dimecres, 24 de novembre del 2010

La resposta a la Foto Misteriosa (XI)

Benvolguts i benvolgudes companys blogaires:

Ha arribat el moment de desvetllar el misteri que amagava la imatge del mes de novembre... Aquest mes era difícil (altres mesos us queixeu sense motiu hehe) i és que les coses estan ja arribant al final i encara no està tot ben clar. Només queda el mes de desembre i el joc haurà arribat a la seva fi... i, el cert és que em fa una mica de llàstima, tanta que havia pensat continuar però començant de zero, però encara no ho tinc clar. M’ho passo molt bé amb aquest senzill joc!! Sembla una tonteria però els vostres comentaris em fan riure... entreu, dieu una cosa, potser ho canvieu, no ho veieu clar, altres ho trobeu a la primera... comenteu respostes anteriors, aventureu opcions arriscades, protesteu, demaneu ajudes... en fi, que la gràcia del post és totalment DINS la part dels comentaris.

Aquest mes les coses han anat partides en quatre grups bàsics: platja, gambes-escamarlans-llagostins, motllos de cuina i maquineta de fer punta. No faré les típiques llistes dient totes les opcions perquè ja fa més de tres hores que he tancat els comentaris i us faria esperar massa...

He de dir que hi ha una persona entre nosaltres que té un poder visual especial... és la MIREIA, on posa l’ull posa l’encert... és impressionant. Arriba, s’ho mira, diu el que veu i... apa, feina feta... Després, altres, a partir de la seva resposta arriben a millorar-la, però el cert és que, la primera que veu LA MAQUINETA DE FER PUNTA és la MIREIA... el que hi ha al damunt no és la punta del llapis sinó “les restes” (que no sé com es diu) de fusta que va sortint quan fas la punta. Aquí teniu la foto original:



Aquell dia, el passat 28 de setembre (era al Viena, clar) feia servir un llapis per marcar unes coses en un llibre, se'm va trencar la mina (evidentment, porto el meu estoig amb la maquineta, la goma, algun retolador, bolis...) i vaig pensar que d'allí podria sortir una bona imatge pel joc... El fons blanc era un tovalló, com es veu clarament en aquesta altre:




He donat com a encertants tots aquells que heu parlat de maquineta, llapis, punta, etc. O sigui que aquest mes de novembre s'emporten un puntet (per ordre cronològic d'intervenció):

MIREIA
SM
JORDI BANYERA
McABEU
PANDORA
XEXU
SÀNSET
ASSUR

Menció especial mereix el trapella d’en PUIGMALET que diu que ho troba molt fàcil i que està clar que és un “Motlle de silicona amb sorra i una mica de punta de llapis” :-)
És clar que fa una barreja de totes les opcions, però com el pobre no té ni un punt a la classificació tot i haver jugat moltes vegades, he decidit que també li donaré (sempre m’han fet gràcia els nens que tenen sortides així) perquè, al cap i a la fi, menciona la “punta de llapis”... tot i avisant que el mes que ve, NO acceptaré macedònies d’aquest tipus. Això ha estat una excepció per la seva originalitat.

Així doncs, la classificació queda així:

CLASSIFICACIÓ:

ONZE ENCERTS: - - - -

DEU ENCERTS: - - - -

NOU ENCERTS: - - - -

VUIT ENCERTS: Mireia

SET ENCERTS: McAbeu

SIS ENCERTS: SM i XeXu

CINC ENCERTS: - - - -

QUATRE ENCERTS: Eli, Garbi 24 i Utnoa

TRES ENCERTS: Carme Rosanas, Estrip, Jordi Casanovas "Cròniques", Kudifamily, Lluïsa, Rits

DOS ENCERTS: Albert B. i R., Albert d’el Racó Blaugrana, Anna Tarambana, Elur, Maria de Tu, Jo i l'Otis, Jordi Casanovas "Banyera", Maria Escalas, Òscar i Sànset.

UN ENCERT: Assumpta Pijuan, Assur, Blakwolf, Consuelo, Elvira FR, Instints, Jesús M. Tibau, Jordi (marit de Maria Escalas), Jordi (blog "De tot"), Kika, Kweilan, Lolita Lagarto, Mercè, Montse de Lletres i fotos, Núr, Olguen Dalmasas, Pandora, P-cfacsbc2v, Puigmalet, Ramon i Zel


Així doncs resulta que, a falta d’una jornada, la cosa està molt, molt emocionant... està clar qui ocuparà les primeres posicions però... i l’ordre? No us perdeu el joc del mes de desembre!! I moltíssimes gràcies per jugar!!

