dissabte, 20 de febrer del 2010

Reus: Viure al Niloga és viure entre la merda.


Escrit originalment el dijous, 18 de febrer, al vespre, i actualitzat els dies 19 i 20.


El meu barri, el Niloga de Reus, està deixat de la mà de l’Ajuntament, és una mena de femer on la gent (per dir alguna cosa) porta a passejar els seus gossos i no recull els excrements. Cagats i pixats omplen les voreres que, els més despistats, van trepitjant. Imagineu-vos els dies de pluja les pastetes que es formen.

Els incívics actuen amb total impunitat doncs, en els dinou anys que porto vivint aquí, MAI (nunca, never, jamais) he vist un sol Policia Municipal controlant això... Per tant, aquí és “campi qui pugui” i anem a pitjor.

Algunes persones fins i tot porten els gossos sense lligar... Altres, si els dius alguna cosa et miren malament.

Com no tinc ganes de posar aquestes fotos tan pudents al meu blog habitual, n’he creat un de nou... hi podeu anar clicant AQUÍ. Aviso: són fotos de merdes.

Les fotos són fetes a partir de dimecres... com podeu veure, els carrers són plens de confetti de la rua que va passar diumenge. Suposo que deuen pensar que el vent de Mestral ja s’ho endurà... o que, com les merdes són lletges, queden més boniques decorades amb paperets de colorins.


Editat 19 de febrer de 2010

Atenció!! Noves fotos!! El blog de les merdes actualitzat avui, 19 de febrer...

He rebut un mail de l'Ajuntament en que em diuen que per poder gestionar degudament la meva queixa/suggeriment he d'emplenar un formulari que trobaré a una determinada web que em diuen... Provarem...

Queixa feta!!

I aquí els hi ensenyo les fotos des del blog, per si no s'han adjuntat bé al primer imprés (que no m'ha tret cap missatge que digués "arxius adjuntats" ni res semblant)

Editat 20 de febrer de 2010

Cada vegada que surts al carrer trobes més excrements, perquè cada dia n'hi ha de nous... He actualitzat de nou el Blog especial de caques amb fotos d'excrements d'avui i, a més de la carta a l'Alcalde, n'he enviat una al Grup Municipal de Convergència i Unió (que, com que són oposició, igual mouen el tema...)

Us dono la meva paraula d'honor de que totes aquestes fotos són fetes des del dimecres i totes són fetes al meu barri. Totes ben a prop de casa.

37 comentaris:

  1. Eccccs ... he anat a veure-les (xafarder que és un!) i allò és un veritable camp de mines. Una versió del Vietnam en escatològic.

    Sort que diuen que ara els poden multar!

    ResponElimina
  2. És vergonyós que aquest incivisme arribi a aquest extrem.
    L'única solució a això són les multes perquè aquesta classe de gent que es capaç de deixar un carrer d'aquesta manera no té cap tipus d'educació i per tant no poden entendre les paraules ni les raons.
    Per tant ja et planyo si, com dius, la guàrdia urbana no hi fa res perquè repeteixo que és la única manera, les campanyes cíviques els rellisquen a aquests porcs.
    Pot ser bona idea fer tanta publicitat com puguis d'aquestes fotos, si amb sort les veu algun responsable municipal amb una mica de vergonya potser posin fil a l'agulla.
    És difícil però s'ha d'intentar.
    Abraçades!!

    ResponElimina
  3. Ostres quines fotos més fastigoses! Tens tota la raó! N'hi ha per protestar i enfadar-se de veritat.

    Si, sí envia-les a veure si algú decideix fer alguna cosa...

    Multar... i netejar, no? De tant en tant una neteja de l'Ajuntament no estaria malament.

    ResponElimina
  4. Incivisme en estat pur. És vergonyós com, a aquestes altures i amb el tractat que està el tema, encara anem així.

    He anat a mirar l’altre bloc, el “bloc de merda” (seria un títol interessant...) i, dins del que cap, he pogut apreciar com has estat capaç de veure-les.

    Tu imagina’t que ets deficient visual i que sovint confons un “conguito” d’aquests amb una moneda de cinc cèntims. Et pensaràs que et faràs ric al teu barri, però no arribaràs amb les mans netes a casa.

    *Sànset*

    ResponElimina
  5. És horrorós. A més, molta gent surt ben aviat, a les 7 del matí per exemple, i allà es queda el palteret amb absoluta impunitat.

    ResponElimina
  6. Han canviat "la sorra s'ho empassa tot" d'aquell anunci de Barcelona per "el vent s'ho emporta tot". I és clar, la cosa no funciona.

