dilluns, 30 d’agost del 2010

La resposta a la Foto Misteriosa (VIII)

A risc de ser pesadeta, vull començar, com sempre, donant-vos les gràcies per participar i fer-me passar una estona ben distreta. Vaig estar a punt de no fer el joc al mes d’agost perquè hi ha molta gent que no hi és, però al final vaig decidir fer-lo apurant els darrers dies... em sabia greu saltar-me un joc i això és ben bé gràcies a vosaltres.

I bé, la foto que dóna la resposta és aquesta:




Amb la bondat i màniga ampla que em caracteritza, he donat com a bones totes aquelles respostes que parlen de la “espuma” (jo diria crema) de cafè, llet, tallat, capuccino o qualsevol cosa similar, ja sigui del Viena o d’un altre lloc (en aquest cas és de la Pastisseria - cafeteria Soler i Pont, de la Plaça de la Llibertat). A més, mostrant també la meva gran generositat, he valorat com a correctes les respostes d’aquells que heu dit això del tallat tant si ho heu fet en única opció com si heu dit alguna altre cosa (o dos, o tres) més ;-)

Així doncs, han encertat aquesta imatge misteriosa:

MIREIA, que, a més, després d’un temps de reflexió, s’hi reafirma.
LLUÏSA que, tot i que en segona opció, acaba veient que allí hi ha cafè per algun lloc.
KUDIFAMILY que, gràcies a pensar -equivocadament- que no m’agrada la cervesa, es decideix pel tallat (algun dia us he d’explicar que a mi em van deslletar amb cervesa hehe)
RITS que, de cop i volta mira el que s’està prenent i diu “estic de sort, és això!!”
McABEU, tot i que ple de dubtes, admet que és el primer que li ha passat pel cap.
SM, que ja cal que m’estigui agraït per donar-li per bona perquè no sé si ho afirmava o bé o preguntava, però el meu lema és “in dubio pro bloguero” així que l’accepto.

He trobat molt curiós que un gran nombre de vosaltres heu vist pell humana en la foto i, el més divertit és que, jo me l’he mirat “volent veure-hi pell”... i... ostres!! podria ser perfectament... una esquena pigada, a la que estan passant crema protectora i hi ha una part mal absorbida ;-) Han recolzat aquesta teoria de la pell en primera, segona o tercera instància:

XEXU, que hi veia desodorant Sanex i tot... :-)
SM que la dóna juntament amb la correcta
BLAKWOLF, jove participant de la nova fornada de bloggers en català
ELVIRA FR, que s’apunta a la festa tot recordant que el Madrid ahir les veia quadrades a Mallorca hehe
SÀNSET, la teva magnífica descripció és la que jo he aconseguit visualitzar... però no és... ai!
INSTINTS... uuuuui xiqueta!! menciones el tallat però el rebutges expressament... això no has de fer mai... si l’haguessis “apuntat” encara que em dubtes te la donava per bona.
ALBERT B. i R. tot i que diu que no ho veu gaire clar...

Hi ha hagut altres opcions com el plat posat dret d’en P-CFACSBC2V, la pilota de tennis de la LLUÏSA, el gelat de vainilla d’en JESÚS PÁRRAGA, la part central d’un llibre obert de l’ALBERT del RACÓ BLAUGRANA, una porció de bescuit d’en McABEU, espuma d’afaitar o guix pintat sobre la pell d’INSTINTS, una poma golden mig florida de TU, JO I L’OTIS (que aquest mes s’emporta el premi a la resposta més original hehe) i roba de la CARME... a tots, moltíssimes gràcies :-)

Missatge especial per en FERRAN.- Xiquet, en Robert, un jugador del Barça de fa anys, valencià ell, va dir una vegada una frase molt normal però que a en Josep Lluís, a la meva germana i a mi ens va fer gràcia “si no xutes, no marques”... i l’apliquem sempre que volem dir que si no ho intentem, segur que no ho aconseguim... Si no t’arrisques a dir res, com vols sortir a la llista? :-))


Així doncs, la classificació queda així:

CLASSIFICACIÓ

VUIT ENCERTS: - - - -

SET ENCERTS: - - - -

SIS ENCERTS: Mireia.

CINC ENCERTS: McAbeu.

