dimecres, 22 de juliol del 2009

La cultura fa vacances? El tema de la Biblio-teca.


Per qüestions d’horaris de feina del meu marit, dos dies a la setmana dinem fora de casa. Normalment anem a una cafeteria on, per 8 Euros el menú, menges de meravella. En acabar, fem un petit passeig i ens arribem a la Biblioteca on estem una estona llegint i, després, cap a treballar. Tot queda en una zona molt propera.

La meva decepció va ser majúscula quan, ja fa unes setmanes, arribem a la Biblioteca i ens trobem el nou horari d’estiu, consistent en que al migdia tanquen molt d’hora i que només obren una tarda a la setmana (Una!!)

I jo em pregunto... i això per què?

A l’estiu hi ha gent que pot marxar de viatge o a una segona residència, però hi ha gent que, per les causes que sigui, s’ha de quedar a la ciutat. Una opció per passar la tarda és: o bé anar una estona a la piscina, o anar a la Biblioteca a llegir tranquil•lament (tot gaudint de l’aire condicionat) o ambdues coses en diferents horaris. Doncs no. Apa. A fastiguejar-se.

I que no em diguin que el personal ha de fer vacances, que això ja ho sé. Que en contractin de temporals per l’estiu que, amb els impostos que arribem a pagar, l’Ajuntament ja en té de calers, ja.

Així doncs, com ara no podíem fer Cafeteria + Biblioteca, vaig recordar un comentari de l’Avi Gres que, com sempre, em va fer riure i que deia que es pensava que la Biblioteca era un lloc on hi havia llibres i “teca” (Biblio-Teca) i ho varem posar en pràctica!!!






Aquestes són les fotos de la nostra Biblio-Teca en horari d’estiu:

- Dinaret al Viena.
- Aire condicionat.
- Suau música clàssica de fons.
- Els altres clients a vegades fan menys xivarri que algunes persones de la Bilblioteca “de veritat” (la del “matadero público”) el que permet una relaxada lectura.

Gràcies, Avi Gres, per la idea!! :-)

48 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    "¿LA CULTURA DE VACACIONES? EL TEMA DE LA BIBLIO-TECA"

    A causa del horario de trabajo de mi marido, dos días a la semana comemos fuera de casa. Vamos a una cafetería donde, por 8 Euros el menú, comes de maravilla. Luego, damos un pequeño paseo y llegamos a la Biblioteca donde estamos un rato leyendo y después ya a trabajar. Todo queda en una zona muy cercana.

    Mi decepción fue mayúscula cuando, hace ya unas semanas, llegamos a la Biblioteca y nos encontramos el nuevo horario de verano, consistente en que al mediodía cierran muy temprano y que sólo abren una tarde a la semana (¡Una!)

    Y yo me pregunto... ¿y eso por qué?

    En verano hay gente que puede ir de viaje o a una segunda residencia, pero muchas personas tienen que quedarse en la ciudad por la causa que seas.
    Una opción para pasar la tarde es: o bien ir un rato a la piscina, o ir a la Biblioteca a leer tranquilamente (disfrutando del aire acondicionado) o ambas cosas en diferentes horarios. Pues no. Venga. A fastidiarse.

    Y que no me digan que el personal también tiene derecho a vacaciones, que eso ya lo sé. Que contraten de suplentes para el verano que, con los impuestos que llegamos a pagar, al Ayuntamiento seguro que no le falta dinero.

    Como no podíamos hacer Cafetería + Biblioteca, recordé un comentario que un día hizo el Avi Gres (bloguero) que, como siempre, me hizo reír y que decía que creía que una Biblioteca era un lugar donde había libros y "teca" (Biblio-Teca: “Teca” es un modo popular de denominar a la “comida” en catalán) y lo pusimos en práctica.

    Estas son las fotos de nuestra biblio-teca en horario de verano:

    - Comidita en el Viena (hamburguesería mil veces mejor que los McDonalds y similares)
    - Aire acondicionado
    - Suave música clásica de fondo.
    - Los otros clientes a veces hacen menos jaleo que algunas personas de la Biblioteca "de verdad", lo que permite una relajada lectura.

    ¡Gracias, Avi Gres, por la idea!

    ResponElimina
  2. i mira que si està bé, amb l'aire condicionat a la biblioteca. Això no pot ser!

    ResponElimina
  3. Que si, que si, que si... que tot té solució si no ens posem nerviosos i ho enviem tot a balir.
    No més qut'has de portar el llibre de casa, ai..!!! o em xafis, el tovalló qe estira´re i et carà elllibre daunt la sopa... Oh...!!! Anton.