    No he clicat l'enllaç de les fotos perquè no tinc ganes de veure-les ara mateix.
    Adéu!

    ResponElimina
  7. Moltíssimes gràcies per la vostra solidaritat :-))

    He enviat còpia a La Vanguardia, a El Periódico, al RAC-1 i a Catalunya Ràdio... a més de a l’Ajuntament de Reus, clar... Ara vull buscar a veure si trobo el correu electrònic de l’Avui, del Diari de Tarragona i de qualque lloc més que em passi pel cap.

    Això que diu en SÀNSET també ho penso jo... que qualsevol persona gran, que s’hi vegi poc, gent que vagi amb bastó, crosses o cadira de rodes (hi ha una jove mare de família al barri que hi va) ho han de tenir molt fomut...

    Espero de tot cor que serveixi d’alguna cosa!! Multes (i grosses!!) i neteja!!

    ResponElimina
  8. Vistes les fotos, és del tot normal que et sentis indignada. De ben segur que no els hi costaria tant prendre en consideració el que està passant! Sembla un problema de manca de voluntat.

    ResponElimina
  9. fa molts anys al barri del Raval de Barcelona, que periòdicament també està una mica deixat de la mà de l'Hereu van tenir un problema amb la recollida de la brossa i la cosa es va solucionar quants els veïns i veïnes en manifestació van anar a deixar la seves bosses d'escombraries a la porta de la seu del Districte...ja sé que això de la "caca" de gos és encara més fastigós però recollideta en bosses o en papers de diari i amuntegadetes davant d'alguna administració municipal farien el seu fet ...bé és una idea

    ResponElimina
  10. Fes-ho córrer, fes-ho córrer a veure si hi posen remei. Si no com ho farem els que llegim pel carrer per no trepitjar el que no hem de trepitjar?

    ResponElimina
  11. Jusr abans d'arribar a l'última línia t'anava a dir que perque no envies el link del post i les fotos (o només les fotos) a l'ajuntament mateix. Bé deu haver-hi un regidor d'urbanisme, no? O d'afers caquils?

    Envia'ls-ho, Assumpta. I també als mitjans, com tu dius. Fes-ho. Les coses només milloren quan sóm els ciutadans els qui premem els cargols.

    PS: Quin fàstic de fotos :-(

    ResponElimina
  12. Ostres, nena, quin fàstic!!!
    No m'extranya que estiguis empipada. T'imagines un cec amb el bastó? Segur que les toca totes. O algú que vagi amb cadira de rodes o amb cotxets de nens petits, això deu ser una autèntica carrera d'obstacles.
    Espero de tot cor que aquesta protesta et serveixi per alguna cosa.

    ResponElimina
  13. Per desgràcia això no passa només al barri Niloga de Reus :-(

    Crec que és una bona idea donar a conèixer el "panorama" sobre aquest tema. Res millor que veure-ho per adonar-se'n.

    ResponElimina
  14. Reina, no penso mirar les fotos, que estic esmorzant, però tot el suport i recolzament, i si vols recollir signatures blocaires, jo m'hi apunto.... Ara, hi han coses al nostre pais petit que fan més pudor que les merdes de gos!!

    Petons preciosa :) Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  15. Moltes gràcies pels vostres ànims... són molts anys aguantant i la cosa no s’arregla sinó que empitjora cada dia. La gent compra gossos però són uns irresponsables, egoistes i incívics (per no dir coses pitjors) i no pensen en els demés!

    He enviat còpia també a COM-Ràdio, al Diari Avui, a El Punt i al Diari de Tarragona... a veure si serveix d’alguna cosa!!

    Com diu l’ELVIRA, ganes de portar-les totes davant de l’Ajuntament no me’n falten, però em fa massa fàstic!!
    I ahir, quan pensava en la gent a qui els costarà esquivar-les, em vaig deixar, i avui ho recorda la MERCÈ, els cotxets de nens petits...
    FERRAN, confio de veritat que algun mitjà de comunicació se’n faci ressò, és la meva esperança!!

    ResponElimina
  16. És vergonyós! jo el dilluns també vaig fer un post sobre aquest tema i el d'un encara pitjor que patim al meu poble, el dels gargalls! tenim una barreja explossiva!

    Un petó
    =)

    ResponElimina
  17. Fas molt ben fet de denunciar-ho Assumpta. El que passa que la ciutat més neta no és la que més neteja, sinó la que menys embruta i això passa per la conscienciació social de la gent que viu al barri. Tu pots possar tots els mitjans per tenir-ho net, però si la gent continua embrutant...

