diumenge, 24 de març del 2013

Grafit (Relats Conjunts)

La magnífica i magnètica veu dels Transparnts, els habitants del Planeta Plstik que, com tots sabem, són invisibles, es podia sentir clarament per tot l’Auditori Lionel Messi, un espai molt ampli dins el Satèlit Artificial d’Us Global Pax Boviscum. Als Transparnts els agradava presumir que, en la majoria d’actes intergalàctics, ells eren qui feien de mestres de cerimònies degut a la seva excepcional qualitat vocal.

Els seus missatges de benvinguda i instruccions bàsiques per poder seguir la Gran Gala s’anaven repetint amb exacta precisió (o al menys això comentaven els habitants del planeta Numèric amb una satisfacció evident, doncs ells s’havien encarregat d'aquesta part del certamen)

Feia ja tres temps que es preparava el gran esdeveniment. Les distàncies entre uns planetes i altres provocava que algunes delegacions portessin allí ja moltes estones mentre que altres tot just havien arribat a temps de la gran Repostada General.

Els convidats d'honor anaven ocupant els seus llocs, perfectament preparats, amb un total respecte a les necessitats de cadascú. Salutacions en totes les llengües universals, encaixades de mans, de peus, de trompes, cops, intercanvi d'ulls (salutació i tradicional entre els habitants dels planetes veïns d’Opptikhus i els d’Hafflelohu que significa “tractaré de veure les coses també des del teu punt de vista i així tot anirà bé entre nosaltres”) i els simpàtics eructes de benvinguda dels Bruths. El Gran Bruth fins i tot va vomitar una miqueta, cosa que va ser rebuda amb molta alegria per tots els assistents.

Arribà el so del silenci. Tothom va callar. Tan sols es podia escoltar la respiració dels Mofegu, que no poden evitar el grinyolar dels seus aparells interns de renovació d’aire. Però com els Mofegu aporten moltíssimes unitats econòmiques a tots aquests esdeveniments intergalàctics, tothom va fer veure que no sentia res.

I començà! La veu de Trnslúcida Onsoc, la cap de cerimònies dels Transparnts, en el seu perfecte català –llengua oficial de tots el móns- deia pletòrica d'emoció: Benvinguts a la Fase Final del Gran concurs de Miss Univers!

Aplaudiments, plors (d'alegria, és clar... els Sokmoltsensibble són així), cops de bastó a terra, petits vols dels Moishons, que estavan molt animats...

L’acte es va anar desenvolupant amb total precisió. En ser tantes les zones participants, havien estat necessàries moltes fases prèvies i, per tant, aquesta gran final era esperada amb impaciència. Tan sols quinze participants de gènere femení (o de gènere 14-B, assimilat en el cas dels Bkgteeses) han estat escollides...

Es succeïen desfilades, demostracions d'habilitats curioses, fase de resolució d'enigmes i endevinalles Xarel·liants, discursos, cants... i al final només en van quedar tres!! Tres belleses impressionants! Tres precioses fèmines que aquí us presentem.


Tothom va estar d'acord amb la tria. La festa va ser tot un èxit!! Tot va ser perfecte, tal com havia de sortir... I van anar marxant cap a la zona de naus amb un agradable regust de boca, o de trompa, o d'absorbents alimentadors...

I bé, com ja sabeu, a partir d'ara la decisió és totalment vostra! Podeu anar votant per qualsevol de les tres. Per fer-ho tot més imparcial, no us direm el seu nom ni procedència. Empreu 1, 2, o 3 segons la vostra elecció sigui la primera, la segona o la tercera (en sentit de l'escriptura dretana). El temps de votació serà d'una estona sencera. Esperem la vostra participació!!

Escrit seguint la proposta de RELATS CONJUNTS

24 comentaris:

  1. És genial Assumpta!!!! ja m'he vist arribant amb l'Enterprise, és trecky total!!! Felicitats!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe moltes gràcies!! :-)) Després del cas de la Senyora Flora he volgut fer quelcom ben diferent i aquestes "anades d'olla" em diverteixen molt ;-))

      Elimina
    2. Està molt bé! sobretot com has escollit els noms, m'he fet un fart de riure!!

      Elimina
    3. Per la nit em venen inspiracions estranyes :-)))

      Elimina
  2. Molt bo. :-DDD
    M'he imaginat tota l'escena amb les encaixades de mans, de peus, de trompes, cops, intercanvi d'ulls i fins i tot m'he alegrat quan el Gran Bruth ha vomitat (m'ha fet una mica fe fàstic també però me n'he alegrat). :-)))
    Un deu per la tria dels noms i per l'idea tan divertida que has tingut. Felicitats pel relat!

