dimarts, 12 de juny del 2012

Una mica més de quatre anys

Aquest blog no té data de naixement. Bé, si ens posem estrictes, en un sentit literal, sí que en té, doncs va ser creat el mes de novembre de 2007, però llavors no el feia servir gairebé gens. De fet, al poc temps d’estrenar-lo, vaig passar més de tres mesos sense escriure-hi res, ni hi entrava (d’un post del 20 de gener de 2008 passo a un del 26 d’abril). He de reconèixer que llavors jo no em sentia blogaire en absolut. L’havia registrat com qui fa un experiment, per veure com funciona i després l’havia oblidat.

Per aquells temps jo ja tenia vida a la xarxa, això sí, però estava ficada en altres embolics com fòrums, msn. groups i coses així.

Al mateix temps en vaig obrir un a bloc.cat, que funcionava terriblement malament. La meva idea era fer-lo servir una mica, però cada vegada que hi entrava me’l trobava ple d’spam... bé, això quan podia entrar, perquè la majoria de les vegades es quedava penjat, no hi havia servei... Un desastre absolut.

Finalment, quan Microsoft va tancar els msn.groups (el darrer al qual vaig pertànyer ja no estava tampoc en el seu millor moment i s’apagava poc a poc) vaig pensar en reactivar els meus blogs, però com bloc.cat era tan nefast, el vaig abandonar, vaig configurar el de Blogger en català (és que al principi era mig bilingüe) tot i que vaig estar una temporadeta traduint els posts perquè entraven unes noies des d’Argentina i em feia gràcia, fins que em vaig cansar de fer-ho i vaig posar el traductor automàtic aquest que fa meravelles.

A què ve tot aquest rotllo? Doncs tot això és per dir que, més o menys, setmana amunt, setmana avall, per aquestes dates ja fa quatre anys que jo havia decidit ser blogaire. Una blogaire de veritat! Ben enganxadeta... Ahir hi vaig pensar. Estava fent unes fotos de núvols i vaig recordar que una de les primeres coses que posava al blog eren fotos de núvols. Així que, com la Yáiza m’ha renyat i m’ha dit -en els comentaris al post anterior- que a veure si feia un post nou, que ja tocava, que quina manca d’inspiració era aquesta, doncs he pensat en explicar tot això i aprofitar per posar algunes de les fotos que vaig fer ahir vespre. Què ho he fet bé, Yáiza? ;-)




29 comentaris:

  1. Quant temps feia que no posaves fotos de núvols!

    T'han quedat molt macos i em sembla una celebració genial d'aquest més o menys 4 anys que fa que ets blocaire.

    També me'n recordo que en algun moment d'aquest quatre anys et vaig guanyar una aposta que m'havies de pagar amb fotos de núvols. :)

    No té res a veure, però sí, és una cosa que t'identifica, d'alguna manera.

    ResponElimina
  2. Aix! M'enrotllo i no et felicito.

    FELICITATS!!!!!!

    pels 4 anys i que en siguin molts més, plens de núvols de tots colors!

    ResponElimina
  3. Pam més pam menys.....tant li fa, el que realment compte és que hi ets i amb ganes de ser-hi.
    Felicitats i endavant.

    ResponElimina
  4. Doncs, una mica més de moltes felicitats!

    ResponElimina
  5. A mi no em ve gens de nou tot això, aquesta història la conec. Ni tan sols els núvols em venen de nou! Però tant hi fa quina edat té el teu blog. A alguns ens cal recordar dates per saber com en som d'antics. Però per mi tu sempre hi has estat i sempre hi seràs. Quatre, cinc anys? És igual, tu ets eterna. I a continuar així, que per aquí ens ho passem molt bé. Felicitats, però per ser com ets i per mantenir aquest 'xiringuito' i l'altre, i per molts anys que ho facis.

    ResponElimina
  6. CARME.- Moltes gràcies, guapíssima!! ;-))
    De fet, mai he sabut si havia de considerar finals de maig, primers de juny, però crec que, tal dia com avui de fa quatre anys, ja m'havia picat el bitxo hehehe
    Siiiiii!!! Hehehe recordo això de l'aposta, va ser cap a l'octubre del 2009 i tu en vas fer un post... i els vas dibuixar... o potser en vas dibuixar uns altres, no sé, però recordo que has dibuixat algun núvol dels meus :-))


    JOAN GASULL.- Moltes gràcies!! ;-))
    Sí, de moment encara no me n'he cansat, és bonic això de tenir una "caseta" virtual ;-))


    JPMERCH.- Hehehe doncs moltes gràcies... i més!! :-DD


    XEXU.- Ostres, noi... Quines coses més maques dius!! :-)
    M’has emocionat!... De fet m’has fet pujar els colors i tot! Menys mal que això no té “càmera” hehehe
    Saps que m’ha vingut al cap? Una vegada que vaig posar un comentari al teu blog, discrepant de la majoria, i tu em vas dir que a casa teva, mentre fos respectuosa, sempre podria parlar amb sinceritat. Per mi el teu blog era "dels importants" i jo era una principiant en tot això!... i ara, llegir-te aquest comentari, doncs sí... m’has emocionat ;-))

    ResponElimina
  7. Felicitats, Assumpta!
    Tens un bloc molt acollidor, amb bon rotllet, on ens hi trobem a gust.
    PER MOLTS ANYS!!!

