diumenge, 17 de maig del 2009

LA LLIGA ÉS NOSTRA!!


Els culés sabíem que ja era nostra. Que des del gloriós 2-6 (que, per fi, feia justícia “visible” a la diferència de joc entre el segon i el primer classificats) havia quedat més palès que mai que només un equip era el mereixedor de guanyar la Lliga. I que aquest equip és el Barça.

Doncs bé, avui això s’ha fet realitat i el Barça, a falta de tres jornades, sense jugar encara, gràcies a la derrota del segon classificat a Vila-real, s’ha proclamat campió!!

Diu en Pep, el nostre Pep, en Guardiola, el nostre entrenador, el noi de Santpedor, que la Lliga és el trofeu més important dels tres als que aspiràvem ja que demostra veritablement una regularitat, una trajectòria: Doncs bé, Pep: Ja la tenim aquí :-)

Aprofito per, una vegada més, entonar el mea culpa per ser una d’aquelles persones que, en principi, no creien en un entrenador tan jove i amb poca experiència: Ni massa jove ni poca experiència... totes les pors van desaparèixer en sentir-lo parlar el dia de la presentació de l’equip en el Trofeu Joan Gamper: Va prometre lluita, treball, entrega i va dir una frase que se’m va quedar gravada (perquè jo hi era!!) “Persistirem fins al final” i així ho ha fet: El meu Barça no s’ha rendit mai. Gràcies Pep!


I aquest trofeu, que és el més important, aquest any ja té un germà petit (tot i que va néixer primer) doncs la Copa va arribar dimecres passat.

Copa, Lliga i... guanyarem la Champions també? No tinc ni idea. Espero que sí, sóc optimista per naturalesa, i crec en el gran potencial del meu equip, però de veritat que, encara que no la guanyéssim, aquest Barça ja no l’oblidaré mai. Mai de la vida.


VISCA EL BARÇA PER SEMPRE!!!

34 comentaris:

  1. Traducción al castellano.

    "¡¡LA LIGA ES NUESTRA!!"

    Los culés sabíamos que ya era nuestra. Que desde el glorioso 2-6 (que, por fin, hacía justicia “visible” a la diferencia de juego entre el segundo y el primer clasificado) había quedado claro que sólo un equipo era merecedor de ganar la Liga. Este equipo es el Barça.

    Pues bien, hoy esto se ha hecho realidad y el Barça, a falta de tres jornadas, sin jugar aún, gracias a la derrota del segundo clasificado en Vila-real, se ha proclamado campeón!

    Dice Pep, nuestro Pep, Guardiola, nuestro entrenador, el muchacho de Santpedor, que la Liga es el trofeo más importante de los tres a los que aspirábamos ya que demuestra verdaderamente una regularidad, una trayectoria: Pues bien, Pep: Ya la tenemos aquí :-)

    Aprovecho una vez más para entonar el mea culpa por ser de aquellas personas que, al principio, no creían en un entrenador tan joven i con poca experiencia: Ni demasiado joven, ni poca experiencia… todos los miedos desaparecieron al oírle hablar el día de la presentación del equipo en el Trofeo Joan Gamper: Prometió lucha, trabajo, entrega y dijo una frase que se me quedó grabada (¡porque yo estaba allí!) “Persistiremos hacia el final” y así lo ha hecho. Mi Barça no se ha rendido nunca. ¡Gracias Pep!

    Y este trofeo, que es el más importante, este año ya tiene un hermano pequeño (a pesar de que nació primero) pues la Copa ya llegó el pasado miércoles.

    Copa, Liga y… ¿Ganaremos también la Champions Leage? No tengo ni idea. Espero que sí, soy optimista por naturaleza y creo en el gran potencial de mi equipo, pero de verdad que, aun que no la ganásemos, a este Barça ya no lo olvidaré nunca. Jamás en la vida.

    ResponElimina
  2. Força Barça!!! Estem molt contents, i més que ho estarem, els culers, si dc 27 aconseguim la tercera de la temporada :)

    Doncs això: Força Barça!!!