26 comentaris:

  1. MIREIA.- Et felicito!. Tens un ull impressionant! ;-))
    I, a més, fas una cosa molt bona que és dir el que tu veus sense haver llegit les respostes anteriors, perquè això de "mirar" et pot ajudar o et pot despistar :-))
    Volia que aquest mes fos difícil, però quan vaig veure l'efecte que feia posada vaig pensar que potser m'havia passat... però res, noia, ets una crack ;-)

    ResponElimina
  2. No s'hi val, el XeXu em copia! Així no desempatarem mai!

    ResponElimina
  3. SM.- Això té fàcil solució hehehe... deixa que entri ell primer ;-))
    Hehehe em feu riure!!

    ResponElimina
  4. Salvador, penso criticar molt el teu llibre a veure si et deprimeixes i no encertes la següent. Jo copiaré la resposta de la Mireia i passaré davant. Bé, et deixo triar, o ho fem així, o et trenco les cames, ja diràs.

    Assumptaaaaa, ara que me'n vaig amb el grup de destacats vols tornar a començar?? Nooooo, que ara anem bé dona, no tinc massa gent per sobre i això em facilita la feina de trencar ossos.

    ResponElimina
  5. Ooooohhhh!!!
    Mira que tenim imaginació, eh?!

    Et deus fer uns tips de riure quan llegeixes les respostes...

    ResponElimina
  6. Què bé, la meva primera intervenció i un punt!!!! estic contenta i mira que jo he encertat fins i tot la marca del llapis...per això no em dones un punt extra ;-)? je, je.

    ResponElimina
  7. jajajja que bo!! mai a la vida hagués encertat!!

    jo que em pensava que t'havies posat les botes amb una bona paella.....

    ResponElimina
  8. Sens dubte tot el mèrit és de la MIREIA que es mereixeria almenys un parell de punts.
    Jo encara estic mirant aquesta sorra tan metàl·lica o aquest metall tan sorrenc que no m'acabava de quadrar. :-DD

    ResponElimina
  9. Noia no sé com ho faig però no en sé veure ni una ( bé una sí que tinc un encert solitari)

    ResponElimina
  10. Vaig de bòlid i porto un parell de dies molt poc blocàire. Em vaig perdre el joc... però ja he vist que no ho hauria endevinat ni volent-ho. Per variar.

    ResponElimina
  11. No em desanimo. Era el meu primer intent... i de fet, no he aconseguit dir res!

    ResponElimina
  12. Admiro realment la gent que és capaç d'encertar-ho. Quina vista! És impressionant!
    Fes durar el concurs l'any vinent! està molt bé!

    ResponElimina
  13. jajaj NOOOOOOO No puedo creer !!UN SACAPUNTA...muy lejos estuve.
    Me encantó este nuevo desafío.Está bueno trabajar la mente con estas cosas.
    Un beso .

    ResponElimina
  14. XEXU.- Home! precisament perquè ara ja el "pom de dalt" està perfectament definit, ara és el millor moment de deixar-ho ;-))
    Si sempre vaig dir que seria un any!! I no sé si seguir o no... Vull dir que ara en tinc ganes, però... i si...? bé, més val no pensar coses tristes.
    Pensa que si gener començo des de zero, llavors ja no tindries la MIREIA i en MAC per davant ;-))


    TU, JO I L'OTIS.- La veritat és que sí que ric molt! Aquesta vegada entre les gambes, els llagostins i els escamarlans m'ho he passat pipa!! Ah! i el motllo de pastissos era genial, perquè n'hi ha d'aquest color! :-))


    PANDORA.- Sí!! :-)) Et felicito per aquesta entrada per la porta gran! hehehe
    (Uissss... El llapis al qual feia la punta era un Koh-I-Noor... tot i que al duia també dos Staedlers, si t'hi fixes veuràs que n'hi ha un que és de color llis, doncs aquest hehe) ;-))


    _MEIA_.- Hahahaha el teu comentari de la paella va ser boníssim!! Em vas fer venir gana i tot!! :-)


    McABEU.- L'ull de la MIREIA és impressionant, jo també estic parada... entra, ho mira i ho diu... i l'encerta!! ;-))
    Ara bé, amb un punt ja n'hi ha prou, home, que sinó ja s'acaba el joc!! :-))
    Pensa que la foto és molt ampliada i que hi havia trossets molt petits de fusta per damunt del metall... pot ser que això fes aquest "efecte-sorra".


