dilluns, 29 de juny del 2009

Promesa a Montserrat, IKEA i Grisham...

Foto: Jordi

El compliment de la promesa d’anar a veure a la Moreneta si el Barça aconseguia el Triplet es va convertir en un dia del que em queda un molt bon record i una sèrie de sensacions magnífiques :-)

Jo, que en principi no havia fet cap promesa si no que tan sols recolzava la seva, no tenia gens clar el fet d’apuntar-m’hi i vaig estar donant llargues i intentant escapar-me fins molt pocs dies abans. Petits problemes físics i cabòries particulars meves a vegades potser em fan tancar massa. La sorpresa va ser que, explicant-li a germana per telèfon tota la història, ella va trobar que això d’anar a Montserrat per donar gràcies del Triplet era una idea genial i s’hi va apuntar.

Enviar a ma germana i no anar jo crec que no hagués quedat bonic, així que, en un rampell de valentia, finalment vaig dir que “SI” ;-)

A les 4.30 de la matinada del dissabte ja em vaig despertar i, com em conec, sabia que era millor que m’aixequés, i així ho vaig fer. Abans de les 6 ma germana també ja dansava (és bona persona i no em va dir res, però segur que la vaig despertar anant amunt i avall del pis)... i a les 7 estava jo trucant als Ferrocarrils de la Generalitat per confirmar els horaris que havíem vist a Internet. Tot correcte. Un tren cada hora a partir de les 8.36. Doncs bé, aquest era el nostre!!

Abans de les 8 del matí estàvem tots tres (Josep Lluís, Mercè i jo) a la parada del bus, destí Plaça Espanya. Allí Ferrocarrils fins a Monistrol i des de Monistrol el cremallera fins a Montserrat... i Montserrat: La Trobadaaaaaaaa!!!! :-) L’arribada dels tres herois que van pujar caminant i la nostra va ser quasi simultània!!




Quina gràcia em va fer posar cares i veus a tres blogàires! A partir d’aquí, tot el que han explicat en Jordi i l'Òscar als seus blogs és ja una amplíssima crònica de com va anar :-) I el millor resum seria el títol del post de l'Alex :-) He enllaçat els seus escrits i així ja no repeteixo el que ells han dit.

L'Alex va tenir la gran idea de recomanar un lloc molt tranquil per anar a esmorzar i allí varem fer petar la xerrada molta estona i varem riure moltíssim... i encara em vaig oblidar de preguntar a l’Òscar per què no posa mai majúscules al seu blog!!!

A part de parlar de blogs i del Barça, també varem parlar de llibres, biblioteques, etc. i va donar la casualitat que Jordi i ma germana tenen, com a un dels autors que més els agrada, John Grisham... ara ho deixo, de moment. Tornaré sobre el tema...

Després, l'Alex i l'Òscar havien de marxar (competicions de hula-hop i de lectura ràpida amb la dona, respectivament, crec jeje) i varem anar a dinar amb en Jordi a Monistrol i, després, en el seu cotxe... cap a IKEEEEEEEAAAA!!! :-)


Els tres llàpis ja ens els va regalar en Jordi de bon matí i prometo que aquesta de la foto distorsionada sóc jo ;-)

Ja està!! Ja no sóc una persona raraaaaa!! Jajaja ja he trepitjat el terra d’aquesta ambaixada de Suècia, d’aquesta República Independent de casa de tots. A en Jordi li va saber greu que estaven fent obres i no varem poder veure tot com està sempre. Jo, que voleu que us digui, vaig veure moltes, moltes coses!!

Em va fer molta gràcia una simulació de pis moblat de 35m2, amb saló, habitació, cuina i bany molt ben posadets. Feia un efecte molt real i confortable.
N’hi havia un altre de 25m2 però allò sí que era petitíssim.
Fins i tot varem provar diferents tipus de matalassos jejeje i, finalment, hi varem comprar alguna coseta... Veient la llista no ho reconec ni jo!! Jajaja


Després ens va portar fins a caseta de Barcelona. Millor impossible ;-)

Com ja han dit ells i jo ho vull repetir especialment, la sensació de sinceritat, de que tothom era exactament igual com es mostra en els seus blogs, va ser molt, molt maca. Estic contenta d’haver-hi anat!!! ;-)

Diumenge 28, encara som a Barcelona... Oi que he dit abans alguna coseta de John Grisham?
El meu nebot gran, en Roger (13 anys), fill del meu germà, arriba cap a les 11 del matí a buscar a la seva padrina (ma germana) i son oncle (el meu marit) per anar tots tres a la Biblioteca a buscar llibres. Jo, que tinc els genolls una mica cansats del dia abans, em quedo a casa amb la mare...