    ResponElimina
  3. Quina barcelonista més estranya, optimista per naturalesa? No dona, hem de dir que no ho tenim clar, que el Manchester és un equipàs. Però saps què, és que el Manchester és un equipàs de veritat. Si guanyem la Champions, com a fet aïllat de la resta de la temporada, per si sol tindrà molt mèrit, ja que serà la primera que guanyem contra un equip de veritat, un equip punter que ha guanyat tres copes d'Europa.

    Una mica d'estadística per posar-hi salsa. El Manchester ha guanyat les tres finals a les que ha arribat. Però ningú no ha guanyat dues copes seguides (des que és Champions League), i ja va guanyar l'any passat. I el Barça ha arribat a 6 finals amb aquesta, i n'ha guanyat només dues i n'ha perdut tres. Aquesta toca, no? Ja diràs què en penses.

    Felicitats per la lliga! Sembla que s'ha guanyat de manera estranya, i em sembla que ens la vèiem tan al sac des de fa temps, que no m'ha fet la il·lusió que esperava, però no trec mèrit a aquest equip que està fent autèntiques proeses aquest any. I en gran part és per culpa de l'amic Guardiola, que ens ha deixat a tots amb un pam de nas. Hauríem de peregrinar tots a Montserrat de genolls per demanar perdó per la nostra desconfiança. A mi que m'agraden les estadístiques, hauré de mirar quants entrenadors han fet doblet el seu primer any a primera.

    ResponElimina
  4. Força Barçaaaaaaaaaaaaaaaa Força Barçaaaaaaaaaaaaaaaaa Campions, Campions, CAMPIONSSSS No puc dormir! estic emocionat :)

    ResponElimina
  5. FERRAN T'asseguro que si guanyem la Champions serà ja com un regal meravellós i fantàstic (i espero guanyar-la) però si no la guanyem, estaré igualment emocionada amb l'equip del meu cor :-))
    Força Barça!!
    Abraçades!!!


    XEXU Ai!! Jejeje has arribat just mentre estava fent canvis a l'article, retocant la posició del vídeo i canviant la foto... pensava que a aquestes hores ja no ho veuria ningu :-)
    He llegit un llibre darrerament que t'escau com anell al dit :-)) El vull comentar properament jiji es diu "Avui patirem" escrit per en Joan Maria Pou, el de RAC-1 ;-)
    M'he fet autèntics farts de riure en llegir algunes de les frases.
    Espero que, amb una temporada com aquesta, el tradicional pessimisme culé doni pas a un culé més alegre i optimista.
    I què faries xiquet si la primera lliga de la teva vida l'haguessis viscuda als 12 anys i la segona als 23 com em va passar a mi? :-))
    Quantes lligues culés havies viscut tu als 23 anys? :-)
    Analitzem la teva estadística:
    Ha guanyat totes les finals? Doncs bé, de lògica ara li toca perdre jejeje
    I si mai un equip l'ha guanyat dos anys seguits, doncs està claríssim que no la poden guanyar ;-))
    Demà (després) quan et llevis i pensis "Ostres, que som campions!!" veuras quina alegria tindràs :-))
    Abraçades!!!


    CESC Jajajaja quina gràcia!! Mira que no t'esperava pas a aquesta hora i pensava "Quan en Cesc vegi aquest vídeo d'en Pep li encantarà" :-))
    Jo també volia anar a dormir aviadet avui, amb els dos dies que he passat, però res, aquí estic, arreglant aquest article que em feia moltísima il·lusió poder fer, poder cridar que ja la tenim al sac!! Que ja som campions!! Que ja en tenim dos!! Que som els millors!! :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  6. nomes entro a deixarte un peto de felicitacio,,,
    no tindries que esta dormin? coi de donaaaa!
    fins dema ;-)

    ResponElimina
  7. SARGANTANA Tens tota la raó, com demà no em trobi bé... ai, ai
    Ara et faré cas i vaig a non non :-))
    Força Barça!!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  8. Què vol dir demà quan em llevi? Què et fa pensar que dormo? Havia de passar per aquí a veure la resposta abans, home.

