diumenge, 14 de desembre del 2008

Moltes gràcies, Pep!!


T’ho devia, Pep, t’ho devia :-)

Jo era de les que deia que no tenies prou experiència per entrenar el primer equip del Barça i tu, partit a partit, jornada rere jornada, m’has demostrat que no tenia raó... i no saps com m’alegra haver-me equivocat!!


Al Gamper vas dir unes paraules que em van impressionar: “No sé si guanyarem però l’esforç, os dono la meva paraula d’honor, el posarem i persistirem fins al final. Visca el Barça i Visca Catalunya!

I és cert, Pep... el teu equip... el nostre equip! lluita i no es rendeix mai. Ara, ajuda’ns a tocar de peus a terra i a seguir fent camí, amb esforç i sense perdre mai la il•lusió, aquesta que tu ens has tornat.


Avui, tots els culés ens sentim feliços i orgullosos del nostre Barça per això escric aquestes línies amb emoció i alegria, ... Moltes gràcies Pep!! Gràcies de tot cor!!


La qualitat del vídeo que ara poso no és massa bona, però el contingut m’agrada tant que val la pena veure’l. Dura 3 minuts i 19 segons: Josep Guardiola i Sala, (Santpedor, Barcelona, 18 de gener de 1971), unit al Barça des de juny de 1984… un culé des de sempre.

43 comentaris:

  1. Traducción al castellano

    "¡¡Muchas gracias, Pep!!"

    Te lo debía, Pep, te lo debía.

    Yo era de las que decía que no tenías suficiente experiencia para entrenar al primer equipo del Barça y tu, partido a partido, jornada tras jornada, me has demostrado que no tenía razón… ¡y no sabes cómo me alegra haberme equivocado!

    En la presentación del equipo, en el torneo Joan Gamper, en los discursos previos, dijiste unas palabras que me impresionaron: “No sé si ganaremos, pero el esfuerzo, os doy mi palabra de honor, lo pondremos y persistiremos hasta el final. ¡Viva el Barça y Viva Catalunya!”

    Y es cierto, Pep… tu equipo… ¡nuestro equipo!, lucha y no se rinde nunca. Ahora ayúdanos a tocar con los pies en el suelo, a seguir haciendo camino, con esfuerzo y sin perder la ilusión, esa ilusión que tu nos has devuelto.

    Hoy, todos los culés nos sentimos felices y orgullosos de nuestro Barça y por eso escribo estas líneas con emoción y alegría… ¡Muchas gracias, Pep! ¡Gracias de todo corazón!

    La calidad del vídeo que he puesto no es muy buena, pero el contenido me gusta tanto que vale la pena verlo. Dura 3 minutos y 19 segundos: Josep Guardiola i Sala (Santpedor, Barcelona, 18 de enero de 1971) unido al Barça desde 1984… un culé desde siempre.

    ResponElimina
  2. No se m'ha actualitzat el reader encara, però sabia que aquí hi trobaria aquest post, i cap aquí vinc. Lluitat, treballat, però demostrant que, almenys avui, érem millors. Victòria merescuda i a 8 punts del segon (i 12 del Madrid). I d'en Guardiola tots pensàvem el mateix, però ens ha fet callar i està engrandint la seva llegenda. Demostra dia a dia que en sap molt de futbol. I a més, ha fet recuperar la il·lusió perduda. No es pot demanar més. Quin canvi que ha fet aquest equip, que pel que diuen només difereix en dos jugadors del de la darrera desfeta. La mentalitat hi fa molt. Visca el Barça, i a continuar amb aquesta humilitat i dedicació cap el títol.

    ResponElimina
  3. Venía a felicitarte y ya he visto tu nueva entrada,se la tiene muy,muy merecida este muchacho.No sé si recuerdo mal,pero ¿no ganó medalla olímpica en Barcelona 92?.
    Patry y yo hemos visto el partido y ha sido emocionante,yo siempre lo oigo por la radio y esta vez me tenía prohibido cantar gol porque le quito la sorpresa al adelantarme un cierto tiempo antes de que ella lo vea en la tele.
    En Palma se han oído bastantes cohetes con el resultado así que Nito,nuestro perrito,andaba desesperadito con tanto ruido y tanta celebración pirotécnica.
    Un abrazo y disfruta.

