divendres, 12 de juny del 2009

Núvols i... Status Quo


Fa dies que em ronda pel cap fer un post amb núvols, fa temps que no en faig cap... i això que no paro de fer-los-hi fotos!! (creuo els dits perquè això estigui ben escrit jeje) però aquesta vegada m’ha donat per acompanyar-los de música... he pensat i m’ha vingut al cap Status Quo.

Dues tandes de núvols pel cap de setmana, cada una amb la seva banda sonora...

Ah!! I si algú té ganes d’anar a la platja em sap greu... jo crido els nuvolets a veure si refresca una mica jeje

Les fotos "Whatever you want" són del dia 1 de maig d'aquest any i les "Living on an island" del dissabte passat, 6 de juny.



WHATEVER YOU WANT










LIVING ON AN ISLAND






46 comentaris:

  1. Traducción al castellano.

    "NUBES Y... STATUS QUO"

    Hace días que me ronda por la cabeza un post con nubes, que ya hace tiempo que no hago uno... ¡y eso que no paro de fotografiarlos!

    Esta vez me ha dado por acompañarlos musicalmente... he pensado y me ha venido a la cabeza Status Quo.

    Dos tandas de nubes para el fin de semana, cada una con su banda sonora...

    Ah!! Y si alguien tiene ganas de ir a la playa, lo siento... yo llamo a las nubecillas, a ver si refresca un poco jeje

    Les fotos "Whatever you want" son del dia 1 de mayo de este año y las "Living on an island" del sábado pasado, 6 de junio.

    ResponElimina
  2. Els de Whatever you want són molt més espectaculars que els altres, amb aquestes tonalitats. Sembla la fi del món!

    Els núvols tenen alguna cosa especial. A mi també m'agrada fer-los fotos, el que passa és que amb la meva càmera no queden massa lluïdes, però m'agraden igual.

    ResponElimina
  3. Hola Assumpta!
    Els núvols conviden a fer-ne ús de la fotografia i de la pintura.
    Salutacions
    Sílvia

    ResponElimina
  4. Que bonic i que diferents els uns dels altres.

    llegint el comentari d'en Xexu... m'ha semblat com si haguéssiu posat nom als núvols.

    Quan vegi núvols d'aquesta mena... entre grisos i ataronjats una mic a revolucionats... pensaré són núvols Whatever you want. :)

    ResponElimina
  5. XEXU M'ha fet moltíssima gràcia veure que anomenaves als núvols amb el títol de la cançó... de fet, en el meu cap, jo també he fet el mateix, però llegir-ho m'ha fet riure jajaja
    Primer els havia posat una altre cançó, "In the army now", ja l'havia buscat i copiat el codi... però és una cançó que, al temps que m'encanta em posa una mica trista (dues sensacions absolutament contradictòries entre sí) amb el temps, cada vegada la part "trista" és menor... però, tot i així, al final he decidit canviar-la...
    Ara, en llegir que dius que sembla la fi del món, penso que potser sí que l'hagués encertat més amb l'altre títol... Però ara ja és tard: Ara ja són núvols "Whatever you want" ;-))
    Abraçades!!!


    SÍLVIA I tant que sí :-) un dia vaig posar un escrit sobre John Constable, que pintava molt bé els núvols... Oh!! m'agrada moltíssim :-))
    Petons!!!


    CARME Jajaja jo he pensat el mateix quan he llegit el comentari d'en XeXu que haviem batejat els núvols!!
    Sembla mentida com poden ser de diferents, oi? I les fotos estan preses totes des de casa meva!! Des de la terrasseta, és la mateixa "vista", però amb condicions atmosfèriques ben diferents :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  6. núvols diferents però bonics i atraients.

    Ostres, no podem fer esperar als núvols fins dilluns?

