divendres, 1 de gener del 2010

Any nou, agenda nova!


Ja som al 2010!! han arribat els “anys deu” i m’agrada molt aquesta xifra ;-)

Ara és el moment en que, tant els que són molt organitzats com els qui som un desastre, recordem que a vegades necessitem ser ajudats per una agenda i això suposa, al menys per a mi, entrar en un món de dubtes... Quina triar? Ja no parlo de regalar-ne alguna, sinó per a un mateix... quina ens agrada més?

Gran o petita?




D' aquelles a les que només cal comprar un recanvi o una totalment nova cada any?




Mes serioses o de disseny?




Amb espiral o tipus llibre?




Amb espai lliure per anotacions o no cal?




Dia vista? Dos dies? Setmana?




I una que és molt, molt, important. Separacions en columnes o bé horitzontals?



Personalment, tinc les meves preferències, és clar... però hi ha dues de les qüestions que són innegociables:

- Necessito espai per anotacions a part del que es concedeix per a cada dia, doncs jo sóc molt d’apuntar coses soltes (el títol d’una cançó, una adreça, o fer un dibuixet...)
- No suporto la divisió en columnes... Hi ha algú que li agradi escriure en un espai tan estret? Per tant, divisió horitzontal de totes, totes! ;-)

41 comentaris:

  1. A my personal mente me gustan pequeñas, de una nueva cada año (que no es de recanvio),serias,tipo libro,sin espacio para anotaciones, que se bea una semana en cada dos páginas y horizontales. Saludos.

    ResponElimina
  2. No és que sigui antiagenda, però fa mooolts anys que no en faig servir cap, i molt poques vegades la trobo a faltar. Però, si en tingués una, m'agradaria que fos (seguint els teus paràmetres):
    -no gaire gran
    -d'un any de durada
    -seriosa, amb un toc de disseny
    -tipus llibre
    -amb espai lliure per a anotacions (imprescindible)
    -dia vista
    -separacions horitzontals (important, també)

    Gaudeix de la teva agenda!

    ResponElimina
  3. noia, poc que t'ajudaré jo :P no les suporto. Funciono amb l'agenda del mòbil :) això si, duc sempre una llibreta :)

    ResponElimina
  4. jo tinc una agenda d'espiral on de vegades m'apunto dates probables d'exàmens, les avaluacions etc però és la que ens donen a l'institut encara que sóc tan desastre que m'acabo anotant les coses en els llocs més impensats; fuls solts, un paperet dins d'un llibre...de vegades faig servir una mena d'agendes de Moleskine primetes però no les faig servir d'agendes sinó de diari.... No sé en tots cas m'agraden les agendes que poden cabre en una butxaca i millor si hi ha un full per dia....

    ResponElimina
  5. VEGETTO.- Hola! Benvingut de nou! ;-)
    Veig que també tens molt clar un model concret... A veure si al final faig un recompte de vots ;-)
    Un punt més per les divisions horitzontals ;-) Gràcies!!
    Abraçades!!


    P-CFACSBC2V.- Jo no la faig servir massa i moltes vegades em sap greu perquè se'm passen les coses, així que aquest any he decidit que m'ho prendria seriosament ;-)
    Moltes gràcies per respondre a cada punt, així podre fer un petit recompte al final ;-)
    Coincidim en molts punts! Excepte que jo sóc més de les que tenen espiral :-)
    Abraçades!!


    STRIPER.- La primera de totes? És maca :-) ara faltaria saber totes les altres característiques :-)
    Abraçades!!


    CLIDICE.- Doncs en el fons coincidim una mica :-) Mira, amb una agenda tradicional jo no faig res perquè m'oblido d'apuntar les coses. Llavors, faig això d'anar amb una llibreteta.
    Aquest any he triat una agenda que és exactament la que veus a la foto núm. 5 i és ben bé "meitat agenda i meitat llibreteta".
    Jo sé que a la part del dia a dia poca cosa recordaré d'apuntar, per tant m'és igual que no hi hagi massa espai i, a la dreta, cada pàgina és tipus llibreteta. Crec que aquesta agenda la van dissenyar especialment per a mi ;-))
    Petons!!


    ELVIRA FR.- ui, veig que també ets d'anar apuntant per tot arreu! :-) I mira que estaria bé que poguessis fer servir la que et donen a l'institut! però ja t'entenc, ja :-)
    De totes formes, jo aquest any m'he fet el propòsit d'utilitzar-la. A veure si ho faré jeje
    Petons!!