    ResponElimina
  4. així al final la vas trobar oberta no? com que veig els llibres...
    Sempre passen aquestes coses, i amb la crisi que hi ha, estaria bé donar feina a alguns aturats, segur que la farien amb molt de gust i tots contents oi?
    Tothom em diu que vagi al Viena, només hi he anat una sola vegada en la meva vida. M'ho recomanes?
    Petonets!!!

    ResponElimina
  5. Neeeena! que em fas venir gana, que encara no he sopat!

    Una bona idea, al Viena també hi deu haver airet acondiconat, oi?

    No hi ha com adaptar-se a les circumstàncies.

    ResponElimina
  6. ESTRIP Oi que no pot ser? :-))
    S'està genial a la Biblio a l'estiu... doncs apa, a tancar-la!!
    Gràcies per la solidaritat jeje
    Abraçades!!!


    CONSUELO A més que l'hamburgueseria és bona, bona!! :-))
    Petons!!!


    REBAIXES Jajajaja nooooo que no hi ha sopa!! :-)) Són amanides, entrepans i coses així :-))
    Però, com tu dius, tot té solució. I al Viena s'hi està genial a aquella hora!!... Això sí, vas carregat amb els llibres de casa :-)
    Abraçades!!!


    INSTINTS Nooooo, els llibres són la majoria meus i algun d'alguna Biblioteca de Barcelona que els treu ma germana :-)
    L'únic que era d'aquí era "Mal de llengües" de Tuson i el vaig treure abans de l'horari d'estiu i el va tornar el meu marit un matí :-)
    I tant que et recomano el Viena!! El menjar és molt bo de veritat. Tot és acabat de fer, el pa és pa com cal, entrepans de pa amb tomàquet si vols, amanides de qualitat, patates amb gust de patata... la taronjada és deliciosa :-)
    Petons!!!


    CARME Ja va bé per anar obrint la gana :-))
    Que sopis de gust ;-)
    Sí que hi ha aire condicionat, i tant, i música clàssica de fons... és autèntica qualitat de vida jejeje
    Petons!!!

    ResponElimina
  7. Hola Assumpta!
    Uf! els ajuntaments i els seus horaris...a Barcelona passa el mateix.
    quina gana...a sopar!
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  8. Els cops que he menjat al Viena hi he menjat bé. Si això ho acompanyes amb un bon llibre… mmm… :-)

    No haurien de tancar les biblioteques als migdies i tardes.

    ResponElimina
  9. Ja t'has fet el vip del Viena? És que no surts d'allà, eh? Jo ho trobo una gran pensada. Tot el que inclogui una estona de lectura és una bona pensada. I si a més hi ha menjar pel mig, ni t'explico.

    Però jo desconfiaria de l'Avi, ara que sé que el nano mutila els llibres... si ho llegeix, ho sento, encara estic traumatitzat...

    ResponElimina
  10. Bueno han encontrado una alternativa, aquí en Bs As hay grandes librerias con servicio de cafeteria que te permiten leer diarios, revistas y al menos leer de que tratan los libros, en verano son una buena opción a la hora del almuerzo, besos tìa Elsa.

    ResponElimina
  11. El Mal de llengües del TUson és una lectura magnífica per l'estiu... i més amb aire condicionat i unes bones crisps! :-)

    ResponElimina
  12. Ohh, que bona idea has tingut... segur que es passa una estona fantàstica :)

    Salut!

    ResponElimina
  13. SÍLVIA Si, noia... a Barcelona n'hi ha que tanquen totalment durant tot l'agost, però com n'hi ha moltes doncs sempre pots canviar de barri :-) però aquí!! Ai!!
    Petons!!!


    P-CFACSBC2V Jo hi estic genial :-)) M'agrada a l'estiu, ben fresquet, i a l'hivern, tot calentó... i amb la decoració de Nadal :-)
    I a aquesta hora que hi anem nosaltres no hi ha massa gent perquè a un quart de quatre la gent ja ha dinat :-) Llavors llegim de dos quarts de quatre a tres quarts de cinc... oh!! i a les quatre Josep Lluís agafa uns cafetons i et regalen unes pastetes jiji
    Abraçades!!!