    ResponElimina
  7. Biennnnnn!!
    Una altra que crida els núvols!!!
    De fet jo no crido els núvols ben bé, desitjo que marxi la calor, perque amb aquest panxot és insuportable... (mira les hores que són, i jo aquí sense poder dormir... imagina de dia...aaaahhhh)
    Petonets Assumpta

    ResponElimina
  8. Precioses amdues tandes!
    Que trist que seria un cel sense núvols!!

    ("fer-los-hi" està exquisidament ben escrit ;))

    No en deus pas tenir cap de tipus Song of the storm o To the dancers in the rain jo per demanar ja veus que no quedo ;)

    però a canvi et deixo aquest regalet:
    pluja

    Bon cap de setmana!! :**

    ResponElimina
  9. Oooh, sí, els núvols Whatever you Want són més espectaculars, però els altres fan més sensació de pau, crec. Molt bé, les fotos! Ja saps que a mi també m'agrada FER-LOS fotos (l'"hi" hi sobra, no substitueix res, hi, hi, hi).

    ResponElimina
  10. De vegades quan anem en cotxe faig fotos dels núvols, crec que ja sé a qui li cediré jajaja.

    Ho sento per la gent de la platja, però si baixés una miqueta la temperatura ells podrien anar igual i jo seria més feliç

    la que s'està derretint

    ResponElimina
  11. Vaig tenir opotunitat de veure'ls fa un anys (als Status Quo, no als núvols). Sempre han estat una banda que m'han agradat. Els primers LP's que em vaig comprar (pels més joves diré que això eren una mena de CD's, però més grans i negres, i fets de vinil jajaja) amb 13 o 14 anys varen ser un d'Status Quo, un de Supertramp i un dels Sex Pistols (així de raret era de jove... bé, no és que ara no ho sigui). Per cert "Living on an island" és una de les seves cançons que més m'agraden (perquè serà? jajaja).
    Molt macos el núvols :)

    ResponElimina
  12. Boniques fotos dels núvols acompanyats d'aquesta música però tant de bo els haguem de veure aquí al teu bloc aquest estiu i no al cel.

    Bé, algun dia haurà de ploure perquè no hi hagi sequera...
    Adéu!

    ResponElimina
  13. aix, em sembla que després de l'hivern que hem passat, molts desitgem que vingui la caloreta i el bon temps, sense núvols, o amb algun núvol però que no ens tapi el sol, jeje. I és que no estem mai contents amb eltemps!!!
    Les ftos són xulíssimes i es nota que hi tens mà, només hauries de posar si cúmulonimbus, cirrus... jajaja. És broma.
    Ja hi ha Status Quo no? petonets!!

    ResponElimina
  14. Com que fins saps batejar els núvols, ja tens feina segura a clasificar...
    Si que dona ganes de agafar els pinzells i zis, zas... color ve color va i... quin xocolata que em sortiria.
    Potser és la cabellera del cel i el vent la seva pinta, i mai els pentina igual, quins miracles, noia.Anton.

    ResponElimina
  15. Ostres! Quines fotos més xules! Així que ets de les que esperen que surti un dia gris per poder fer aquestes fotos... :)

    ResponElimina
  16. KHALINA Dona, si m’ho demanes així, ara em sabrà greu si plou jejeje... De totes formes, que refresqui una mica no estaria gens malament, eh? :-)
    M’alegra que t’agradin ;-)
    Petons!!!


    KUDIFAMILY Petitonaaaaa!! Mare meva, pobreta, quines hores i sense poder dormir... Va doncs, concentrem-nos una miqueta per aconseguir que baixin una mica les temperatures (jo crec que si fem força, dilluns o dimarts comencen a baixar segur, segur jeje)
    Petons!!!


    ELUR Abans de començar a respondre els comentaris, els he mirat tots, i he clicat el teu enllaç on posa “pluja” jeje... així que estic responent a tothom amb un acompanyament d’aigua, llamps i trons que, t’ho ben asseguro, psicològicament, em fa l’efecte que ja fa menys calor... És genial!! Quan acabi en clicaré un altre, a veure quines sorpreses m’has posat!! :-)
    Ai, en Pecé em diu que sobra l’”hi” en aquest cas... i tu que està bé... serà que la frase es pot interpretar de dues maneres ;-))
    Petons!!!