    ResponElimina
  4. El meu ídol ho ha aconseguit! Som els millors!
    Salut!

    ResponElimina
  5. Com de costum, només vaig veure els últims deu minuts, i una mica per casualitat. Però mira, em va agradar veure com es va passar d'un 0-0 a un 2-0.

    ResponElimina
  6. Ale ale que estaràs contenta :)
    Felicitats a tots los del Barça.

    ResponElimina
  7. assumpta no tinc paraules (estic afònic), no tinc ulls (m'acabo de llevar) i no tinc cap (vam sortir a celebrar-ho ) però ... com la vas clavar amb el joc d'anglès!!! patint-patint per, al final, guanyar-guanyar!!! (vaig a per el gelocatil) :)

    ResponElimina
  8. VISCA EL BARÇA !!!!! Hola guapetona, que contenta estic !!!! quina nit la de ahir i com varem patir perquè no arribaven, ens tenien mal acostumats però al final tot va ser possible, era el barça que coneixem i saps que? he reconèixer que jo també vaig sentir certa reticència quan el van posar d´entrenador, com a jugador sempre m´havia agradat però el veia com massa jove per carregar amb la responsabilitat d´un equip com el Barça... però ja veus !!!!! es fantàstic !! estic segura que ell ha sabut transmetre un bon sentiment d´equip entre els jugadors i això es la base perquè un equip funcioni i es creixi... uff com m´enrrotllo, perdona.
    Escolta el vídeo es maquiiiisim no l´havia vist, genial.
    Com gaudiré dilluns amb els meus companys de feina dilluns, jijii clar que últimament els tinc molt calladets, jejeje perquè serà ????
    Petons molts petonssssssssss

    ResponElimina
  9. En casa tambien deciamos que tneia poca experiencia para llevar el Barça, nos unimos al grupo de los arrepentidos por nuestras palabras y agradecemos el habernos equivocado.

    A seguir asi!!

    ResponElimina
  10. Baaarça, Baaarça...!
    Jo també, ho confesso, també deia que a en Guardiola li mancava experiència. Ole, em vaig equivocar! ;-)

    ResponElimina
  11. No sé per on començar Assumpta :) les teves paraules m'arriben ben endins, perquè les sento com tu... a can Barça sempre hem tingut persones vàlides però ens toca patir i massa... però és l'art de ser culé.. Ahir mirant el partit i veient la pinya què feien al abrçar-se i veient la celebració de'n Guardiola, ell que és super educat uf... què t'he de dir... l'hagués anat a abraçar i donar-li les gràcies... en aquest vídeo es veu... de ben petit ja sortia a celebrar els gols amb els jugadors, això se'm va quedar, és un culé de dalt a baix, amb les coses clares i va plantar cara a Van Gaal, aquell que va fer del nostre equip uf... però ell, triomfi o no, guanyem o no, demostra que sent els nostres colors (no podia deixar la frase avui) que ho fa des del cor... que castiga als jugadors quan no fan el què han de fer... que s'arrisca, que ho sent, que els fa còrrer... que parla un català com Déu mana... que és un paio collonut, i no sempre les coses aniran bé, però com tu bé dius, al Gamper va dir una cosa... i el què va dir ho està complint, no li han pujat els fums, continua vivint el futbol... parla maravelles dels seus homes... mare meva i a més li clavem 2 gols al madrid en un partit on ens podien haver marcat ells... i saps què més? Té una sort! envoltat de grans jugdors, haver format part del Dream Team i ser entrenador del millor club del món i ser aficionat i soci d'aquest club de ben petit, haver-hi viscut a la masia, guanyar-ne la primera copa d'Europa i a més... a més ser entrenador i poder celebrar al Camp Nou la victòria tot ple i sentitn el nostre himne... uf... mai t'havia escrit tant i encara em deixo coses eh! encara me'n deixo... Que Visca el Barça i que Visca Catalunya, i com va dir ell un cop... Ciutadans de Catalunya, ja la tenim aquí... la 3a copa d'Europa! jeje tant de bo... jo ja ho vaig dir... anirem a la final! no sé si guanyarem, però hi anirem... i demanar pel nou any... que tinguem la lluita i la constància d'aquesta primera temporada per Déu... perquè celebrarem la lliga, felicitats a tots els culés :) i a tu!!!!