    XEXU Hauré de preguntar si existeix!! :-))
    És que reuneix moltes condicions: el menjar és molt bo, s'hi està genial i no és car (bé, si tens en compte que no menges plats normals sí que és car, més que un McDonalds) vull dir que el que pagues en total no és molt :-))
    Has provat el Cevapcice? :-) Deliciós!!
    Jajajaja això del llibre!! Em feu riure ;-)
    Jo també estaria escandalitzada si hagués dit "el capitol IV és massa llarg, li arranco unes pàgines", però el text està sencer :-) Només ha canviat el "format" :-))
    En Josep Lluís també és així "integrista" si li porto un llibre a la bossa i es doblega mínimament una punteta em mira tot dient "s'ha doblegat" i jo em poso a mirar la bossa i li dic "no pateixis que no s'ha caigut cap lletra" i llavors es posa a riure i ja no pateix tant pel petit incident :-))
    Abraçades!!!


    TÍA ELSA Las librerías con servicio de cafetería son una magnífica idea!! En Barcelona conozco una. Pero, ¿te permiten leer libros de allí sin comprarlos? ¡Caramba! ¡Eso sí que está bien! :-)
    Besos!!!


    VPAMIES El Mal de llengües ja està llegit i tot :-)) En vaig fer referència al post sobre Carles Riba.
    Per cert, que el vaig descobrir al teu blog! :-))
    Abraçades!!!


    TONI És curiós com amb una cosa tan senzilla com és una taula en un local fresquet, musiqueta de fons, un talladet i un llibre et pots sentir tan bé :-))
    Per cert, benvingut al blog! :-)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  14. És que l'hi he vist el punt de llibre i em pensava que no l'havies acabat. :-)

    ResponElimina
  15. Caram Assumpta, veig que us les empesqueu totes, eh? :-)

    Tinc un petit problema, l'avi fa uns dies que no apareix pel PiT com hauràs pogut comprovar per la alta qualitat dels darrers posts... Però de seguida que el vegi el faré venir.

    ResponElimina
  16. Oooooh! Quina gaaanaaa m'has fet venir bonica! I quina bona idea aquesta d'anar a halar si et tanquen la biblioteca, eh? És que són uns malandandos...
    Atentament:
    Avi Gres, des d'un lloc que no puc dir, perquè quissaponés l'avi Gres? Hi hi hi...
    Un petó a la galta esquerra!
    :)

    ResponElimina
  17. VPAMIES És que la foto ja té uns dies jajajaja
    Cada foto és d'un dia diferent :-))
    Per cert, que t'he dit una mentida sense voler :-) El post en el que el vaig mencionar va ser el de la llengua catalana, del 7 de juliol, que parlava de la comparexença al plè del Parlament d'en Joan Solà :-)
    Abraçades!!!


    ELS DEL PiT Sergi!!! No li hauràs fet res per haver fet les fotos dels ordinadors a casa teva i posar-les al blog, veritat? Oi que no?
    Aviiiiiiii
    Abraçades x 2 !!! (avi, també per vostè, encara que no hi sigui...)


    AVI GRES Aviiii!! Veu que bones que són les seves idees? :-))
    Això de la Biblio-Teca a mi em va quedar gravat i està molt bé :-))
    Ah!! S'amaga del Sergi? Pel tema de les fotos?
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  18. Però... això què és?!?
    Disculpa'm un moment Assumpta, haig de resoldre algunes coses per aquí...

    Avi: Ja està bé de jugar a On és Wally, eeeh? Faci el favor de tornar cap a Quissapon immediatament, que el trobo a faltar!

    ResponElimina
  19. SERGI PiT Ooooh!! què bonic, estàs reconeixent que trobes a faltar l'avi :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  20. On és l'avi Gres? Hi hi...
    Busca, busca, que qui busca troba i si no, fes un nus a la punta d'un mocador i resa, hi hi hi...
    Gràcies Assumpta per recordar-te de mi, eh?
    Apadeeeeeu!
    :)

    ResponElimina
  21. Sí, bonic de debò... Però no estaries tan contenta si sabessis que aquest home s'ha endut els meus calçotets de la sort del Barça, eh?
    :-(
    Aviiiii!!!

    ResponElimina
  22. SERGI i AVI Avi, clar que em recordo de vosté, si l'estimo molt!! però, home, s'ha endut els calçotets de la sort del noi? Pensi que aviat començarà la pretemporada...
    Per què no vol tornar? En Joel i l'Ariadna l'enyoren...

    ResponElimina
  23. molt bona idea sí!