    ResponElimina
  6. jo faig servir la del mòbil i a vegades ho esborro per error però també podria perdre una agenda

    ResponElimina
  7. No sé si el que necessites és una agenda, com les que presentes. Em penso que necessites una llibreta on poder escriure les coses que se't presenten al llarg del teu dia i que et criden l'atenció per després reflexionar-hi.
    Jo en canvi, no sé començar el dia sense mirar la meva agenda on hi apunto hora a hora el que he de fer. I quan surto de casa m'hi ha de cabre a la butxaca del darrera del pantaló per poder-la anar repassant i anotant les futures coses a fer...(continuarà...jeje)

    ResponElimina
  8. Bon dia!
    Tampoc faig servir agenda, de fet a la feina me'n regalen una cada any i les guardo sense estrenar (són tipus llibre, amb un dia per pàgina i potser algun dia les faré servir per escriure alguna cosa important o no, les acabo de comptar i amb la d'enguany n'hi ha 13 :-D).
    Per les coses que haig de recordar utilitzo un calendari de paret d'aquells de La Caixa que tenen espai en blanc al costat dels números i que tinc penjat al despatx. I des de fa alguns mesos en faig servir un altre igual com catifa pel ratolí on m'apunto els números dels enigmes que toquen cada dia, a un mes vista.

    ResponElimina
  9. servidora si hagués de comprar-se una agenda (cosa que no passa des que... ummm... mai? l'última crec que la vaig tenir a l'institut i allà me la donaven!!!) seria amb espirals (per comoditat a l'hora d'escriure), tamany quartilla, a dia vista i mai, mai, mai amb columnes! no hi cap res! ah i tapa dura :P

    Jo vaig amb la llibreta (o més bn dit, llibretes)

    Petons d'any nou!

    ResponElimina
  10. Hola assumpta, feliç any deu!!!!!!! :)
    He tingut poques agendes...crec que només les he fet servir quan estava embarassada, per portar els controls al dia :)
    Ara prefereixo el calendari penjat a la cuina, és ple d'anotacions, dates, aniversaris i esdeveniments varis,aixì ho veig a diari, tot i que a vegades està tant ple que costa d'entendre :)
    A la llibreria Galatea (la meva preferida) tenen unes agendes de disseny precioses :)
    petonets

    ResponElimina
  11. electrònica, que la pots organitzar com vulguis, dos dies vista, una setmana, pots triar el color i fins i tot pots fer que parli...

    Bon any!

    ResponElimina
  12. sens dubte, a setmana vista i res de columnes!!!

    espero que aquest any et faci mooolt de servei de les moltes coses que faràs!

    ResponElimina
  13. No n'he tingut mai d'agenda,potser he pensat que no la necessito, ara bé, crec que amb l'exposició que ens fas, diria que agafen ganes de triar, de pensar-s'ho... No sé, em sembla que tens dins teu un sentit de venedor, d'expositor de les coses, de convèncer que se'ns escapen a molts.naturalment que cada un és com és o com s'ha fet o s'ha fabricat, però hi han instints que es porten, i jo diria que la forma en que fas les presentacions, em sabria greu negar-te aquest mèrit... Bon començament d'any 10, a mi també m'agrada... els anteriors sempre amb el 0 davant,,,
    Anton.

    ResponElimina
  14. Hola bonica!
    Jo no et puc ajudar en aquesta tasca agendística, però sé que el nano per a totes aquestes històries fa servir el mòbil, de vegades hi escriu, d'altres només enregistra la veu amb frases sense sentit, ja el coneixes, hi hi...
    Molt bon any nou, que a mi també m'agrada molt el deu! :)

    ResponElimina
  15. Aaaiis! em sembla que poc et puc ajudar avui. No m'agraden gens les agendes, de fet (al marge de la de la feina que si puc tampoc la faig servir gaire) ja fa temps que no en compro. Prefereixo la del mòbil i les anotacions puntuals.

    L'any passat me'n van regalar una amb frases d'en Coelho i (lleig) gairebé ni l'he mirada.
    Posats a escollir, tria una que per alguna raó s'addigui amb la teva personalitat, el pitjor de tot és la seva neutralitat.

    Petoneeets.
    =)))

    ResponElimina
  16. Fa molt anys que utilitzo agenda electrònica ( va començar per no portar tant de pes a la bossa i ara no sé passar sense) però quan l’ utilitzava en paper, calia que fos d'un mida força gran , pàgina per dia, amb espai per anotacions i normalment les utilitzava de les que només cal recanvi.

