divendres, 17 d’agost del 2012

Us presento un Viena a Terrassa!

La veritat és que els Establiments Viena tenen molt bon gust en la decoració dels seus locals (ostres... això sembla un anunci... prometo que no cobro cap comissió, ja m’agradaria, ja... sóc capaç d’enviar-los el post, a veure si, com a mínim, em conviden a un cafè). Doncs el que deia, que tots els que conec els trobo molt macos.





Fa uns dies vaig ser a Terrassa, amb la família, i vàrem anar a berenar a l’establiment que anomenen Terrassa-Centre (doncs, igual que a Reus, n’hi ha més d’un). Com sempre, vàrem triar una de les hores menys concorregudes i, s’estava tan bé! La música clàssica de fons, les cadires ben còmodes, la llum perfecte... Per cert, que tenen unes taules rodones que al de la Plaça Prim de Reus n’hi ha. Nosaltres anàvem cinc i vàrem seure en una d’elles. Genial!





Evidentment, jo ja vaig pensar que en faria un post, i és que tot m’agradava... Les precioses làmpades, les escales, els petits raconets, un espai amb sofàs i butaques...


27 comentaris:

  1. vas fer fora a la gent de l'establiment per poder fer les fotos sense ningú?

    ResponElimina
  2. PONS007.- A aquella hora tota la gent era a la terrasseta de fora, igual que a Reus! Tan bé que s'està amb l'aire condicionat a dins! ;-))
    Tot i així, vaig haver d'esperar a que marxessin uns que estaven asseguts al sofà... no vaig poder fer fotos abaix perquè sí que hi havia gent asseguda... però, sí, sí, vaig aconseguir un moment "per nosaltres" ;-))

    ResponElimina
  3. Jo no hi vaig molt sovint, però m'encanten els Viena! Davant de la "invasió" de mejar ràpid estranger, una cadena com aquesta demostra que nosaltres també en sabem de fer "menjar ràpid": es diuen entrepans de tota la vida!! I què agradables que són els locals!
    Potser un dia també els hi dedico una entrada ;)

    ResponElimina
  4. Tots són per un igual, amb petites peculiaritats el de carrer Pelai de Barcelona també s'hi assembla. La veritat és com un gran saló, amb decoració així clàssica. Perquè s'hi pot aplegar molta gent i llavors és com qualsevol altre lloc, però la veritat és que és acollidor.

    ResponElimina
  5. El que hi ha a la Rambla de Barcelona és el més diferent que he trobat. Al pis de dalt hi tenen un piano...quin gust^-^.

    ResponElimina
  6. M'encanten els vitralls modernistes de les làmpades; molt macos! El local també el trobo bonic, està bé (i, en qualsevol cas, no gosaria dir res dolent dels Viena en presència de l'Assumpta, de cap manera ;)

    ResponElimina
  7. És que els Viena originals tenien tots un piano.
    Bé els d'entrepans, perquè també hi ha restaurant.
    A Sabadell, ara hi han 5. Tres d'entrepans i dos restaurants.
    El primer d'entrepans, a la plaça Sant Roc, al costat de l'Ajuntament, al començament era força petit, llarg, (com si el de la Rambla de BCN estiressin tota la barra en comptes de tenir forma d'U) i amb el piano al fons. I era un clàssic sentir dir als de la barra:"Pasen al fondo que hay sitio y el piano està solo"
    Després tots els han fet amb un estil semblant.
    Oi que davant d'aquest Viena, Assumpta hi ha una llibreria? Ara no sé si encara és Bertrand o Casa del Llibre.
    I darrera, bé ben aprop, la plaça del ajuntament.
    No vasa aprofitar per anar a veure el conjunt romanic de Sant Pere al parc de Vallparadis. És un passeig ben bonic.
    I es pot admirar part de les construccions modernistes de la ciutat...

    Ala! Ja m'he tornat a enrollar...
    I això que no parlàvem de música! (tot i que ben aprop també està la Jazz Cava... jajajajajajaja)

    ResponElimina
  8. T'estàs convertint, bé de fet ja ho eres, en tota una ambaixadora dels Viena. ;-)

    ResponElimina
  9. Magnífiques fotos, un racó agradable i... has pensat que hauries de plantejar-te demanar comissió? ;)

    Aferradeta enganxosa!