    P-CFACSBC2V Jejeje em poso a riure cada vegada que veig que anomeneu els núvols amb el nom de les cançons ;-) Em fa gràcia que em seguiu la corrent jejeje.
    Ah!! Els núvols “Whatever you want” els va descobrir el meu marit, al passar per davant de la cuina, va veure el cel per la terrasseta i em va avisar “Hi ha uns núvols que t’agradaran” i els vaig trobar espectaculars!! Però coincideixo amb tu en que els “Living on an island” són més relaxants ;-)
    Ah!! I si sobra l’“hi”, què és el que he posat? :-)))
    Abraçades!!!


    BAJOQUETA Em sembla que som una gran majoria els “anti-calor” jeje... No hi ha res com la tardor, o un dia d’hivern amb solet (llavors sí que m’agrada el sol!! Jeje)
    Doncs si fas fotos de núvols en pots posar alguna com a imatge d’algun relat teu que publiquis al “365-contes”, així les podrem veure!!!
    Petons!!!


    ANGLE Jajajaja m’has fet riure amb la teva definició d’ LP”!! De fet, ja en fa d’anys, eh? Doncs un de Supertramp (concretament el “Breakfast in America”) va ser també un dels primers LPs que vaig comprar!!
    Quina soooooooort poder veure els Status Quo en direeeecteee!! :-)
    Uhhhhhhmmm, no hagués dit mai que “Living on an island” t’agradés!! Jajaja que ets un mallorquí de naixement i de convenciment ;-))
    Abraçades!!!


    ALBERT En el “duel-amistós” blogàire entre pro-platge (representats per l’Òscar) i els anti-platja (representats pel Jordi) ja veig que tu ets del bàndol de l’Òscar jeje.
    Mira... no cal que plogui massa, de veritat, només que les temperatures no s’enfilin gaira jo ja estaré contenta ;-)
    Abraçades!!!


    INSTINTS Jejeje ja tens raó, ja... Sempre volem que faci el que no fa ;-) De totes formes, jo de calor no en vull mai, mai. Ara bé, si plou molts dies seguits em queixo de seguida, si fa vent fort de mestral... uffff no el suporto!! :-) La meva estació preferida és la tardor i, precisament aquest any, no ha estat gens bunica amb temporals de vent... Què hi farem? :-)
    Petons!!!


    REBAIXES És que feia temps que volia posar un post de núvols. Tenia les primeres des de fa un mes i mig esperant i la setmana passada vaig fer les altres i, clar, per diferenciar-les, doncs les vaig batejar jajajaja
    Doncs amb la teva traça uns quadres ben bonics faries de núvols!!! N’estic ben segura!! :-)
    Abraçades!!!


    MA-POC Gràcies!! :-))
    M'encanten els núvols! Poden arribar a ser tan diferents! M'agrada veure com es mouen amb l'aire, com canvien de color a mesura que avança el dia, o com els hi doni el sol... A més, no suporto la calor ufff, m'estimo més la fresqueta jeje
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  17. Badant pels núvols, eh???
    Quina bonica mostra.
    La qüestió és amb la càmera mirar amunt o avall. En aquest cas força amunt. Les primeres, donen com sempre, molt més joc de llums i colors.
    ;)

    ResponElimina
  18. Preciosas tus fotos de nubes, tanto calor hace por alli? Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  19. ara ja se perque els angels se ni van anar a viure-hi...

    un peto bonica ;)
    no..un no....molts...jajajjja

    ResponElimina
  20. impresionants fotos de nuvols, molt bons colors i molt ben acomapanyades per Status Quo.
    Gracies per les teves visites al meu blog, sempre m´alegran els teus comentaris.
    Una abrazada des de les illes.
    salut.