Aquesta és la conseqüència de la conversa de l’esmorzar amb coca i cafè amb llet del dia abans!! Varen tornar amb onze llibres, quatre dels quals eren de Grisham!!:


- Els tres de Manga són per en Roger.
- Biografia de Benedetti i el de Vladimir Nabokov són per en Josep Lluís
- La Granja de Grisham el va portar per la meva mare.
- Causa Justa, de Grisham, és el que em fa llegir ara (de moment!!)
- Tots els altres són per a ella!! També n’hi ha dos més de Grisham que no recordava i que té en reserva per a mi!!

I ja acabo, amb un somriure molt gran i molt contenta de tota l’experiència!!

47 comentaris:

  1. Explicación en castellano:

    "PROMESA A MONTSERRAT, IKEA Y GRISHAM..."

    El artículo va unido a otros posts de blogs en catalán, por lo que no lo traduciré íntegro, aunque sí explicaré de qué va.

    Se trata de la excursión que hicimos este pasado sábado a Montserrat como cumplimiento de la promesa hecha si el Barça ganaba el triplete (Copa, Liga y Champions) Como así fue y los tres títulos se consigiueron, cuatro blogueros muy culés fuimos al templo de la patrona de Catalunya.

    Tres de ellos subieron a pie desde Monistrol. ¡Bien!
    Yo, que iba acompañada de mi marido y mi hermana, lo hice en tren y cremallera, ya que mis articulaciones no me permiten demasiado esfuerzo físico.

    Fue un magnífico día, charlamos un montón y nos reímos mucho ;-)

    Después de comer nos acercamos a IKEA, tienda que yo no conocía todavía e hicimos algunas compras.

    Por la mañana, además de hablar de blogs y del Barça, también hablamos de libros y, a consecuencia de ello, al día siguiente, mi marido, mi hermana y un sobrino fueron a una de las bibliotecas que abren en domingo a buscar libros… regresaron con once!! Cuatro de los cuales son del mismo autor, John Grisham, uno de los más mencionados en la conversación.

    ResponElimina
  2. Perfecte!! Me n'alegro moltíssim que no te rajesses i de que aquella gent fossen bona gent :P

    Pels vostres comentaris veig que us ho vau passar molt i molt bé, i això és bonic molt bonic!

    Lo de l'IKEA era imperdonable! I si que és cert que amb el tiquet no se sap que compres jajaja. A mi m'ha passat de vegades a l'anar en ma mare i ma germana, que quan passem comptes no ens aclarim!

    Jo mai surto de la biblio tampoc sense cap llibre... dissabte ne vaig agafar 3, 1 de casa mon pare, i 2 de casa ma mare per tornar a rellegir... som uns malalts de llibres jajaja

    ResponElimina
  3. Ja tenim la teva part de la crònica. Encara no he passat per casa l'Òscar, però no dubto que en va quedar igual de content. Quina gent, feu por de les coses que deveu haver maquinat. M'alegro de que tot anés tan bé i que n'hagis quedat tan satisfeta. A Montserrat segur que hi tornes gustosa, però saps l'error que vas fer entrant a l'IKEA, oi? Ara ja no te'n salvaràs mai més, ja has entrat al cercle viciós.

    ResponElimina
  4. Es desprenen bones vibracions dels vostres blocs i de la trobada que vau tenir.
    Ara que ja has anat a l'Ikea dec ser l'última catalana que no hi ha anat encara! :(
    Ja explicaràs què tal en Grisham!

    ResponElimina
  5. BAJOQUETA Són bona gent, xiqueta, molt bona gent :-))
    Ah!! que sàpigues que vaig fer campanya de concienciació a favor de la baixada de preus dels productes especials per a celíacs :-))
    Us imagineu una botiga catalana amb centres a la resta de l'Estat que fes els tiquets en català? Ara bé, si són en suec ningú diu res jajaja
    En Jordi i ma germana sí que són malalts de llibres!! Jo sóc tan sols una pobre aficionada :-))
    Petons!!!