    ResponElimina
  12. Per cert, quan van nomenar a Guardiola entrenador, com tothom, no ho tenia clar, però vaig escoltar les seves declaracions i un paio català i amb les ganes i l'energia i les paraules d'elogi em van arribar i emocionar, a RAC 1 deien que el volien com a president, però ara no cal... fins i tot ha centrat al nostre president i torna a ser en Laporta culé... millor... han marxat els dimonis negres qeu feien tombarelles per tot arreu, queden els treballadors, els qui senten els colors... la celebració ho diu tot :) uf perdona el comentari és moooooooolt llarg entre un i altre, però sóc tant feliç avui jeje :)

    ResponElimina
  13. Sóc de les poques que no va dubtar mai que en Guardiola seria perfecte!!! GUAPOOOO! Suposo que perquè tampoc no vaig pensar en cap moment en l'experiència que calia ni res... Jo el veia com el gran jugador del Barça que tornava a casa! Deixa't d'estangers i posa-hi un català! I sabia que se'n sortiria!

    aix... quin partidàs, sí, senyors!

    ResponElimina
  14. Sento dir que em vaig perdre el parit... el gran partit. Però és que mentre estaven jugant jo volava dins un avió de Ryanair, des de París! Però el més bonic va ser posar els peus a terra i saber que el Barça acabava de marcar el primer gol. Que potser estaven esperant que uns quants aficionats trepitgessim terra catalana? jeje... i al cap de poc el segon! tots els taxistes pitant, la gent cridant goooool a l'aeroport... va ser emocionant i tot i no poder-lo veure vam viure el sentiment culé.
    En Pep ens està demostrant que és un gran entrenador, amb molta psicologia i amb els peus sempre a terra!
    Només em queda dir... VISCA EL BARÇA!!!!!

    ResponElimina
  15. Gràcies Pep, ets el millor entrenador que podiem tindre, sempre vaig confiar en tu i estic molt orgullosa de que no em vas desebre, gràcies i esperem guanyar molts títols amb tu.

    ResponElimina
  16. XEXU Ostreees!! això és que em vas llegir el pensament, eh? jajaja perquè era molt tard i no sabia si posar res o no... però el sentiment culé va poder més que el rellotge i m'hi vaig posar :-))
    Dius molt bé XeXu, en Pep ens ha fet recuperar la il·lusió!! :-)))
    Ara sabem que passi el que passi, ells lluitaran, i això a mi m'agrada molt, molt!!
    Abraçades!!!


    TERE Sí, sí... Muy bien!! Estaba en la selección olímpica que ganó el Oro en el 92 :-))
    Ese año, Pep Guardiola ganó Liga, Champions i Oro olímpico ;-)
    Y me ha hecho gracia eso que dices del gol por la radio que se oye antes jajaja... porque a veces hay mucha diferencia en segundos!!
    Un amigo de Mallorca me llamó antes del partido para desearme suerte y al final por sms me felicitaba ;-))
    Muchas gracias, guapa!!
    Besos!!!


    CONSUELO Digues que sí!!! :-))
    I tant que sí!!!
    Som els millors!! :-))
    Una forta abraçada!!!