    Saps? Fa un parell d'anys vam anar amb uns amics de cap de setmana pel Priorat. Diumenge plovia a bots i barrals. Vam visitar Scala Dei acabant ben xops, i vam anar a parar a dinar al VIena de Reus. On s'estava tranquilet. I com era tardor, vam gaudir de la calefacció que ens va assecar de la pluja.
    Conclusió : El Viena serveix per tot.

    Ric perquè un de la feina és superfan del Viena. Clar que com sempre estem voltant, poc i pot anar

    ResponElimina
  24. si treballesis a una biblio d'aquestes tambe ho veuries be,si els principals clients son els escolars i al estiu son de colonies o amb els avis ves a saber on...

    ResponElimina
  25. aixo esta be....a grandes males, grandes remedios!!
    jajajajja
    bon dia bonica!

    ResponElimina
  26. Bon dia!
    Els que no fem vacances a l'agost ens trobem molt sovint amb això que dius. Tot tancat i barrat com si el món s'atures durant aquests mesos.
    Sort que us ho heu pogut arreglar, vigila però de no tacar els llibres amb l'oli de les patates fregides ;-D

    (Paraula de verificació PANICt, home, fan por les ciutats a l'agost però potser no tant...)

    ResponElimina
  27. Ai festa! com ens cuidem è?! ben fet!!!!

    ;*)

    ResponElimina
  28. KHALINA Aquí a Reus el Viena (el de la Plaça Prim, vull dir, que és molt gran, un edifici preciós de dos plantes) és centre per a tot :-))
    S'hi troben els jovenets, els jubilats, famílies, gent sola que ha de dinar amb presses... S'hi podrien fer un munt d'històries...
    M'alegro que us hi sentíssiu bé! :-)
    Petons!!!


    DDRIVER És que jo no dic que els deixin sense vacances, pobre gent :-) Però sí que contractin personal substitut i que pugui restar oberta.
    Als que no podem fer vacances, a sobre, ens ho compliquen tot...
    Abraçades!!!


    SARGANTANA La diferència està en que la Biblio és gratis i al Viena has de consumir, és clar... Però s'hi està moooooolt bé :-))
    Què passis també un gran dia, guapa!!
    Petons!!!


    McABEU Jajaja no, mentre mengem, no llegim :-))
    Els llibres els vaig posar així per les fotos, però després els retiro. Mengem, i després ataquem els llibres... al cap d'una estona fem un cafetó... i seguim llegint :-))
    Que a l'agost tanquin moltes botigues, doncs bé, són particulars, que facin el que vulguin, però la Biblioteca és un servei públic... Quina gent!! ufff
    Abraçades!!!


    ELUR Jajaja alguna solució hi haviem de posar ;-)
    Perquè mira que n'arriba a ser d'enganxifosa la calor a Reus... i què bé que s'està al Viena :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  29. He vist molt llibre d'en Grisham!! jejeje

    Tens raó amb el que dius, a mi em passa igual a Barcelona, que la biblioteca on vaig tanca dues setmanes!

    ResponElimina
  30. Solució: si no es pot anar a la Biblioteca, hem de fer una d'ambulant... i carregar els llibres allà on anem...
    Salut!!!

    ResponElimina
  31. Si es que ya lo dicen: "a grandes males, grandes remedios". En mi pueblo pasa igual, todo el verano la Biblio cerrada, cuando era estudiante me daba una rabia...grrr...
    Por cierto, creo que tengo todos los libros de J. Grisham, siempre me ha gustado.
    Y si has leido "La catedral del mar", léete el siguiente de su autor, Ildefonso Falcones, lo estoy leyendo ahora y no lo puedo soltar.
    Abrazos, Assum!

    ResponElimina
  32. Cal fer pel que trobem. Bona idea.

    Em quedo amb la lectura!
    Les patates fregides i l'entrepà...

    ResponElimina
  33. jajajaja som unes viciades del Viena.

    Jo m'he menjat avui un de salsitxa del país amb el meu superpasensegluten, i estava boníssim! A més, al Viena de Pelai ens han tractat molt bé! Dóna goig anar a menjar a qualsevol Viena que no he de pegar el rotllo del que me passa.

    Jo això de l'horari ja t'ho vaig comentar, ja que a Tarragona també ho fan i me fa molta ràbia. No entenc perquè no poden obrir, a més ara amb lo munt de gent que hi ha a l'atur podrien contractar a gent ni que fos unes hores. Per cert, que si algú amb poder per contractar a una biblioteca llegeix això, jo m'ofereixo voluntària!

