dijous, 30 d’agost del 2012

Heartbreaker

Hi ha cançons que en un determinat moment em van agradar amb autèntica bogeria i en les que després, amb el temps, ja no vaig pensar més.

Fa unes setmanes, per la tele van parlar d’ella, de Dionne Warwick, d’un concert que va fer, amb el cabell ja blanc pel pas dels anys i, només sentir el seu nom, immediatament em va tornar a la memòria una de les cançons més maques que he sentit mai.

Com ara, en aquests moments, tinc el cor una mica trencat (encara que hem jugat millor que ells, que amb un home més han acabat tancats al darrera i demanant el final) em ve de gust escoltar-la... i la poso en doble versió, perquè les dues les trobo boniques, Dionne Warwick i els Bee Gees.



Aprofito per fer un homenatge a Maurice i Robin Gibb, morts tan joves... Nois, la vostra música sempre m’ha agradat molt!

Editat bastant tard :-) Mireu que m'ha regalat la CARME!! Me l'ha dedicat a mi, eh? Gràcies Carme!!!

12 comentaris:

  1. Pel nom de la cantant mai de la vida hagués sabut de quina cançó parlaves. Però en sentir-la l'he reconeguda, és clar, és d'aquestes que sonen. I no sé si sabia que també la cantaven els Bee Gees, però almenys a aquests sí que els conec!

    ResponElimina
  2. No estiguis trista Assumpta! La veritat és que jo he passat de la vergonya d'una primera part horrorosa a l'orgull d'una segona part molt meritòria. Ara, entre una i l'altra hauríem de trobar un terme mig i no semblar un Dragon Kan!

    Quin regal de la Carme, carai!

    Per cert, jo vaig conèixer els Bee Gees a partir del meu oncle que n'era i n'és un fan absolut!

    ResponElimina
  3. Jo començo pel final. El regal de la CARME és esplèndid. L'enhorabona a tu per rebre'l i felicitacions a ella per fer aquests quadres tan magnífics. :-)

    Pel que fa al futbol, diria el mateix que EL PORQUET. A la primera part el Barça no va jugar "de Barça" i va fer massa regals. Quan s'hi van posar (el gol de falta d'en Messi va ser més que extraordinari) ja va ser massa tard però almenys van demostrar (una vegada més) que som millors que el Madrid, fins i tot jugant amb deu homes.

    Així que, encara que la cançó dels Bee Gees no està malament, res de "cors trencats" que segur que el Barça ens donarà més d'una gran alegria aquesta temporada. :-))

    ResponElimina
  4. Tens raó, que maca que és aquesta cançó! És d'aquelles que encara que les oblidis una temporada sempre a caben tornant-te en un moment o altre.

    :) Gràcies a tu, Assumpta, per ser-hi sempre.

    ResponElimina
  5. Un regal molt maco el de la Carme! ei m'ha agrada molt més la versió de Dionne warwick!

    ResponElimina
  6. ah i per cert respecte a la supercopa...la segona part va ser de mèrit i amb 10 ...i total només que haguessin fet un gol guanyàvem....què hi farem! si perdre la supercopa és a canvi de guanyar la lliga jo ja firmo!

    ResponElimina
  7. He de reconèixer que no coneixia la cançó, però és molt maca :)

    I no ens preocupem per la Supercopa, ara venen els títols importants i hem d'anar a per ells amb força! :D

    ResponElimina
  8. http://parlemdunaltracosa.blogspot.com.es/2011/03/banda-sonora-heartbreaker.html

    Ací tens una altra cançó amb el mateix títol però d'un estil una miqueta diferent. :)

    ResponElimina
  9. Aisss!, que el Barça t'ha trencat el cor.

    ResponElimina
  10. XEXU.- Ets molt jove ;-)
    És una gran figura de la música i, per cert, és cosina de Withney Houston, tot i que Dionne és bastant més gran. Aquí les dues cantant juntes :-))


    PORQUET.- Quan perd el Barça sempre em poso trista, perquè, com l'estimo, doncs em sap greu... Però bé, tampoc cal dramatitzar, se'm passa aviat ;-)
    Això sí, em quedo amb la magnífica imatge de la segona part... els vàrem donar "un bany" :-)
    Siiiiii un detallàs de la CARME!! :-)))


    McABEU.- La CARME és una artista i ella no se n'adona hehehe... cosa que potser és millor, així segueix amb aquesta forma espontània, natural i il·lusionada de dibuixar i pintar... A mi em té de súper fan! ;-))
    Ai, espero que tingueu raó i el Barça no em trenqui més el cor i que a partir d'ara tot siguin alegries ;-))


    CARME.- Jo crec que és una cançó d'aquelles que entren en la categoria de "clàssics", és preciosa... com les teves flors!! :-)))


    PONS007.- Hahahaha
    Va, home, escolta-les, que són maques!! :-DDD


    ELFRI.- Un regal molt maco i per sorpresa! hehehe que quan vaig entrar al seu blog em vaig quedar parada en veure'l i encara fa més gràcia! ;-)))
    A mi les dues versions m'encanten, però darrerament m'he aficionat a la dels Bee Gees. Però és maca, eh? :-))
    Ja veus que diuen aquests nois de per aquí, que el Barça ens donarà moltes alegries... Esperem que així sigui!! :-)))


    EGAARA.- Eiii holaaaa!! Quant de temps! ;-))
    No sé si el teu nick pot tenir res a veure amb la ciutat on vius, però darrerament estic descobrint Terrassa i m'encanta (ara resultarà que no té res a veure i jo aquí fent el ridícul hahahaha)
    M'alegra que t'agradi la cançó, és de les que no passa de moda ;-)
    I siiii, entre tots m'heu convençut!! Tornarem a demostrar que som els millors!! VISCA EL BARÇA PER SEMPRE!! ;-)))


    JESÚS PÁRRAGA.- Hehehehe és MOOOOOLT diferent... No sé... ehem... potser l'hauria d'escoltar unes tres-centes vegades... :-DDD


    MARIA VICTÒRIA.- Sí, són maquíssimes!! :-))
    Ves al blog de la CARME que t'agradarà! Dibuixa i pinta molt bé, ja veuràs! :-))


    JPMERCH.- És el que té estar enamorada d'un equip de futbol hahaha
    Però ja està, ja torno a ser optimista ;-)))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!