divendres, 1 de març del 2013

Què? / Qui?.- Febrer 2013.- Tercer dia de Joc.- Ja tenim encertants!

Companys, avui sí!!

Sembla mentida com, en començar a relacionar unes coses amb les altres les vostres ments detectivesques van trobant les solucions correctes :-)

Tal com el primer dia jo mateixa era conscient que era molt difícil (per la forma en que estava plantejat), també pensava que el personatge havia de ser conegut de tots vosaltres, i que, en anar afegint pistes, ho trobaríeu. Tot i així, m'ha sorprès veure que sou molts els que heu tingut aquesta intuïció...

Així doncs, sense més prolegòmens, les meves felicitacions a: CARME, JORDI, XEXU, JJMIRACLE, MIREIA i LLUÏSA... que encerten que la persona de la foto és FRIDA LYNGSTAD (De nom complert ANNI-FRID) una de les dues components femenines del grup musical ABBA. La foto de l'ull d'avui corresponia, efectivament, a la seva companya Agnetha Fältskog.


L'any 1974 van guanyar el festival de l'Eurovisió amb el tema Waterloo i, a partir d'allí, la seva popularitat va ser molt, molt gran.


Bé doncs, anem a veure com queda tot això. Per haver encertat l'objecte del mes passat (la paperera-cendrer) hi havia una sèrie de persones que, si sabien el personatge d'aquest mes sumarien un punt extra, de tots ells, tan sols tres ho han aconseguit (CARME, XEXU i MIREIA)

Així doncs, en la JORNADA DEL MES DE FEBRER, aconsegueixen DOS PUNTS: CARME, XEXU I MIREIA i UN PUNT: JORDI, JJMIRACLE I LLUÏSA.


LA CLASIFICACIÓ GENERAL QUEDA AIXÍ (Els empats van per ordre alfabètic)

Tres punts.- CARME ROSANAS, MIREIA i XEXU
Dos punts.- ----
Un punt.- DAFNE, JJMIRACLE, JORDI, LLUÏSA, PONS007 i RITS

27 comentaris:

  1. uala, uala, uuala! He endevinat un QUI?. NO m'ho crec. I no era la Sara Montiel!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veus, dona? ;-))) Així m'agrada, ben contenta!.. I no, no... no era la Sara Montiel hehehe

      Elimina
  2. Jo tampoc no m'ho puc creure... va ser dir així, el primer que se'm va acudir. Una rossa i una morena... he, he, he... em fa molta ilu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser et va influir que feia poc al Petit Blog havia posat una cançó d'ABBA hehehe... el subconscient també juga!! ;-))) Enhorabona!!

      Elimina
  3. Així no era la Rafaella, eh? :-DD.
    Felicitats als encertants!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. MAC, pensa en el teu enigma de la tortuga i la llebre... Si jo fos tu no els seguiria donant aventatge! :-DDDD

      Elimina
  4. Ara que estic a la cresta de l'ona aprofito per retirar-me de la competició! Mai més no tornaré a fer els tres punts de la parella dels dos mesos! Mira, estic content, però després és possible que al desembre encara porti aquests tres punts... veurem què fem. De moment trencar les cames a la Carme i la Mireia, i va, a en Mac també, que només ens està donant peixet.

    ResponElimina
    Respostes
    1. home.... no em trenquis les cames ara que he tornat a anar al gimnàs. Vaa si total, no encertaré cap més QUI mai més.

      Elimina
    2. Pensa que si abandones ara SÍ que et quedaràs amb tres punts, mentre que si segueixes jugant en pots anar fent algun més i quedar en bona posició ;-))

      De totes formes, a tu mai et descarto jo pels primers llocs... i mentre en MAC us segueixi donant peixet... :-DDD

      Elimina
    3. MIREIA, Veig que en XEXU i tu teniu especial por als "QUI"... que curiós... a mi sempre em semblen més difícil els "QUÈ" que tan sols són imatge, sense pistes per investigar... ;-))

      Elimina
    4. En Mac no ha pogut tornar perquè ja té les cames trencades. A la Mireia de moment l'he perdonat, però com encerti el QUE del mes que ve ja en tornarem a parlar.

      Elimina
    5. Pobre MAC!! Li has trencat les cames tot i que us dona peixet? Ooooh!!... Aquesta violència m'esgarrifa :-P

      Elimina
  5. ah! que hi havia un concurs? Això s'avisa coi!

    ResponElimina
  6. quina rabia! vull dir que en tota la setmana no he he tingut ni un moment per navegar per la catosfera i m'he perdut el joc....eeep avui guanyarem a Madrid?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mmmmmm... la pregunta final faré veure que no l'he vist... :-P

      Noia, tu sí que ets treballadora i responsable... Hauré d'aprendre de tu. Jo "sempre" TROBO temps per navegar per la catosfera (i això no és massa bo)

      Elimina
  7. ooooh!!! amb el que m'agrada Abba!!! com pot ser? Quina "pàjara" em va donar pensant que era una escriptora catalana? hahahaha, em faig gràcia a mi mateixa!!!

    enhorabona als encertants!!!! ballarem dancing queen en el seu honor (és la meva prefe)

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'has fet riure amb això de "em faig gràcia a mi mateixa" :-DD

      Noooo, noooo ballem Waterloo, vaaaaaaaa vaaaaaaaa :-DDD

      Elimina
  8. Ni amb cent anys de temps l'hauria encertat. Només m'alegro que la rits també es decantés per una "escriptora catalana" (espero que no fós per la meva mala influència!)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic segura que amb cent anys de temps sí que l'hauries encertat... T'imagines la de pistes i pistes que hauria hagut de donar? :-DDD

      Elimina
  9. Hola Azzumpt
    veig que zegueixes tant juganera com zempre
    aixo ezta molt be...

    venia a zaludar-te abanz de turnar al meu paiz i a deixarte uns petonetz

    Lagartiho Dundee

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, en Dundee!! Hola maco!! M'alegra molt veure't però... crec... em sembla que la teva cosina t'ha preparat un "ressopó" al seu blog, ves, ves que hi ha de tot ;-DD

      Elimina
  10. Apa!! jo de casualitat. No sé perquè vaig pensar en ABBA, només per la rosa???? el cervell té coses inexplicables.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs mira, un moment d'inspiració!! ;-)) Fa molta gràcia quan passa, però el cert és que allí, al teu subconscient deuria estar i... flaix!... va sortir! ;-))

      Elimina
  11. Brbrbrbrrrrr això de no poder-me passar pels blogs tan sovint com abans em resta moltes oportunitats en aquest joc...

    ResponElimina
  12. Per variar, no ho hauria encertat ni en mil anys (tot i que, ara que hi penso, juraria que un cop sí vaig encertar el personatge. Ei, sí, me'n recordo: el pare Damià... perque era el del meu col.le :)

    Abba? senzillament genials. Encara m'agrada escoltar-los.

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!