    ResponElimina
  8. Molt bé, Assumpta, molt béeee!! Un post molt xulo! Ja saps que a mi em passa una mica com a tu, amb l'aniversari del blog. A aquestes alçades puc dir que fa una mica més d'un any que hi estic ficada del tot. Però el blog... el blog té uns quatre anys i mig!!!

    Bé, segur que ja et preguntaves per on parava... després d'haver reclamat post i no comento?? Doncs estava estudiant (una mica, només), mira tu!

    Per cert, et dec fotos de núvols. Crec que un dia et vaig dir que te n'enviaria i no ho he fet mai. En tinc un parell de maques, una de casa-casa i una altra des de casa-París. Aviam si les envio aviat i t'agraden!

    ResponElimina
  9. GLO.BOS.BLOG.- Caram!! Moltes gràcies!!! Ja saps, ets a casa teva!! :-))


    YÁIZA.- Bé, que una estudiant estigui estudiant entra dins de certa lògica ;-))
    Sí, recordava que tu també tenies una història semblant amb el teu blog, per això he aprofitat la coincidència per barrejar-ho tot: fer post nou, posar les fotos dels núvols, comentar això dels quatre anys! ;-))
    Sí, sí recordo que em vas dir que tenies fotos boniques de núvols, i tant que m'agradarà veure-les!! :-))
    (Quin percentatge portes de les "dues ciutats"?) ;-)

    ResponElimina
  10. Moltíssimes felicitats!!!

    Perdona que no bufi, però no vull fer marxar els núvols que m'agraden molt.

    ResponElimina
  11. Doncs felicitats pels teus "quatre anys" de "bloc en serio". Quatre anys quatre fotos de nuvols, cinc anys fotos de cinc nuvols?

    ResponElimina
  12. Bé, ja faig tard com sempre!. Com fa poquet que tinc el gust de llegir-te no sé massa coses dels teus núvols i lo que et vull dir és que m´ho passo molt bé amb els teus posts i els teus comentaris, que és un gust compartir amb tu.
    TENS XISPA NINA!!!i que duri per molts i molts d´anys, i jo que ho vegi, és clar ;)
    Espero que els núvols que es creuin al teu camí, només siguin aquests, els que fotografies tan bonics.
    Una aferradeta ben dolça!!!!

    ResponElimina
  13. MOLTES FELICITATS per aquest aniversari tan poc exacte. ;-DD
    Com ja t'han dit, és igual la data en que vas començar el que ens agrada és el be que ens ho passem aquí sempre que hi venim i que volem fer-ho durant molt temps més. :-))

    Ara no sé si t'he dit alguna vegada que m'agraden MOLT les teves fotos de núvols? ;-D

    ResponElimina
  14. QUADERN.- Moltíssimes gràcies, maca!! :-))
    T'imagines que et poses a bufar i fas moure els núvols? hehehe M'ha fet gràcia! :-DD


    PONS007.- Et diré un secret! Al principi havia posat cinc fotos (de veritat, eh?) i després vaig pensar que hi havia quelcom que no em quadrava... Ara, gràcies al teu comentari, m'he adonat del què era! Gràcies!! ;-))


    SA LLUNA.- Moltíssimes gràcies per aquestes paraules tan maques!! ;-))
    Com que fas tard? No veus que no tinc data exacta? hehehe potser el dia "veritable" és AVUI i resulta que has arribat perfectament!! :-DD


    McABEU.- Hahahaha per un home de ciències com tu, això de tenir una data d'aniversari "indefinida" deu ser bastant xocant!! :-DDD
    Moltes gràcies per passar sempre per aquí!! Sou vosaltres els que em feu mantenir la il·lusió per seguir bloguejant!! ;-))
    Ai... vols dir?... Sí, sí... potser sí que m'ho has dit alguna vegada... hehehe... MOLTES!! Moltes, moltes gràcies!! ;-)))

    ResponElimina
  15. Doncs molt maques! I moltes felicitats, veterana!

    ResponElimina
  16. Moltes felicitats! Experta i batalladora :)

    ResponElimina
  17. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  18. Doncs si fa més o menys quatre anys no passa res si et felicito al cap de més o menys quatre anys i un dia, oi?

    Doncs això, per molts posts!

