dijous, 6 d’agost del 2009

En aquests moments...


Temperatura real a dins de casa meva en aquests moments, sense possibilitat de crear la menor corrent d’aire (ni ara ni mai, ja que totes les finestres estan al mateix cantó del pis) i amb una humitat que ve de l’exterior força elevada. Acabo de fer la foto ara mateix (0:05 del dia 6 d'agost)



Somio amb això:



22 comentaris:

  1. Traducción al castellano:

    "EN ESTOS MOMENTOS..."

    Temperatura real dentro de casa en estos momentos, sin posibilidad de crear la menor corriente de aire (ni hoy ni nunca, ya que todas las ventanas están en el mismo lado del piso) y con una humedad que viene del exterior muy elevada.
    La foto acabo de hacerla ahora mismo...

    Sueño con esto:

    ResponElimina
  2. hehehe, ja vindrà ja... :) a mi sempre em passa el mateix, tinc unes ganes bojes que arribi estiu, i quan hi som, desitjo l'hivern!

    ResponElimina
  3. Encara em sembla poca temperatura... suposo que la sensació de xafogor fa que sembli molt més. Que arribi la tardor ja!

    ResponElimina
  4. amb aquesta temperatura no m'estranyen els teus somnis.

    bon Agost!

    ResponElimina
  5. Uf! Encara fa més calor que a casa meva! Aquest estiu em sembla que no he passat de 30,3 ºC els dies i les hores de més calor (no pas a la mitjanit!). Paciència…

    ResponElimina
  6. Noia, això és una malaltia d'estiu, la temperatura, d'humitat relativa, que no és relativa sinó de xafogor, i això esgota. Jo em poso amb la pell que vaig néixer i el ventiladoret...
    Aqwuest dia la mestressa em va eternitzar amb una foto, ara, quan toquen el timbre a còrrer a posar-me roba,... Però mira a l'estiu tota cuca viu,diuen... Ai, teta, que tots sofrim... T'envio un ventall, potser no cal, que fa, et ventes davant i darrere segueix ...Anton. Mira les fotos que has posat, precioses i encertades.

    ResponElimina
  7. Dons a mi em sembla que 30º a mitjanit, i a més sense la possibilitat de fer còrrer una mica l'aire, és gairebé viure dins d'un forn.
    Per tant rep la meva més gran solidaritat i no m'estranyen gens els teus somnis de neu i gel. Pensa que per aquí el més fort de l'estiu dura més o menys fins el 15 d'agost i després ja les nits no són tan xafogoses, és qüestió de deixar passar els dies sense capficar-s'hi gaire. Així que paciència (ja sé que això no consola, però...) :-P

    ResponElimina
  8. aisss... va, que dissabte baixaran un xic les temperatures!! (i tenim sort de que no faci un estiu com el del 2004!!!)
    et deixo aquestes preciositats:
    http://www.flickr.com/photos/lesec/sets/1456253/
    http://www.flickr.com/photos/lesec/sets/72157603270577344/
    http://www.flickr.com/photos/lesec/sets/72157610644486790/
    oh la la, la niège! :P

    ResponElimina
  9. mira que en fa de calor i que, la majoria del temps, m'estic queixant d'ella però ... allà on estigui l'estiu (pel meu gust) que en surtin totes les altres estacions. masoquisme potser? :)

    ResponElimina
  10. Déu n'hi dó com està apretant aquest any!!!!! fa molt que no recordava no dormir als vespres per la calor....

    ànims, cada dia que passa, una mica menys per la tardor.

    no és per fer-te enveja, xò aquest finde vaig a Pont de Suert, amb jaqueteta inclosa. Intentaré portar-te una mica de fresqueta pirenaica!!!!

    ResponElimina
  11. Ai com t'entenc! Després d'una nit que quasi no he dormit, degut a la calor, i el dia d'ahir horrible i el d'avui que pinta fatal... Jo també vull un lloc ben fresquet :)

    ResponElimina
  12. El meu expis de Barcelona era un forn: situat sota teulada, a l'estiu em passava ben bé un mes sense baixar dels 30º a dins, nit i dia. Evidentment, hi vaig haver de posar àire condicionat.
    Al meu expis de Berlin hi havia calefacció, però quan es va espatllar, en ple hivern, vaig arribar a estar per sota de 10º, a dins. Sort que la veïna em va deixar un potent radiador elèctric, que sinó m'hi quedo.
    Al meu actual pis de Vilassar de Mar, un novè força airejat, no passo dels 27º dins de casa, com a màxim. Hauré trobat un cert equilibri tèrmic?

    Veure el teu termòmetre em fa patir, Assumpta. Si més no, pensa que la setmana que ve ja som a mitjan agost; ja falta una mica menys. Ànims!

    ResponElimina
  13. Jo també somie amb eixes estampes... la temperatura dins de ma casa serà força semblant...

    Salut!

    ResponElimina
  14. I agafar una tovalloleta i anar a la platgeta?
    O posar-se un acondicionador? :)

    I és que no hi ha res com l'hivern..., amb aquelles ventoleres que et tallen la carn de les galtes..., aquelles boires gebradores..., aquelles nevades que ho omplen tot de blanc..., i tothom està de bon rotllo..., i gaudeixen amb la neu..., ais... com si ja ho veiés... XDDD

    ResponElimina
  15. Aquesta calor em fa veure coses que quan vull comentar ja no hi són, no passa res aprofito per dir que falten 67895 minuts per la tardor i per donar-te ànims per aquesta nit, que també sembla que serà de les "bones". ;-p
    UNA GRAN ABRAÇADA!

    ResponElimina
  16. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris :-)))

    Només volia dir que no és poca temperatura, no, XeXu 30 graus, dins de casa, a les 12 de la nit i sense gota d'aire és, justament com han dit McAbeu i Ferran un forn angoixant, t'ho ben asseguro... Espero que sí tinguis aquest equilibri tèrmic, Ferran! jeje

    Jo, com en Jordi Casanovas, també em "donaria de baixa" de l'estiu!! :-))

    Gràcies Elur pels enllaços!! ets un sol!!

    Rits i Bajoqueta A veure si aquesta nit podem descansar una micona :-)

    Abraçades generalitzades a tots!!!

    ResponElimina
  17. Trini tu tens un arxiu!! O bé treballes a la productora de l'APM!! jajaja

    ResponElimina
  18. oh! Ja m'agradaria que els somnis fossin realitat i acabéssim amb aquesta calor insoportable!!!

    ResponElimina
  19. TRINI Jajaja ja ho pots dir, dona, a veure si ve d'una vegada!!
    Petons!!!


    MA-POC Va, ens concentrem tots els que volem que marxi ja aquest temps horrible? :-))
    Potser si unissim la nostra força mental ho aconseguiríem :-))
    Abraçades!!!

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!