    XEXU Jajaja no tinguis cap por de res ;-)))
    A Montserrat ja hi havia anat altres vegades, és clar, però això d'IKEA es veu que era raríssim. Fins i tot el meu nebot no es creia que no hi havia estat mai quan li explicava al dia següent!! Però no pateixis, no hi ha perill d'enganxament, que no tinc cotxe!! :-))
    Abraçades!!!


    MYSELF Molt bones vibracions, la veritat és que va anar tot molt bé :-))
    Jooooooooooooordiiiiiiii miraaaaa Myseeeeelf tampooooc ha estaaaaat a Ikeeeeeeeaaaaa :-))
    El llibre el tinc ja començat i m'agrada :-)
    Petons!!!

    ResponElimina
  6. Mmm… I no hi vas pujar caminant? O, millor encara, fent el pi? Me n'alegro que hagi estat un bon cap de setmana, ja començava a pensar que et "desbloguejaves" :-D (o sigui, a entrar menys pels blocs)

    Curiosament, jo encara no he anat mai a l'IKEA (no tinc cap pressa, no és un dels llocs on aniria de vacances :-D).

    ResponElimina
  7. Què bé! Conèixer gent nova i que sigui d'aquesta manera és divertit però també molt enriquidor.

    ResponElimina
  8. M'alegra que complissis la promesa, de fet trobo que hi hauries d'haver anat encara que no s'hagués guanyat el triplet, hagués estat fer-li un fei. Jo crec que us esperava tant si com no :)

    ResponElimina
  9. Assumpta!!
    que bé que hi anessis i que bé que disfrutéssis tant!!! Estic molt contenta per tu, de debó!!

    Un altre dia porta les preguntes apuntades a la llibreta!!! jejeje

    Una abraçadassa, maca!

    ResponElimina
  10. Què xulo, Assumpta! Quina enveja em fan aquest trio!! (ja saps perquè, hehe...)

    Me n'alegro molt, de debò, que anés tan i tan bé; que decidissis anar-hi, que disfrutessiu de la companyia, de la conversa... Jo no hi era, però coi, em fa il·lusió com si hi hagués estat!! :))

    Ja en prepararem alguna, ja... I no te m'escaparàs! :-)

    ResponElimina
  11. ikea és el què té jaja, boníssima la fotodel ticket. I me n'alegro que anés tant bé el finde. Jo també hauré d'anar a veure la moreneta, que és la meva patrona, i besar-li els peus. Fa anys que no hi vaig...

    ResponElimina
  12. Veure a la gent contenta...!!!
    tothom diu I KEA i encara no ha KAIGUT, miracles, que és donen. Jo tinc por d'anar-hi per si de cas. Anton.

    ResponElimina
  13. A Montserrat hi havies estat alguna vegada, però?

    Bé, doncs la pròxima vegada, escalada fins a l'IKEA per anar a comprar llibres i així ja ho tens tot al mateix lloc.

    Adéu!

    ResponElimina
  14. Dóna gust de llegir-te! Que divertit tot plegat! Conèixer blocaires és emocionant oi?

    Una abraçada.

    ResponElimina
  15. No me digues que vas fer campanya per la celiaquia? jajajaja. Ai que ben ensenyadeta que te tinc :)

    ResponElimina
  16. Apa Assumpta quin cap de setmana més complert :)Que bons que son aquests grans moments que ens regala la vida de tant en tant, els hem de saber aprofitar :)

    ResponElimina
  17. P-CFACSBC2V Jajaja no, no, fent el pi no, que sempre he estat molt torpe en gimnàstica :-) i caminant no puc, que tinc els genolls malament, però lo més important era arribar :-))
    De veritat t'has adonat que faltava del món dels blogs el cap de setmana? :-))
    No diguis que no aniries de vacances a IKEA!! jajaja l'apartamentet de 35m2 totalment decorat és una cucada ;-)
    Abraçades!!!


    KWEILAN Ja veus aquest jovent quines coses em fan fer, eh? ;-)
    Però així mateix va ser: divertit i enriquidor :-))
    Petons!!!


    ANGLE Més o menys això és el que diu ma germana ;-) Diu que les promeses s'haurien de fer a l'inrevés, o sigui, anar-hi abans, per demanar allò que volem :-))
    Abraçades!!!