    ResponElimina
  18. Ara podem dir allò de això es una merda i et desitjo sort amb el teu nou blog de merda.

    ResponElimina
  19. Bona denuncia pública!! De vegades fan falta!!!

    ResponElimina
  20. Veig que l'Ajuntament t'ha contestat. Però per dir-te que per que puguin començar a estudiar-ho, tu has d'usar el formulari corresponent. Què bonica és la burocràcia! :-((

    ResponElimina
  21. M'agraden les teves fotos però crec que d'aquestes passaré....em faig una idea :)
    Si tan sols fosin aquests regalets els que hi ha per terra.....
    Felicitats per la iniciativa i ànims en aquesta creuada :)

    ResponElimina
  22. Benvolguts amics, com diu en McABEU, la burocràcia és la burocràcia... He aconseguit un correu electrònic de l’Alcalde i li acabo d’enviar una carteta adjuntant 21 fotografies de caques...

    Gràcies pel vostre suport. Cada nou comentari és un punt a favor de que es prenguin mesures contra els incívics. Si aconseguís que algú amb responsabilitat a l’Ajuntament llegís aquest blog (d’il•lusió també es pot viure jaja) i veiés els comentaris que esteu deixant, potser s’adonaria de que a la gent veritablement empipen molt aquests temes.

    Gràcies de nou!!
    :-))

    ResponElimina
  23. aviam si tens sort i et fan una micarrona de cas! és mooolt desagradable!

    això si, vols que t'expliqui el curiós regalet que vam trobar els meus estimats veïns i jo el diuemnge passat a la porta de casa? una cagada monumental! però no era ni canina, sinó humana! hi havia un klenneks de regal i tot!
    horrorós!!! imagina't com ens vam quedar tots els veïns!

    des d'aquí mooooltes gràcies al valent veí que la va recollir i netejar el marbre de l'entrada! (reconec que jo no em vaig atrevir, em feia molt fàstic!)

    ResponElimina
  24. Hola Assumpta!
    Doncs jo no clicaré...;)
    No hi han multes???

    salutacions
    sílvia

    ResponElimina
  25. Ho trobem per tot arreu... és una llàstima...
    Salut!!!

    ResponElimina
  26. Sempre he pensat que era una llàstima no saber qui és l'amo pel pobre gos amb només mirar la cagarada, creu-me que més d'una vegada (per no dir totes) l'hauria recollida i l'hauria dipositada just davant de la porta de casa seva.

    Espero que tota la feinada i l'esforç (que no és poc) que estàs fent es vegi recompensat amb escreix!

    Guapíssima! Et planto un petonàs a cada galta, apa.

    ResponElimina
  27. Un verdadero asquete, no sé porque la gente es tan sucia, si por las calles de la ciudad pasamos todos. Besos tía Elsa.

    ResponElimina
  28. Caram, RITS!! Ufff... jo al veí que ho va netejar li faria un monument entre tots ;-)

    Una senyora que conec, d’aquí Reus, se’n va trobar una a l’ascensor de casa seva (de gos) i ho va netejar ella mateixa perquè va preferir fer-ho abans que algú ho xafés i tota l’escala s’omplís de petjades de brutícia i pudor...

    En definitiva, que hi ha gent molt egoista, molt dolenta i molt marrana i si no es comporten correctament “per les bones” ho haurien de fer mitjançant el poder coercitiu que l’Administració té: unes bones multes que els deixessin ben cargoladets i s’acabaria tanta marranada.

    A qui és porc, qualsevol campanya informativa i educativa de l’Ajuntament, li rellisca. Tant els hi fa. Total, ells porten a passejar el gos pel carrer del costat i ja està. Gastar-se els diners del contribuent explicant com en som de macos quan no embrutem és fer el ridícul, perquè qui és un brut incívic, seguirà essent un brut incívic.

    Multes, multes grans, greus, que facin mal a la butxaca. Això és l’únic que entenen aquestes “persones”.

    Com m’agradaria que fos possible això que diu l’ELUR!! Que per la caca del gos es pogués reconèixer qui és l’amo!! Això seria molt útil perquè, pel sol fet de no ser reconeguts, ja ho recollirien. Però si, tot i així, algun no ho fes, es podria anar directament a cobrar-li la sanció
    ;-)

    ResponElimina
  29. jajajja..quin merder de post t'ha sortit!!

    la pena es que potser tot aixo no servira per res
    devant de casa hi ha una plaça i la mainada no s'hi poden ni acostar perque esta mes o menys com les teves imatges
    i amb una forto de pixum que deunido!
    anims!!