    No crec que ni guanyant els tres títols i després la Supercopa espanyola, l'europea, i el mundial de clubs canvii res en la mentalitat culé. Serem uns cracks, 2009 serà el millor any de la història del Barça (i segurament de qualsevol equip), però començarem amb dubtes la temporada, i no les tindrem totes quan veiem el grup que ens toca a la Champions. A patir i a patir, si no no seríem nosaltres.

    Amb 23 anys jo havia viscut 7 lligues del Barça. Pensa que vaig tenir la sort de veure les quatre encadenades de l'era Cruyff. Com que per mi aquest era un farsant, espero que en Pep el superi i ens n'oblidem.

    Ostres, que som campions de lliga! La 19a!! Ja queda menys per la 20, que si fóssim a Itàlia, portaríem dues estrelletes sobre l'escut!

    ResponElimina
  9. Quina feinada al mes de febrer de l'any vinent! ;)

    ResponElimina
  10. Ahir cap a 3/4 de 12 vaig sortir d'un concert i ja es començava a sentir soroll de celebració. No cal dir per quin motiu :-) I vaig pensar en els culés de la blogosfera :-)

    ResponElimina
  11. Ja fa algunes setmanes que sabíem que la lliga era nostra (recordes que en un comentari sobre la suposada pressió que els que anaven darrera feien sobre el Barça ja et vaig dir que els únics que sentien la pressió eren el que estan a sota?), només calia anar a recollir-la i ni això ha fet falta: Ens l'hem guanyat nosaltres i ens l'han portat ells!
    La Final de la Champions és un únic partit i en un partit pot passar qualsevol cosa, però aquest equip es mereix tota la nostra confiança i passi el que passi: Són uns CAMPIONS!!

    ResponElimina
  12. ara nomes falta guanyar els aprtits q queden, pq sí, pq es pot, pq n'hi ha ganes i pq som els millors, que carai... i si pot ser, q el meu nen en faci algun mes...

    es q a mi, q voleu q us digui, ser campions ahir pq el madrid perd... a mi el q em mola es guanyar,no q laltre perdi,no se si m'explico

    ResponElimina
  13. Aviam, qui ha guanyat mai una lliga veient la tele? qui ha guanyat mai una lliga derrotant amb humilitat i respectant al rival amb un 2-6 quan ens donaven per perduts? ...
    qui farà el triplet?
    està clar... està clar!!
    això és un sentiment!!

    ResponElimina
  14. Assumpta, detecto una ombra del típic pessimisme català; controlat, sí, però ha tret el nas, una mica, en el teu comentari. Lluita, lluita i no et deixis vèncer! Què és això de "però si no la guanyem"??? És que en tens algún dubte??? El Barça-Pep és una màquina, que ha fet més gols que ningú, que n'ha rebut menys que ningú, que ha fet un joc bonic... que li ha fotut 6 al Madrit, en el seu estadi!!!

    Fora dubtes: dc 27 el Barça GUANYARÀ a Roma, tindrem el triplet i Guardiola s'haurà rereconfirmat com el nostre heroi!

    PS: reconec que jo també havia utilitzat el "si", en el meu comentari; va ser un "desliz", hehe...

    ResponElimina
  15. Ja t'ho vaig dir l'altre ia ROMA vol dir AMOR BLAU GRANA... Es meravellós. Felicitats a tots!!!!
    Això ja és nostre. Anton

    ResponElimina
  16. moooltes felicitats!!!
    i si que aquest barça ja és història!!!

    jo tp ho tenia clar, el Pep com a entrenador, xò em fa molt feliç haver-me equivocat!!!! un dia a el club van dir una frase sobre ell que m'ha quedat marcada: el triomf del Pep és el sigues tu mateix. Ha triomfat sent, pensant i actuant com ell és, sense deixar-se portar per res ni ningú.
    I això és testimoni per moooltíssima gent, i espero que per moltíssima gent jove!

    ResponElimina
  17. Qué he de dir, que m'hagués agradat veure un partit en el que un equip es proclamés campió de lliga. He vist dues finals de copa, una final de Recopa i fins i tot dues finals de champions league i em faltava això. Bé un altre any serà, em conformaré en veure al Barça B aquesta tarda a l'Ono Estadi :)

    ENHORABONA CAMPIONS... a per la Chanpions!!!!