    ELUR Moltes gràcies :-)) Si no hi hagués anat i ara veiés les seves fotos, em sabria un greu...
    A vegades hauria de tenir una mica més d'empenta ;-))
    És veritat, ho hauria d'haver dut apuntant... Òscaaaaaar si llegeixes això!! Per què no fas servir les majúscules? :-))
    Petons!!!


    FERRAN Jajajaja sí, sí, la veritat és que va estar molt, molt bé :-))
    En farem una... i no m'escaparé :-))
    Abraçades!!!


    INSTINTS És com anar de vacances a Suècia jeje... i el que li he dit a la Bajoqueta Us imagineu una empresa catalana amb botigues a la resta de l'Estat que fes els tiquets en català? Ara bé, si són en suec ningú diu res :-)
    Doncs si, la Moreneta em va preguntar per tu jeje que t'espera amb els braços oberts :-))
    Petons!!!


    REBAIXES Entenc que tinguis por d'anar a IKEA jajaja jo sola no sé si m'hagués atrevit. Menys mal que Jordi controlava totalment la situació i es movia per allí com qui està al menjador de casa :-))
    Abraçades!!!


    ALBERT Sí!! jajaja a Montserrat si que hi havia estat, home :-)) I moltes vegades ;-)
    Escalada fins a IKEA per anar a comprar llibres!! jajajaja (varem agafar un catàleg... val com a "llibre"?)
    Abraçades!!!


    CARME Un molt bon cap de setmana :-)) Ambient culé, català i gent molt maca ;-)
    Ui!! a mi em feia molta por això de conèixer blogàires, eh? Ara potser l'aniré perdent ;-)
    Petons!!!


    BAJOQUETA Siiiiii :-)) Vaig explicar l'abús en els preus que patiu els que necessiteu comprar aliments sense gluten, com el preu d'un paquet de macarrons, per exemple, es pot multiplicar per 5 o per 6 i que això no està bé, que es tracta d'una qüestió de salut ;-)
    Ja veus que em tens ben concienciada, eh? jejeje
    Petons!!!


    AIGUA I tant que sí, xiqueta!! :-))
    De fet és molt simbòlic, eh? Quan més ho penso, més gràcia em fa: Trobada i a Montserrat... molt maco :-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  18. De todo como en botica jajaja!John Grisham es uno de mis autores favoritos. Hermoso paseo con más hermosas derivaciones. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  19. caramb nena,
    hem pasat un cap de setmana molt semblant...jajaj que bo!!
    jo vaig esser amb amics meus de uleila...que no coneixia nomes que per aqui, be...o per alla. pero tan se val!!
    i es ben cert que fins l'ultim moment vai esta pensant si feia be...(sort que ell tambe hi era fen.me costat)
    despres, vaig entendre que si que feia be...que ja estaba tardant massa.
    en aquest mon hi ha gent molt valuosa!!

    i puc confesar una coseta?
    jo tampoc he estat mai a l'ikea
    ara ja m'hi pots portar...jajajajaj
    bon dia bonica!!

    ResponElimina
  20. Ojala tinguis que anar a Monserrat, molts d'anys que l'any que ve, repetimos...
    salut.

    ResponElimina
  21. Millor explicada la teva experiencia i tot el que vau fer imposible!!...Tot pas a pas i a més, ben acompanyat de la imatge més escaient.
    Quina dona!!...Sensibilitat i entusiasme desbordant!!
    Surto d'aquí i em dòna la sensació que jo també hi vaig ser al vostre costat.
    Una abraçada molt forta!!

    ResponElimina
  22. Primer, donar-te l'enhorabona per haver decidit venir i per haver-te animat. Sobretot agrair-li a la teva germana que segons poses et va donar la petita empenta que et faltava!

    Eh!! Jo sí que li vaig preguntar a l'Òscar perquè no posa majúscules mai al seu bloc, mentre pujàvem la muntanya!! És una marca d'autor! Un tret característic!

    Ah!! Et falten els dos més bons d'en Grisham: "Tiempo de matar" i "Cámara de gas". Ara, deixa'ls reposar i no te'ls llegeixis tos de cop, sinó agafaràs un empatx grishamià!

    Ah!! Ja li vas enviar la foto que vas fer dedicada a la Bajoquetaaaaa??

    ResponElimina
  23. L'ESPECTACULAR MATÍ QUE VAREM PASSAR A MONTSERRAT NO ES MEREIX ALTRE TIPOLOGIA DE LLETRA QUE LA MAJÚSCULA MÉS ESTRATOSFÈRICA.