QUATRE ENCERTS: XeXu i SM.

TRES ENCERTS: Eli, Kudifamily, Garbi 24, Jordi Casanovas "Cròniques", Rits i Utnoa

DOS ENCERTS: Albert B. i R., Albert d’el Racó Blaugrana, Carme Rosanas, Elur, Estrip i Òscar.

UN ENCERT: Anna Tarambana, Assumpta Pijuan, Consuelo, Elvira FR, Instints, Jesús M. Tibau, Jordi (marit de Maria Escalas), Jordi Casanovas "Banyera", Kweilan, Lluïsa, Maria Escalas, Mercè, Montse de Lletres i fotos, Núr, P-cfacsbc2v, Ramon, Sànset, Tu, jo i l'Otis i Zel


NOTA: He mirat de fer-ho bé però em puc haver equivocat o deixar-me a algú al passar la llista. Si us plau, si algú veu un error, que m’ho digui i ho arreglaré ipso facto ;-)

20 comentaris:

  1. Se m'acumula la feina, no donaré l'abast a trencar cames, ja ho veig. Em sembla que ja ho tinc perdut això. Jo penso que la Mireia fa trampes, segur que li xives. No si val que l'encerti sempre!

    ResponElimina
  2. XEXU.- Em vaig quedar glaçada quan vaig veure que la MIREIA entrava la primera i que l'encertava!! Pensava que tots copiaríeu la resposta d'ella... i vaig preveure un encert massiu, però no... però així és més maco i et felicito igualment, de veritat :-))

    ResponElimina
  3. ho he vist tan clar que no m'he pogut reprimir i contestar des de la feina, que sabia que sinó arribaria tard!
    jejejeje

    això si, segur que aquest estava mooooolt més bo que no pas el meu de màquina i llet en pols (xò que té l'efecte de despertar igual)

    ResponElimina
  4. És cert que estava ple de dubtes perquè, encara que a la part marró hi veia clarament la crema d'un cafè, aquell rastre blanc no em quadrava per això la segona mirada on vaig veure el tros de bescuit que et vas menjar sucant a aquest cafè. :-D

    Una altra part de la investigació que no explico perquè riuríeu van ser els meus intents infructuosos de desxifrar les inicials S i P del nom de la foto, com volies que pensés en el nom d'una cafeteria de la Plaça de la Llibertat?? :-D

    M'ho passo molt bé amb aquest joc! :-)

    ResponElimina
  5. Està clar que m'hauré de fer mirar la vista, eh! jo hi veia clarissíssimament les piguetes típiques de la poma golden, i la marca fosca de quan té algun cop i s'està començant a passar...
    Potser és perquè amb la tornada de vacances hem hagut de fer neteja de nevera i en vaig llençar un parell... en fi, encantada de rebre menció per la resposta més original.

    Que tingueu molt bon dia!

    ResponElimina
  6. Gràcies al jurat per la seva benevolència! Reconec haver fet una mica de trampes amb una respota tant vague..

    ResponElimina
  7. Ahir al matí quan volia participar no podia entrar al bloc. Ara, vista la solució i vista la foto inicial, hagués dit que semblava el logo de NIKE!!

    ResponElimina
  8. RITS.- Per la forma en què vas respondre es veia que estaves ben segura ;-))
    I sí, sí, aquest estava moooolt bó! :-)


    McABEU.- He de confessar que el nom de la foto el vaig posar amb tota la mala intenció per despistar :-)
    Un cop vista la imatge triada em semblava una mica massa fàcil així que em vaig dir "calla, ara li posaré un nom tot enigmàtic a veure com reaccionen" hehehe
    Ja ho vaig fer la primera vegada (la llet enganxada al pot) em sembla que li vaig posar de nom "nebulosa" o quelcom semblant... res, res, que m'ho passo molt bé :-))


    TU, JO i L'OTIS.- La teva resposta em va agradar moltíssim per la seva originalitat i per com n'era de detallada ;-))
    La vista és així... al final, fins i tot jo hi veia una pell pigada :-))


    SM.- Hehehe sí, sí, em vaig adonar de la forma de respondre tipus "bé, potser sí, però potser no"... però com no vas negar que fos cap opció, doncs res... no te la podia negar :-))


    JORDI.- Ooooh, no vas poder entrar? Això em sap greu!! A vegades Blogger fa ximpleries... L'opció Nike també era molt bona! :-))

    ResponElimina
  9. No hi ha manera d'encertar ja ho veig és clar m'agraden tant els tallats que al final els confonc amb la pell....