    ResponElimina
  18. Moltes felicitats!
    Admiro el teu optimiste Assumpta! Jo també sóc omptimista en aquest cas. Crec que podem guanyar la Champions... i en Pep és un nou ídol! És boníssim el vídeo.

    ResponElimina
  19. Volia dir que m'ha encantat el teu vídeo!

    ResponElimina
  20. Si no guanyem la Champions, al menys aquest any ja hem complert.

    Molt gran en Pep!
    Jo preferia Mourinho(tot i que Guardiola era la meva segona opció). No sé si haguéssim guanyat la Lliga amb el portugués, però aquest bon futbol no l'haguéssim vist.

    Campions!!!
    Adéu!

    ResponElimina
  21. Assumpta, temporada per a la història que espero dintre d'uns anys seguim recordant plegats de bloc a bloc!! Visca el Barça!!

    ResponElimina
  22. Hola campiona!
    Copa, LLiga i...
    aquesta temporada és formidable. Dies d´orgull culé :)
    Salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  23. Sí, però avui no fa tanta il.lusió jugar, no et sembla?

    ResponElimina
  24. No pots parar de fer posts del Barça!
    Ara et deixaran descansar uns dies...

    ResponElimina
  25. XEXU Ai!! I si no arribo a respondre fins ara? No haguessis dormit? :-))
    Sóc una súper-fan de la teva sinceritat, de veritat, eh? jaja
    Molt poca gent s'atreveix a dir això que tu has dit d'en Cruyff!!
    Mon pare ho deia :-))
    Mon pare deia que en Cruyff havia estat un magnífic jugador, el millor, però que com a entrenador se li havien pujat els fums al cap i que es pensava que qualsevol cosa que feia, pel fet de fer-la ell, ja quedava ben feta: Angoy, Jordi Cruyff, etc.
    Què bonic això de les estrelles sobre l'escut, oi? :-)
    Abraçades!!!


    JORDI CASANOVAS Jajaja això ho deia la meva germana!!
    I quants dels que siguin nen es diran Pep, Carles, Xavi, Andrés, Lionel, Samuel...?
    I quantes nenes... Montserrat? :-))
    Abraçades!!!


    P-CFACSBC2V Així vas pensar en nosaltres!! :-)))
    Espero que hi puguis pensar moltíssimes vegades més ;-)
    Abraçades!!!


    JESÚS M. TIBAU Anem cumplint els objectius pas a pas... Ara ja estem molt contents!! :-))
    Abraçades!!!


    McABEU Recordo, recordo :-))
    Pobres... pensaven que podrien fer alguna cosa, però en l'enfrontament directe va quedar fora de tot dubte qui son els millors :-))
    Tens tota la raó. Jo confio en que guanyarem però ja tenim motius per estar contentíssims!! som uns CAMPIONS!! :-)
    Abraçades!!!


    MONTSE Dona, però si hem estat campions és perquè HEM GUANYAT moltíssims partits :-)) Ara ja la forma era el de menys, el títol ja sabiem que havia de ser nostre. Ara tranquils i a preparar la final de la Champions ;-))
    Petons!!!


    INSTINTS Siiiiii!!! Just com ho dius!! això és un sentiment!! :-))
    Ara a preparar la gran final de Roma!! :-))
    Petons!!!


    FERRAN Jajajaja no, no, no és el "tradicional pessimisme català", de veritat :-)) Jo estic convençudíssima que podem guanyar per mèrits propis perquè hem demostrat que som capaços de fer màgia i poesia jugant al futbol, hem enamorat a mig món ;-)
    Però a una final pot passar qualsevol cosa i jo dic que "si per casualitat" (que no ho crec jaja) no la guanyessim: això no restaria gens de mèrit a un equip que ha estat, el millor dels millors :-))
    Força Barça!!
    Abraçades!!!


    REBAIXES Si dit amb poesia queda així de bonic, encara ho crec més :-))
    És nostre!!! :-))
    Abraçades!!!