    Quan l'hagis triada ja ens l'ensenyaràs.

    ResponElimina
  17. Jo sense agenda no sóc res... la necessito sense remei.

    L'opció ja la tinc presa... gran i de les de recanvi, amb toa la setmana a la vista...

    però... encara no la tinc i tinc la vella plena d'anotacions que em caldrà passa r a la nova així que la trobi! que no la vaig trobar...

    ResponElimina
  18. A mi m'agraden les agendes, però no hi ha manera que les faci servir pel que toca. Quan era jovenet hi apuntava el que havia fet, més que el que tenia pendent. Llavors sempre em recordava de les coses pendents. Ara em falla més la memòria, però igualment no m'apunto les coses a fer.

    El que sí que m'agrada és tenir espai per apuntar-me coses, de l'estil que dius tu, una cançó, una frase graciosa, les puntuacions d'alguna competició que fem, el que sigui. Per això tinc la meva petita moleskine, que sempre solc portar amb mi.

    Quan en tenia, a l'institut i facultat, solien ser grosses, anuals i de columnes estretes. La que vaig trobar l'altre dia, que vaig comentar en un post, era tot el contrari, i feia gràcia perquè hi vaig veure apuntades coses de moments molt importants de la meva vida. Fins i tot vaig veure que hi feia servir algun codi que no recordo què volia dir. Bona cosa, ja que si feia servir codi era perquè no volia que es desxifrés, i ara no el desxifro ni jo!

    ResponElimina
  19. Veig que hi ha gustos molt diferents i que, per tant, serà difícil arribar a conclusions... Molta gent és partidària de les noves tecnologies però jo no puc renunciar al fet d'escriure notetes a mà sobre paper :-)


    JORDI CASANOVAS.- Jo alguna vegada apunto alguna cosa al mòbil, però m'agrada molt més en paper. El que passa és que mai he estat una persona de portar una agenda ben portada, però ara m'hi vull acostumar :-)
    Abraçades!!


    MANEL FILELLA.- Manel!! jajaja què vol dir "continuarà..." que m'ho penses explicar "per etapes"? ;-))
    Sí, sí, crec que tens raó en això de la llibreteta, per això he triat una agenda que també te fulles "lliures"... i m'agradaria ser prou organitzada i fer com tu, apuntar-me bé les coses i mirar l'agenda :-))
    Abraçades!!


    McABEU.- Estic impressionada!! Guardes TRETZE agendes noves, per començar, sense fer servir, d'anys passats!! jejeje
    Però, per què les guardes? per què no les regales? I TRETZE agendes ocupen espai!! :-)
    Sí, el cap que tenia ma germana fa anys també tenia un calendari de paret molt gran on s'apuntava les coses importants :-)
    Ah!! i jo no t'imaginava treballant a cap oficina! Hagués jurat que eres autònom i que tenies alguna botiga (això de treballar dissabtes que et vaig llegir un dia a cal Pàmies em va despistar!) (Si llegeix això en Ferran li farà gràcia, sempre es queda sorprès per la meva memòria blogaire) :-))
    Abraçades!!


    ELUR.- De fet, el motiu d'aquest post és perquè sóc un desastre i em vull acostumar a portar una agenda tal com Déu mana. Ara bé, com m'agraden les llibretetes, doncs la meva agenda tindrà pàgines "lliures de dia" :-)
    I jo em pregunto: si això de les columnes és tan horrible, com és que en fan així? :-))
    (De moment ens manifestem clarament contra les columnes quatre esquerrans. Tindrà alguna cosa a veure?)
    Petons!!


    AIGUA.- Jejejeje fa pocs dies vaig anar a la Galatea!! A mi també m'agrada molt! :-))
    Veig que el teu sistema és com el d'en McAbeu, o sigui que tampoc feu servir agendes :-)
    Feliç any, guapa!!
    Petons!!


    ESTRIP.- Una agenda que parla!! ;-)
    Ja imagino que pot ser bonica, però jo crec que la veuria més com una joguina que com a quelcom pràctic. Apuntar-se una cosa amb boli sobre paper segur que és més ràpid jejeje :-)
    Abraçades!!

    ResponElimina
  20. RITS.- Després de llegir-vos estic per enviar una carta a les "cases d'agendes" perquè eliminin els horribles dissenys a columnes ;-))
    Espero poder anotar tot coses bones! :-))
    Petons!!


