dissabte, 21 de maig del 2011

Els amics de C@ts es posen en marxa!!


Cliqueu el logo i us auto-transportareu al Blog de C@ts


Ja sabeu que els Premis C@ts són els autèntics premis populars de la catosfera? Doncs així és. En ells no val proposar-se un mateix, ni votar varies vegades cada dia, ni coses estranyes que sí s’accepten a altres llocs. Aquí tot és clar i senzill: Un blogaire, un vot... com diuen ara és la “democràcia real” ;-)

El premi és tan bonic que no té cap valor econòmic! Ep, però sí moltíssim de sentimental, doncs es tracta d’un logo, un dibuix, una imatge, o com ho vulgueu dir, que al darrera porta la il•lusió d’haver participat en un projecte conjunt amb tots els que creiem en la gran vitalitat de la nostra llengua a la xarxa.

Ja fa dies que al seu blog van fer una colla de suggeriments per si volem dir la nostra opinió: Hi ha algunes categories noves, altres que s’agrupen, i d’altres que es mantenen igual. Ja ho heu vist?

Entreu-hi i feu-los preguntes, exposeu dubtes, feu propostes... doneu-los feina, que a ells els agrada... i, després, participeu!!

12 comentaris:

  1. Ostres Assumpta, quin post més maco! Gràcies per dir aquestes coses i animar a la gent a participar. Espero que s'hi animin, el procés començarà aviat, i ara encara hi ha marge per canviar coses en les que la gent no estigui d'acord. Tothom hi pot dir la seva! Que s'hi animin.

    ResponElimina
  2. Jo no sé de què va el tema. Ara mateix vaig cap allà a veure de què es tracta.

    ResponElimina
  3. Sempre et recordes d'allò important! Un petonàs!

    ResponElimina
  4. És un post preciós, Assumpta! De veritat que te l'agraïm molt.

    Jp, va vine a dir-hi la teva... El teu blog, nou d'aquest any i amb molta vida i molt d'intercanvi, per exemple podria proposar-se com a blog revelació! Però tu no eh? Ho han de proposar els teus lectors.

    ResponElimina
  5. XEXU.- De res! ;-))
    Feia dies que hi pensava però no estava segura de quan seria millor posar-lo :-)
    Us ho mereixeu!!


    JPMERCH.- Qualsevol dubte que tinguis ho pots preguntar allí mateix, que sempre responen a tothom. És un projecte molt interessant i que ja va per la Quarta Edició! ;-))


    ZEL.- És que la Gent de C@ts són tots de la meva més absoluta confiança i s'ho mereixen!! Tant de bo aquest any hi hagués una participació espectacular! :-)


    CARME.- Farem la publicitat que calgui perquè això sigui, un any més, un èxit! ;-))
    M'has fet riure perquè et prometo que en JPMERCH és un dels candidats que tinc claríssims per a ser proposats a la categoria del Revelació! (ja li vaig mirar la data i és de setembre de 2010 hehe)

    ResponElimina
  6. amb una publicitat així......no ens costarà gaire de participar

    ResponElimina
  7. McABEU.- Bon dia, i... de res ;-)


    GARBI24.- Gràcies!! ;-)) Tot i que tu ja ets dels convençuts hehehe s'ha de repetir participació!! Endavant! ;-))

    ResponElimina
  8. gràcies per recordar-nos-ho! endavant amb els premis populars de la catosfera! almenys aquí sí podem votar lliurement!

    ResponElimina
  9. No sé de que se trata ¿me contás un poquito? es sólo para blogs en catalán? te dejo un besito Elsa.

    ResponElimina
  10. ELFRI.- I tant! això és autèntica democràcia, propostes populars i votacions populars ;-))


    TÍA ELSA.- Por supuesto que que cuento ;-))
    Por cuarto año consecutivo, el Blog "C@ts" ("cat" és la terminación del dominio de Internet para las pàginas en lengua catalana) convoca unos premios para reconocer los mejores blogs escritos en esta lengua. Se trata de animar y dar a conocer cuantos más mejor.
    Hay que tener en cuenta que el catalán no tiene un Estado detrás que le proteja, al contrario, el Estado español, que debería defender también la cultura catalana, trata de poner todas las trabas que puede en cuanto al uso y reconocimiento de la misma. Así pues, todas estas iniciativas nacen de la propia gente :-))

    ResponElimina
  11. i tant que ho tinc present!! encara que encara no m'hi he passat.... ais...

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!