dijous, 2 de juny del 2011

Encreuament de casc viking i extintor d'incendis


Aquest encreuament entre un casc viking desequilibrat i un extintor d'incendis és un bullidor d'aigua (el que els anglesos anomenen "kettle" i que no tradueixo per "tetera" perquè essent estrictes, la tetera o "teapot" és la gerra on el serveixen... o al menys això crec)

El seu dissenyador és en Philippe Starck, actualment conegut a la catosfera pel seu "preciós" espremedor, que sembla qualsevol cosa menys el que és.

Així, per pura curiositat, he volgut veure si aquest home sempre fa coses així de uhmm... indefinibles... i m’he trobat, entre un munt de coses que no sabia què eren, amb un tamboret que té delicte.


Suposo que un deu haver de seure amb proteccions pels turmells...

I, per acabar, per demostrar com m'agrada a mi l'art modern... aquest vídeo del que ja fa temps vaig parlar en aquest blog, però ara em fa gràcia posar-lo aquí :-)


Sé que totes les generalitzacions són injustes i que potser alguna cosa d'art modern valgui una mica la pena però, en general... ehem...

17 comentaris:

  1. Eh! No li llevem mèrit als xiquets, que ho han fet molt bé. I de franc.

    ResponElimina
  2. Mira-t'ho al revés, si aquests dissenys fossin més "normals" ningú en parlaria de Mr. Starck. :-))
    I en quant al vídeo, em sembla que és més "teatre" que una altra cosa i que tot està bastant preparat però també és veritat que en això de l'art modern se n'està fent un gra massa. :-)

    ResponElimina
  3. Nena, cap als Relats conjunts, aquesta andròmina donaria molt de suc!

    ResponElimina
  4. Assumpta no cal que t'excusis... l'art modern és una "patranya", una enganyifa!!!!

    Hi deu haver alguna honrosa excepció però jo encara no l'he trobada...

    ResponElimina
  5. I tot pel jucy salif....quins dissenys ! bé per inspirar relats són molt bons tots!

    ResponElimina
  6. JPMERCH.- Hehehe ostres, perdona... no pensava pas treure mèrit als petits ;-)
    La veritat és que el quadre és molt millor que alguns dels que fan els artistes consagrats... potser per això a la gent li agradava :-DD
    Però 15.000 Eurets m'ha semblat un pèl car, eh?


    McABEU.- Amic meu, en aquest món s'ha de tenir cara dura i llavors triomfes... Crec que faré una línia de disseny de clauers de feltre ben estrambòtics, enlloc dels poquets eurus que demano ara, els cobraré a 200 eurus la peça i em faré rica ;-))


    ZEL.- El que jo no acabo de veure massa clar és quina banda és cadascuna... per on s'agafa? :-))


    EL PORQUET.- Hehehe així m’agrada, dient les coses pel seu nom!!


    ELFREELANG.- De fet, aquesta “cosa” no ens ha deixat indiferents... ara bé, tampoc és que hagi aconseguit moltes crítiques positives hehe (i la de milions que deu tenir l’home aquest al banc!)

    ResponElimina
  7. carai, quines coses!! si després passa que acaben donant millor servei les de sempre!

    ResponElimina
  8. Oooostres! Molt bé que hagis fet aquest recull d'objectes de l'home de les espremedores! Perquè realment, la catosfera n'ha anat plena, aquesta setmana!

    I mira, tot i que crec que en Mac té raó quan diu que sembla que està tot molt preparat... En una cosa estem estem d'acord. Jo l'art modern el respecto molt, però no l'entenc en absolut. Suposo que amb la resta, encara que no l'entengui profundament... hi veig alguna cosa! Però amb el modern, no hi veig res.

    Au, ja saps! De regal de Nadal, el lot de peces del dissenyador de moda!

    ResponElimina
  9. Em sembla que aquest vídeo ja l'havia vist, i ja hem parlat alguns cops de la nostra opinió sobre l'art, jo coincideixo amb tu. El vídeo ho diu tot.