    ResponElimina
  21. Es ben veritat que sovint et venen ganes de retratar tota aquesta varietat de núvols que es formen amb aquestes formes i colors tan diferents i bonics. Bona idea la teva de fer-ho, has conseguit una bona mostra.

    Els segons,qwue els vas fer des de un avió??, sembla que estás per sobre d'ells, o potser es que encara no has tocat de peus a terra despres del triplet, je je, Molt guapos.

    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Gràcies per aquestes esplèndides fotos de núvols i per tornar a fer-me sentir als Status Quo ("Està to oscuro" que els hi deiem de broma quan punxavem els seus discos als guateques).
    Una abraçada.

    ResponElimina
  23. Què xules les fotos, Assumpta! Ets la nostra corresponsal -la de la catosfera- als núvols! O bé, et posarem pels núvols, que també sona molt bé i, a més, segur que t'agradarà, oi? :-)

    Saps quina cançó de Status Quo recordo més? M'hi has fet pensar, i només de recordar-la un calfred m'ha travessat el cos sencer!: "In the army". La coneixes? La recordes? Si la busques a YouTube segur que hi és; excel·lent! ("Whatever you want", també :)

    Que tinguis una setmana molt macaaa, ídem!!

    ResponElimina
  24. Quin invent més maco..poder fer fotografies.
    Jo ara, cada vegada en faig més. Actualment n'estic fent entorn els itineraris que cal fer per fruir de les fonts -anguany, totes rajant aigua fresca- dels les rieres de Sant Just Desvern, el meu poble. Però no havia pensat d'aprofitar el recorregut per contemplar els núvols...

    ResponElimina
  25. -ASSUMPTA- Ja ho pots ben dir!! jejeje badant pels núvols ;-)
    I és que això d'anar amb una càmera pel món enganxa, eh? Encara que sigui petitona com la meva... no puc deixar de "clicar" jeje :-))
    Petons!!!


    TÍA ELSA Gracias, guapa!! :-)
    Pues sí hace calor, si!! Menos mal que han dicho que esta semana próxima bajaran un poco las temperaturas porque el calor fuerte se supone que es del 15 de julio a finales de agosto... aún no tocaaaa!!! :-))
    Besos!!!


    SARGANTANA Jajaja però que tendre :-)) Els angelets van anar a viure als núvols, i cada núvol té la seva porteta, com deien els meus nens de catequesi jejeje
    Petons!!!


    TONI PONS Moltíssimes gràcies!! :-))
    Passar pel teu blog és sempre molt agradable :-) L'altre dia un amic ens deia que aniria de vacances a Menorca i jo li responia "és molt maco, ja ho veuràs"... i no hi he estat mai!! però a jutjar per les teves fotos i les de Consuelo!! ;-))
    Abraçades!!!


    JOAN M'has fet riure amb el comentari del Triplet jajajaja
    La veritat és que de peus a terra hi toco poc ;-))
    Mira, ma germana quan va veure les segones també va dir "sembla que estiguin cap per avall" i suposo que és aquesta sensació curiosa que dóna... però el cert és que les vaig fer des de la terrasseta de casa, enfocant cap el cel :-))
    Moltes gràcies :-))
    Abraçades!!!


    RAMON Gràcies a tu pels teus comentaris!! :-)) Els tres darrers amics que heu entrat, els tres sou magnífics fotògrafs, que digueu coses maques de les meves fotos em fa molt contenta!! ;-))
    Aaaah!! Status Quooooo com m'agrada!! :-)) i quina manera més divertida d'anomenarlos!! :-)
    Abraçades!!!


    KWEILAN Moltes gràcies :-) M'alegra que t'agradin! M'encanten els núvols... si posés totes les fotos que els hi faig, podria dedicar un blog sencer als núvols :-)
    Petons!!!


