diumenge, 8 de juliol del 2012

Molts diners!


No, no estic parlant de la sucosa prima guanyada amb tant d'esforç i dur treball pels jugadors de "la roja", estic parlant dels quatre milions i mig de dolars que puc administrar... bé, si faig cas a aquest simpàtic mail que vaig rebre fa uns dies:


Queridos en el Señor

Soy la señora James Heline Kuwait. Bueno, yo estoy de que el Sr. Jerry James, quien trabajó con la embajada de Kuwait en Costa de Marfil nueve años antes de su muerte en 2002. Nos casamos por once años sin hijos. Murió después de una breve enfermedad duró sólo cuatro días.

Desde su muerte he decidido no volver a casarse o tener un hijo fuera del matrimonio en su casa. Cuando mi último marido estaba vivo él depositó la suma de EE.UU. $ 4,5 m de dólares en el banco en Abidjan Cote d'Ivoire. Actualmente, este dinero todavía está en el banco.

Recientemente, mi doctor me dijo que no tome en los próximos ocho meses, observaron problema del cáncer. La única cosa que me molesta la enfermedad más cerebral. Sabiendo mi condición decidía donar este fondo a una persona u organización que utilice este dinero la manera que voy a encargar aquí. Quiero una persona u organización que utilice este fondo para los orf anatos, las viudas, los pobres, escuelas, hospitales, etc

Tomé esta decisión porque no tengo un niño que herede este dinero y mi marido familiares no son digno de confianza y no quiero que mi marido para utilizar diabólicamente. No quiero una situación donde este dinero será utilizado de manera impía. Por lo tanto, yo estoy tomando esta decisión. No tengo miedo de la muerte, así que sé a dónde ir. No necesito ninguna comunicación telefónica en este sentido debido a mi salud por lo que la presencia de los parientes de mi marido alrededor de mí siempre. No quiero saber de este desarrollo.

Tan pronto como reciba tu contestación te daré contacto con el banco en Abidjan Cote d'Ivoire. Yo también le enviará una carta de la autoridad que te pruebe el actual beneficiario de este fondo.

Rogar por favor siempre toda la vida. cualquier demora en su respuesta me dará el sitio para obtener otra persona u organización con el mismo propósito. Por favor, asegúrese de que usted está actuando correctamente, como se indica en este documento.

Con la esperanza de recibir una respuesta.

Saludos cordiales,


És el més normal, quan tens molts diners i no et refies de la família del teu difunt marit, el que has de fer és enviar correus a gent que no coneixes de res i esperar que destinin la teva fortuna a un bon fi. Clar que, si llegim bé la carta (costa llegir-la bé, perquè té tota la pinta d'haver estat traduïda amb el Traductor de Google) ja diu alguna cosa de que li afecta el cervell, no?

En fi, que no calen més comentaris, oi? M'ha fet gràcia posar-ho aquí per riure una mica...

16 comentaris:

  1. Doncs deu haver-hi gent a qui li cola, perquè aquesta mena d'estafes es continuen fent. Ara no diu res, però suposo que si contestes, et demanaran alguna cosa per poder treure't els diners. Bé, per sort és fàcil, com dius, veure que es tracta d'una ximpleria, però tot i així cal anar amb compte, mai se sap per on ens poden sortir.

    ResponElimina
  2. La manera que té el metge per a evitar que mora de càncer és impagable, li diu que no prenga en huit mesos; és clar, morirà de gana.

    És curiós, tots els correus d'aquest tipus diuen que els diners són a Costa d'Ivori, que hi haurà banquers honrats?

    ResponElimina
  3. A mi, el que em meravella de mails com aquest és que continuïn fent-se i enviant-se. Com diu en XEXU, deu ser que sempre hi ha gent que hi cau malgrat es vegi tan clarament que no pot ser res més que una estafa.

    Per cert he dit clarament, però no ho està gens de clar el que hi diu... els que pateixen tant perquè l'idioma espanyol està amenaçat i en vies d'extinció a Catalunya hauran d'afegir a la llista països com Kuwait i la Costa d'Ivori . :-))

    ResponElimina
  4. Pensaràs amb les teves pobres amigues blocaires??? ;)

    Fa temps em vaig rebre un, però en anglès, ho vaig haver de traduir jo, bé el traductor, jeje

    Bon dia tingui vostè, Sra.Assumpta!!

    ResponElimina
  5. he, he, he... ja m'heu fet riure per avui... el mail i el comentari de Jp! :D

    No s'entén com això pot colar i enganyar a ningú.

    ResponElimina
  6. per un moment m'he pensat que en regalaves....quines coses més estranyes per la xarxa oi? igual respons i et treuen fin la darrera engruna ...no sé si fa riure o plorar Assumpta...

    ResponElimina
  7. Ets tant famosa que la gent acut a tu quan han d'aministrar diners destinats a organitzacions benèfiques. Més famosa i tot que Teresa de Calcuta!! Oh!! Quin orgull!!

    Pensa en nosaltres eh, també!!

    ResponElimina
  8. Jo ni els obro aquests correus estranys. Em fa por que només d'obrir-los ja entri algun virus.

    ResponElimina
  9. normalment no llegeixo mai correus estranys.... a vegades penso que hi ha gent que no té cap altra feina que elaborar missatges per a veure si la gent hi cau i en pot treure algun benefici.... i hi ha gent molt inocent pel món!!!!

    ResponElimina
  10. el més sorprenent és que encara hi hagi gent que pica......

    ResponElimina
  11. Coi, nena, digues que sí i la propera revetlla et podràs atipar de coca! I de passada ens convides a tots :)
    Els correus que cal vigilar, i que precisament ara n'hi ha una invasió, són els que ens arriben pretesament enviats per una persona amiga i que fan clicar en un enllaç. Si ho fas, tururut violes el tem compte!
    Gràcies per fer-nos riure i una abraçada!

    ResponElimina
  12. Lo Jordi Dorca té phisihing al seu correu, i jo, carallet, hi he fet clic...
    A aquestos no, lo de tomar no m'agrada gaire (cervesa, llimonada, llocs de l'anatomia...) ;)

    ResponElimina
  13. Glups!! de veritat és un mail. Estic flipant!

    ResponElimina
  14. Costa creure que la gent piqui...
    Encara que només cal anar per la Rambla i veure com el trileros desplomen els "espavilats" que es juguen amb ells els quartos, per comprovar que hi ha gent així.

    ResponElimina
  15. Sí, sí, però... i si fos veritat?

    ResponElimina
  16. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris ;-))

    Veig que, igual que jo, us sorpreneu que hi hagi gent que encara "piqui" amb trucs així, però suposo que algú hi deu haver de moment que les segueixen fent...

    MARCEL, si vols et reenvio el mail per si t'interessa a tu administrar aquesta fortuna hehehehe

    Abraçades per a tots!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!