    TOT I PETITS OBLITS (COM L'EXHIBICIÓ DE HULA-HOOP QUE QUEDA PENDENT PER A PROPERES TROBADES O L'INTERPRETACIÓ DEL O MIO BAMBINO CARO EMULANT MONTSERRAT CABALLÉ), LA RESTA VA SER TAN DELICIÓS COM UN TIRAMISÚ DESPRÉS D'UN BON DINAR.

    CIUTADANS DE L'ANGINESCA PÀTRIA ... SOU COLLONUTS!!!

    ResponElimina
  24. Hola Assumpta!
    Esperava la teva crònica de la jornada. Dia per compartir amistat i barcelonisme.
    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  25. Enhorabona per haver cumplit la teva promesa! Així es fa!! Jejeje!
    Salut!!

    ResponElimina
  26. ayyy necesito tambien traducción de los comentariossss. no entiendo nada de nada jajja pero buenooo lo importante de todo esto...que el barca salio triple campeón!!!!!

    felicitacionessss

    lastima que mi boca ( mi equipo, no mi boca fisica) estuvo tan mal este campeonato...sniff snifff besossss

    ( che como hago para ser " seguidora"?) así voy directo y no aprieto tanto nombre...

    ResponElimina
  27. Les promeses s'han de cumplir, que bé que ho hagis pogut fer.
    Jo tinc molta fer a la Mare de deu de Montserrat, em guia en el meu camí.
    El que no conec és Ikea, si si el que llegeixes.. jeje. Tothom parla d'ikea i jo encara no hi he posat els peus.. algun dia.. jeje
    Vagi bé

    ResponElimina
  28. Un dia ben complet! :)
    A quin IKEA veu anar? Al de Badalona o al de Gran Via (oi que queda per allà?)

    ResponElimina
  29. Em va alegrar molt veure't feliç... que és l'única manera com et ser veure!

    Llegeixes molt i això és una altre manera de caminar... amb la imaginació, i no tothom ho sap fer!

    Repetirem!!!

    ResponElimina
  30. me n'alegro moltíssim que t'animéssis i pugéssis a Montserrat!!! a complir la promesa i conèixer tres amics!!!!

    una crònica fantàstica!


    no havies estat mai a Ikea?? ais, Assumpta, ara voldràs tornar cada dos per tres perquè mira que atabala, xò enganxa!

    ResponElimina
  31. ei, molt bé la decissió d'anar a Montserrat i haver-ho fet, a mi sempre m'agrada molt anar-hi. I a més, has conegut a tres blogaires?? això sí que és tot un esdeveniment. La veritat és que no els conec, però seguiré els enllaços i aniré a donar un cop d'ull als seus blocs. I pel que fa a IKEA... potser ja ho havies dit en alguna ocasió... però: era la primera vegada que hi anaves? quin dia plè d'emocions eh? Petonets:-)***

    ResponElimina
  32. Ostres Assumpta, d'aixó jo en dic aprofitar el día al màxim. I l'escusa de la cel.lebracio per anar a MOntserrsat, molt bona, perque val la pena perdres per aquelles montanyes durant una bona estona, son impresionants. JO que soc de Manresa les veia a diari i poques vegades hi havia pujat. Ara que visc a Sant Joan de les Abadesses, hi vaig cada any en bici. COses de la vida.

    Salutt

    ResponElimina
  33. Ei, guapa!
    Molt bé això d'anar a Montserrat!!! Jo tinc pendent una visita després dels naixements dels nens.
    Això d'Ikea... nenaaa, estant tan a propet no hi havies anat mai? Però si hi he anat fins i tot jo, que estic a l'altra punta!!! jejeje I sí, no sé com s'ho fan, però encara no conec ningú que no surti d'allà amb alguna cosa sota el braç!
    Grisham... no n'he llegit res, però és que tampoc m'atrau gaire. Ja explicaràs el què.

    (carai quina calor que faaaaaaaaaa... espero que esl tès te'ls prenguis ben freds, que si no et desfaràs, hehe)

    Petonassos guapa!!!
    No tinc gaire temps de moment, però no m'oblido de vosaltres!!!

    ResponElimina
  34. a veure si ara la moreneta es farà blocaire!

    L'any que bé, a la Montserrat un altre cop! tres títols i tres blocaires més!