    ResponElimina
  30. Ho veus, Assumpta? Cal estar-hi a sobre, i ja tens el primer resultat. El definitiu serà, naturalment, que els carrers quedin nets.

    El que diu en Jordi (de la banyera) també és cert. Amb la gent que no li dóna la gana de conviure en societat, l'únic que es pot fer és amenaçar-la amb multes. Així funciona a Alemanya: si t'enxampen deixant una kk del teu gos abandonada en mig del carrer, 40 o 50€ de multa.

    Sovint l'amenaça funciona amb els incívics i egoistes.

    ResponElimina
  31. Segueix amb les teves queixes fins el final, Assumpta! Tot sigui per lliurar-te de la merda...

    Adéu!

    ResponElimina
  32. Ostres!!! M'he quedat parada, quanta merda!!! Però, si ho penso bé, crec que el vostre mal és el mal de molts llocs i tot i que busquem les solucions aquí i allà és dur evidenciar que tot plegat respon a la mala educació i incivisme veïnal. Endavant i molta molta sort!!!
    Al meu barri no m'atreveixo a portar els nens al parc. El problema és el mateix: merda i pixums de gossos i gats. La majoria quan veuen una zona verda la confonen directament amb in pipícan :(

    ResponElimina
  33. Bufa quina vergonya! L'incivisme és arreu i ja caldria que es fes alguna cosa...

    ResponElimina
  34. Sembla que a C@ts em suprimeixen el comentari per això el poso aquí al menys segur que tu el llegiràs i si a C@TS algú el suprimeix per alguna raó serà:
    Per tothom i especialment per tu Assumpta que deus pensar que ets una reina justiciera, capaç de jutjar sense conèixer de que va la historia , dir-te també que estic en tot el meu dret a comentar i votar, compleixo perfectament les normes de C@ts , bloc al que respecto , i potser tindries que saber que en algun moment fent un mal us d'aquestes normes com pot ser que jo voti , va servir per que gent que optava amb tota netedat a un premi , es quedes sense i això ho conec per que una persona que estava a C@TS es va adonar i en confidencial m'ho va dir, i malgrat es sap que existeix aquest risc de vots expressos per apanyar resultats , no se ha rectificat i si algú ho posa en evidencia ho denuncia se'l posa de volta i mitja com un pobre desgraciat, ignorant i envejós, i potser lo que toca els ovaris es que jugant net i volen que un projecte com a C@TS tinguí el prestigi que es mereix , es continuí matant al missatger i deixant de banda el problema, i vull vull afegir que del meu comentari de ahir potser esta de mes el comentari que involucrava al Jordi un blocaire que mereix tots els meus respectes i que si guanya segur que serà per mèrits propis.

    ResponElimina
  35. Ja trobava a faltar l'Assumpta canyera, hihihi!
    Noia tens tota la raó. He mirat les fotos i déu n'hi do de la quantitat de caques que hi ha.
    A mi m'agraden molt els gossos i de fet n'he tingut diverses vegades, però sempre he tret els excrements, de fet, alguna vegada que s'excedia en la quantitat de vegades prevista, ho passava molt malament per a "sol·lucionar" la situació. Em faria vergonya de deixar una merda allí al mig del carrer, però ja es veu que hi ha gent que tan li fa.
    Multes sí i ben gruixudes!!!
    Que l'animal no te culpa, ell aprent hi fa segons el seu amo.
    A veure si et responen des de l'ajuntament i què et diuen, ja ens ho comunicaràs.

    Petons i bona setmana!
    ;)

    ResponElimina
  36. De nou, gràcies a tots per les vostres paraules... i vull aprofitar el comentari de l’-ASSUMPTA- per remarcar que res tinc contra els gossos, que prou pena tenen de tenir uns amos així de marranets... Sé que hi ha gent que ho recull i que es preocupa pels demés. Desgraciadament, al meu barri molts dels que passegen el gos no són així, són egoistes i bruts.

    ATENEA ara ja sé qui ets... i no perquè m’ho hagi dit ningú, t’ho ben asseguro. Tu mateix vas deixar la teva petjada en forma d’IP al registre d’entrades del meu blog en posar el teu comentari ahir a la nit.

    ResponElimina
  37. Hola Assumpta!!!
    Y yo que pensé que solamente este cuadro existía en nuestra argentina querida!!
    Si caminás por las callecitas tenés que hacer malavares para no patinar !! Culpa de los dueños que no salen con bolsitas y retiran.
    Un beso...UHH DEJÉ DE COMER CON EL OTRO BLOG JAJJAJA

    ResponElimina

...i moltes gràcies per la visita!!