divendres, 3 de juny del 2011

Jo sóc Blogger!!

No em pregunteu com hi he arribat perquè ben bé no ho sé. Recordo que he obert la pàgina d’un blog... però no sé si ha estat abans o després... en fi, que no tinc ni idea. Només sé que tenia una pàgina i he vist un lloc que posava STORE i jo he pensat “Store?” (Magatzem, botiga...) “Què deuen vendre aquesta gent”... i he clicat i... he trobat que sí, que venen coses!! A partir d’aquí ja m’he posat a buscar i...

Us posaríeu una samarreta com aquesta?



Imagineu que un dia coneixeu una persona que us cau molt bé, però que en porta una així!!


I aquesta bossa? Sembla pràctica...



Ara bé, a mi... a mi que les llibretetes em fascinen... el que m’ha robat el cor ha estat això!!


En fi... Que jo no he comprat res, és clar, no he mirat ni els preus, però m'ha cridat l'atenció. No tenia ni idea que es venguessin coses així :-)

23 comentaris:

  1. A la propera trobada blocaire s'hi haurà d'anar uniformat! =P

    ResponElimina
  2. Cel.lebro que t'hagis firat, on és poden comprar?, son cares?.

    ResponElimina
  3. Confessa! Has anat a veure que fa la competència.

    ResponElimina
  4. Per un moment he pensat que t'havia entrat un virus o un trojano d'aquest i que en lloc de ser tu eres realment blogger....quin ensurt...sort que he vist que són samarretes i altres ....a mi també m'agraden molt les llibretes ....jo de tu contraatacaria i els faria propaganda dels teus clauers...hihihihi

    ResponElimina
  5. A mi també m'encanten les llibretes, però jo no sóc molt You tubera... allò just i indispensable que em proposen de mirar, però rarament busco jo vídeos per mirar o sigui que aquesta no és la meva llibreta ;) N'hauré de buscar una de Blogger!

    I sí, per què no? Seria capaç de posar-me una samarreta Blogger. je, je, je... però, no, no, no me la compraré pas...

    ResponElimina
  6. YÁIZA.- Hehehe estaria molt bé!! Tots amb la samarreta de Blogger ;-)
    La veritat és que he vist que hi havia molt poca varietat, eh? Ja es podrien espavilar una mica més amb els dissenys :-D


    CARLES CASANOVAS.- Noooo! Si jo no m'he comprat res!!... Potser no s'entenia bé el post. Ara he arreglat una mica el text perquè quedi més clar ;-)... A mi el que m'ha fet gràcia veure que existeixen productes amb aquests logos, però jo no m'ho he comprat, no ;-)
    Si alguna cosa em faria gràcia seria la llibreteta, però perquè m'agraden molt en general :-)


    JPMERCH.- Hehehe quan m'he trobat amb la samarreta de Blogger, doncs sí hihi... he anat a buscar si la competència també en feia, ho confesso! :-))


    ELFREELANG.- Què "l'amo Blogger" s'havia "apropiat del meu blog"? Ostreeees... tu sí que tens imaginació!! ;-))
    La veritat és que la llibreteta és una monada!
    Si sabés com "interferir" la seva web amb una mica d'spam del meu blog de clauers i punts de llibre, ho feia!! :-DD


    CARME.- He buscat si hi havia llibretetes Blogger però no hi ha res més que samarretes! (o jo no ho he sabut trobar) Si hi hagués llibretes... serien "blocs de Blogger" :-DD
    I llavors sí que seria molt temptador de tenir-ne una! ;-)
    Jo a YouTube busco cançons, vídeos musicals... és pel que més ho faig servir :-)

    ResponElimina
  7. Avui en dia et venen de tot! Que hi ha molt friki deixat anar! Jo vaig veure unes samarretes amb detector de wifi, el típic dibuixet de les ratlletes de cobertura que s'il·luminen si hi ha xarxa sense fils. I s'il·lumina, eh! Així ja no has d'anar preguntant pels llocs si tenen wifi o no.

    Jo no sé si em posaria aquestes samarretes perquè entre nosaltres ens reconeixem. Si veus algú pel carrer amb la B de blogger saps que és blogaire. Un que no tingui blog no sap de què va, però a mi em fa cosa que algú em preguntés pel carrer! Millor tatuar-se la B en algun lloc que no estigui tan visible...

    ResponElimina
  8. Contestant la teva pregunta, et diria que si que em posaria la samarreta però que me l'haurien de regalar els senyors de Blogger perquè el que no estic disposat és a pagar jo per fer publicitat d'altres.
    Fa anys que penso així, no sóc gens "marquista" i menys quan veus que tots aquests productes amb publicitat incorporada tenen un sobrepreu (justament per aquesta publicitat), quan hauria de ser al revés, no?.
    No dic que no m'agradin; només que anar uniformat i, a més, pagant jo, no està fet per mi. :-))

    ResponElimina
  9. XEXU.- Hehehe no tenia ni idea que existissin aquests "detectors de Wifi" imagina ja en samarreta!!... Però... i quan rentes la samarreta? Són detectors que es poden ficar a la rentadora? ;-)
    Sí, això és cert, si veus algú amb aquesta samarreta, és "sospitós" de ser conegut :-DD


