dijous, 1 de setembre del 2011

Adéu, agost!


Adéu, horrible mes d’agost!! Benvingut setembre!!

Jo vaig néixer el mes de desembre, concretament el mateix dia que l’Alexis Sánchez però uns quants anyets abans. La primera vegada que vaig sortir al carrer segur que feia fred i la meva mare em deuria portar molt abrigadeta... I la sensació que jo deuria tenir, amb l’ambient hivernal i ben embolicada en les meves mantetes, deuria ser tan bonica, que no en vull cap altre.

Però t’he vençut, mes d’agost cruel i dolent... Tu ja has marxat i jo encara hi sóc ;-)




Fotos: Reus, 20 i 21 de setembre de 2009

23 comentaris:

  1. Ei, ei, ei... que encara queden uns dies d'estiu. No li demaneu al pobre setembre allò que no por donar, eh?

    Setembre és un mes fantàstic!

    ResponElimina
  2. Hola Assumpta!!
    Acás tenemos unos días medios raros.
    A la mañana 4 a 5 grados por la tarde 17 a 18 y ala noche vuelve a bajar.
    Se aproxima la primavera.Los meses volaron.Parece ayer que estaba desarmando el árbol de navidad.

    ResponElimina
  3. Benvingut setembre, clar que sí. Però és pel costum que tinc de donar la benvinguda a tots els mesos. Tots ells tenen les seves coses bones i dolentes, està clar.

    Ara ja fa uns dies però que la calor ha anat de baixa... però la xafogor... buf!

    ResponElimina
  4. Generalment solem guanyar, però això no vol dir que la batalla no sigui dura. Ha fet molta calor les darreres setmanes, però siguem justos, no ens podem queixar de l'estiu que hem tingut, curtet curtet. Esperem que ara no es perllongui fins l'octubre...

    Paraula de verificació: mancha

    ResponElimina
  5. Per a mi el setembre es el dilluns de l'any, a més a València segueix fent molta calor.

    ResponElimina
  6. Acomiadem l'agost i li donem uns dies, no gaires ;-D, perquè s'emporti la xafogor... les dates contractuals s'han de complir!! :-))

    ResponElimina
  7. Mira, si al setembre fos un mes de vacances em cauria millor.

    M'agrada perquè s'acaba la calor però tornar a començar fa una mandraaaaa...

    ResponElimina
  8. "el setembre es el dilluns de l'any"
    Genial, Jpmerch!!!
    I que conste que a l'amiga Assumpta li agrada el setembre perquè no ha de tornar a l'institut :P :)

    I encara trobem companys i companyes que diuen "ai! ja tenia ganes de tornar, se'm fan massa llargues les vacances!" Brrrrrrr!
    Un amic meu, filòsof, mentre miràvem la mediterrània des de la balconada de sa casa a Canet d'En Berenguer, a mitjan d'agost, allà a les cinc de la vesprada, amb una "Coronitas" gelada a la mà va dir... "No comprenc els que diuen que els agrada treballar"... I els circumstants assentírem amb el cap tot dient: "Cert..."
    En fi! Benvinguda siga la tardor. Ja estem més a prop de les vacances de Nadal!
    :)

    ResponElimina
  9. Assumpta, jo vaig néixer 5 dies abans :D
    D'un altre any, clar, no coincideixo ni amb tu ni amb l'Alexis.

    La calor... m'està ofegant. El síndrome postvacacional també.

    ResponElimina
  10. Hahaha! Ets una rancuniosa, pobret agost, mira com l'has deixat, tan "tatxat" i tan vermell!!

    Què va, dóna, si t'entenc perfectament, ja ho saps. Si, agost fora i setembre, bé, encara bé calurós però cada dia en falta un de menys per dir-li a la xafogor bye bye, baby!

    ResponElimina
  11. Ja li diré al Guardiola que et fitxi com a extrem esquerra ....alguna cosa deu tenir haver nascut el mateix dia no? jijiji adéu agost i quedat a gust! o sigui vas néixer un 19 de desembre?

    ResponElimina
  12. Aquí a Barcelona hi ha molts carrers que ja estan ben plens de fulles seques, sembla ben bé ple octubre! I quan camines i les trepitges fan cric-crac...Hola setembre!!!! Sigues ben bufó i porte'ns experiències noves!

    Un petonet!

    pd: m'he estat uns dies sense poder mirar blogs i tenia un monooooo. Quina alegria tornar-vos a llegir! ;)

    ResponElimina
  13. exactament què de dolent l'agost?

    ResponElimina
  14. adèu, agost, adèu!!! no el trobo gens a faltar, encara que no s'ha emportat la xafogor!!!!

    ResponElimina
  15. Assumpta, ja en tenia ganes. Ara vindrà el pont de la Puríssima, el de La Cons........, perdò, hi estic renyit, Nadal i Sant Esteva!

    ResponElimina
  16. Durant l'agost ha fet calor, però del global de l'estiu no te'n pots queixar. Al mes de juliol va ploure i les temperatures van ser relativament baixes, almenys a Barcelona.
    Espero recordar-me de felicitar-te pel teu aniversari.

    T'he respost al bloc.
    Adéu!

    ResponElimina
  17. Per fi! Adéu a l'agost! Feia massa calor per a mi! Benvingut setembre i espero que portis molt de fred!

