diumenge, 26 d’agost del 2012

Pintant mandales amb música i futbol

Doncs no sé fins a quin punt pot ser cert això que diuen que pintar mandales relaxa, el que sí puc assegurar és que aquesta tarda n’he pintat dues. Durant la primera –al Viena- escoltava el partit del Barça... Durant la segona –que ja he acabat a casa- escoltava el del Madrid... i no m’he posat gens nerviosa! ;-)

Si vols anar al Viena a pintar mandales, has de portar-te l'equip a la bossa!


He començat a pintar la primera, utilitzant els retoladors Stabilo Pen 68, que em van portar els Reis d’en Josep Lluís deu fer sis o set anys i que encara funcionen a les mil meravelles. Al Viena sempre sona música clàssica de fons... S’estava genial. Quan he vist que ja eren les set de la tarda, m’he posat l’auricular de l’mp4 i he seguit pintant.




El resultat final de la mandala ha estat aquest
(el partit encara no s’havia acabat i, de moment, no anava massa bé)



Llavors he començat a pintar-ne una altre. La número 2, que no va quedar massa ben classificada però que a mi m’agradava molt. En aquest cas he triat els artist pen de Faber Castell (regal de sant de la meva mare i la meva germana de fa dos i un anys) en les seves varietats de landscape, terra, basic i shades of grey, tot i que aquest darrer no l'he fet servir perquè pensava que potser entristiria la mandala.



A tot això, el Barça ha arribat a la mitja part i hem decidit aprofitar el descans per tornar cap a casa. Recordem que érem al Viena i, a l’hora de sopar, allò s’omple. En arribar hem acabat d’escoltar el partit (hem guanyat!!) hem sopat una mica i m’he posat a escoltar el Getafe mentre acabava de pintar aquesta segona mandala...


I així ha quedat... (ah! i el Getafe també ha guanyat!!)



Per si un cas morís aviat, recordo aquí que un dia vàrem quedar amb la CARME que la meva extensa col·lecció de llapis, retoladors i tota mena d’estris d’aquest estil aconseguida al llarg de molts anys de sants, aniversaris i reis, seria per ella en herència :-)

19 comentaris:

  1. Macos, Assumpta. És més, el 2n és espectacular.

    ResponElimina
  2. Doncs jo ahir vaig patir mirant el Barça, no hi havia manera, era força exasperant, fins que va aparèixer Messi, i fins que el malcarat de l'àrbitre no va veure dos fores de joc a la mateixa jugada que ens va permetre empatar. Vaja, conclusió, que si les mandales han de servir per reflexionar, per mirar cap a dins o cap a fora mentre les pintes i concentrar-te en l'activitat, no ho acabo de veure compatible amb el futbol... et van quedar molt bé, però no sé si devies reflexionar massa...

    ResponElimina
  3. Molt maques totes dues però, si em fessis triar, també em quedo amb la segona. :-))

    Per cert, quan parles dels teus "llapis, retoladors i tota mena d’estris d’aquest estil" sempre em ve al cap aquell estoig de retoladors TOTS grisos. :-DD

    ResponElimina
  4. Una tarda rodona!
    Ho dic pels mandales (que t'han quedat xulíssims i pel futbol!!!)

    ResponElimina
  5. Estic bocabadada, nina quin material que et gastesssss!! ;)

    M´agraden tots dos, uns colors molt macos, el segon extraordinariii!!... una curiositat, he vist que pintaves de dintre cap a fora...quin nom les hi posaries o amb què pensaves?

    Aferradeta de dilluns!

    ResponElimina
  6. que guayyyy tenir tants retoladors!!! A mi com que el futbol no m'agrada també m'hagués semblat una bona opció posa-me a pintar enlloc d'estar pendent de la tele o la ràdio... però bé, m'alegro que a tu et sortís bé per dues bandes!
    Petonets!

    ResponElimina
  7. Jo també he flipat una mica amb la de retoladors que tens. I el Barça no el vaig poder veure però sí els gols. Comencem bé la lliga.

    ResponElimina
  8. Ah, que m'ho deixava, i molt xulos els mandales.

    ResponElimina
  9. Dona no et moris aviat això val més que sigui tard molt tard...no crec que a la Carme li faci res esperar la seva herència...
    escolta això de pintar mandales....em sembla que ens va bé a tots... el Barça té 5 punts més que el Madrid ....!!!! cada dia de partit a pintar mandales! per cert et queden molt xules!

    ResponElimina
  10. Mareta meva, el segon t'ha quedat de traca i mocador! Espectacular! Deu ser que sentir perdre el Mandril t'ha donat una inspiració especial. Queda clar que les muses són culers!