    ResponElimina
  10. D'acord, d'acord... crec que he captat la indirecta del teu mail...
    Sóc un despistat i no ho recordava!

    Perdó, perdó, perdó...

    X¬DDDDDDDDDD!!

    ResponElimina
  11. AITOR.- Oi que no té res a veure una hamburguesa del Viena amb una del McDonalds? La primera és "de veritat" i la segona sembla una "imitació" ;-))
    A més, he de reconèixer que m'encanta el fet que tot és en català :-))


    XEXU.- A les hores de dinars i sopars està "a tope", però també té l'altre vessant de poder fer un berenar tranquil... La música clàssica de fons és un encert que m'encanta i l'us del català en tot i per a tot fa que encara me'ls estimi més ;-))


    MARIA.- Ei, aquest de la Rambla no el conec!! L'hauré de visitar!! :-))


    FERRAN.- Jo també em vaig quedar ben enamorada de les làmpades!! Hehehe m'haurien de fer "clienta d'honor" o alguna cosa així :-DD


    BARBOLLAIRE.- Una bona empresa, catalana, i de la teva terra!! ;-))
    La llibreria que hi ha allí mateix és la que abans es deia "El cau ple de lletres", però ara és de "La casa del libro".
    Ara bé, per llibreries, jo em vaig quedar enamorada de l'Abacus que tenen a Terrassa!! És PRECIOSA!!!... Ben organitzada, tot ben posadet, gran (immens!!) amb molt, molt més assortiment "de tot" que la de Reus :-(
    I homeeeeee hehehe jo t'aviso discretament per mail que vaig fer un post sobre aquest magnífic conjunt arquitectònic de La seu d'Egara, les esglésies de Sant Pere... i tu ho dius!! :-DDD


    MAC.- Jo vull que em facin ambaixadora oficial! ;-)) No demanaria ni tan sols un sou, imagina!! Amb que em convidin a dinar un parell de cops per setmana (a mi i a en Josep Lluís) jo em sentiria magníficament pagada!! :-DD


    SA LLUNA.- La veritat és que s'hi està tan bé!! La música clàssica de fons, l'aire condicionat, la teca i la beguda (convidava ma germana hehe) ;-))
    A mi que em facin un "Val descompte" i jo feliç!! :-DD

    ResponElimina
  12. Sol hi estat un cop a la vida en un Viena i va ser rollo "fast food", no vaig apreciar res de l'entorn! ;(

    Aquest que ensenyes és ben maco ehhh...

    ResponElimina

  13. Visitant altres Viena!

    Fent turisme vienès!

    ResponElimina
  14. Mira que venir pel Vallès quan jo no hi sóc!!! ;)

    De Viena, en Viena... hi ha arribat ... :)

    ResponElimina
  15. Maquissim.
    Estàs segura que no hi tens accions? hehe

    ResponElimina
  16. Quan vulguin fer propaganda dels seus establiments segur que et contracten a tu abans que al Lluís Bassat!!! ja,ja...

    Em fa vergonya, però no he anat mai a un Viena.... En vaig veure un anant en bicicleta de Tiana-Montcada-Ripollet, seguint el curs dels rius, i pensant en les bones referències teves m'hauria agradat haver entrat a menjar alguna cosa, però era un dia d'estiu i anàvem tots suats...
    Miraré a Barcelona on són i segur que un dia d'aquest hi vaig!!!!
    Oooohhh, quines làmpades més boniques que tenen al VIena de Terrassa!!!!

    ResponElimina
  17. Es veritat que la decoració es bastant igual en tots els viena que jo he vist (tampoc són molts tres, en sembla) Però jo mi trobo bé, m'agrada l'ambient que si recrea, sobre tot per un berenar, que no hi ha tanta gent.

    Apa i ara la "bomba": ignorant que es una, no sabia que fos una empresa catalana, amb l'uniforma que porten i la decoració em creia que era una cadena estrangera :O :(

    ResponElimina
  18. Si que és maco si....sempre he dit que t'han de llogar com a part del seu departament de publicitat....no creguis si els hi expliques que tens un bloc, bé uns quants, i que de tant en tant els hi fas un reportatge....jo et fitxava segur!