    ResponElimina
  19. Moltíssimes felicitats Assumpta!! any avall any amunt quina sort tenim de passar-ho bé i participar i tantes altres coes que ens transmets amb els teus blocs ( el petit també) enhorabona i una gran abraçada!

    ResponElimina
  20. SALVADOR MACIP.- Moltíssimes gràcies!! ;-))
    El més curiós és que la sensació que tinc és de ser encara una total novençana (hehehe em fa gràcia aquesta paraula, la vaig aprendre fa poc). Qualsevol blog que tingui un parell de mesos més que el meu, ja em sembla un autèntic veterà, però jo no arribo a sentir-m'hi... quines coses més rares que em passen :-DD


    CLÍDICE.- Hahahaha gràcies maca!! Això de "batalladora" m'ha fet gràcia ;-)) Reconec que tinc una forma de ser una mica vehement, però sóc absolutament pacífica :-DDD


    JO RAI!.- Hehehe què va! Si no tinc dia de celebració! ;-)) De fet, cap any abans havia dit res, perquè, com no tinc data concreta, doncs no sabia quan fer-ho, però ahir em va anar rodat amb el tema de les fotos dels núvols i la estirada d'orelles de la YÁIZA ;-))
    Moltes gràcies!! :-))


    ELFREELANG.- Qui m'ho havia de dir a mi, quan vaig obrir aquest blog, que existia una catosfera tan maca i tan activa, amb gent com tu i tots els que sempre passeu a comentar!! Moltíssimes gràcies, guapa!! petons!! ;-))

    ResponElimina
  21. Visca la blocaire Assumpta per anys i anys!!

    Aquests núvols són amb vent de Reus o de Barcelona???

    ResponElimina
  22. Si que feia dies que no deies ni piu... hehe.
    Jo també vaig començar amb el bloc.cat i vaig deixar-lo, com molts de per aquí.
    Felicitats i que ens puguem "veure" durant molts anys més!!!

    ResponElimina
  23. Doncs moltíssimes felicitats i endavant amb la vida blocaire!!!!

    M'encanten aquests núvols. Ahir a la tarda aquí es van aixecar uns... i una ventolera! vaig sortir de casa i vaig pensar que eren espectaculars per fotografiar, xò tinc la càmera a casa mons pares.... coses de ser despistada!!

    un petó gegantí!

    ResponElimina
  24. Al tanto amb la Yáiza que quan s'encabrita pot arribar a fer por.... ;p (és broma, eh?).

    4 anyets Assumpta? Caram! Déu n'hi do! Per molts posts, blogs i anys!

    Amb més o menys ritme, amb més o menys freqüència jo et vull seguir llegint! Vull que al Reader m'hi aparegui el teu blog amb una nova entrada, cada quan puguis o t'inspiris, i a mi m'agafi el cuquet pensant en quina sorpresa ens haurà preparat l'Assumpta. Perquè si alguna cosa té el teu blog és el misteri de saber de què anirà el teu proper post!

    4 anys ja són un recorregut respectable en el món dels blogs i crec, sincerament, que ho has fet molt bé i has arribat molt lluny! I això que jo et segueixo des de fa encara no dos anys!

    Txin-txin Assumpta!

    ResponElimina
  25. JORDI BANYERA.- Visca en JORDI el Súper-heroi català de la banyera!! ;-))
    Aquests núvols són reusencs... encara que tenen tonalitats blaugranes hehehe


    JOMATEIXA.- Estava fent el ximplet pel Petit Blog hehehe... he fet un munt de posts allí (és que vaig més ràpid) ;-))
    Moltes gràcies, guapa!!


    RITS.- Claaaaaaaar, portes tantes coses a la bossa, que ja no t'hi cap la càmera!! :-))
    Jo sempre (o gairebé sempre) la porto amb mi... no se sap mai, sempre hi pot haver un "post" esperant-nos hehehe
    Moltíssimes gràcies, preciosa!!


    EL PORQUET.- Imagina que s'enfada i em fa una autopsia, o alguna cosa rara d'aquestes!! :-DD
    I taaaaaaaant que em seguiràs llegint!! Ja saps allò de "mala hierba nunca muere"... costa, costa, desfer-se de mi (tinc una addicció blogaire només superada per en XEXU, que és un cas fora mida: no dorm per bloguejar hehe)
    Moltes gràcies per les teves paraules, de tot cor!! ;-))

    ResponElimina
  26. Moltes felicitats per aquests quatre anys de constància escriptora!!!

    ResponElimina
  27. ABOGADA.- Moltes gràcies, guapa!! :-)))


    TU, JO I L'OTIS.- La de paraules que dec haver posat en aquests quatre anys!! hehehe
    Moltes gràcies!! ;-))

    ResponElimina
  28. El meu primer bloc també és del 2007. Em va costar enganxar-m'hi, però ara en tinc quatre!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!