divendres, 26 de desembre del 2014

Juguem?

Sóc perfectament conscient que aquests dies poca gent apareixerà per la catosfera. Probablement l'afluència no es normalitzarà fins passat Reis... però resulta que abans, buscant "una cosa", m'he trobat amb una "altre cosa" i... tot i que, de fet, ha estat en Josep Lluís qui se n'ha adonat, que té una "vista de linx" (hehe)... Ai, que m'embolico i no entendreu res!

Bé, que hem trobat una cosa... i trobar "el que hem trobat" m'ha fet gràcia perquè no ho sabia però tampoc ha estat una sorpresa perquè, lligant caps amb altres coses que sabia (arran de seguir comentaris de diferents tuitaires al programa Oh, Happy day! de TV3) tot m'ha quadrat.

En definitiva...

He trobat uns vídeos d'una coral catalana, del Cercle Catòlic de Gràcia, en la qual canta un "personatge conegut". Es tracta de que mireu els DOS vídeos que us posaré a veure si trobeu aquesta persona entre els cantaires. Més o menys dues vegades al dia entraré a mirar els comentaris i podré donar una pista, ja sigui sobre el personatge en sí (completament a part del vídeo) o, en relació amb la gravació (per exemple: "entre el minut X:XX i el X:YZ hi ha uns instants en que la part de la coral on és se la veu més d'aprop") o posar un altre vídeo d'una altre cançó on també surti...

Així doncs, la pregunta és:

Quina persona coneguda podem veure cantant en aquests dos vídeos?

Aquí, on tots (dones i homes) van disfressats de monja, potser costarà de trobar... però hi és!! i el vídeo està molt, molt bé i, si sabéssiu a qui busquem, segur que també identificaríeu ràpidament on és :-)


I aquí els tenim amb un súper mega clàssic del rock!, el "Rock around the clock"


Au, a pensar!!

1a. PISTA (26 de desembre a les 0:03): Tot i que no és una persona gaire alta, no està a primera fila.

2a. PISTA (26 de desembre a les 9:30): Al segon vídeo, els components del cor porten un "complement" (una flor elles i uns tirants ells) hi ha qui porta el complement vermell i qui el porta blau i qui el porta blanc. El nostre personatge el porta vermell. Propera pista entre la 1 i les 2 de la tarda.

TROBAREU LA SOLUCIÓ ALS COMENTARIS. FELICITATS A "XEXU i McABEU"

20 comentaris:

  1. Bon Nadal tambè. Avui he dinat amb companyia de la teva mare i germana.Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Siiiiiiiii :-)))
      Una abraçada, maca!! I records a tota la family! ;-))

      Elimina
  2. Les cançons molt divertides però no hi he trobat ningú que hagi reconegut

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei, XAVIER, moltes gràcies per jugar... De moment està molt difícil, ho sé, però aniré posant pistes fins que surti. Aquesta nit mateix, pels volts de les 12, la primera pista :-))

      Elimina
  3. Molt difícil, tot i que he parat els vídeos uns quants pics.
    Ho tornaré a provar ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, LLUNETA, ara està molt difícil, ho reconec... Però les pistes aniran sortint (abans de dues hores i mitja sortirà la primera pista) i tot anirà essent cada vegada més clar :-))

      Elimina
  4. No és difícil, que va... és IMPOSSIBLE! Seguirem jugant. Bon nadal!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe no, no, impossible no és, eh? Ara bé, només amb el que hi ha, és molt, molt difícil :-))

      Bon Nadal, guapíssima!!

      Elimina
  5. Trobareu les pistes en forma d'actualitzacions del post principal

    ResponElimina
  6. Amb l'escassos que van actualment els jocs catosfèrics i només a tu se't pot acudir posar-ne un entre Nadal i Sant Esteve. ;-DD

    Però bé no em queixo que així ja m'he trobat un parell de pistes que m'han ajudat, crec, a descobrir qui és el personatge famós. Al primer vídeo, entre els hàbits i el fum he d'admetre que no he reconegut ningú però al segon vídeo (i repeteixo que amb l'ajuda inestimable de les teves dues pistes) sí que hi he trobat un polític que suposo que és qui busquem. De totes maneres, no sé si dir-ho encara que segur que, pels dies que som, molta gent no ha tingut l'oportunitat ni de començar a jugar. ;-)

    ResponElimina
  7. Doncs jo diré un nom, i no seria gens estrany que fos ell tractant-se de tu. Si és qui penso, no és que no sigui gaire alt, és que se'n foten d'ell directament per ser un pigmeu, però com que segur que jo no sóc més alt que ell, no me'n riuré. És en Tremosa?

    Ei, que sí que estem per aquí durant les festes, eh! El que passa és que no tenim tot el dia...

    ResponElimina
  8. Maleït Mac! Jo no tenia intenció de tenir compassió de ningú, que s'haguessin espavilat, però quan he fet el meu comentari ha aparegut el seu, abans no hi era... grrrr.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi pateixis, ja saps que en aquestes coses tinc un dèficit agut d'esperit competitiu i a la meva edat ja no ho arreglarem això. ;-DDD

      Ja que tu ho has dit, confirmo que hem trobat el mateix personatge i que l'he vist clar per allà al minut 1:47 del segon vídeo. :-))

      Elimina
    2. Jo com que no contava en trobar-lo. Canvio el joc per On està Wally ( Tremosa)? i vaig a mirar si el trobo. Posaria la mà al foc que n'hi així el trobaré.

      Elimina
    3. Diria que l'he trobat. Meitat dreta cap a la segona o tercera fila per baix?

      Elimina
    4. Doncs sí, MIREIA, l'has trobat! :-))))

      Elimina
  9. Ostres, no m'heu deixat ni posar la tercera pista, que deia que té 49 anys... Sou de por!

    Havia d'haver prohibit investigacions paral·leles i centrar-se només en els vídeos i les pistes que anés posant jo perquè, clar, sabent que es tracta del Cor Vivace, es pot anar a la web i buscar fàcilment... ho sabia, però, em vaig arriscar (els meus coneixements informàtics no donen com per "atacar-los la web" i deixar-los desconnectats per tres o quatre dies!!) :-P

    La quarta pista, que deia que políticament coincidim molt, De fet és un dels meus convergents preferits, sobiranista des de fa molt de temps (encara recordo una cançoneta dels primers anys del Polònia que deia "En Tramosa.... no sé què... perquè és sobrianistaaaa, Tremosaaaa, artistaaaa" hehehe

    Després ja tenia una foto de la coral, amb bona llum, tots quietets on ja se'l veia molt fàcilment :-)

    I tenia previst dir-vos que la seva llengua habitual a la feina era l'anglès...

    Però bé... No m'ha durat gaire el joc :-DD

    ENHORABONA A XEXU I McABEU per la seva bona vista ;-))

    ResponElimina
  10. Aquí us deixo el vídeo:

    https://www.youtube.com/watch?v=4sn39pHI_2Y

    Sembla mentida... fa sis anyets... :-DDD

    ResponElimina
  11. no s'hi val arribo miro els dos vídeos i au ja veig que està endevinant......

    ResponElimina
    Respostes
    1. No pateixis i gaudeix de les dues actuacions, que són molt divertides!! :-DDD

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!