    P-CFACSBC2V Jajaja sempre em fas riure, eh? T'haurem de "contractar" perque, com a mínim, t'acostumis a veure els finals dels partits jaja... si mires 10 minuts i veus els dos gols, el dia que vegis un partit sencer... ;-)
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Mooooooltes gràcieees!!! :-))
    De tu haurem de fer una bona culé... algun sistema he de buscar jo... jeje
    Motes gràcies!!!
    Petonassos!!!


    ÒSCAR Siiiiii!!! jajaja estic més o menys com tu... ara ja quasi no se'm nota a la veu, però ahir vespre em vaig quedar afònica. Els meus crits del segon gol van ser tan bèsties que crec que vaig batre el meu pròpi rècord jaja :-))
    Aquest matí una amiga de la Parròquia (que viu a uns 15 minuts de casa) em deia "et vaig sentir cridar" jajaja i ens partiem de riure ;-))
    Siiiii!!! veus com funciona allò d'anglès?
    I tu suposo que estaves amb el teu entrepà de carn arrebossada, eh? ;-))
    Abraçades blaugranes!!!


    M.TERESA Holaaaa guapaaa!!!
    Què contents estem avui els culés, eh? Si fins i tot em sembla que els ulls de la teva foto somriuen encara més!! :-)
    Sí... és això, jo veia en Pep massa jove, amb poc bagatge... però res, noia... el tio ho porta a la sang i quan això es porta a la sang, es demostra com ell ho fa :-))
    Noooo, no demanis perdò per escriure molt... m'agrada!! :-)
    Records als teus companys de feina jiji
    I m'alegra molt que t'agradi el vídeo!!
    Petonassos!!!


    VERO Jejeje m'has fet riure amb això de "nos unimos al grupo de los arrepentidos" :-)) La veritat és que som un grup moooooolt gran!!
    Però bé, som bona gent perquè reconeixem el nostre error i ara manifestem la nostra admiració per en Pep jeje
    Un petó molt fort!!!


    FERRAN Jejeje avui no puc deixar de somriure i és que aquesta frase teva "Ole, em vaig equivocar!" també és genial!!
    Felicitem-nos culés!!!
    Abraçades!!!


    CESC Mira, quan vaig pensar en escriure un article dedicat al Pep vaig pensar en tu: Estava segura que t'agradaria i vaig estar a punt de posar que et dedicava el post a tu :-)) al final no ho vaig posar, però en veure el teu comentari tan plè de sentiment blaugrana, ho diré ara:
    Va per tu, Cesc, que tantes vegades celebrem els gols del Barça cridant com a beneits en el mini-Xat del teu blog... i, precisament, no ho fem pas Sense fer soroll, no si no a plè pulmó :-))
    I em fa gràcia que et disculpis pel comentari llarg... jeje... què va!! les teves paraules demostren, com a tu t'agrada dir, que sents els colors i, junt amb les dels altres amics culés que també escriuen amb el cor, no fan més que enriquir aquest post blaugrana :-)
    una forta abraçada!!!


    NÚR Molt bé!! Et felicito :-))
    Bona visió si la vas encertar!! `:-)) jo no, filla... pensava que no podria, que els jugadors no li tindrien respecte... jo què sé... i, com diu en Ferran "Ole, em vaig equivocar!" jajaja
    Abraçades!!!


    IRUNA jajaja potser siiii!!! Potser t'esperaven Iruna!!
    Ai, mare!! No puc ni pensar què hagués passat si el vol hagués arribat amb retard jaja
    Per cert, arribar a Barcelona en unes circumstàncies així ha de ser inoblidable, eh? :-))
    Espero que hagis gaudit molt de París!! :-)
    Petons!!!


    ALEXIA STARK Genial!!! :-))
    M'alegra de veritat saber que hi havia més gent que confiava en en Pep!! Et felicito de veritat, per la teva bona visió i pel resultat d'ahir jeje
    Petons!!!

    ResponElimina
  17. Visca!!!!

    Jo tampoc hi creia massa. Potser és que no tot està perdut i hi ha joves sobradament preparats que si que ho estan, que no s'ho creuen i tenen ganes de treballar. I només necessiten que hi creiem.