    Però bueno per sort és poc temps i després ja tornaran a obrir tot el dia. A vore si vinc pues un dijous a vore la vostra super-biblioteca-matadero :)
    I això que dius sempre que la gent parla a la biblioteca, just avui al Viena que jo he anat també havia més silenci que l'altre dia a la biblioteca. Molt trist que hagi gent que no sàpigue que a les biblioteques s'ha d'estar en silenci. I lo més greu és la gent que treballa allí que alguns no ho saben.

    I bueno ja callo, que això de respirar contaminació de Barcelona m'ha donat per xerrar i xerrar :)

    ResponElimina
  34. Mmmm els entrepans del Viena que bons! Eren un país i un Vals els entrepans? Saps d'on són originaris els Viena? De Sabadell :) Les pizzeries estan molt bé també (no és que vulgui fer publicitat, però vivint amb un sabadellenc haig d'elogiar aquesta cadena de restaurants...)
    És una llàstima això de la biblioteca, però suposo que no es volen gastar més diners en personal mentres el que tenen habitualment fa vacances.

    ResponElimina
  35. Assumpta, et pots oferir tu per a atendre unes hores la biblioteca. Solucionaries el problema i de pas et treuries un calerons hihihihi... :)

    ResponElimina
  36. JORDI Veus llibres de Grisham? La culpa és teva!! jejeje
    Causa Justa ja està llegit i El rey de los pleitos tot just l'acabo de començar ;-)
    Tu que tens el feisbuc aquell, ja podries fer un grup "perquè les biblioteques no canviïn els seus horaris a l'estiu" jejeje
    Abraçades!!!


    EVA Sí!! :-)) Darrerament la meva bossa és una petita "Biblioteca ambulant". M'ha agradat l'expressió :-))
    Petons!!!


    MARILUZ Qué barbaridades hacen! En lugar de dar a la gente opciones económicas y culturales de ocio, cierran las bibliotecas por vacaciones!!
    Te gusta Grisham? :-))
    Mi hermana llevaba tiempo recomendándolo y hace unas semanas me lo recomendó un amigo y ya, entre los dos me convencieron :-)
    Sí he leído la Catedral del Mar... ¡Vale! Trataré de conseguir el otro!! :-))
    Besos!!!


    -ASSUMPTA- A l'hora que hi anem hi ha molts llocs buits... penso que si fos "hora punta" igual ens farien fora jejeje
    Coneixes els Viena? Els entrepans són boníssims i les patates també :-))
    La lectura ja depén del que cadascú agafi de casa jejeje
    Petons!!!


    BAJOQUETA La salchicha del país és una de les preferides de Josep Lluís!! :-)
    Què bé que ja comencis a menjar fora de casa sense patir i amb confiança! :-))
    Es veu que això dels horaris és comú a tot arreu. A Barcelona n'hi ha una molt a prop de casa la meva germana que tanca tot el mes d'agost... tot el mes!!
    Va!! ves a demanar feina, córre!! T'imagino perfectament de bibliotecària, tu que ets ben organitzada i que t'estimes tant els llibres!!
    Quan vulguis t'ensenyo el matadero! jajaja
    Petons!!!


    ANA Siiiiii!! jajaja Ets experta!! :-))
    El primer de tots és un "Cevapcice" partit per la meitat, perquè és tan gran que s'acaba trencant igualment, així que jo ja el faig en dos directament... i després hi ha un "Pais" i un "Vals"... ostres, m'has deixat parada!! :-))
    Felicita al teu sabadellenc per la genial idea dels seus conciutadans ;-))
    En quant a les Biblios, seria necessari un canvi de mentalitat...
    Petons!!!


    ANGLE Ens ho partirem amb la Bajoqueta, ella que li agrada matinar que faci pel matí i jo per la tarda jeje... allí fresquetes, llegint i guanyant uns calerons per poder fer vacances... al setembre jeje
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  37. m'alegra saber que als viena de reus no es fa tan de soroll. m'imagino al viena de pelai,..... i no m'hi veig gaudint d'una lectura!

    ResponElimina
  38. Quin remei això de la biblio-teca... és que això dels horaris d'estiu de les biblioteques mai ho acabaré d'entendre...