    ResponElimina
  10. Doncs no era tan difícil, però no sé per què hi vaig veure un llibre i no vaig pensar més coses...
    Enhorabona als guanyadors i felicitats pel joc, Assumpta.

    P.D. Tens una resposta al meu bloc.
    Adéu!

    ResponElimina
  11. Holaaaaaaaaaa Assumpta! :)

    Trist, capcot i amb cara de bleda bullida (sense oli, sal ni patates) m'incorporo a la Catosfera. La tristor no la provoca aquesta desitjada incorporació, òbviament. Ho fa la perspectiva de tornar demà a la feina amb aquest coi de calor barcelonina.

    Per tant ... puc posar-li un glaçonet de gel (o dos) al contingut d'aquesta foto?

    Petoooons!!!

    ResponElimina
  12. Arg! No ha pogut ser, una setmana més. La Mireia es distancïa!

    ResponElimina
  13. ELVIRA FR.- A mi també m'encanten els tallats! ;-)
    Res, tu no pateixis que a mi m'encanta que sempre participis... total, no hi ha més premi que mirar de passar una estona amb un somriure ;-))


    ALBERT.- Malgrat aquesta vegada no hagis tingut sort, el cert és que altres vegades has tingut molt bones intuïcions ;-))
    Gràcies!! Ara aniré a casa teva hehe


    ÒSCAR.- Hehehe no puc imaginar-te amb cara de bleda bullida així "a palo seco" ;-))
    En tot cas, aquesta seria la bleda que és converteix en "alegría de la huerta" :-))
    Ben tornat!! I pots posar tots els glaçonets que vulguis a la foto :-))


    ALBERT B. i R..- La MIREIA deu tenir una mena de "visió" especial que fa que vegi la foto i es materialitzi la imatge correcta al seu cap... veritablement no sé com ho fa :-))


    OLGUEN DALMASES.- I tant que pots jugar :-)
    Aquest mes ja està tancat perquè ja vaig donar la solució però entre el 20 i el 30 del mes que ve en posaré una de nova i això és obert a tothom :-))

    ResponElimina
  14. Jooooooooooooo, yanotastic! :(

    Hahaha!! A veure, d'acord, Assumpta, sí, qui no s'arrisca no pisca, però... com puc "arriscar-me" (dir alguna cosa) si no tinc NI LA MÉS REMOTA IDEA de què és el que veuen els meus ulls??

    Val, sí, podria "copiar-me" del que diuen altres, però dona, per fer-ho així prefereixo dir el que veig: res, no veig res!

    Sóc fatal, jo, per aquestes coses. Saps que passa? que, com a bon "alemany", jo sóc de "al pan, pan, y al vino, vino": les coses pel seu nom, tu. Una foto súúúper rara, per més imaginació que li posi... hmmm... no, noia, que no me'n surto :(

    Ara, això sí, ni que sigui per patalejar i queixar-me de no veure res, jo sempre passo per casa teva, eh? (hmmm... això no podria valdre un puntet? ;)

    ResponElimina
  15. FERRAN.- No m'ho crec que "janomestiguis" :-DD
    Home, no em siguis tan "alemany" tu digues alguna cosa i potser l'encertes de casualitat :-))
    Però bé, el fet d'anar traient el cap, ni que sigui per saludar, mereix una Menció d'Honor :-))


    NÚR.- Ui!!... És que els deixo poquet temps perquè així la gent no em vagi canviant massa d'opinió :-DD
    Entre el 20 i el 30 de setembre, un altre ;-)

    ResponElimina
  16. Aaaaara m'agrades, Assumpta! Jatestic, altre cop hihi... :)

    ResponElimina
  17. Ei, ei , ei!!! ja havia entrat però no havia tingut temps ni de contestar.
    eoeoeoeo!!! Que bé, pura xiripa! I que consti ( per alguns malpensats d'aquí a dalt ;) ) que l'Assumpta no em xiva les imatges eh???

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!