    ResponElimina
  35. Sort que no vaig fer cap promesa si el Barça guanyava el triplet... fins i tot l'avi del Barça es va haber d'afaitar la barba!

    He de reconéixer que sóc bastant analfabet en Grisham, però prometo intenttar posar-hi remei aquest estiu, si tinc temps...

    Ja fa temps que no pujo a Montserrat, una muntanya màgica com poques!

    Salut!

    *Sànset*

    ResponElimina
  36. TÍA ELSA Jajaja hay que aprovechar bien los posts ;-))
    Lo que ocurre es que, como los otros amigos que vinieron habían explicado mucho en sus blogs, yo me puse a contar otros detalles jaja :-))
    Pues me está gustando mucho el libro!!
    Besos!!!


    SARGANTANA Noooooo!! jajaja Què bó!! :-))
    Mira que jo tenia por, eh?... Però res. Ara tinc un record tan bonic que no puc parar de somriure cada vegada que veig el blog i ho recordo :-))
    Cap a IKEA!! :-))
    Petons!!!


    TONI PONS Uaaaaaau!! M'agrada la teva idea!! Jo m'apunto :-)) De triplet en triplet i cap a Montserrat!!
    Abraçades!!!


    MONTSE Era la teva patrona que em va donar la ma tot el camí :-))
    Què bé ho varem passar!! Què maco és tot allò... i quin lloc tan especial per una trobada... i, a sobre, amb ambient culé ;-))
    Petons!!!


    JORDI Tu em dones l'enhorabona i jo no puc menys que donar-te les gràcies :-)) A tu, a l'Òscar i a l'Alex que vareu aconseguir que hi hagués un ambient tan magnífic que aquesta que tenia tanta por s'ho va passar genial :-))
    Sí, és cert que la Mercè em va donar l'empenteta que em faltava :-)
    Siiiiiii ja he enviat a la Bajoqueta la foto que vaig fer jeje... Sabia qui era i tot (bé... més o menys jaja)
    De moment Grisham m'està agradant molt, molt :-)
    Abraçades!!!


    ÒSCAR Jajajaja TOT EN MAJÚSCULES :-)) Sí que t'ho volia preguntar, sí :-)) però diu Jordi que ja ho va fer ell ;-)
    El mateix "Gràcies" que li he dit al Jordi te'l dic a tu... i és de tot cor, en podeu estar ben segurs :-))
    Abraçades!!!


    SÍLVIA Eeeei :-)) Què et sembla les promeses que fem pel Barça, eh? jajaja això sí que és barcelonisme en estat pur :-))
    Petons!!!


    CONSUELO Moltíssimes gràcies!! Amb companys d'excursió com els que vaig tenir (tots cinc jeje) val la pena :-))
    Petons!!!


    FLORCHI Holaaaaa!!! Tu fíjate bien que en este blog aprendes catalán :-))
    Pues nada, aprovechemos desde aquí para desear suerte a Boca!! ;-))
    Ah!! Es que yo no tengo puesto el tema ese de "seguidores" porque me estressaba :-)) soy así de rarita!!
    Enhorabuena por tu nuevo blog!!
    Besos!!!

    ResponElimina
  37. LA MAGIA DEL CORAZÓN Poder anar a Montserrat en aquestes circunstàncies va ser magnífic :-)) Tot i que jo ja hi havia estat moltes vegades abans, eh? però cada una ha estat molt especial, i la del dissabte també :-))
    No coneixes IKEA? Jaja i jo que em pensava que era un cas únic!! Doncs ànim, que segur que compraras alguna cosa ;-)
    Petons!!!


    ANA Sí!! Molt complert!! ;-))
    Varem anar a l'IKEA de l'Hospitalet :-)
    Petons!!!


    ALEX Que algú em digui que només em pot imaginar feliç m'emociona, t'ho dic absolutament de cor...
    Les mateixes Gràcies que he donat a Jordi i a Òscar per tot te les dono també a tu :-))
    Repetirem? jeje Ma germana ja em preguntava ahir "bé, quan és la propera?" :-))
    Abraçades!!!


    RITS Jo també estic molt contenta d'haver-hi anat :-))
    Nooooo, no puc anar a IKEA, que no tinc cotxe jeje i aquí a Reus no n'hi ha... Ja ho crec, ja que deu enganxar!! ;-))
    Petons!!!