    PS: També m'ha fet il·lusió saber alguna cosa més del planeta numèric que ara feia temps que no en rebia notícies. :-D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehehe sí, és el que tenen els vòmits del Gran Bruth, que fan una mica de fàstic, però com tothom sap que porten molt bon rotllo i bona sort, doncs, a la mes petita vomitada, tots contents! ;-))

      Aquest relat sí que ha estat d'aquells escrits una mica "sobre la marxa"... escric i em dono permís per posar totes les bestieses que em passin pel cap i al final surt una cosa així ;-))

      A Numèric estan feliços! Han aconseguit que una plantació de regolèmics creixi sana, forta... i que fa uns fruits deliciosos!! ;-))

      Elimina
  3. Plas,plas, plas, em trec el barret.

    ResponElimina
  4. Aquest blog s'ha convertit en una filial de Relats Conjunts! Hehehe.

    Quina imaginació la teva, quin riure amb totes les espècies, que tenen uns noms molt ben trobats. Jo em quedaria amb la número 2. I aposto a que t'has divertit un munt escrivint el relat, no és per menys!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gairebé sí!! :-)) És que vaig pensar que millor fer-lo com més aviat millor, que sinó encara em passarien coses rares i no el podria fer ;-))

      Sí, m'ho vaig passar pipa escrivint-lo, ho reconec :-DDD

      Ai, gràcies per votar!! De moment només has votat tu, així que va guanyant la Srta. 2 !!! ;-)))

      Elimina
  5. absolutament un relat boig, delirant i surrealista com pocs! ets la pera! felicitats!

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'encanta escriure totes les bestieses que em passen pel cap i que, a més, us agradi!! :-)))

      Elimina
  6. L'acte intergalàctic t'ha quedat brutal (no pel vòmit, jejje), i encara que no has anomenat els del planeta Illarium-V -coneguts per la seva capaçitat de flotació, tot i totes les tones d'aigua al seu voltant- una servidora com a la seva representant et deixo la meva votació: La Srta.1 és la nostra candidata al premi.

    Glops, glops!! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eeeeeei, la representant del Planeta Illarium-V, flotant directament des del seu preciós planeta es presenta, en persona, a deixar el seu vot!!... Moltes gràcies, senyora SA LLUNA, gràcies!! :-)))

      Prenem nota del seu vot :-))

      Elimina
  7. Apali! Quin relat més bestial, Assumpta.
    M'has fet riure de gust, i això sempre s'agraeix!
    Estic dubtant si votar la segona o la tercera...

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'encanta si us he fet riure!! D'això és tractava! Moltíssimes gràcies!! :-)))

      Entenc els teus dubtes... totes tres són tan atractives!! ;-))

      Elimina
    2. Gràcies per la informació del "malentès" Assumpta.
      Quines coses més estranyes...

      Elimina
    3. Ho vaig descobrir per casualitat, en anar a comentar a la CARME... Hi ha gent que no suporta que el altres estiguin contents i hi hagi bon rotllo... Pitjor per ells!

      Elimina
  8. Delirant, imaginatiu, optimista (llengua oficial de tots el móns!!!), i això de la vomitada, què bo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe encara no sé com se'm va ocórrer això de la vomitada... suposo que uns senzills eructets em van semblar poc pels Bruths :-DDD
      Moltíssimes gràcies!! ;-))

      Elimina
  9. Un relat ben divertit, original i, per acabar-ho de rematar, contextuat en un món idíl·lic on tothom es respecta. Els terrícoles podríem aprendre tant! Jo voto la 3, és la més sexi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe sí que és veritat que el món aquest m'ha quedat molt idíl·lic :-)) cadascú és com és, però tothom accepta tothom... M'alegra molt que t'hagi agradat i prenc nota del teu vot per la número 3 :-))

      Elimina
  10. delirant!! boníssim!
    hem de votar, oi? jo em quedo amb el dos, aquestes dentetes.... ais!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em fa molta gràcia que el relat us agradi... però els vostres comentaris també són tots molt bons!! Hehehe la LORETO diu que la tres és la més sexi i tu votes la 2 per les seves precioses dentetes :-DDD

      Elimina

...i moltes gràcies per la visita!!