    ResponElimina
  11. CANTIRETA.- Moltes gràcies! ;-))
    Van servir per passar una tarda ben entretinguda hehehe


    XEXU.- Home, es pot reflexionar sobre moltes coses ;-))
    Pensa que quan vaig començar a pintar serien dos o tres quarts de sis... i el futbol no començava fins les set. Al principi vaig fer molta introspecció... No, de veritat, que em va resultar molt agradable :-)
    Allí al Viena, amb la música clàssica de fons i fent una activitat que sempre m'ha agradat molt, que és pintar... Clar, si dic que vaig estar molt bé i molt relaxada, és la pura veritat, però és que jo ja ho sabia que m'agradaria, tot el tema de colors i tot això m'encanta...
    Eeeeei CINC PUNTS!!! :-DDD


    MAC.- hahahaha ei, que aquell estoig de retoladors tots grisos el tinc, eh? (finalment me'l va regalar la mare per algun aniversari) me'l vaig endur i tot... sóc capaç de pintar un mandala amb ells i a veure com queda! ;-))
    A mi la segona imatge m'agradava moltíssim i va tenir molt poquets vots, però com en penso pintar moltes, doncs també la vaig fer ;-))
    De fet, les pintaré totes menys la "6", que li vaig deixar triar a en Josep Lluís i la farà ell :-))


    AITOR.- Hahahahaha quin bon joc de paraules!! ;-))
    Ves a saber si tota l'energia de les mandales va arribar als jugadors!! ;-))


    LLUNETA.- Els estris de dibuix i pintura són la meva perdició hehehe mira, mira :-))
    Durant anys, malgrat la meva edat, en arribar aniversaris, sants, reis, les persones que més em coneixen, sabien que em feien feliç amb una caixa de retoladors... A una papereria m'ho emportaria tot... és com una bogeria ;-))
    La primera la vaig fer clarament de dins cap a fora i, em venia al cap la idea d'un sol... però en veure els colors que anava agafant, em vaig recordar de la TEVA mandala i vaig pensar que potser també eren colors molt de terra :-)
    La segona la vaig pintar de forma més anàrquica perquè primer vaig fer totes les boletes grogues, perquè imaginava que era el cel i els estels... hi volia posar molt de blau i em vaig recordar del quadre de Nit estelada de Van Gogh :-))

    ResponElimina
  12. ALBA.- Com el partit no el feien per la tele (en obert, vull dir) doncs anava pintant i escoltant ;-))
    La veritat és que va ser, en conjunt, una tarda molt, molt agradable...
    Tinc llapis i retoladors de fa anys i anys... i no s'assequen!! :-))


    MBOSCH.- Jo també vaig veure el resum i els gols, perquè no tinc "tele de pagu"... Quina tarda tan memorable!! ;-))
    Mira, ves a la resposta que li he donat a la LLUNETA i clica l'enllaç que li he posat... veuràs una part del meu tresor ;-))


    ELFRI.- Dona, és que la CARME és una mica més gran que jo... si jo moro vella, que en farà ella de totes aquestes meravelles? ;-)) Li convé que mori aviat! :-DD
    En matèria futbolera, va ser genial, eh? La veritat és que no m'ho esperava pas!! Quina alegria!! :-DDD


    PORQUET.- Jo crec que si tots els catosfèrics ens posem a pintar mandales a les hores dels partits, no se'ns escapa cap títol!! :-))
    Eeeeei, m'alegra que t'agradin!! És molt entretingut pintar-les, es passa molt bona estona ;-))

    ResponElimina
  13. Que guapes les teves mandales! jo t'he deixat la meva al blog, no ser com s'ha de fer per penjar-la aquí, oh sigui que ja la veureu allà si passeu.

    http://drapairedemots.blogspot.com.es/

    Futbol i pintar mandales si ets gaire fanàtic d'aquest esport...ummmm tampoc ho veig gaire compatible, però a tu t'ha anat molt be.
    Petons i bona setmana.

    ResponElimina
  14. Jo vaig a dir el contrari de molts, a mi m’agrada el primer. Li veig el color de les fruites, verdures i la terra (potser sóc una mica estranya?)

    Jo sempre he llegit (fa molt temps que en van regalar un llibre de mandales) que es comencen a pintar de dins a fora i jo sempre ho faig.

    Tens una bona col•lecció de retoladors, colors. En fi tot el que és per pintar i treballs manuals. Que bé que se’t dona tot això.

    Ets una crac!

    ResponElimina
  15. com a curiositat, quan trigues de mitjana a pintar una mandala?

    ResponElimina
  16. la ultima mandala amb esperit de victoria, clar, pel Getafe!!

    M'agrada molt l'Abacus de Terrassa, em fa recordar una llibreria de Buenos Aires que esta dintre d'un antic teatre (pots seure a les llotges a llegir!!! http://www.viajo.org/988/libreria-ateneo-una-joya-cultural-de-buenos-aires.html )

    espero que continuin baixant les temperatures per poder tornar a les llanes!!!

    ResponElimina
  17. xulíssimes!!! doncs tu continua pintant mandales mentre juguem, que apart de reflexionar, ens porten sort!

    ResponElimina
  18. Tu ja tens una papereria, perquè en vols més??? ;)

    M´agradat molt tot, ara ja sé a qui demanar un color si em fa falta!!

    Bessets

    ResponElimina
  19. Doncs, sí queden molt macos!

    Tots dos, no sé quin triar!

    I gràcies per recordar la "meva" herència! :) ets un cas! ;)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!