    ROBADESTIU Gran dia ;-) culé, català i en bona companyia jeje
    No coneixes a cap dels tres?? Doncs clica'ls que els seus blogs enganxen més que IKEA!! jajaja
    Sí, si, era la primera vegada que hi anava (el meu nebot de 13 anys diu que hi ha estat unes deu vegades jaja)
    Petons!!!


    JOAN Montserrat :-) Tots els catalans ho portem al cor...
    Ets de Manresa? Del Bages!! com en Pep Guardiola (jeje) com la família del meu pare!! :-))
    Quan hi deus anar tu deus fer unes fotos magnífiques :-))
    Abraçades!!!


    KUDIFAMILY Ja veus el que va passar per haver guanyat la "Copa, Vino y Champions" que deia la Clàudia ;-))
    No pateixis, guapíssima, que el primer és el primer i els teus dos petitons et necessiten :-))
    Noooooo jo no estic a prop d'IKEA! Jo sóc de Barcelona però ja fa quasi 19 anys que un reusenc em va segrestar i em va portar cap el Baix Camp ;-))
    Sí que fa calor, sí, ecccsss :-)) Ara llet freda ;-)
    Petons!!!


    ESTRIP Jejeje si la Moreneta es fa blogàire em faig seguidora del seu blog :-))
    L'any que ve triplet de nou: T'apuntes a Montserrat? :-))
    Abraçades!!!


    SÀNSET i UTNOA Doncs per la temporada que ve ja pots començar a fer-les ara :-))
    El llibre que estic llegint de Grisham m'està agradant molt!! :-))
    (Cuida't de la panxeta)
    Abraçades!!!

    ResponElimina
  38. Ostres quina excursió. Però això de llevar-te a les 4:30... a mi m'ha fet molt mal :)

    ResponElimina
  39. Que lindo!!
    Les toco un dia explendido para disfrutar todo.
    Un beso.

    ResponElimina
  40. El més bo de les promeses és que s'han de cumplir... m'ha encantat....
    Salut!!!

    ResponElimina
  41. veig que va ser un dia genial. Me'n alegro!

    Per cert, jo sé d'un que va lligar amb mi dient que no havia anat mai a l' Ikea :) Era una excusa per venir a Badalona

    ResponElimina
  42. MA-POC Jajaja més mal em va fer a mi això de les 4.30!! T'asseguro que aquesta hora és més fàcil que estigui desperta perquè encara no he anat a dormir que no pas perque ja m'he llevat... Els nervis... :-)
    Abraçades!!!


    JORGELINA ¡Lo pasamos en grande!... Ya ves lo que llegamos a hacer por nuestro Barça jeje
    Besos!!!


    EVA Cumplir aquesta va ser quelcom fantàstic :-))
    Ja m'agradaria poder-ho fer cada temporada jejeje
    Petons!!!


    KHALINA Un dia magnífic ;-)
    Jajaja quina gràcia m'has fet :-) I va funcionar? ;-)
    Jo no volia lligar, eh? de veritat :-)) Que ja estic ben "lligada" de fa temps jeje
    Petons!!!

    ResponElimina
  43. Que lindo paseo y que buenas opciones de lecturas.
    Beso buena semana

    ResponElimina
  44. Va venir a Badalona en diumenge, que no es podia anar a l'Ikea... I encara estem junts :) Ja com a parella vam anar-hi

    ResponElimina
  45. MARISA, el rincón de mi niñez, Jejeje todo por mi pasión futbolera ;-))
    ¡Buena semana también para vos! :-))
    Besos!!!


    KHALINA Ostres!! Què bo!! :-)) M'agraden aquestes històries originals ;-)
    Podrieu anar a IKEA i explicar-ho jajaja igual us fan un descompte permanent ;-))
    Petons!!!

    ResponElimina
  46. Ostres! Quina trobada més guapa, eh? Et dono la raó en això que dius de la gent dels blogs i la manera de ser (tot i que no és que en conegui a gaires...).
    Demà aniré a llegir l'experiència d'ells, ara ja és massa tard.
    Quina jornada la teva!
    :-)

    ResponElimina
  47. ELS DEL PiT Siiiiiii :-)) Molt divertida, molt agradable... tot molt bé :-))
    Ara aniré a fer el cotilla a veure si has passat pels seus blogs jiji ;-)
    Abraçades x 2 !!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!