    REBAIXES.- Ostres! jajaja potser tens raó! ;-) Sóc conscient de que m'agrada molt ajudar-me de les imatges i que si parlo de llibretes, poso fotos de llibretes... si parlo de fils, fotos de fils ;-)
    El que passa és que això és una mica contradictori realment amb mi mateixa, que sóc bastant desordenada. És curiós :-))
    Aquests anys amb "0" al davant no eren gens bonics :-))
    Abraçades!!


    AVI GRES.- Aaaaaviii!! Molt bon any!! :-)) Quina alegria tan gran veure'l per aquí!! :-))
    Sí, si, entenc això que diu d'en Sergi i de les frases sense sentit... a mi també em té una mica preocupada!! ;-))
    Abraçades!!


    -ASSUMPTA-.- M'ha fet gràcia aquesta auto-qualificació de "lleig" al fet de no haver utilitzat l'agenda que et van regalar ;-))
    A mi em passava igual fins ara, filla. Però ara he fet el propòsit d'acostumar-m'hi i fer-ho bé, que sinó m'oblido de coses i no pot ser :-)
    Jo amb les electròniques i mòbil i tal no em sentiria còmoda :-)
    Petons!!


    MIREIA.- Ja la tinc triada!! :-))
    És molt senzilleta però sembla feta ideal per a mi. La podria haver dissenyat jo i seria justament així :-)
    Fa cosa de set o vuit anys el meu marit me'n va regalar una de maquíssima, Finocam, de les de recanvi, però em vaig adonar que feia servir molt més les pàgines de notes que l'agenda en sí (quasi em quedava tot en blanc).
    Fins fa poc encara estava preciosa, com nova però fa uns mesos es va començar a "esquerdar" pels llocs on es doblegava en obrir-la i tancar-la així que vaig decidir anar a allò senzill i que sabia que tenia més possibilitats de ser utilitzat ;-)
    Jo crec que amb les electròniques no m'aclararia :-)
    Petons!!


    CARME.- Jejeje això de les notes que després s'han de passar a l'agenda nova li passa cada any a en Josep Lluís :-))
    Ell en té dues: Una fixa a la feina, que no es mou d'allí i només hi apunta coses de feina i una més petita que la té a casa :-))
    Petons!!


    XEXU.- Ostres, quina gràcia!! Jo també ho feia (i ho faig!!) això d'apuntar el que ja està fet! :-)
    En Josep Lluís també té una Moleskine (li han portat els Reis)
    Bé, és que a casa no passa el Pare Noel, per descomptat!! i aquest any varem decidir passar del tió... a veure si l'any que ve pot tornar :-)
    Llavors vindran els Reis, però, clar, una de les coses que havien de portar els Reis eren agendes i resulta que uns patges dels Reis es van avançar uns dies i van deixar les agendes per Cap d'any, així ja les podíem començar a utilitzar... i la resta de regals, doncs el dia 6 :-))
    Ah! Ets l'única persona del món que li agraden les agendes de columnes estretes!!
    Fes memòria amb el Codi secret! No pot ser que l'hagis oblidat!! :-))
    Jo tenia tot un abecedari secret i el recordo perfectament :-))
    Abraçades!!

    ResponElimina
  21. Hola Assumpta!
    Doncs jo agafo la primera que tinc a mà...
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  22. ASSUMPTA t'has precipitat amb les conclusions (no sé que diria Mrs. Marple d'això :-D).
    Com molt be recordes, alguna vegada he dit que soc autònom i és veritat que treballo els dissabtes. Per tant no sóc oficinista, però també els botiguers (i no et dic si ho soc o no) podem tenir un despatx, encara que sigui petit on guardem les factures, portem la comptabilitat pels amics d'Hisenda i ens connectem a Internet :-DD
    Les agendes van personalitzades amb el meu nom, per això no les regalo (ningú de la meva família les necessita tampoc) però em sap greu llençar-les.

    ResponElimina
  23. Torno.
    M'ha agradat veure com el XeXu, recorda que feia servir codis d'escriptura i tu també.
    Com jo pertanyo a la vella escola... vaig aprendre taquigrafia. Durant un munt llarg (no fa pas massa) d'anys, moltes vegades deixava les anotacions en les agendes o llibretes o allà on fos així, de forma taquigràfica ja que no hi ha gaire gent que en sàpiga. I encara ara, que de vegades he trobat "missatges" antics, em costa una mica... però acabo desxifrant-los.
    =)))

    ResponElimina
  24. Que bonitas,tengo una que me regalaron para mi cumpleaños.
    Como e gustan a mí con espirales y por día.Así como decís vos anotamos hasta las canciones.