    McABEU.- Veig que penses com la CARME: Te la posaries, però no te la compraries hehehe
    Doncs penso com vosaltres. Si algú me la regala (no cal que sigui Blogger mateix) jo me la posaria... és que jo sóc molt de "samarretes" a l'estiu.
    Si us plau, que sigui de cotó, eh? que són més fresquetes :-DD
    Ara bé, comprar-la jo... doncs no, la veritat és que no. Tampoc he estat mai "de marca", més aviat al contrari. Tan sols compro "cares" les sabates i les ulleres i perquè són coses que, per a mi, entren en el tema "salut"... però tota la resta, quan més econòmic ho trobo millor ;-))


    DERIC.- També n'hi havia de Google!! I eren xules, eh? :-)
    Jo aquesta de Blogger, com he dit, no tindria cap problema per posar-me-la... altre cosa és comprar-la jo mateixa, però si fos un regal, jo encantada de la vida :-DD

    ResponElimina
  10. Sincerament, hi ha samarretes d’aquestes que tenen el seu atractiu, les compraria ( a un preu decent) i me l’has posaria. Però a certes edats... hi ha algunes que em tiren enrere. Recordo també aquelles de Wanted, FBI ...
    Jo també sóc dona de samarretes.

    ResponElimina
  11. Doncs com jo no sóc de portar samarretes (a no ser per fer feina, fer de jardinera o pintar), no me les compraria per res del món.
    La bossa no està pas malament, però haver de pagar per portar una marca que es veu tant.... no, no!!! millor si ells em paguin per portar-la!
    Per tant, penso com tu: lo millor de tot és LA LLIBRETA!!!! Però tampoc me la compraré. No està bé això de comprar per comprar, sense necessitat. (I més d'un pensarà "per què volem una llibreta si ja tenim l'ordinador?")
    Jo abans no podia escriure si no era en un paper, però com cada vegada faig més mala lletra, gairebé m'estimo més fer-ho a l'ordinador.

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  12. Tinc la lleugera sospita que no ets amiga de Wordpress, potser? ;-)

    ResponElimina
  13. QUADERN DE MOTS.- Farem una desfilada de moda "samarretil" hehe ;-)
    A mi em faria gràcia la de Blogger... ara bé, no la compraria, no, me l'haurien de regalar. Llavors segur que me la poso! ;-)


    MARGARIDA.- Dona, a la llibreta hi podries apuntar possibles propostes per a noves receptes ;-)
    Alguna idea que et rondi pel cap, alguna combinació de sabors... ho apuntes i així després ho pots fer.
    A mi m'agrada molt escriure a mà, és com dibuixar :-)


    FERRAN.- Ei, que jo tinc un Blog a WordPress, eh? Hehe... Sorpresaaaa!:
    http://preparantlaresistencia.wordpress.com/
    Però la veritat és que, on hi hagi Blogger a mi que no em donin altre cosa. No m'agrada gens ni mica l'esquema mental que has de tenir per fer anar un WordPress. En canvi, Blogger i jo ens entenem de meravella (excepte quan falla) ;-)

    ResponElimina
  14. Després de veure samarretes amb la cara Chuck Norris o amb símbols de la sèrie Lost, no em sorprèn ;)

    Hi ha molta gent a qui li agrada demostrar les seves aficions amb samarretes. Jo no sóc un d'ells però reconec que si me la regaléssin, potser me la posaria per anar a la platja jajaja.

    ResponElimina
  15. se les inventen totes!!! la samarreta és xula, xò no crec que me la posés pas, em faria cosa, prou que ja se'm veu el tatoo a l'estiu...

    ResponElimina
  16. Pero yo tampoco sabia, aunque la verdad tampoco me emociona jaja! Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  17. Jo és que darrerament no puc posar-me res més que samarretes blaugrana!

    Blogger podria patrocinar el Barça no? En comptes d'aquesta obscura fundació...

    ResponElimina
  18. MBOSCH.- M'ha fet gràcia això que dius que hi ha gent que els agrada demostrar les seves aficions en les samarretes... perquè jo... ehem... he fet coses així :-))


    RITS.- Donaaa però el tatuatge és per sempre, en canvi la samarreta te la podries posar només quan anessis vestida tipus informal, un dia d'excursió... :-))


    TÍA ELSA.- A mi lo que me sucede es que creo que se han esforzado poco en el diseño, pero si alguien me la regalase yo me la pondría sin problema ;-))


    PORQUET.- Ostreeeeees!! Quina idea tan genial!! :-))
    T'imagines la samarreta del Barça amb un "Blogger" enlloc de la fundació aquesta? ;-)

    ResponElimina
  19. Jo, com d'altres, me la posaria si és de regal.... perquè ja està bé aixó de sobrepagar per fer publicitat.... som el que no hi ha!

    De totes maneres no sé si me la posaria, realment, perquè si no poso el meu nom sencer al blog per què he de dir que sóc bloguer....

    Encara, però, proposo el següent pas: posar el nom del nostre bloc bloc a la samarreta, i al menys farem autopublicitat.... per dir coses que no quedi.

    ResponElimina
  20. MPG.- Tu t'hauries de posar una samarreta amb unes lletres "MPG" ben boniques!! ;-))

    ResponElimina
  21. Crec que s'han de rentar amb cura especial, però segur que hi ha alguna manera. S'ha de ser friki per inventar una cosa així.

    ResponElimina
  22. XEXU.- Què bo! Què bo! :-))
    "Norit especial per a peces de roba amb detector de Wifi. Norit, pensant en vostè" hahahaha

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!