    FERRAN Uaaaaaaau corresponsal als núvols!! Accepto, accepto ;-)
    Ui!! Si mires el comentari que li he fet a XeXu veuràs que "In the army now" és la cançó que vaig triar per posar a les primeres fotos, és una cançó que m'encanta... i, al mateix temps, em porta records una mica tristos, perquè sonava molt quan Josep Lluís estava "a la mili" i jo llavors no em trobava massa bé... en fi... Hi ha dies que la poso i l'escolto quatre o cinc vegades seguides!!
    Bona setmana i bona feina amb la resta del trasllat!! :-))
    Abraçades!!!


    MANEL FILELLA I tant que és un bon invent! :-)) És com una maquineta de guardar records jeje... tenim la imatge i ens fa venir al cap un munt de sensacions ;-)
    Fas molt bé de sortir sempre amb ella... Suposo que ens posaras algun post amb aquestes fonts que estas fotografiant ;-)
    Abraçades!!!


    RKYATINDONESIA No pateixis, el meu anglès també és molt d'anar per casa... Això sí, m'hi puc defensar, eh? ;-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  26. sol rogent, pluja o vent! m'agrada sobretot la primera tanda!

    aquest cap de setmana, xò, no n'hauràs pogut fer gaires de fotos als "núblos" (per un incomprensible motiu, als núvols els dic "nublos" quan parlo ràpid,...coses que passen), xq no s'han deixat veure, almenys a BCN

    ResponElimina
  27. Quins canvis tan sorprenents, oi?
    M´han agradat molt!!! Ha semblat un passeig pels núvols!!!
    Salut!!!

    ResponElimina
  28. doncs mira potser sí sobra l'"hi" però està molt ben posat, vès ;*)

    ResponElimina
  29. Hola Assumpta,

    Quin be de Deu. Avui he estat estirada admiran els núvols. Per sort enguany podem fer-ho.

    Els primers de les fotos, espectaculars.

    Una abraçada

    ResponElimina
  30. Unes fotos fantàstiques...
    pd. T'apuntes a l'intercanvi d'agulles de pit??? :)

    ResponElimina
  31. Que vengan que vengan!! que no soporto tanto calor....

    ResponElimina
  32. very nice work...I love how you 'hunt' skies and nature beauties

    ResponElimina
  33. i per quan les fotos del what your proposing?

    ResponElimina
  34. Vaya! pues sí que hay nubes en Catalunya, y de diferentes colores, y encima tienen música. No me tientes, que me voy a vivir allí...Buena colección, y bien bonitas.

    P.D. Al final conseguiré que adores los bichos :)

    ResponElimina
  35. RITS Això també ho deia el meu pare jeje... i solia funcionar ;-))
    No, no he vist gaires "nublos" (jiji) només calor, calor i calor ufff què hi farem!!
    Petons!!!


    EVA Un passeig pels núvols :-)) Què bonic!!
    Si que sembla mentida que estiguin fetes des del mateix lloc, eh? :-)
    Petons!!!


    ELUR Jajaja de fet hi quedava força "mono" trobo jo :-)))
    Petons!!!


    HORABAIXA Oooooooh!! quina sort!! estirada mirant els núvols!! Quina sensació de calma :-))
    Petons!!!


    MONTSE M'alegro que t'agradin!! ;-))
    Mare meva, si jo no en se pas fer!! No n'he fet mai cap :-) Jo miraré la que faci's tu... la posaras al blog, oi? :-))
    Petons!!!


    VERO Va, podriem quedar i fer una mena de dansa de la pluja, o quelcom semblant, però que marxi ja aquesta xafogor, si us plaaau :-))
    Petons!!!


    CORNEL Thank you very much!! I think is very nice your expression using “hunt” to indicate take pictures ;-)) It made me smile :-)
    A hug!!!


    ÒSCAR Jajaja a tu també t'agraden els Status, eh? Uaaau!! és que arriben a ser bons!! :-)
    Si algun dia trobo els nuvols corresponents ja t'avisaré :-))
    Abraçades!!!