    Hay gran variedad de agendas,es bien difícil elegir una.
    Un beso y buen domingo

    ResponElimina
  25. Em sembla que no podré treure cap conclusió d'aquest estudi perquè els gustos són molt diversos... Això sí, les divisions horitzontals guanyen per golejada a les columnes :-))


    SÍLVIA.- Veus? Això és ser una persona adaptable a les circumstàncies, està molt bé :-))
    Petons!!


    McABEU.- Miss Marple a vegades també es precipita i diu de sí mateixa "¿Cómo habré podido estar tan ciega?" (bé, ella ho diu en anglès, però és que els meus llibres estan en castellà) :-))
    A mi el que em va despistar va ser el fet de que tu vas dir exactament "a la feina me'n regalen una cada any..." i això no em quadrava amb ser autònom. Ara bé, podria ser si qui t'ho regalés fos un client :-)... Ai, "com he pogut estar tan cega?" :-)
    Clar que també podries ser un treballador autònom dependent (nom que em fa molta gràcia perquè és contradictori en sí mateix jeje) i que el regal vingués del famós "client majoritari" (popularment conegut com a "jefe") ;-))
    En definitiva jeje que m'encanta la teva “contra-resposta” perquè em fa pensar en moltes opcions.
    Ara et diré el que jo pensava, eh? al menys servirà per somriure una estona ;-)
    Jo creia que tenies una botiga: papereria-llibreria-quiosc. Premsa diària, revistes, fascicles, una selecció dels llibres més actuals, llibretes, bolígrafs, pegament (el més bàsic d’una papereria) i, a més, estava segura que venies "xuxes" (xiclets, caramels...) i ho dic per això :-))
    També recordo que vas dir que, per Sant Jordi, havies estat en una parada de llibres...
    Totes aquestes coses queden registrades a la meva ment sense que jo faci res especial per recordar-ho, s’hi queden i ja està... :-) i, per això, després necessito una agenda, perquè ja no em queda lloc al cervell i m'oblido de reunions de pares de nens de Catequesi i coses així ;-))
    Ostres, ja podries fer una foto de les TRETZE agendes i fer-ne un "Enigma de la vida" o sortejar-les de premi en alguna endevinalla "EXTRA" :-)
    Abraçades!!


    -ASSUMPTA-.- Ben tornada!! ;-))
    Jo també sé taquigrafia :-))
    És que quan vaig acabar EGB em va donar per fer FP, tot i que tenia el Graduat (coses meves, que, als 13 anys deia que ja no volia estudiar més jiji) i, després dels cinc anys d'FP, em vaig passar a COU i a la Uni... sóc així de rara jaja
    De taqui, jo era del "Sistema Garriga"!! ;-)
    De totes formes, si tu deixaves anotacions taquigràfiques suposo que deus ser del "Sistema Dalmau" ;-) que utilitza paper normal. El sistema Garriga necessitàvem paper pautat. Encara recordo alguna cosa, era molt, molt divertit!!
    Ah!! quan estudiaves taqui, el teu cap no anava escrivint taquigràficament tot el que senties? ;-)) A mi em passava!! :-))
    Petons!!


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Bien!! coincidimos en el espiral y que tengan espacio para anotar más cosas que el simple "horario" ;-))
    Muy feliz año, guapísima!!
    Besos!!

    ResponElimina
  26. has de tenir una agenda que pugui fer-se gran, ficar papers i factures etc etc....

    ResponElimina
  27. Ja veig que he d'anar en compte en les pistes que vaig deixant que al final tot surt. ;-D
    La teva proposta de la foto de les 13 agendes no és dolenta però al meu blog t´he deixat una contra-proposta (sense cap compromís ja em diràs el que) :-)

    ResponElimina
  28. Jo les necessito grans, però, curiosament, no hi escric gaire res!!!!

    ResponElimina
  29. ROQUIS.- No, no, factures no!! :-))
    Tot això ho porta molt bé el meu marit que "és el 50% organitzat" d'aquesta casa ;-)) La meva és absolutament personal ;-))
    Petons!!