    ResponElimina
  18. Doncs em sap greu contradir els qui diuen q tothom pensava q el PEP era massa jove, que si q n'és de jove, pero quan vaig saber q venia, vaig dir:
    ara farem alguna cosa de profit pq aquest es el noi de casa i deixara la pell.

    I pam!!!
    sort q ja deu tenir clar q l'etó'o mola molt...., eh, Ass??? ;)

    ResponElimina
  19. Assumpta, se m'acaben les paraules, no sé ben bé què dir, només que la força ens acompanyi, guanyem molts títols, poguem estar tant feliços com avui estem i poder cridar ben fort... Blaugrana el vent... Per mi és un honor que una persona que demostra tant i té tants seguidors em dediqui un escrit del meu Barça... un honor, un plaer, genial simplement...

    ResponElimina
  20. Ho reconec ... jo també era de les que no pensava que en pep se'n sortís gairebé. Però diuen que rectificar es de savis ... L'equip ha canviat en tots els aspectes, la imatge d'ara ens diu que són realment un equip i amb un líder al front de tots ells en pep. Senzill, sincer, modest i segur de sí mateix. Sap transmetre els valors i la confiança per seguir endavant. Ahir, tot i no està el tema gaire clar, tenia confiança. Pensava que tard o d'hora (bé, en aquest cas una mica tard, je,je), arribaria el gol ...i pam ... 2 !!!
    M'alegro moltísim que de nou es sapigui trobar el camí a seguir i això ens condueixi a bon port.
    Visca el Barça i Visca Catalunya !

    ResponElimina
  21. Tot un senyor...sí senyora. A més jo felicitaria a ne'n Casillas perquè és un gran porter ( el Madrid en té sort d'ell) i tot i que ahir va protestar normalment es comporta. Per suposat en Valdés és de casa i el Barça guanyarà la lliga!

    ResponElimina
  22. Quin partidasss!!!... Jo no sóc gaire futbolero, però aquesta temporada no em perdo cap partit del nostre Barça. Quina canya, quin joc i quina il·lusió que hi posen. Si et sóc sincer, jo sempre he cregut amb en Pep. Sempre he cregut que podia ser l'element de cohesió que tant necessitàvem i sabria retornar-nos l'esperança.
    M'ha emocionat el teu escrit... Esperem doncs aconseguir molts més èxits!!!
    Una abraçada ...

    ResponElimina
  23. RITS No pateixis que som la majoria :-))
    M'agrada com ho dius!! Efectivament, en Pep no "s'ho creu" i té ganes de treballar :-))
    Oeeeeeeee oeeeee jejeje
    Petons!!!


    MONTSE T'apunto a la llista dels que "Sí" confiaveu ;-)
    De fet, jo no es que cregués que seria mal entrenador, eh? senzillament creia que no tenia prou experiència... però res: ficada de pota!! :-))
    Ah!! sí... també pensava que els jugadors se li pujarien a les barbes... i no, no...
    Et felicito per la visió de futur jeje
    Etooooooooo'o ;-))
    Petons!!!


    CESC Ets culé a tope i un gran seguidor d’en Pep i, a sobre, em deixes cridar els gols i celebrar les victòries al teu blog jeje... Tot teu aquest "post" :-)
    I una altre abraçada també!!!


    -ASSUMPTA- Senzill, sincer, modest i segur de sí mateix: Trobo que l'has clavat!!
    Si noia, sí... els gols es van fer esperar jajaja uffff però jo confiava amb les paraules d'en Pep de lluitar fins l'últim segon :-))
    Visca el Barça i Visca Catalunya!!
    Petons!!!


    CARME Visca!!! I tant que sí!!
    :-)))
    Petons!!!


    JOANA Sí, estic d'acord en que Casillas és un gran porter. Si no fos per ell ahir hauriem marcat més :-) però ahir al final es va passar una miqueta d'insults i gestos no gaire "macos", eh? :-))
    En Valdés també és un porter de categoria :-))
    Petons!!!