    ResponElimina
  39. Hubo una época que leía mucho a John Grisham en los noventa.¡Qué gustazo con esos momentos de comida y libros con tu marido,eso es vida!Besos

    ResponElimina
  40. RITS Jejeje m'ha fet gràcia el teu comentari ;-)
    No he estat mai a aquest Viena de Pelai ara que, per la zona, ja imagino que deu estar sempre de gom a gom :-)
    Aquest de Reus és molt, molt cèntric i també hi ha hores en que em resulta impossible imaginar la possibilitat de llegir. Però just de 15:30 a 17:00, més o menys, la gent ja ha dinat i encara no hi van a berenar i, com és molt gran i té dos pisos, a dalt s'hi està genial!! :-))
    Petons!!!


    MA-POC És que tens raó, no s'enten... és un servei, un lloc de cultura, de calma... i a l'estiu un no té dret a poder gaudir d'un lloc així? No és un negoci privat, és quelcom que es sosté amb els impostos de tots, i no tots marxem de vacances...
    Menys mal que tinc la Biblio-Teca :-))
    Abraçades!!!


    TERE Mi hermana ha leído un montón de Grisham ;-)
    Si me hubieses visto ayer!! jajaja me llevé el material para hacer punto de cruz!! :-))
    Ayer Josep Lluís leía y yo bordando... precisamente un pequeño punto de libro para regalar!!
    Algún día me diran algo... ay!! :-))
    Besos!!!

    ResponElimina
  41. La reducció d'horari perquè hi ha menys gent a l'estiu... la qual cosa fa que ho pateixin tots els que no fan vacances... A mi em passa el mateix amb l'horari «d'estiu» de les caixes: deixen d'obrir l'única tarda a la setmana, i a partir del maig!! argh!

    Per a aquests casos és quan has de recuperar tots aquells llibres que vas comprant i que no comences mai... o almenys això és el que hauria de fer jo, que en tinc un bon grapat, per llegir! hehehe

    El Viena de pl. Prim és tranquil????

    ResponElimina
  42. NÚR Sí... són uns desconsiderats en tots els sentits :-)
    Tens raó, es pot anar llegint el munt de "pendents" que sempre tens jeje... però: i l'aire condicionat? Perquè jo a casa m'asfixio i no tinc calers per posar-me aire condicionat a casa. De fet, si els tingués, el que faria seria gastar-me'ls en unes bones vacances, en un viatge a un pais ben fresquet... És el fet de sortir, anar a la Biblio, seure allí envoltat de prestatgeries plenes de llibres (si jo moltes vegades el llibre també me'l porto de casa!! el que m'agrada és "ser allí" jaja)
    Sí, ja sé que ningú em creu :-((, però és cert això del Viena.
    Ja sé que el de la Plaça Prim a algunes hores està plè, absolutament plè, amb criatures corrent amunt i avall, jugant amb globus i cridant, amb pares que passen de tot i els hi deixen fer el que volen encara que empipin a la taula del costat :-) Però ho dic de veritat, a l'hora que jo hi vaig s'està molt tranquil. A dalt el 85% de les taules són buides i la gent que hi ha són adults seriosos que parlen amb calma de les seves coses, hi ha música clàssica de fons (El concert per a flauta i arpa de Mozar sempre sona cap als volts de dos quarts de cinc), també Chopin, Bethoveen...
    Creieu-meeeee!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  43. En realitat et dono tot el suport quan dius això de fer un horari diferent pq és estiu i més quan es tracta d'un servei públic...

    De totes maneres felicitats per la teva iniciativa! jeje, tan la biblio com la teca fan bona pinta!

    Bon cap de setmana!
    Utnoa

    ResponElimina
  44. SANSET i UTNOA Jejeje m'ha fet gràcia això de que, tant la Biblio com la Teca fan bona pinta! :-))
    Bon cap de setmana, guapa!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  45. Fins avui no he mirat la teva resposta Assumpta! Si és que vaig de desfassada amb els blogs... :P
    Saps com li diuen al Cevapice al Viena original de Sabadell? Zipi-Zape :)
    Ai que bons que són els entrepans!

    ResponElimina
  46. Que m'ho havia perdut aquest post! Com es aixo que la biblioteca tanca a la tarda! Quin desastre!! Sort que encara tenim el Viena per a cafe, lectura, dinar i brodat!!!

    ResponElimina
  47. ANA Siiii!!! havia llegit a algun lloc això de Zipi Zape jeje... el cert és que està boníssim, eh? :-))
    Petons!!!


    VERO Ja veus!! Una biblioteca pública tancant per les tardes!! snifff
    Menys mal que el Viena val per tot jeje és un lloc "multiusos" ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!