    McABEU.- Tot queda gravat en aquest cap meu :-)) Jajaja vigila, vigila ;-))
    Ei, m'ha encantat la proposta que has fet al teu blog i accepto encantada!! Uaaaaau!!! és un repte molt xulo!! :-))
    Abraçades!!


    ZEL.- Ai quina gràcia!! :-))
    Jo tinc una mena d'atracció per les agendes grans, les trobo maques, com "plenes de possibilitats"... però com després no les faig servir, doncs aquest any n'he triat una que m'encanta i és senzilleta, amb espiral i espai per escriure "sueltu" ;-))
    Petons!!

    ResponElimina
  30. Yo no uso agenda, no sé si me organizo bien o mal, pero nunca le he encontrado utilidad.
    Ahora si me das a escoger, me gusta la de las muñequitas, en la segunda imagen.
    Besos de año nuevo, año que empieza con nieves, así que será de bienes (la sabiduría popular nunca falla).

    ResponElimina
  31. Jo me la vaig anar a comprar ahir, en volia una de més mona però estaven gairebé esgotades!

    Així que me l'he quedat bastant normaleta, això sí, en CATALÀ.

    Dia per pàgina i pàgines en blanc. Petitona perquè hi càpiga al bolso! (sinó sempre l'acabo deixant a casa...)

    Un petó d'any nou!

    Utnoa

    ResponElimina
  32. TERESA CAMESELLE.- No, mujer, si no se trata de organizarse mejor o peor jejeje... se trata de que yo me olvido de reuniones y cosas así :-))
    Tengo una memoria muy, muy rara. Recuerdo todo lo anecdótico y olvido las cosas de tipo "práctico"... A organizarme bien ya sé que no aprenderé nunca jeje :-))
    Feliz 2010!! y ojalá sea año de bienes para todos ;-)
    Besos!!


    UTNOA.- El fet de que sigui en català el donava tant per descomptat que ni l'he dit jajaja
    Bé, de fet la meva és genial... té els dies bilingües: Català / anglès... uaaaaaauuuu!! :-))
    M'encanten les grans però com a una mena d'"ideal agendístic" jaja per fer servir m'estimo més les petitones, d'espiral i amb pàgines per anotacions "sense data" :-))
    Feliç any, guapa!
    Petons!!

    ResponElimina
  33. La meva és escolar... així que continuo amb la mateixa...
    Bon any!!!

    ResponElimina
  34. mas recordat un acudit...
    nomes faltaba preguntar..per nen o per nena??
    jajajja
    a tu no cal pas ferte l'article..uffffff
    molts petons wapa!!

    ResponElimina
  35. EVA.- Durant molt de temps jo vaig estar fent servir una escolar!! I la veritat és que m'anaven molt bé :-))
    Petons!!


    SARGANTANA.- Jajaja encara podia haver preguntat el color, si tapes dures o toves... ;-))
    M'agrada molt tot el que és papereria ;-))
    Petons!!

    ResponElimina
  36. Jo també tenia un abecedari secret i encara podria escriure-hi. Però el codi que dic són uns números que apuntava cada dia, i ara ja no sé què volien dir. A saber, segur que res de bo...

    ResponElimina
  37. XEXU.- Mentre no fossin proves de delictes jejeje

    ResponElimina
  38. D'espiral no, perquè a la bossa no em fa gaire gràcia... Cada dos per tres s'enganxa amb les claus! :S

    A setmana vista i distribució horitzontal! No!, a les columnes!!!

    I l'espai per a anotacions que no quedi relegat a quatre fulls al final de l'agenda!

    També m'agrada que tinguin goma per a mantenir-les tancades, perquè sovint hi poso paperets o targetes dels llocs on vaig. I la mida... Més petita que una quartilla.

    ResponElimina
  39. Què xulo això del primer comentari de l'any que tens a la dreta del bloc! I les agendes m'encanten. Gairebé totes les trobo boniques!

    ResponElimina
  40. NÚR.- Ah, tens raó amb això que l'espiral es pot enganxar, veus? jo no hi havia pensat!
    I també és una bona idea el tema de la goma perquè quedin ben tancades i no es perdin els paperets que hi posem! :-)
    Et contractaré de dissenyadora d'agendes!! :-))
    No a les columnes!! jajaja
    Petons!!


    KWEILAN.- Jejeje un regalet d'en McAbeu, que és un sol de persona :-)) Em va fer molta gràcia!
    Ara a veure si la faré servir l'agenda ;-)
    Petons!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!