    MARILUZ Tu con esas nubes habrías tomado unas fotos de premio, seguro :-))
    Vale!! Ven!! :-))
    Jajajaja me has hecho reír con lo de los bichos... aaaai!! jajaja los miro con una expresión así... indefinible, pero tus fotos son magníficas!! :-))
    Besos!!!

    ResponElimina
  36. Precioses que aquestes dues sèries dedicades als núvols!!
    És un tema que sempre m'ha agradat molt de contemplar i fotografiar.
    Has sabut captar molt bé aquests cels tan macos!!
    Gràcies per aquest regal, acompanyat per aquesta bona música.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  37. hihihi! M'ha fet molta gràcia perquè trobo que les fotos són fantàstiques, prò jo la música no m'ha semblat que... I m'ha fet gràcia pensar com de subjectiu és aquest article, cosa que m'encanta! Genial per a començar la setmana!

    Petonets, bunika!

    ResponElimina
  38. Son màgics els núvols...sempre diferents i canviants de colors i formes, des de el blanc Ariel al gris gat com fuig passant pel cel encès pel foc del sol.....però sempre preciosos:)
    Estirar-se sobre un prat i deixar passar el temps veient les diferents formes que agafen és un passatemps molt relaxant :)Jo també soc una caçadora de núvols :)

    ResponElimina
  39. jjaja te paso un poco de fresquito de baires.
    Me encanta observar las ovejitas que forman la nueves!!
    hermosas fotos Assumpta.Y la música que acompaña a cada una es un lujo para el cuore y los ojos.
    besos

    ResponElimina
  40. Assumpta, gràcies pel teu comentari al meu blog. Jo també he fet el tafaner pel teu, varies vegades.
    Els teus núvols són fantàstics! Res a veure amb el meu pobret, regtangular...jejeje...

    www.martaperezsierra.com

    ResponElimina
  41. són macos els núvols, sobretot en un dia molt clar i amb molt de sol i veus un nuvolet tot blanc com un trosset de cotó fluix al mig del cel.

    ResponElimina
  42. MONTSE Moltíssimes gràcies per les teves paraules sempre maques!! :-)
    Tinc passió pels núvols ;-) abans era més difícil però amb la digital, puc fer-ne tantes com vull jeje
    Les teves segur que són magnífiques!!
    Petons!!!


    NÚR jajaja m'has fet riure perquè m'has convençut que les fotos t'agraden!! :-))
    La música d'Status Quo és que l'has escoltat poc, dona... (mare meva, coses inter-generacionals!! jiji)
    Petons!!!


    AIGUA Molt atenta a l'expressió "caçadora de núvols" jejeje
    Ara, amb el teu hort particular, potser et vindria bé una miqueta de pluja perquè tot això tan bonic que tens, creixi sa i fort! :-))
    Petons!!!


    MARISA, el rincón de mi niñez Siiiiiii por favooor!! :-))
    Y yo te canto eso de "Mi Buenos Aires queridooooo" vos querés ;-))
    ¡Qué bonita tu nueva imagen! :-))
    Besos!!!


    MARTA No, noooo, el teu nuvolet era molt maco també... i el millor que tenia és que va ser capaç de protagonitzar un conte molt, molt tendre :-))
    Petons!!!


    DERIC Sí!! jejeje aquests nuvolets petitons, solets, són com els fillets dels grans núvols :-) em causen tendresa ;-)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  43. Las nubes me gustan,observar el cielo es como mirar el mar,siempre igual y siempre cambiante.Besos

    ResponElimina
  44. Una bona col·lecció per passejar-s'hi pel damunt, bonica
    :)

    ResponElimina
  45. TERE Ahora mismo está lloviendo y he aprovechado para sacar unas cuantas fotos de nubes :-))
    Besos!!!


    ELS DEL PiT Anem a fer un volt pels núvols, avi? :-))
    Abraçades x 2 !!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!