejeje Calla, calla, igual si ho remenen amb una altre cullera no queda tan bo!! ;-))
Abraçades!!
val-val ... ara sí que tot torna a lloc i les innegables virtuts combinatòries del cola-cao no es posen en entredit. :)
ResponEliminaaquesta tarda m'he faré un!
Eis....
ResponEliminamon germà ja fa temps, que quan es fa una tassa de cafè amb llet hi afegeix una cullerada de colacao...
diu que està bo....
el problema és que a mi el cafè m'encanta, però sòl amb llet no!!!!
i clar que faig llavors???? amb el colacao????
Pd: el colacao amb llet si que m'agrada.
ahahaaaaaaaaaa! això ja és una altra cosa! ;)) ooooh, com m'agraden els capuccinos ben fets!!! Si he de ser infidel al meu te que siga amb un bon capuccino! ;))
ResponEliminaÒSCAR.- Ja saps que totes les normes tenen la seva excepció que, precisament, les confirma :-)
ResponEliminaA la norma de que el Cola-cao combina amb tot, el que vaig fer jo va ser trobar-li aquesta única excepció i així ara ja pots dir ben fort que el Cola-cao està bé amb qualsevol líquid o sòlid :-DDD
Abraçades!!
LUTIHEN.- El teu germà és un home savi ;-))
En quant al teu problema... ostres... no serà una indirecta perquè ho provi, oi? jajajaja és que un cafè sol amb Cola-cao... uhmmm... potser algun dia m'hi animo :-) De moment ja he fet dos proves i encara no m'ha passat res ;-))
Escolta!! No li podries dir al teu germà que ho provés ell i vens i ens expliques què ha dit? :-))
Petons!!
NIMUE.- Jajajaja molt bona la frase!! Doncs mira, m'hi apunto ;-) Les infidelitats "teàries" millor si són amb capuccino ;-))
El resultat de l'invent molt millor, eh? :-))
Petons!!
doncs jo em quedo amb la taça! és molt xula!!!!
ResponEliminame'n prepares un??? podria olorar-lo des d'aquí!
continua experimentant, que és ben divertit!!!
i el rajolí de whisky?
ResponEliminaHola Assumpta!
ResponEliminaClar que és bo!!! amb aquesta cullereta...
Salutacions i a escriure moooolts SMS.
sílvia
Ja veig les teves escapades a Viena.. hehe. Bon detall, el de la cullereta :)
ResponEliminaM'encanten els capuccinos i el de la foto té una pinta boníssima.
ResponEliminaJo no sóc massa cafeter, però hauré de provar-ho, perquè té bona pinta i el teu tutorial és genial... ni el Arguiñano! Jajaja.
ResponEliminaEnhorabona per l'experiment. Una abraçada :)
d'això Assumpta, ho haurem de portar al vestidor del Barça tot això del cafè, la xocolata i l'alegria que tenim... els veig molt aturats aquest any, els hi falta una mica de gas...
ResponEliminavisca el Barça!
petons!
Jo....no en prenc a casa, nena, em surten una mèèèè...aix, avui estic trasbalsada, entrel el gran cas i el barça...
ResponEliminaAra que comença a fer fresqueta a la tarda ja ve de gust un invent d'aquest calentonet :)espero que la cullereta no sigui un ingredient imprescindible..... :)
ResponEliminaJo ara m'he aficionat a l'infusió de farigola :)
petonets de pluja
Mmmmm... qué boooo!!! Moltes gràcies per la teva visita, no el faig en català perque em costa més, però potser t'agafo la invitació i faig una entradeta en català. Ja m'hi esforço, ja...
ResponEliminaQuè bona la cullera!!! Una abraçada i molta Llum!!!
RITS.- Sí que és xula la tassa!! Els meus sogres, fa dos o tres anys varen anar a Montserrat i ens en van portar un parell :-))
ResponEliminaVal, ara mateix te'n preparo un!! :-)
Jejeje seguiré fent proves!! :-)
Petons!!
JORDI CASANOVAS.- Ostres, tens raó! El whisky... és que no en tinc a casa... Li demano a en McAbeu -que és escocès- que me'n porti unes ampolles? ;-))
Abraçades!!
SÍLVIA.- Gràcies guapa, pels bons desigs, però al final l'sms que he enviat no ha estat massa alegre. Encara sort que l'Inter ha empatat a casa! :-)
La cullereta és xula, eh? :-))
Petons!!
MA-POC.- Jejeje ja veus ;-) És el "meu petit Viena" :-)
Em va fer gràcia posar aquesta culleteta, li dóna un toc especial ;-)
Abraçades!!
KWEILAN.- A mi també m'agraden molt!! :-))
Al Viena els hi surten molt bé! i, a més, et regalen unes pastetes que hi van genial per acompanyar :-)
Petons!!
TONI.- Jejeje m'ha fet molta gràcia això de "Tutorial"!!
La veritat és que resulta molt bo :-))
Moltes gràcies! ;-)
Abraçades!!