    PRAXIS Cada vegada ets menys "no gaire futbolero", eh? jejeje
    M'agrada que, fins i tot les persones que habitualment no estan tan boges pel fútbol (jeje) diguin que aquest Barça els fa disfrutar!!
    És molt maco això Praxis!!
    Doncs mira :-)m'alegra llegir el que dius perquè veig que cada vegada sou més els que dieu que creieu en en Pep, m'alegra, de veritat.
    I moltes gràcies per les teves paraules!!
    Una abraçada!!!

    ResponElimina
  24. Hola Assumpta!
    Jo tampoc creia en Guardiola...Quin error!
    Visca el Barça i Visca Guardiola!
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  25. Visca Pep Guardiola!

    La veritat és que jo també era dels que volia Mourinho, tot i que veia al Pep com a segona opció.
    Ara veig que calia que vingués en Pep.

    Adéu!

    ResponElimina
  26. felicitats! gran partit!
    l'esforç dona recompenses, a veure si el futbol transmet d'una vegada aquest valor!
    Esperem que continuïn així!

    ResponElimina
  27. SÍLVIA Sembla mentida com ens ha demostrat que ens equivocavem, eh? :-))
    Quin gran culé!!! Quin gran entrenador!!!
    Petons!!!


    ALBERT Visca!! Viscaaaa!!
    Quina sort haver-nos equivocat!! ;-))
    Força Barça!!
    Una abraçada!!!


    ESTRIP L'esforç dóna recompenses :-)
    Doncs mira, els nanos petits es fixen molt en totes aquestes coses. Els futbolistes són els seus "ídols"... crec que m'has donat una pista que utilitzaré amb els meus petits culés de catequesi jajaja
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  28. amb un entrenador de tercera no anem en lloc.LAPORTA DIMISSIO!!!
    Amb un entrenador amb cara i ulls als asquerosos els hi hauriem fotut 6 o 7 que es aixo de guanya per dos nomes??i a sobretots contents

    ResponElimina
  29. Sempre he vist al Guardiola molt assenyat i segur del que fa. Sempre al seu lloc i tant ben vestit, mira que estava elegant el dissabte!!! :)
    Força barça!!!!!

    ResponElimina
  30. Quan van nomenar Guardiola vaig preferir callar i no dir res. Hi havia dies que pensava que Guardiola no se'n sortiria i d'altres que sí. Ha demostrar que de futbol en sap una estona i està dirigint aquest Barça amb moltíssima solvència. També és cert que la lliga és molt llarga però de moment ha retornat la il.lusió al barcelonisme i això ja és molt important...Visca el barça

    ResponElimina
  31. DDRIVER No siguis així, home!! Jajaja ai, ai, com t'agrada queixar-te!!
    Avui ja ho deien per la ràdio que al Barça li costa més jugar contra els equips petits i dissabte el Madrid va jugar com un equip petit, a tancar-se i a aguantar... i a donar patades.
    Jo estic molt contenta!! M'agrada en Pep i la seva filosofia de lluita, m'agrada que controli que els jugadors no es desmadrin a la seva vida privada (la seva obligació és mantenir-se en forma, qui va cada nit de juerga és impossible que després estigui com ha d'estar...)
    O sigui que aquesta vegada no puc estar d'acord amb tu pel que respecta al nostre entrenador.
    Quan haguem guanyat títols ja m'ho diràs :-))
    Abraçades!!!


    AIGUA Siiiii jajaja m'has fet riure perquè és cert que anava súper elegantíssim... i tant que m'hi vaig fixar :-))
    Jo li vaig dir al meu marit: com ens toqui la travessa et regalo un traje igual que aquest!! jajaja... però res, noia: Tenim una de 10 i els de 10 no cobren res... ja fa quinze dies igual... som especialistes en travesses de 10 sense premi :-))
    Per altre part, jo també el trobo assenyat, discret, un autèntic culé :-))
    Petons!!!