    Pel que fa al disseny del paio aquest, doncs molt 'modernillo'. Sí que s'ha d'anar amb compte amb el tamboret, sí, semblen hams!

    ResponElimina
  10. RITS.- I, per acabar-ho d'arreglar, són caríssimes... Clar que ja estan destinades a un públic "selecte"... Ai, mare meva! :-))


    YÁIZA.- Doncs tu ets més bona persona que jo, perquè dius que el respectes... jo ni això :-)
    A mi em regalen un quadre d'en Tàpies i jo no el poso a casa (miraria de vendre'l el més ràpid possible a algun xalat que el trobés ple de significats)
    Noooo hehehe si em regalen aquestes "coses" em donen un disgust ;-))


    XEXU Oi que sí? El primer que he pensat jo!! Exactament el mateix "semblen hams", amb aquest trasto et pots fer unes ferides terribles a les cames!
    El vídeo el vaig posar deu fer un parell d'anys enllaçat a una resposta als comentaris d'un post, em fa tanta gràcia veure com tothom hi veu "tanta maduresa" hehe ;-)

    ResponElimina
  11. L’art No té preu, l’art és molt subjectiu, bla bla bla...
    La veritat, a vegades penso que tot plegat és una presa de pèl. Un quadre d’en Tàpies tot marró amb un parell de punts grocs; un Artista de categoria!! L’únic que li trobo a determinat art modern és la seva capacitat d’estimular, pots veure un quadre (com el del vídeo) i que t’agradi, això és lícit, el color, el dissenys, queda bé on el vols posar... però aquí queda tot, art art... deixem-ho aquí. Encara que tot el vídeo estigués preparat ha quedat molt ben il•lustrat el tema.

    Assumpta ha quedat clar què és l’art modern de disseny tot passejant per les propostes de relats conjunts. Tothom hi ha tret molt de suc.
    (he arribat una mica tard???, problemes d’agenda, ara estic una mica atabalada )

    ResponElimina
  12. Crec que aquesta gent hauria de pagar perquè veiessin les seves obres. Però, al loro, l'art modern no és l'únic que és un engany. Ho són tots, el que passa és que hi ha quadres que estan exculpats, perquè són fets en èpoques on no hi havia càmeres de fotos.
    Adéu!

    ResponElimina
  13. jaja! buenisimo, y es asi es dificil ver algo donde es todo confuso, pero bueno la imaginación hace lo suyo. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  14. QUADERN.- Estic totalment d'acord amb tu... L'únic que em pot cridar l'atenció d'algunes obres d'art modern és això que tu dius: una combinació de colors que em sembli especialment encertada, o que em faci evocar tal o qual cosa... però és que alguns -en Tàpies, per exemple- "tot marró amb un parell de punts grocs" és ja el súmmum de la presa de pèl...
    La proposta de Relats Conjunts ha despertat la imaginació de tots! ;-))


    ALBERT.- Home, noooo, que hi ha obres precioses!! ;-)
    Ara bé, una altre cosa és plantejar-se si per un quadre s'han de pagar milions, aquí ja potser estaríem d'acord... Però si pensem el que cobren cantants, futbolistes, pilots de carreres... ;-)


    TÍA ELSA.- Jejeje ese vídeo tiene ya tres o cuatro años pero me gustó la primera vez que lo vi porque todos quieren hacerse los "expertos" y en realidad pagarían 15.000 Euros por el cuadro de unos niños ;-))

    ResponElimina
  15. "Un cuadro complejo...Mucha medictación detrás" jajajajjaa
    Cuanto saben de pintura estos tíos jajaja.
    Muy lindo post.
    Buen fin de semana .

    ResponElimina
  16. MARISA, el rincón de mi niñez.- Eso les pasó por querer hacerse "los expertos" jajaja :-))

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!