    MORTADEL•LA.- Que sàpigues que ara, quan ho he llegit, he anat a mirar (t'he hagut de buscar per Google perquè el teu perfil de Blogger no porta al teu blog hehe) i he vist una nena preciosa... que no fa cap por!! :-))


    ELFREELANG.- D’acord, tens pocs encerts, però algunes de les respostes més divertides i imaginatives de la història d’aquest joc són teves!! ;-))


    FERRAN.- Oooooh!! Crec que ha estat el primer que t’has perdut!! Fins ara sempre entraves a dir alguna coseta... ni que fos “ostres que difícil, ho veig impossible” o així... Al desembre et vull aquí fitxant! :-))


    Mr.MISSIS.- Probablement el gener tornaré a començar!! No et desanimis, segur que ho faràs molt bé!! ;-))


    ALBERT B. i R..- Tens raó, és admirable com ho resol la MIREIA... i si no té més punts és perquè algun mes no ha jugat perquè se li ha passat el dia, que sinó! ;-))
    Ei, moltes gràcies!! A veure si m’hi animo i busco imatges per l’any que ve! ;-)


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Sos bueníssima!! Me encantaria que cada mes llegaras a tiempo para poder jugar, porque sé que tu lo vives como una niña!! Igual lo sigo el año que viene, así que... Aquí te espero!! ;-))

    ResponElimina
  15. Un punt i una menció especial! Ja sabia jo que entraria al rànquing per la porta de la glòria... (però malgrat les dolces paraules no m'has inclòs a la classificació; vaig a la Junta Central a impugnar-ho tot).

    ResponElimina
  16. Així tens el personal ben entretingut!! Ben fet!!
    Salut!

    ResponElimina
  17. Mira que ahir vaig entrar i em vaig negar a donar suport a la maquineta! Preferia el motlle de silicona i la gamba! :(

    És increïble el do de la Mireia!

    Però Assumpta! No sabia que això s'acaba el mes que ve!!! Hi ha guanyador? hi ha premi? com va? hi ha algun post que ho explica i jo m'he perdut?

    Un petóoo

    Utnoa

    ResponElimina
  18. PUIGMALET.- Amb aquesta carona d'angelet que tens i aquest mal geni!!
    Homeeee, que ha estat un petit oblit de res hehehe... que m'han trucat els de la Junta General i ja em volien obrir un expedient sancionador i tot... els he dit que ja està arreglat i m'han deixat tranquil·la :-))


    CONSUELO.- I jo, i jo també ben entretinguda hehe ;-))


    UTNOA.- Hehehehe cada vegada que llegia això de la gamba em feia molta gràcia perquè, a cada cosa que dieu, jo "la puc veure" també, clar :-))
    Doncs no t'has perdut cap post, no... ho vaig començar el gener i em va fer gràcia... no sabia si continuar o no, perquè no volia fer-ho massa sovint -que en McAbeu em podia demandar hehe- i, finalment, vaig pensar que un cop al mes podia ser distret i que, ja que hi feia una classificació (això va ser suggerència d'en XeXu), doncs havia de tenir un final, amb un guanyador... així que vaig pensar un any... tot això ho he anat dient "sobre la marxa" :-)
    No hi ha cap premi "real" perquè no em semblaria bé oferir-ne un ara, que ja s'acaba, quan al principi ni m'havia passat pel cap... però he pensat que si ho faig de nou l'any que ve (que encara no ho tinc clar) posaria unes normes (fins i tot per a mi mateixa, que a vegades no sé quines respostes acceptar o no) i al final podria donar un petit premi... no sé, havia pensat en alguna cosa feta per mi... una bufanda, un drap de cuina brodat... no sé... però són coses que em passen pel cap i que s'han de pensar bé :-))

    ResponElimina
  19. Siiii!! oe, oe oe oeeeee... La Banyera puja com l'escuma!! Això és un bon pressagi pel clàssic!!

    ResponElimina
  20. Vaya! M'ho he perdut! Snif... Snif...
    Queeeeee??????? Vols tornar acomençaaaaaaaaaaar? Em el que em va costar fer el primer punt...

    ResponElimina
  21. Bueno yo soy un desastre,no tengo ojo clínico jaja! pero es verdad que es un juego divertido, anda siguelo haciendo no hay razón para dejarlo. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  22. ooohhh! aquest cop m'he perdut el joc. Arribo tard!

    ResponElimina
  23. Jolin ... aquesta desconnexió del món blocaire em portarà, de cap, a la jugar la promoció de descens.

    ResponElimina
  24. Em sap greu no haver-hi participat. No crec que l'hagués encertat.

    Ho tinc complicat per guanyar, per no dir impossible si només queda una jornada, però m'ho he passat molt bé intentant endevinar moltes de les fotografies que has penjat.
    Adéu!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!