ELUR.- Els hi haurem de portar un cafè amb llet fort i xocolata negre parque vagin fent la seva pròpia barreja energètica :-))
Això sí... Visca el Barça sempre!!! :-))
Petons!!
ZEL.- Però si és Nescafeeeee :-)) Jo tampoc en faig de cafè normal! i el Capuccino és del Viena!! ;-) No m'atreviria pas a fer-ho, segur que no em quedaria bé :-)
Ara, això de barrejar llet calentona amb una mica de Nescafé i Cola-cao, ho pots provar que queda molt bé!! ;-))
Petons!!
AIGUA.- Ai, sí, i tant!! :-)) Les coses calentones a mitja tarda, què reconfortants són! :-))
Infusió de farigola!! Ostres, això en prenia la meva àvia per alguna cosa en concret, no recordo què... Tu que entens molt més que jo d'herbes i tal... per què diuen que va bé la farigola? :-))
La cullereta no és imprescindible, però millora el resultat, eh? jejeje
Petons!!
LAURA.- Hola!! :-))
Sí que va resultar bo, si ;-)
Però si escrius el català perfectament! Jo de tant en tant se m'escapa alguna falta, però no vull renunciar a fer el blog en la meva llengua ;-))
Molta llum també per a tu! :-)
Petons!!
ui Assumpta la farigola és màgica :) serveix per tot! :)
ResponEliminaÉs antissèptica,cicatritzant, digestiva, va bé pel problemes de boca.....un tresor natural :)i fa molt bona olor!
A mi no m'agrada massa el cafè, així que d'aquest post em quedo amb la cullera del Barça, jeje.
ResponEliminaAdéu!
AIGUA.- Ualaaaaa!! Màgica!! :-))
ResponEliminaTantes coses ens ofereix la natura que a vegades no sabem valorar ;-)
Moltes pastilletes s'estalviaria la gent si entengués més tots aquests remeis naturals :-)
Petons!!
ALBERT.- D'acord, et pots quedar la cullera del Barça... en tinc una altre ;-))
A mi el cafè, ben fet, m'agrada molt ;-)
Abraçades!!
Actualitzem marcadors...
ResponEliminaGriona: 1 tro... i ara un altre!
ELUR.- Jajajaja espero que em guanyis ;-) ara fa un solet tímid entre molts núvols i una mica d'airet. Però és que aquesta tarda tinc Catequesi i els nens noten molt el temps, així que els dimecres sempre espero dies "tranquils" ;-))
ResponEliminaSmuaaaaaaaaaac!!
L'altre dia vaig veure per la TV que per fer un bon cafè:
ResponElimina1er el cafè a la tasa
2n cacau o pebre o l'especie que volguem
3r tirem la llet ben calenta.
Jo no he probat, però era un entès en cafè, el que ho explicava .
Felicitats pel teu blog !!!
Me l'apunto !!! Un dia ho probaré
ResponEliminaAra m'en prendria un!!! La cullereta fantàstica eh? Li podries fer una canellera :)
ResponEliminaOooh quina pinta noia, em pendría un ara mateix. Per cert aqueste cullarete es molt xula ehhh.
ResponEliminaUna abraçada
Uhhhhhhhh riquísimo se me hizo agua la boca...
ResponEliminaPor estos lados tenemos Nesquik así que haré la prueba.
Besos
PUNT PETIT.- Ostres, això amb pebre pot ser impressionant!! ;-)) Jo he provat te amb pebre, i és bo!! :-) Ara bé, cafè ja no ho sé...
ResponEliminaMoltes gràcies per les teves paraules :-)
Petons!!
JORDI.- Espero que t'agradi! Ja m'ho diràs ;-)
Abraçades!!
CRIS.- Jajajaja seria una canellera molt petitona :-)) Ara bé, aniria ràpid a fer-la :-))
Petons!!
GEORGE.- Doncs anima't i prepàre-te'n un, que amb la fresqueta és súper reconfortant ;-))
Jajaja la cullereta és el toc de gràcia ;-)
Abraçades!!
MARISA, el rincón de mi niñez.- Vale, lo podés probar con Nesquik, seguro que sale igualmente riquísimo jeje :-))
Besos!!
jajajaja el detall de la cullereta m´ha arribat al cor !!!!!
ResponEliminabona idea, ho provare
escolta.... ara que ningu ens escolta..... que tal van les accions del Viena? es que vull invertir i a tu t´hi veig molt ben relacionada, jijiji
un petonas bonica.
Quan vas dir que havies provat el te amb xocolata ja m'imaginava el resultat. Hauries de provar amb xocolata liquida com la dona que t'ho va recomanar. Que va be amb el cafe ja en teniem el capuccino per demostrar-lo.
ResponEliminaQuin sera el proper experiment? O ja no vols fer mes??
Es una llastima que les dues coses que tant ens agraden (te i xocolata) no vagin be juntes. Sona a amics comuns que no es vulguin parlar, una mica trist...
Suposo que ja t'ho hauran dit (hi han masses comentaris com per llegir-los...). Ara et pots comprar un esttri d'aquests per fer l'escuma i ja et quedarà com el del Viena! :)
ResponElimina