    NOCTAS Jo he d'admetre que al principi hi vaig estar total i absolutament en contra... és que no li donava cap opció, vull dir que el meu error és dels grossos... però en saber la filosofia que pensava imposar al vestuari vaig pensar "ai, caram! serà capaç de controlar-los?" jeje i després al Gamper vaig tenir unes sensacions tan positives, tant, que ja em va canviar l'opinió :-))
    Visca el Barça!!
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  32. confesso que no vaig veure el partit, tot i que anava fent el "seguiment" gràcies als crits d'alegria que m'arribaven dels veïns i del carrer.

    Està molt bé el teu escrit que transmet l'alegria d'aquest camí fet amb esforç, tocant de peus a terrra i amb il.lusió. Una abraçada :-)

    ResponElimina
  33. yo no soy culé, ni de ningun otro equipo, ya lo sabes, pero me encanta que haya ganado el Barça

    ¡¡¡felicidades a toodos lo que lo sois!!!!!!

    a mi este chico siempre me ha caido muuuuuuyyyyyy biennnnnn :-)

    ResponElimina
  34. Amén!! M'ha agradat molt aquest credo d'en Pep! Crec en un sol Pep, entrenador tot poderós...

    Ah!! Jo també era dels teus. No pensava que fos el millor entrenador. M'agradava en Mou! Perdona'm pare, perquè he pecat!!

    ResponElimina
  35. BRUIXOLETA Potser entre els crits d'alegria que senties estaven els meus jejeje... Què estem a 100 Km. de distància? Ah! És igual!! Tinc bona veu, jo... i t'asseguro que m'hi vaig deixar les cordes vocals :-))
    Gràcies guapíssima!!!
    Petonassos!!!


    CONSUELO Moltíssimes gràcies!!
    Un detall molt bonic de part teva tornar a passar per felicitar les festes :-))))
    Petons!!!


    KARMENTXU Siiiiii jejeje pero tus hijos estarán bien contentos jeje... ¡¡Muchas gracias Karmentxita!! y me alegra verte por aquí!!
    ¡Tienes buen ojo, pues, para los entrenadores: Quedas contratada! ;-))
    Besoooootes!!!


    JORDI Quedes perdonat automàticament :-)
    Passar per aquest article suposa un reconeixement de l'error i això ja és molt bo :-)) No pateixis.
    Abraçades culés!!!

    ResponElimina
  36. Hola noia gracies per la visita, portu molt liat pero el partit els vaig veure i disfrutar força jejeje.
    A jo tambè he montat el pesebre amb el meu fill per el meu es molt més sencill.
    Visca el Barça!!!!!

    ResponElimina
  37. GEORGE Hooolaaa!! Ostres, gràcies per venir!! M'ha fet il·lu!! jeje
    Ah, què maco si has fet el Pessebre amb el teu fill, aixó sí que és bonic. Jo no tinc nens i si en una època de l'any crec més que m'agradaria tenir-ne és per Nadal :-) però mira, el varem fer amb el marit i també ho varem passar bé... i és igual si és més maco o no: lo veritablement important és que el vareu fer junts ;-)
    El meu és maco perquè porto molts anys comprant figuretes, animalons, arbrets jeje
    Un petó!!!

    ResponElimina
  38. Es lindo sentirse orgulloso del equipo de nuestro corazón, besos tía Elsa.

    ResponElimina
  39. TÍA ELSA Sí!! jejeje la verdad es que este año nos está dando alegrías... ¡Estamos ilusionados! :-)
    Besazos, guapa!!!

    ResponElimina
  40. Com et deia, bunika, va ser més cosa de la poca idea i de la fe ignorant, que no pas per uns fonaments reals i estudiats sobre el futbol i l'experiència que cal tenir... Va ser un suport totalment irracional! És normal que les persones que en sabeu més ho dubtessiu! hahahahaha

    :D Bones festes!!!

    ResponElimina
  41. NÚR
    En tot cas, va ser una bona intuició!!! :-))
    Com m'alegra haver-me equivocat!! jajaja
    Petons!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!