    ResponElimina
  18. CARME.- Ui, jo per demanar que no quedi hehehe... Al setembre no li demanaré pas que faci fred, però si que acabi d'una vegada amb la terrible i angoixant xafogor ;-))


    MARISA, el rincón de mi niñez.- Nosotros vamos hacia el otoño y vosotros hacia la primavera :-) El mes de julio se portó bien, pero agosto ha sido terrible de calor... ¡A disfrutar de los días de fresquito que aún os quedan! ;-)


    PORQUET.- Això de donar la benvinguda a tots els mesos està molt bé, una forma de rebre’ls amb optimisme... Clar que, a tu no m’estranya que t’agradi el setembre, si marxes de vacances!! :-D


    XEXU.- Sí, la batalla és molt dura... ell té armes molt perilloses, que treuen l’energia als rivals, que els deixen baldats, sense forces, sense ànim... però l’esperança en la tardor fa que no ens acabem de rendir mai -encara que gairebé semblem morts- i, al final, en un terrible combat, ell mor i nosaltres vivim... malferits, esgotats, però vivim. Llavors, el primer ventijol suau de setembre, preludi de frescors més intenses, revifa els nostres cors i ens infon noves forces.
    Ei, m’ha quedat xulo, eh? :-D


    JPMERCH.- I ser dilluns és bo o dolent? Perquè a mi els dilluns m’agraden! ;-))
    Va, no em diràs que avui a València fa la mateixa calor de dissabte passat perquè no m’ho crec :-P


    McABEU.- Setembre és un bon minyó... Avui ha començat a complir amb la seva obligació. Tant les temperatures com la humitat han baixat... Iupiiiii... :-DD


    MBOSCH.- De moment encara deus tenir vacances, oi? ;-)
    Clar que jo et guanyo: Tinc vacances tot l’any... No és que m’agradi, però no tinc més remei que acceptar-ho. Ara bé, tu pensa que els estudiants teniu dies de festa per tot... Per Nadal una passada, també feu festa per Halloween (de gran tradició catalana), per carnestoltes, setmanes blanques, verdes, blaves, setmanes de colònies... quan jo era joveneta sí que anàvem a classe! :-P


    JESÚS PÁRRAGA.- Però homeeee, començo a pensar que per les terres valencianes els dilluns passen coses horribles que jo desconec hehehe
    El dilluns és el dia ideal per comentar la jornada futbolera (excepte quan inútils i perillosos amistosos estatals et deixen sense lliga), les botigues tornen a estar obertes, hi ha moviment... El dilluns és un dia d’inici, de bons propòsits... És maco el dilluns :-)
    Clar que les vacances també són maques, sobre tot si et pots permetre fer-les com alguns, amb balconades a la mediterrània, així clar! ;-) Ara bé, si et toca passar-les a casa, amb una temperatura de 29,5 a l’interior, potser esperes amb delit que arribi el setembre... Tot és relatiu en aquest món :-P


    TU, JO I L’OTIS.- Una Sagitari!! Uaaaaau!! Jo que començava a creure que gairebé tota la catosfera era Capricorn :-P
    A veure si me’n recordo de felicitar-te el dia 14... espero que sí!!
    És que tornar d’Escòcia i trobar-se amb la calor que ha fet aquests darrers dies ha de ser matador... Menys mal que setembre es portarà bé ;-)


    MANEL.- Digues que sí! que el setembre és molt maco ;-)

    ResponElimina
  19. FERRAN.- Hehehe doncs aquest any encara he estat moderada, que l’any passat el vaig estripar ben estripat... Ostres, no va ser l’any passat, va ser fa dos, mira... Com passa el temps!! ;-))


    ELFRI.- Hehehe parla, parla amb en Pep, i que em fitxi del que sigui, però, sobre tot, que tingui un sou arregladet ;-)
    Sí, sí un 19 de desembre... oi que és un dia maco? ;-)


    BARCELONA.- M’agrada el teu aire sempre tan positiu, si fins i tot li dius bufó al mes de setembre... Així és impossible que no es porti bé ;-))
    Què maco és veure un parc encatifat de fulles a la tardor... a veure si al teu blog ens en pots portar ben aviat! ;-)


    PONS007.- Doncs bàsicament una cosa, tot i que és una cosa molt gran i pesada: La calor. La calor xafogosa, enganxosa, angoixant...
    Ara bé, si tens la sort de viure a algun lloc on per la nit refresca i es pot dormir, o si has tingut la sort de fet vacances a un lloc fresquet, o si tens aire condicionat a casa teva o... sí, ja sé que en aquests casos pot ser que no s’entengui la meva mania a l’agost.
    A part d’això res més :-)


    CONSUELO.- Síii!! Quina il•lusió!! És com esperar algú que et porta bones notícies i que, per fi, arriba! ;-))


    RITS.- Ja ho està fent, ja... Donem-li uns dies de marge. Avui és dia 3 i ja han baixat una mica ;-) I, més que les temperatures –que també- el més important és que baixi la humitat... Adéu, agost! :-P


    CARLES CASANOVAS.- Hehehe jo també hi estic renyida amb aquesta Co...!! I amb sentències estúpides contra la nostra llengua... I sí, arribarà la fresqueta de nou, quina sort, és com reviscolar, que jo estava ben ensopida ;-))


    ALBERT.- Ep, que del juliol jo no m’he queixat! ;-) Tant de bo tot l’estiu, de principi a fi, fos com els dies més frescos de juliol... aquests darrers dies no poden ser bons per la salut de cap manera ;-)
    Moltes gràcies, ja ho he vist!! ;-)


    KAYRA BLACKWOLF.- Ei, m’agrada molt el teu nou nom!! Queda molt bé! ;-)
    Ja veig que tu tampoc ets gens amiga de la calor... és insuportable!! Tan bé que s’està a l’hivern :-))

    ResponElimina
  20. Quina gràcia veure el teu post de 2009, i el meu comentari corresponent :)

    ResponElimina
  21. FERRAN.- Hehehe a mi també em fa molta gràcia quan veig posts antics i llegeixo els comentaris... ostres! ja fa temps que parlem, eh? ;-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!