    ResponElimina
  19. No hi he estat mai, però crec que, si em fan fora de casa, hi aniré a escriure o llegir o mirar la gent. És molt bonic, la làmpada és exquisita. I s'hi menja millor...carai, què faig aquí, badant? Cap al Viena falta gent!!
    Jo també et fitxaria, si fos d'ells ;)

    ResponElimina
  20. Sí, tots s'assemblen molt! A prop d'on visc n'han fet un de nou i l'han aixecat de zero. Era un camp de patates i han fet la caseta típica de Viena. Jo reconec que s'hi està bé, i fins i tot he entrat algun cop a comprovar que amb el cafè regalen pastetes. També hi he sopat de vegades i tal, però segueixo sent una mica de poble i prefereixo els establiments que no són franquícies... que també han de fer negoci, pobres!

    ResponElimina
  21. És l'edifici de la Societat General d'Electricitat i, si la memòria no em falla, és obra de Muncunill, el gran arquitecte modernista de Terrassa.

    ResponElimina
  22. ALBA.- És que la idea és que sigui com un "fast food" però bo i de qualitat... "a la catalana" ;-))


    M. VICTÒRIA.- Ja veus quin turisme faig, eh? Qui no es conforma és perquè no vol :-)


    CARME.- Dona, jo no sabia que no hi eres! I això que vaig estar preguntant per tu a tot arreu!! :-DDD


    JOMATEIXA.- Hehehehe seguríssma ;-)) Què més voldria jo!!


    MARGARIDA.- Dona, no t'ha de fer vergonya! ;-))
    Si un dia hi pots anar, ves fent la comparació mental amb un McDonald's... Tu que ets tan bona cuinera, no sé si això de menjar entrepans et pot agradar, però com a menjar ràpid, és el millor que he provat :-))
    Les làmpades em van fascinar tan bon punt les vaig veure... precioses!!


    DRAPAIRE DE MOTS.- Hehehe jo tampoc sabia que era una empresa catalana abans que posessin el de la Plaça Prim! ;-)) A Reus n'hi havia un de més petit, des de feia un munt d'anys i jo estava convençuda que era... ehem... austríac, clar!! :-DDD
    A les hores punta està "a tope", però a mitja tarda, és genial!


    ELFRI.- Els he enviat còpia d'aquest post!! hehehe... De veritat!! ;-))
    Si fossin tan amables i em convidessin a un talladet de tant en tant ja estaria feliç! :-)


    CANTIRETA.- Donaaaa esperem que no et facin fora de casa!! ;-))
    Ara bé, allí jo he llegit, brodat, cosit, pintat, escrit... :-))


    YÁIZA.- Oh, què bé, en tens un a prop de casa!! ;-)) I bones les pastetes, eh? ;-))
    Donaaaaaaa si és una empresa catalana! I hi treballa molta gent! Entre la gent de la cuina, la de la barra i els de neteja, donen feina a molt de personal :-))


    XAVIER CABALLÉ.- Eeeei, moltes gràcies per la Info!! ;-)) A mi m'havien dit que era una antiga fàbrica... ja veus.
    Sí, ho acabo de consultar i és de Muncunill. És maquíssim per dins ;-))

    ResponElimina
  23. Realmente un lugar muy bonito y aunque con atraso felicitaciones por tu santo! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  24. Donaaaaa, aquest de Terrassa és un dels grans clàssics! Potser el Viena més bufó que he vist mai! I tant! Algun cop hi he estat, crec, però els que he visitat més han estat el de les Rambles de Barcelona i, durant uns anys, el de Sabadell (per motius de proximitat amb la feina!). Cap d'ells, però, com aquest de Terrassa.

    ResponElimina
  25. Soc treballador del Viena Manresa. Exerceixo de relacions publiques fora de l'ambit laboral. Llegir els vostres comentaris es un plaer. Moltes gracies :) - Atentament : JORDI GRAU BOSCH ( RELACIONS PUBLIQUES ).

    ResponElimina
  26. Soc treballador del Viena Manresa. Exerceixo de relacions publiques fora de l'ambit laboral. Llegir els vostres comentaris es un plaer. Moltes gracies :) - Atentament : JORDI GRAU BOSCH ( RELACIONS PUBLIQUES ).

    ResponElimina
  27. Soc treballador del Viena Manresa. Exerceixo de relacions publiques fora de l'ambit laboral. Llegir els vostres comentaris es un plaer. Moltes gracies :) - Atentament : JORDI GRAU BOSCH ( RELACIONS PUBLIQUES ).

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!