    RITS Avui ho sentia per la tele, que aquesta filosofia d'en Pep de treball, lluita i humilitat és un gran exemple per la gent jove!! Tens tota la raó! un bon apunt ;-))
    Petons!!!


    ANGLE Ja parlarem tu i jo, eh? jaja
    Homeeeeeee que avui un empatet hagués estat millor... i el vostre porter, no podia deixar entrar el penal de l'Eto'o? si al cap i a la fi l'Eto'o és un jugador que gairebé compartim!! jajaja
    Gràcies per la trucada prèvia ;-)
    Abraçades!!!


    MYSELF Moltes gràcies, guapa!! :-))
    Així m'agrada, que pugi una nova generació de culés optimistes que, amb l'exemple d'en Pep es vegin capaços d'aconseguir els seus objectius amb treball i humilitat ;-))
    Petons!!!


    CARME Oi que és xulo el vídeo? :-)
    Vaig estar mirant una mica i aquest em va convèncer ;-)
    Visca el Barça i visca en Pep!!
    Petons!!!


    ALBERT Volies Mourinho? A mi com em cau malament i em deixo endur per aquest tipus de coses jaja doncs no el volia. Però admeto que quan van dir que l'entrenador seria en Pep em vaig posar les mans al cap :-))
    Ara a lluitar per la Champions, amb confiança i sabent que, passi el que passi, hem fet bé la feina :-)
    Abraçades!!!


    JORDI Siiiii!! Jo també espero que seguim amb els nostres blogs i comentant els partits, recordant aquests bons moments i vivint-ne de nous :-))
    I que segueixis sortint a l'Avui de tant en tant jeje
    Abraçades!!!


    SÍLVIA Campiona tu també :-)) I difussora de la cultura blaugrana per tot el món amb el teu súper blog :-))
    Que aquests dies siguin els primers d'una gran època!!
    Petons!!!


    ZEL Les sensacions són diferents :-)) però l'alegria del títol és la mateixa. De fet varem saber que la Lliga era nostra amb el 2-6 i ja llavors es va desfermar l'eufòria :-))
    Ara a per la tercera!!
    Petons!!!


    SANSET i UTNOA Jajajaja és cert!! :-))
    Això sembla ja un blog temàtic jeje però si és per celebrar coses com aquestes doncs ja m'està bé!! de veritat!! :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  26. Mis felicitaciones Assumpta para ti, tu esposo y toda la gente linda del Barca, besos Elsa y Franco

    ResponElimina
  27. Assumpta sabes? desde que soy culé no había visto ganar a Barça! y ya vivi mi primera copa del rey y mi primera liga,ahora quiero la primera Champions!!!!!!!!
    Yo estoy con el barça en verdes y maduras!
    visca el barça!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  28. Hola guapa!
    Encara no havia passat per aquí a felicitar-te!!!!!!!!!
    Ja en tenim dos!!!!!!

    (com caigui la tercera, a en Pep el canonitzen!... com a mínim, jejeje)

    ResponElimina
  29. Si,si,si!!! Ja tenim sa segona!!!!
    Salut!

    ResponElimina
  30. Apa una altra amb el Barça!!! Clar que sí, visca el barça!!! Jo de petita sempre anava a la plaça St Jaume!!! :)

    ResponElimina
  31. Jo sóc més aviat optimista de cara a la Champions, però passi el que passi ja podem dir que el Bará ha fet una temporada increïble!!!

    ResponElimina
  32. EI! Que potser arribo una mica a deshores, però per a FELICITAR ALS CAMPIONS I AL PEP, crec que mai es tard, no ?
    Ja ho veus xiqueta, ja saps que jo tampoc no hi creia en el Pep i mira per on, ens hi hem de treure el barret, Chapeau!!!
    Diuen que no hi ha 2 sense 3, o sigui que no perdrem l'esperança i amb aquest equip la il·lusió, la força d'un bon treball i l'empenta la tenim garantida.
    VISCA EL BARÇA!!!
    MÉS QUE UN CLUB!!!
    LA FORÇA D'UN SENTIMENT!!!

    Un petonet, preciossssaaaaa !
    ;) =) :)

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!